Trekvogelpad etappe 12 | Wandeling van Langbroek naar Amerongen

Trekvogelpad van Langbroek naar AmerongenHmm, na de vorige prachtige etappe die via mooie paadjes over de Utrechtse Heuvelrug slingerde, is dit een flinke tegenvaller. Urenlang loop je over vervelend asfalt: smalle weggetjes waar aardig wat verkeer overheen raast, waardoor je telkens de berm in moet duiken. De wandeling werd gered door het fenomenale slot: de uiterwaarden bij Amerongen. Ondanks rottige motregen was het toch nog drie kilometer genieten geblazen.

Uiterwaarden: gesloten in de winter

Let op: die klapper door de uiterwaarden kun je alleen lopen van 1 april tot 1 oktober. Buiten die periode is het gebied van de overwinterende ganzen, dan mis je ook dit prachtstuk en zeul je over nog meer vervelend asfalt.

Alle etappes van het Trekvogelpad

Wil je snel kijken welke etappes van het Trekvogelpad er zijn en hoe hoog ze scoren in de beroemde Frankwandelt-rating?

 

Tags: Trekvogelpad, 15-20 km, langeafstandswandelingen, LAW's

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!