natuurhuisje banner 750px

Groene Wissel De Vuursche Boer | Baarn – Hollandsche Rading

Groene Wissel De Vuursche Boer van Baarn naar Hollandsche Rading Wandeling door de schitterende boswachterij rond Lage Vuursche. Vooral in de herfst merk je hoe gevarieerd de bossen hier zijn. Op deze zalige najaarsdag blaast de kleurenpracht ons omver. Gevalletje van WAUWWW! En ik overdrijf niet.

NS-wandeling De Vuursche

De wandeling volgt grotendeels het spoor van de bekende NS-wandeling De Vuursche. Deze is nog mooier: je volgt kleinere paadjes en je hoeft niet langs een drukke provinciale weg te sjouwen. Wel mis je een blik op Paleis Soestdijk. Ben je zwaar koningsgezind, doe dan vooral de NS-wandeling.

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

 

Tags: Groene Wissels, 10-15 km, De Vuursche, lijnwandelingen

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>