Trekvogelpad etappe 5 | Wandeling van Landsmeer naar Ransdorp

Trekvogelpad etappe 5 van Landsmeer naar RansdorpKieviten en scholeksters vliegen je letterlijk om de oren op deze etappe van het Trekvogelpad dwars door Waterland. Met kwetterende veldleeuweriken wedijveren ze om de trofee ‘Aandachttrekker van het jaar’. Hij is leuk, deze etappe. En je komt door parels van dorpjes, zoals Broek in Waterland, een van de mooiste dorpen van Nederland. Toe maar. Timmer wel slijtvaste zolen onder je schoenen, want deze etappe biedt 100% asfaltgarantie.

Rustige landweggetjes

De wandelpret mag dat niet drukken. Meestal loop je over lome landweggetjes of verlaten fietspaden. Soms moet je even een bloemrijke berm in om een gigantische tractor te laten passeren, want er wordt hier druk geboerd. Buiten het broedseizoen mag je een stuk dwars door weilanden over een laarzenpad.

Alle etappes van het Trekvogelpad

Wil je snel kijken welke etappes van het Trekvogelpad er zijn en hoe hoog ze scoren in de beroemde Frankwandelt-rating?

 

Tags: Trekvogelpad, 20-25 km, langeafstandswandelingen, LAW's

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!