Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl
Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl

Groene Wissel Westbroekse Zodden | Rondwandeling vanuit Hollandsche Rading

Groene Wissel-wandeling Westbroekse Zodden vanuit Hollandsche Rading

Een Groene Wissel met vele gezichten. Je komt door de mooie bossen rond Hollandsche Rading en trekt over uitgestrekt polderlandschap dwars door de Westbroekse Zodden, een laagveenmoeras. Tot zover is het allemaal puur genieten. Maar dan is het een heel stuk doorbijten: over druk bereden asfalt ploeter je door de lintdorpen Westbroek en Achttienhoven, waarbij je telkens moet uitwijken voor voortrazend verkeer (vooral op zondag). Toch vind ik deze Wissel een aanrader, vanwege de Zuper Zalige Zodden!

Mooie boerderijen

Troost op de ‘asfalt shuffle’ bieden de vele prachtige boerderijen waar je langskomt in Westbroek en Achttienhoven. En het uitzicht blijft magnifiek. In Westbroek zag ik bovendien een ooievaar én een zilverreiger. Mijn dag kon niet meer stuk en jubelend ontweek ik een patser in een Porsche.

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!