Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl
Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl

Trekvogelpad etappe 21 | Wandeling van Ruurlo naar Eibergen

Trekvogelpad etappe 20 van Ruurlo naar Eibergen Een vriendelijke etappe is misschien wel de beste omschrijving van het Trekvogelpad tussen Ruurlo en Eibergen in de Achterhoek. We liepen door rijk boerenland, gevuld met knipogende koeien, kakelende kippen, pas ingezaaide akkers en boerderijen die hun zaakjes goed op de rit hebben. Zelfs de oehoe-oehoerendhard scheurende motormuizen zagen er ongevaarlijk uit. Wat veel asfalt, maar zeker plezierig wandelen.

Geen horeca onderweg

Neem voldoende proviand mee: onderweg kom je geen horeca tegen. Zelfs geen provisorische pleisterplaats die je op andere etappes nog weleens vindt. Aan de finish stond onze teller op 24 kilometer en waren we flink verhit. Gelukkig was in Eibergen een pracht van een ijssalon om onze dorst te lessen.

Alle etappes van het Trekvogelpad

Wil je snel kijken welke etappes van het Trekvogelpad er zijn en hoe hoog ze scoren in de beroemde Frankwandelt-rating?

 

De 10 leukste hotels van GelderlandDe 10 leukste hotels van Gelderland!

Lekker eropuit in eigen land. Een minivakantie wandelen of fietsen. Met een superlekker hotelletje als hoogtepunt. Ik selecteerde de 10 allerleukste hotels van Gelderland. Ze staan voor je op een rij. Mis deze hotels niet!

Tags: Trekvogelpad, 20-25 km, langeafstandswandelingen, LAW's, Achterhoek

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!