Actieve vakanties bij SNP Natuurreizen
Boek een actieve vakantie op Snp.nl

Trekvogelpad etappe 18 | Wandeling van Loenen naar Brummen

Trekvogelpad etappe 18 van Loenen naar Brummen

Qua openbaar vervoer werkt het Trekvogelpad niet altijd mee. Zo ook op deze etappe, die officieel van Loenen naar Wichmond loopt. Maar daar stopt alleen een belbus, en dat verdommen we. Na een wat eentonige aanloop tussen velden en bebouwing wordt deze etappe allengs mooier. Landgoederen met jaloersmakende kastelen, een schitterend kerkje, beekjes, de oudste rode beuk van Nederland, het kan niet op.

Hoeve De Bonte Bentheimer

Even reclame maken: op een schitterend plekje vlak voor het piepkleine dorpje Hall passeren we een boerderij met twee guitige metalen varkentjes op het toegangshek. We blijven staan voor wat foto’s. Even later komt een Landrover ons tegemoet. De chauffeur, een kennelijke boer in een overall, vraagt of we zijn scharrelvarkentjes niet willen komen bewonderen. Hij zag ons bij het hek staan, vandaar.

Helaas, wij moeten door. Maar we bevelen de varkentjes van harte aan: Hoeve De Bonte Bentheimer, ‘Van zaadje tot karbonaatje’. Website: http://scharrelvarken.info/

Overzichtspagina Trekvogelpad >>

De 10 leukste hotels van GelderlandDe 10 leukste hotels van Gelderland!

Lekker eropuit in eigen land. Een minivakantie wandelen of fietsen. Met een superlekker hotelletje als hoogtepunt. Ik selecteerde de 10 allerleukste hotels van Gelderland. Ze staan voor je op een rij. Mis deze hotels niet!

10 leukste hotels van Gelderland >>

 

Tags: Trekvogelpad, Veluwe, 15-20 km, langeafstandswandelingen, LAW's

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>