Swarovski EL 8x32 W B Swarovision: beste verrekijker voor wandelaars

Swarovski EL 8x32 W B Swarovision: beste verrekijker voor wandelaars

Beste verrekijker voor wandelaars, dat is de Swarovski EL 8x32 W B Swarovision. Licht, compact en uitstekende ergonomie. Zodat je er de hele dag mee op pad kunt. Biedt uiteraard de unieke Swarovski-kwaliteit: heldere, haarscherpe, kleurechte beelden. “Kraakheldere kijker uit de absolute topklasse!” Alle belangrijke reviews!

De feiten op een rij

Type: Dakkant | Gewicht: 595gr | Waterbestendig: Ja | Geschikt voor brildragers: Ja | Vergroting: 8x32 | Zichtveld op 1000 meter: 141 meter | Schemergetal: 16 | Frankwandelt-rating 94/100 | Prijs: 1.695 euro op Cameranu.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Klantreviews op Cameranu.nl >>

Klantreviews op Cameraland.nl >>

Swarovski EL 8x32 W B SwarovisionDe beste verrekijker voor jou

Verrekijkers zijn er in soorten en maten, en vooral ook: prijzen. De duurste verrekijker is niet per sé de beste kijker voor jou. Bekijk hieronder specificaties en reviews van de Swarovski EL 8x32 W B Swarovision, een bijzonder draagbare verrekijker met uitmuntende scherpte. Volgens de experts een van de beste kijkers op de markt.

Topkwaliteit in een draagbaar jasje

Voor op reis of tijdens een wandeling wil je natuurlijk een compacte en lichte kijker. Maar je wilt niet bezuinigen op kwaliteit. Deze schitterende Swarovski biedt beide: een lekker draagbaar design met de topkwaliteit die je van dit merk mag verwachten. De verrekijker-expert van Cameranu.nl noemt deze Swarovski ‘de beste kijker voor wandelaars’. En dat is hij ook.

Urenlang genieten van de natuur

Deze Swarovski heeft een open EL-greep. Daardoor geeft hij je vaste grip en kun je urenlang moeiteloos vogels en andere dieren observeren. Deze kijker is echt een genot om vast te houden, zelfs met één hand. Heel fijn is het scherpstelwiel bovenop: het toppunt van gebruiksvriendelijkheid. Minder dan een halve rotatie volstaat om alle relevante afstanden in te stellen.

Swarovski EL 8x32 W B SwarovisionKristalhelder, haarscherp en kleurecht

Deze vernieuwde Swarovski verrekijker heeft Field Flattener-lenzen, HD-optiek, hoogwaardige coatings en de perfecte oogafstand. Daardoor krijg je kristalheldere, haarscherpe en kleurechte beelden zonder storende kleurranden. Fijne structuren en minieme details kun je moeiteloos observeren. De buitenste lenzen hebben een speciale coating waardoor je eenvoudig stof en ander vuil kunt verwijderen.

FieldPro-package: comfort én functionaliteit

Met de nieuwe draagriem, de flexibele draagriemconnector, de zachte, afgeronde oculairbeschermkappen en geïntegreerde objectiefbeschermkappen zorgt het FieldPro-package voor extra comfort tijdens het gebruik. Al met al is het echt een kijker die je leven lang meegaat.

Swarovski EL 8x32 W B op Cameranu.nl >>

Swarovski EL 8x32 W B op Cameraland.nl >>

Swarovski EL 8x32 W B op Kamera-express.nl >>

Swarovski EL 8x32 W B Swarovision(Professionele) reviewers over de Swarovski EL 8x32 W B

