Groene Wissel Korte & Lange Duinen | Rondwandeling vanuit Soest

Groene Wissel-wandeling over de Korte en Lange Duinen vanuit Soest

De Groene Wissel-wandeling over de Korte en Lange Duinen voert over een stuifduingebied van jewelste. Zonder pad trek je dwars door deze zandbak voor volwassenen. Leuke korte wandeling rondom het mooie plaatsje Soest. Zondag kan het in de duinen flink druk zijn met jengelende kinderen/honden.

Kapitale villa’s

Behalve de prachtige stuifduinen heeft de route nog veel meer te bieden: Soest is met z’n kapitale villa’s een aardige plaats, je komt door fraai bos, en op het laatst loop je over een letterlijk hoogtepunt: een kronkelig hooggelegen paadje.

Wat is er zo leuk aan deze wandeling?

Wandeling

Tussen de weilanden van PaardenkampJe wandelt al snel Soest uit en gaat tussen hooggelegen akkers langs een molen en een grafheuvel over de Soester Eng. Door een park en bossen trek je naar het alfa en omega van deze wandeling: de Lange Duinen.

Wandelavontuur

Dan wordt de wandeling een avontuurtje: zonder paden, maar met goede instructies, trek je dwars door deze miniwoestijn. Door bossen en over de Korte Duinen loop je via leuke kleine paadjes terug naar Soest.

Bekijk mijn foto's van deze wandeling

Hieronder een selectie van mijn foto's. Klik op een foto om te vergroten. Vervolgens kun je van foto naar foto doorklikken.

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!