Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl
Black Friday & Manic Monday bij CameraNU.nl

Trekvogelpad etappe 20 | Wandeling van Vorden naar Ruurlo

Trekvogelpad etappe 20 van Vorden naar RuurloOp de warmste novemberdag ooit wandelden we van Vorden naar Ruurlo. Is deze korte etappe in hartje Achterhoek echt zo mooi? Betoverd door fantastisch weer en herfstkleuren konden we dat niet objectief meer beoordelen. De wandeling bungelt tussen twee kastelen. Daartussen liepen we over door bomen omzoomde paden langs braakliggend boerenland. En vergaapten we ons aan bijzondere bomen.

Kruising Trekvogelpad & Pieterpad

Leuk: Trekvogelpad en Pieterpad kruizen elkaar bij kasteel Vorden. Wij wisten het niet, maar in het begin van de zichtlaan over de Vordense Beek – verzonken in het pad – ligt een monument met de voetafdrukken van Toos Goorhuis-Tjalsma en Bertje Jens, de bedenksters van het Pieterpad. In 1983 werd het Pieterpad officieel geopend bij kasteel Vorden.

Alle etappes van het Trekvogelpad

Wil je snel kijken welke etappes van het Trekvogelpad er zijn en hoe hoog ze scoren in de beroemde Frankwandelt-rating?

 

De 10 leukste hotels van GelderlandDe 10 leukste hotels van Gelderland!

Lekker eropuit in eigen land. Een minivakantie wandelen of fietsen. Met een superlekker hotelletje als hoogtepunt. Ik selecteerde de 10 allerleukste hotels van Gelderland. Ze staan voor je op een rij. Mis deze hotels niet!

Tags: Trekvogelpad, 10-15 km, langeafstandswandelingen, LAW's, Achterhoek

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!