Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl
Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl

Trekvogelpad etappe 9 | Wandeling van Hilversum naar Soest

Trekvogelpad etappe 9 van Hilversum naar SoestVanaf bushalte De Heidebloem loop je direct de bossen van de Utrechtse Heuvelrug in. En wat is het hier mooi! Ik zag gelijk een ree die me scherp in de gaten hield terwijl ik hem scherp in de gaten hield. Mooie etappe door de uitgestrekte bossen van boswachterij De Vuursche, over het prachtige landgoed Groeneveld en langs lonkende pannenkoeken van Lage Vuursche. Om toch wat te zeuren: af en toe zijn de paden wel erg lang en erg recht...

Geen OV bij het eindpunt

Om nóg wat te zeuren: hoe je van het officiële eindpunt (Pijnenburg) weer in de bewoonde wereld moet komen is een raadsel. Ik liep alvast een deel van de volgende etappe en boog af naar station Soest-Zuid. Goed te doen, maar dan staat de teller wel gelijk op 23 kilometer.

Alle etappes van het Trekvogelpad

Wil je snel kijken welke etappes van het Trekvogelpad er zijn en hoe hoog ze scoren in de beroemde Frankwandelt-rating?

 

Tags: Trekvogelpad, 20-25 km, langeafstandswandelingen, LAW's

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!