Sinterklaas bij CameraNU.nl

Groene Wissel Utrechtse Heuvelrug | Rondwandeling vanuit Leersum

Groene Wissel Leersum, wandeling over de Utrechtse Heuvelrug

Een heerlijke Wissel die gebaande paden verlaat, en soms zelfs alle paden links laat liggen! Trek er daarom extra tijd voor uit. Zeker het eerste deel is het soms puzzelen welk bospad je moet hebben. Maar dan kom je ook ergens: zelfs op zonnige zondagen is het stil op de struinpaden over de Utrechtse Heuvelrug. En halverwege verruil je dichte bossen voor open boerenland. Via schitterende klompenpaden loop je door modderige weilanden waar lodderige koeien naar je loeien.

Eén jammertje

De wandeling is bijna perfect. Eén jammertje: ruim twee kilometers gaan over onprettig asfalt, een weg waar auto’s hard rijden en elkaar ternauwernood kunnen passeren. Maar de balans slaat al met al door naar: wandel deze Wissel anders mis je echt wat.

Overigens mailde collega-wandelaar Rolf me dat er sinds kort (augustus 2015) ergens halverwege een huiseigenaar zijn tuin heeft opengesteld voor recreanten: "Hij verkoopt dranken en wat hapjes. Kleinschalige maar sympathieke horeca dus."

 

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!