Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl
Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl

De mooiste Vinex-wandelingen | Leidsche Rijn

Vinex-wandeling Leidsche Rijn Op deze stille zondag wandelen we door Vinex-wijk Leidsche Rijn. Ja, je leest het goed: geheel vrijwillig begeven we ons een volle wandeldag in een Vinex-wijk. Zo'n wijk waarvan ik altijd dacht: ik wil er nog niet dood gevonden worden. Is het een mooie wandeling? Nee. Is het een boeiende wandeling? Ja in het kwadraat! Ga ook lekker Vinex-wandelen!

Vinex-wandelen: helemaal hip

Vinex-wandelen is helemaal hip & happening sinds er een schitterende gids over is verschenen bij uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig: 'De mooiste vinexwandelingen' van Kees Volkers en Paul Kurstjens. Die laatste is er zelfs mee op tv geweest, bij het programma Landinwaarts van Dieuwertje Blok (bekijk uitzending, vanaf minuut 16.30). In 10 wandelingen ontdek je aan de hand van de gids het nieuw gemaakte Nederland.

Tags: 10-15 km, lijnwandelingen, Vinex-wandelingen

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!