natuurhuisje banner 750px
Boek een heerlijk vakantiehuisje op Natuurhuisje.nl

Trekvogelpad etappe 4 | Wandeling van Haaldersbroek naar Landsmeer

Trekvogelpad etappe 4 van Haaldersbroek naar LandsmeerKun je kwaad worden op een wandelpad? Ja. Na de zoveelste afslag in het Twiske waar de rood-witte tekens me in de steek lieten, ontviel mij een hartgrondig g*dv*rd*mm*! k*tp*d! Twee rotganzen keken verstoord op, een koe ging op de loop. Verder een heerlijke etappe, boordevol weilanden en water. Ik hoorde het oemp oemp van een roerdomp die zich angstvallig verscholen hield.

Bewegwijzering

Nog even lekker doorzeuren over de bewegwijzering. Ongetwijfeld was die ooit goed. Ik vermoed dat hangjongeren een nieuwe hobby hebben ontwikkeld: tekens weghalen. Hier in het Twiske kun je dan aardig lopen dwalen, want met het kaartje uit het boekje kun je (of: ik) niet uit de voeten in de wirwar van paadjes en slootjes. Is hier een oplossing voor?

Overzichtspagina Trekvogelpad >>

Tags: Trekvogelpad, 15-20 km, langeafstandswandelingen, LAW's

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>