Actieve vakanties bij SNP Natuurreizen
Boek een actieve vakantie op Snp.nl

Kroegloper Leersum | Wandelen over Utrechtse landgoederen

Kroegloper Leersum Afwisselende wandeling door de bossen en het halfopen landschap van de Utrechtse Heuvelrug. De route gaat over onverharde paadjes die flink modderig kunnen zijn en over lekkere lange lanen geflankeerd door beuken. De prachtige landgoederen Sandenburg en Broekhuizen vind je op je pad. Het concept van de Kroeglopers is Helder als Heineken: een mooie wandeling met halverwege of aan de finish een kroeg.

De kroeg: De Burgemeester

Bij De Burgemeester – het café van deze Kroegloper - wilde ik 's ochtends vroeg even aanwippen voor een kop koffie, maar hij was helaas gesloten. Schijnt een echte bruine kroeg te zijn, waar Jan en alleman uit Leersum elkaar ontmoet. 's Avonds klaverjassen ze. En eens per week richt plaatselijke dartclub De Wethouders zijn pijlen. Zo'n soort kroeg.

Tags: rondwandelingen, Utrechtse Heuvelrug, 20-25 km

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>