natuurhuisje banner 750px
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

NS-wandeling Beerschoten Bilthoven vanuit Bunnik

NS-wandeling Beerschoten Bilthoven vanuit Bunnik

Leuke en gevarieerde nieuwe NS-wandeling! Je wandelt over het jaagpad langs de Kromme Rijn. Die slingert sloom door een landschap vol weilanden, slootjes, knotwilgen en vergezichten. Bij Rhijnauwen loop je langs de forten van de Hollandse Waterlinie. Dan volgt nog een zalig stuk door de stille bossen van landgoed Beerschoten. Aanrader!

Kloppen de markeringen?

Verslaafd als ik ben aan mijn Garmin-gps weet ik het niet zeker, maar volgens mij missen hier en daar markeringen van deze route. Bij de reacties op Eropuit.nl trof ik ook een verdwaalde wandelaar. Dus hou de routebeschrijving goed bij de hand als je zonder gps loopt.

Tags: NS-wandelingen, 15-20 km

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>