Actieve vakanties bij SNP Natuurreizen
Boek een actieve vakantie op Snp.nl

Trekvogelpad etappe 10 | Wandeling van Soest naar Austerlitz

Trekvogelpad etappe 10 van Soest naar AusterlitzNa de vorige etappe, die de bossen van de Utrechtse Heuvelrug betrad, kon het alleen nog maar mooier worden. Deze etappe zou tot in het hart van de beboste heuvels reiken. Wat hadden we ons erop verheugd. Maar we kwamen van een koude kermis thuis. Na een mooie aanloop bij Pijnenburg gaat het vanaf Soest over drukbereden asfaltfietspaden en een lange, lange herrieweg. Om daarna een bosgebied rond een deprimerend detentiecentrum te verkennen. Gelukkig maakten de laatste 6 kilometers veel goed.

Bijzondere schoonheid

Dat laatste stuk, dat is dan ook gelijk van bijzondere schoonheid: stille, intieme paadjes, omzoomd door gevarieerd loofbos dat het zonlicht prachtig filtert. Af en toe een verruigd heideveld. En bloemen, heel veel bloemen.

Overzichtspagina Trekvogelpad >>

Tags: Trekvogelpad, 15-20 km, langeafstandswandelingen, LAW's

Ga avontuurlijk wandelen met SNP

Bekijk de wandelreizen van SNP Actieve wandelreizen over de hele wereld, SNP is er in gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen!

  • Groepsreizen: in klein gezelschap met deskundige reisleiding
  • Individuele reizen: alleen of met je eigen reisgezelschap
  • Lichte tochten, wildernistrekkings & natuurexpedities

Individuele wandelreizen >>

Wandelreizen met een groep >>

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!

Jouw huisje middenin de natuur

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenOp Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust te midden van de natuur.

  • Middenin unieke natuurgebieden
  • Weg van de massa
  • Niet op een groot vakantiepark

Bekijk alle natuurhuisjes >>