Groene Wissel Bossen van Splinterenburg & Pijnenburg | Rondwandeling vanuit Den Dolder

Groene Wissel-wandeling vanuit Den Dolder door de bossen van Splinterenburg en Pijnenburg

Alweer een prachtige Groene Wissel-wandeling met volop variatie. De wandeling van zestien kilometer gaat door de prachtige bossen van de landgoederen Splinterenburg, Pijnenburg en Venwoude. Via de kasteeltuin van Drakensteyn loop je vlak langs het verstilde Pluismeer. Soms loop je door donker bos, dan weer door een coulissenlandschap met weilanden, akkers en vennetjes.

Romantisch Pijnenburg

Halverwege kun je het befaamde pannenkoekendorp Lage Vuursche aandoen (je moet dan even van de route af). De terugweg naar Den Dolder gaat door het uitgestrekte en romantische landgoed Pijnenburg, waar je ook kunt genieten van de uitgestrekte bossen. Landgoed Pijnenburg is een walhalla voor allerlei soorten vogels en zoogdieren.

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark