Trekvogelpad etappe 4 | Wandeling van Haaldersbroek naar Landsmeer

Trekvogelpad etappe 4 van Haaldersbroek naar LandsmeerKun je kwaad worden op een wandelpad? Ja. Na de zoveelste afslag in het Twiske waar de rood-witte tekens me in de steek lieten, ontviel mij een hartgrondig g*dv*rd*mm*! k*tp*d! Twee rotganzen keken verstoord op, een koe ging op de loop. Verder een heerlijke etappe, boordevol weilanden en water. Ik hoorde het oemp oemp van een roerdomp die zich angstvallig verscholen hield.

Bewegwijzering

Nog even lekker doorzeuren over de bewegwijzering. Ongetwijfeld was die ooit goed. Ik vermoed dat hangjongeren een nieuwe hobby hebben ontwikkeld: tekens weghalen. Hier in het Twiske kun je dan aardig lopen dwalen, want met het kaartje uit het boekje kun je (of: ik) niet uit de voeten in de wirwar van paadjes en slootjes. Is hier een oplossing voor?

Alle etappes van het Trekvogelpad

Wil je snel kijken welke etappes van het Trekvogelpad er zijn en hoe hoog ze scoren in de beroemde Frankwandelt-rating?

 

Tags: Trekvogelpad, 15-20 km, langeafstandswandelingen, LAW's

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!