natuurhuisje banner 750px

Trekvogelpad etappe 16 | Wandeling van Otterlo naar Hoenderloo

Trekvogelpad etappe 16 van Otterlo naar HoenderlooZeer mooie etappe van het Trekvogelpad. Hoe kan het ook anders: de wandeling leidt dwars door het Nationaal Park De Hoge Veluwe, het neusje van de zalm op wandelgebied. Schitterende beboste heuvels, zandverstuivingen, bloeiende heide. Als je geluk hebt ontmoetingen met edelherten, wilde zwijnen, moeflons. Is dit de koningsetappe van het Trekvogelpad of staat ons nog iets mooiers te wachten? In ieder geval: Frankwandelt-rating AAA+.

Lange rij voor het park

De reis naar het Trekvogelpad vanaf Amsterdam CS wordt natuurlijk steeds tijdrovender. Ondanks een vertrek om 8.22 uur kloppen we pas om 11 uur aan de poorten van het Nationaal Park De Hoge Veluwe. En we zijn niet de enigen, een lange (zeer trage) rij staat te popelen om het park te betreden (à raison van 8.70 eurootjes, poeh poeh). Het is dan ook schitterend weer, temidden van een reeks regendagen.

Alle etappes van het Trekvogelpad

Wil je snel kijken welke etappes van het Trekvogelpad er zijn en hoe hoog ze scoren in de beroemde Frankwandelt-rating?

 

De 10 leukste hotels van GelderlandDe 10 leukste hotels van Gelderland!

Lekker eropuit in eigen land. Een minivakantie wandelen of fietsen. Met een superlekker hotelletje als hoogtepunt. Ik selecteerde de 10 allerleukste hotels van Gelderland. Ze staan voor je op een rij. Mis deze hotels niet!

 

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

 

Tags: Trekvogelpad, 15-20 km, 20-25 km, langeafstandswandelingen, LAW's

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>