TIPA-awards 2022 | Beste Camera’s & Objectieven van 2022

Elf camera’s hebben de prestigieuze TIPA-awards 2022 ontvangen. De verkiezingen konden na twee jaar online weer ‘live’ worden gehouden. Twaalf objectieven kregen eveneens de TIPA-award 2022. Bekijk alle winnaars!

Alle winnaars van de TIPA-awards 2024 >>

Nikon Z9Beste foto- en videoproducten van 2022

Sinds 1991 kiezen fotojournalisten van 30 fotovakbladen uit 15 landen verdeeld over 5 continenten de beste foto- en video-producten van het jaar: fotocamera’s, videocamera’s, objectieven, statieven, flitsers en nog veel meer. De organisatie heet Technical Image Press Assocation, beter bekend onder de naam TIPA.

Prestigieuze awards

De prestigieuze TIPA-awards staan bij professionele fotografen hoog aangeschreven. Ze kunnen je daardoor helpen bij het maken van een goede keuze voor een camera of objectief. Bekijk hieronder de winnaars van 2022.

Nikon Z9 Beste 11 camera’s van 2022

Bekijk mijn Top 10 systeemcamera's >>

 

Laowa Argus 35mm f/0.95 FFBeste objectieven van 2022

Bekijk mijn objectieven-overzicht >>

 

Sony Xperia Pro-I Beste smartphones voor fotografie van 2022

Bekijk mijn Top 10 smartphonecamera’s >>

Top 10 smartphones op Bol.com >>

Top 10 smartphones op Coolblue.nl >>

 

Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 

Uitstekende camera of lens kopen? Denk eens aan occasions!

Zoek je een geweldige camera of lens, maar wil je niet het volle pond betalen? Denk dan eens aan occasions. De allerbeste webshops voor occasions bieden kwaliteit en een vol jaar garantie. Ik heb ze op een rij gezet!

Beste occasions >>

 

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (4 beoordelingen)

Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy