Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl
Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl

Trekvogelpad etappe 22 | Wandeling van Eibergen naar Usselo

Trekvogelpad etappe 22 van Eibergen naar Usselo Het laatste deel van het Trekvogelpad is van begin tot eind schitterend. Van de vele klaterende beekjes met monumentale watermolens tussen Eibergen en Haaksbergen, tot het uitgestrekte veengebied en de verwilderde heide met jeneverbessen rond het dorpje Buurse. Wij liepen deze etappe (35 kilometer) in twee dagen. Absolute aanrader voor een weekendje weg.

Bij de Watermölle

Na een kilometer of 12 logeerden we bij hotel-restaurant Bij de Watermölle. Zeer aan te bevelen vanwege de heerlijke kamers en het dito eten in het restaurant. Maar vooral ook vanwege de locatie: je verblijft bij de zeer oude Oostendorper Molen, op het kruispunt van beekjes. Superplek.

Alle etappes van het Trekvogelpad

Wil je snel kijken welke etappes van het Trekvogelpad er zijn en hoe hoog ze scoren in de beroemde Frankwandelt-rating?

 

De 10 leukste hotels van GelderlandDe 10 leukste hotels van Gelderland!

Lekker eropuit in eigen land. Een minivakantie wandelen of fietsen. Met een superlekker hotelletje als hoogtepunt. Ik selecteerde de 10 allerleukste hotels van Gelderland. Ze staan voor je op een rij. Mis deze hotels niet!

Tags: Trekvogelpad, 30-35 km, langeafstandswandelingen, LAW's

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!