Actieve vakanties bij SNP Natuurreizen
Boek een actieve vakantie op Snp.nl

Groene Wissel Woerden | Hollandse Kade, Kamerik & Oude Rijn

Groene Wissel Woerden Aardige tocht dwars door de veenweides rond het stadje Woerden. Na wat sightseeing in het middeleeuwse centrum, gaan vriend Nico en ik weilandwandelen. We steken met een handveer een brede sloot over en maken een mooie tocht over de bekende Hollandse Kade, waar vele zwanen en ganzen voor ons opvliegen.

Niet de mooiste

Het is zeker niet de mooiste tocht die je in dit deel van het Groene Hart kunt maken. Net iets te veel langs of binnen gehoorafstand van autowegen naar onze smaak. Toch is hij de moeite waard. Trek wel waterdichte schoenen aan voor de zompige weides. Na afloop zit de modder tot boven je knieën.

Tags: rondwandelingen, Groene Wissels, Hollandse Kade

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>