Actieve vakanties bij SNP Natuurreizen
Boek een actieve vakantie op Snp.nl

Trekvogelpad etappe 14 | Wandeling van Rhenen naar Ede

Trekvogelpad etappe 14 van Rhenen naar EdeEen etappe met drie gezichten. Een schitterende start over de Grebbeberg langs natuurgebied De Blauwe Kamer. Een aardig traject langs het Valleikanaal over een smal asfaltpad dat je moet delen met vele fietsers. En een slot over een verkeersweg waar maar geen einde aan wil komen. Al met al een redelijke etappe, waarvan vooral het sublieme uitzicht over De Blauwe Kamer lang op je netvlies blijft.

Asfalt: mag het een onsje minder?

Ik zal niet weer gaan klagen over het vele asfalt. Nee, ik doe het niet! Nou vooruit, even dan: ik loop liever een paar kilometer extra over mooie kronkelpaadjes dan zo snel mogelijk van A naar B over asfalt. Het Trekvogelpad is toch het langste natuurpad van Nederland? En asfalt is geen natuur, voor zover ik weet... Zo, ik heb weer gezegd.

Overzichtspagina Trekvogelpad >>

Tags: Trekvogelpad, 20-25 km, langeafstandswandelingen, LAW's

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>