ANWB-wandeling Zwanen op het Bert Bospad

ANWB-wandeling Zwanen op het Bert Bospad

Een van de mooiste wandelpaden in het Groene Hart gaat dwars door de Westbroekse Zodden: het Bert Bospad. Je geniet volop van dit bijzondere, waterrijke gebied. En van de vele verliefde zwanenpaartjes. Ook het pad langs het kaarsrechte Tienhovens Kanaal is niet te versmaden. Je wandelt door de moeraslanden van de Tienhovense Plassen waar veel vogelsoorten broeden. Aanrader!

Waterdichte schoenen

Trek wel waterdicht schoeisel en een oude broek aan: het is flink modderig langs het Tienhovens Kanaal. En de Zodden zijn wel super zalig maar ook zeer zompig.

NB: op zondagen is deze wandeling niet bereikbaar met het openbaar vervoer.

Gratis route downloaden

De route is gratis te downloaden op de site van de ANWB.

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!