natuurhuisje banner 750px
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Trekvogelpad etappe 7 | Wandeling van Amsterdam naar Naarden-Bussum

Trekvogelpad etappe 7 van Amsterdam naar Naarden-BussumVandaag laat ik Amsterdam achter me, wandelend van de Gaasperplas naar Naarden, etappe 7 van het Trekvogelpad. Een tocht mét hindernissen, want het Gaasperpark is volledig overgenomen door het Open Air Festival. Met wandelaars hebben ze geen rekening gehouden. Met kwaaie pas loop ik in een wijde boog om het park heen. Dan wordt het genieten: langs het Gein, door het mooie Weesp en tot slot een schitterend traject langs het Naardermeer (mét een ijsje bij tante Annie).

DDOL tegen Open Air Festival

Aan de overzijde van de Gaasperplas stuit ik op twee Duitse Dames Op Leeftijd (DDOL)Trekvogelpad etappe 7 van Amsterdam naar Naarden-Bussum die me vragen of ik soms journalist ben (vanwege m’n enorme camera). Ze fulmineren tegen het Open Air Festival en vooral tegen de stadsdeelraad die dat toestaat (en er bakken geld mee verdient, “das ist doch criminél!”). Het lawaai, de ingreep in de natuur, de vogels die een goed heenkomen moeten zoeken. Ik kan het alleen maar met ze eens zijn. DDOL = lief, stadsdeelraad = DOM. De wereld gaat aan evenementen ten onder.

Overzichtspagina Trekvogelpad >>

Tags: Trekvogelpad, 20-25 km, langeafstandswandelingen, LAW's

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>