natuurhuisje banner 750px

Trekvogelpad etappe 19 | Wandeling van Brummen naar Vorden

Trekvogelpad etappe 19 van Brummen naar VordenMooi, mooier, mooist. Alweer een heerlijke etappe van het Trekvogelpad bewandelen we tussen Brummen en Vorden. De Veluwe laten we achter ons en we trekken op deze tocht door de adembenemende uiterwaarden van de IJssel. Daarna wordt al snel de diepe rust van de Achterhoek voelbaar, balsem op onze ziel. Voor aardig vertier zorgt Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland (vinden ze zelf). Frankwandelt-rating AAA+.

Van station naar station

De onlogische indeling van het Trekvogelpad op Wandelnet.nl laten we voor wat-ie is. Want wat is er handiger dan van station naar station wandelen? Waarom zou je met een belbus naar het gehucht Wichmond reizen als je daar niet toe gedwongen wordt op straffe van een afranseling met een Nordic Walking-stok? Enfin, wij treinden naar station Brummen en weer terug vanaf station Vorden. Wij zijn heel logisch namelijk.

Alle etappes van het Trekvogelpad

Wil je snel kijken welke etappes van het Trekvogelpad er zijn en hoe hoog ze scoren in de beroemde Frankwandelt-rating?

 

 

De 10 leukste hotels van GelderlandDe 10 leukste hotels van Gelderland!

Lekker eropuit in eigen land. Een minivakantie wandelen of fietsen. Met een superlekker hotelletje als hoogtepunt. Ik selecteerde de 10 allerleukste hotels van Gelderland. Ze staan voor je op een rij. Mis deze hotels niet!

 

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

 

Tags: Trekvogelpad, 20-25 km, langeafstandswandelingen, LAW's, Achterhoek

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>