TIPA-awards 2020 | Beste Camera’s & Objectieven van 2020

Dertien spiegelreflexen, systeemcamera's en compactcamera's hebben de prestigieuze TIPA-awards 2020 ontvangen. Twaalf objectieven kregen eveneens de TIPA-award 2020. Bekijk alle winnaars!

Alle winnaars van de TIPA-awards 2022 >>

Beste foto- en videoproducten van 2020

Sinds 1991 kiezen fotojournalisten van 30 fotovakbladen uit 15 landen verdeeld over 5 continenten de beste foto- en video-producten van het jaar: fotocamera’s, videocamera’s, objectieven, statieven, flitsers en nog veel meer. De organisatie heet Technical Image Press Assocation, beter bekend onder de naam TIPA.

Prestigieuze awards

De prestigieuze TIPA-awards staan bij professionele fotografen hoog aangeschreven. Ze kunnen je daardoor helpen bij het maken van een goede keuze voor een camera of objectief. Bekijk hieronder de winnaars van 2020.

Canon EOS 90D Beste spiegelreflexcamera’s van 2020

Bekijk mijn Top 10 spiegelreflexcamera’s >>

 

Sony A7R IV Beste systeemcamera’s van 2020

Bekijk mijn Top 15 systeemcamera's >>

 

Sony RX100 VII Beste compactcamera’s van 2020

Bekijk mijn Top 10 compactcamera's >>

 

Tamron SP 35mm f/1.4 Di USD Beste objectieven van 2020

Bekijk mijn objectieven-overzicht >>

 

Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 

Uitstekende camera of lens kopen? Denk eens aan occasions!

Zoek je een geweldige camera of lens, maar wil je niet het volle pond betalen? Denk dan eens aan occasions. De allerbeste webshops voor occasions bieden kwaliteit en een vol jaar garantie. Ik heb ze op een rij gezet!

Beste occasions >>

 

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (9 beoordelingen)

Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy