natuurhuisje banner 750px
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

De mooiste Vinex-wandelingen | Leidsche Rijn

Vinex-wandeling Leidsche Rijn Op deze stille zondag wandelen we door Vinex-wijk Leidsche Rijn. Ja, je leest het goed: geheel vrijwillig begeven we ons een volle wandeldag in een Vinex-wijk. Zo'n wijk waarvan ik altijd dacht: ik wil er nog niet dood gevonden worden. Is het een mooie wandeling? Nee. Is het een boeiende wandeling? Ja in het kwadraat! Ga ook lekker Vinex-wandelen!

Vinex-wandelen: helemaal hip

Vinex-wandelen is helemaal hip & happening sinds er een schitterende gids over is verschenen bij uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig: 'De mooiste vinexwandelingen' van Kees Volkers en Paul Kurstjens. Die laatste is er zelfs mee op tv geweest, bij het programma Landinwaarts van Dieuwertje Blok (bekijk uitzending, vanaf minuut 16.30). In 10 wandelingen ontdek je aan de hand van de gids het nieuw gemaakte Nederland.

Tags: 10-15 km, Vinex-wandelingen

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>