 • Oppad.nl: “Kraakheldere kijker uit de absolute topklasse!” juicht de reviewer van Oppad.nl. Deze brildragende reviewer kwam tot de conclusie dat hij goed geschikt is voor mensen met een bril. “Zet de kijker tegen je brillenglazen en je ziet hetzelfde blikveld als zonder bril. En het ergste: mijn brillenglazen verpesten de boel een beetje. Als ik zonder bril kijk (dioptrie + of – 4 aanpasbaar, dus je hoeft je bril niet op te houden) is alles mooier dan het in werkelijkheid is: kraakhelder!”
  En ook over de andere aspecten van de Swarovski EL 32 Swarovision is hij enthousiast. Zo is hij een stuk lichter dan z’n grote broers. En ligt hij lekker in de hand. Binnenwerk en behuizing zijn weliswaar van robuust metaal, de buitenzijde is met stroef rubber bekleed. “Dit houdt prettig vast en de kijker zal niet snel uit je handen glippen. En… het rubber voelt met koud weer wat warmer aan. Het blikveld op 1000 meter afstand bedraagt een respectabele 141 meter waardoor je een goed overzicht krijgt van de omgeving.”
  Supergoed vindt de reviewer het scherpstelwiel: in slechts 2 omwentelingen ga je van scherp op oneindig naar scherp op 1.5 meter. “Zo kun je dus ook insecten op de grond bekijken zonder te bukken. Het instellen van de dioptrie doe je met hetzelfde scherpstelwiel.”
  En de beeldkwaliteit? Die is zoals we van Swarovski gewend zijn: “Haarscherp, rustig en evenwichtig en ook bij de schemer presteert de EL 32 uitstekend. Waar we intussen ook aan gewend zijn, is de Swarovski prijs…”
 • Swarovski EL 8x32 W B SwarovisionTwentse Vogelwerkgroep: “De nieuwe EL 32 kijkers van Swarovski behoren tot de absolute top. Vooral de beeldscherpte en de kleurweergave zijn uitstekend. Het vlakke beeldveld en de grote randscherpte met weinig vertekening zijn opvallende verbeteringen t.o.v. het voorgaande model.”
  “Aan een eventueel waar te nemen “globe-effect” zou ik niet te zwaar tillen, maar dat hangt mede af van persoonlijke voorkeur. Voor brildragers zijn ze uitermate geschikt. Mechanisch zitten de kijkers goed in elkaar. Ze zijn ook bij lage temperaturen nog goed te gebruiken. Wie niet vaak bij slechte lichtomstandigheden of in de schemering moet waarnemen kan aan deze kijkers jarenlang plezier beleven.”
 • Irelandswildlife.com: “The EL 32 Swarovision from Swarovski Optik is one of the most versatile and best performing all-round optical instruments you can buy today. If you’re looking for a truly uncompromising viewing experience in a compact, easy to carry form factor then you really do need to check out the EL 32. It is an outstanding optical instrument in every way.”
 • Swarovski EL 8x32 W B SwarovisionKlantreview op Cameranu.nl: “Een topkijker! Echt een geweldige kijker! Mag ook wel voor dat geld). Rustig beeld, veel licht, ook met wandelen fijner dan mijn oude 10x42 EL. Ben er erg blij mee! Ik kan zo 1-2-3 geen minpunt ontdekken.” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Klantreview op Cameranu.nl: “Deze verrekijker geeft een nieuwe scherpe kijk op de natuur. Het beeld is zo fijn en rustig dat ik er een nieuwe wereld bij heb. Andere mensen kijken voortdurend op hun telefoon, iets dat ik niet nastreef. Mijn wereld is een soort natuurfilm. Ik ontdek planten, dieren en insecten die je met het blote oog niet ziet.” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Klantreview op Cameraland.nl: “Het is een onwijs mooie kijker, ik kijk graag naar vogels, maar voornamelijk in duinen en omgeving daarvan en toch ook best vaak met schemer. Dan zijn andere kijkers zo beduidend minder dan dit. Alhoewel de 8,5 x 42 eigenlijk nog beter is, vind ik dit gewoon de ideale gewicht. Hiermee kan ik weer jarenlang mee door.” Bekijk alle reviews van kopers >>

Swarovski EL 8x32 W B op Cameranu.nl >>

Swarovski EL 8x32 W B op Cameraland.nl >>

Swarovski EL 8x32 W B op Kamera-express.nl >>

 

Plussen van de Swarovski EL 8x32 W B

 • Contrastrijk en natuurgetrouw beeld met haarscherpe contouren
 • Zeer ergonomisch ontwerp: ligt perfect in de hand
 • Vernieuwde draaibare draagriemconnector
 • Dioptriecorrectie met vergrendelfunctie
 • Snelle en nauwkeurige close-focus tot 1.9m voor macro-waarneming
 • Prijzige verrekijker

Swarovski EL 8x32 W B op Cameranu.nl >>

Swarovski EL 8x32 W B op Cameraland.nl >>

Swarovski EL 8x32 W B op Kamera-express.nl >>

 

Top 10 Verrekijkers

Ben je benieuwd wat de beste verrekijkers van dit moment zijn? Ik heb ze voor je op een rij gezet. In dat artikel ga ik ook in op de specifieke eisen die je moet stellen aan een verrekijker.

Top 10 Verrekijkers >>

 

Swarovski: een rijker leven

De kogel is door de kerk: ik heb een Swarovski gekocht! En ik ben er dolgelukkig mee. Lees alles over mijn koopavonturen bij Cameranu in Urk. En lees hoe een Swarovski je rijker maakt.

Swarovski verrijkt je leven >>

 

Beste webshop voor verrekijkers

Een fantastische verrekijker koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van verrekijkers. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte Cameranu aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van Cameranu:

 • Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.1
 • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
 • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
 • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
 • Vijfvoudig winnaar van de Shopping Awards

Alle verrekijkers op Cameranu.nl >>

 


Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy