natuurhuisje banner 750px
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Trekvogelpad etappe 9 | Wandeling van Hilversum naar Soest

Trekvogelpad etappe 9 van Hilversum naar SoestVanaf bushalte De Heidebloem loop je direct de bossen van de Utrechtse Heuvelrug in. En wat is het hier mooi! Ik zag gelijk een ree die me scherp in de gaten hield terwijl ik hem scherp in de gaten hield. Mooie etappe door de uitgestrekte bossen van boswachterij De Vuursche, over het prachtige landgoed Groeneveld en langs lonkende pannenkoeken van Lage Vuursche. Om toch wat te zeuren: af en toe zijn de paden wel erg lang en erg recht...

Geen OV bij het eindpunt

Om nóg wat te zeuren: hoe je van het officiële eindpunt (Pijnenburg) weer in de bewoonde wereld moet komen is een raadsel. Ik liep alvast een deel van de volgende etappe en boog af naar station Soest-Zuid. Goed te doen, maar dan staat de teller wel gelijk op 23 kilometer.

Overzichtspagina Trekvogelpad >>

Tags: Trekvogelpad, 20-25 km, langeafstandswandelingen, LAW's

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>