Sony A6100: compacte allround systeemcamera

De Sony A6100 is een compacte allround systeemcamera waarmee je zowel perfecte foto’s als oogstrelende video’s schiet. Hij stelt razendsnel scherp, in slechts 0.02 seconde. En hij heeft oogdetectie voor mens en dier aan boord. Silver Award op Dpreview.com. “Een van de krachtigste point-and-shoot camera’s van dit moment.” Alle belangrijke reviews!

Sony A6100Sensor: aps-c | Resolutie: 24.2 megapixel | Objectief: 16-50mm f/3.5-5.6 / fullframe-equivalent: 24-75mm | Beelden per seconde: 11 | Video: 4K (30, 25, 24fps) | Scherm: kantelbaar (boven/onder) touchscreen | Gewicht body: 396gr | Release datum: oktober 2019 | Frankwandelt-rating 85/100 | Prijs inclusief lens: 849 euro op Cameranu.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Klantreviews op Cameranu.nl >>

Klantreviews op Kamera-express.nl >>

Highlights van de Sony A6100

 • Beeldkwaliteit: perfecte 24.2 megapixel sensor
 • Schitterende video’s: schiet 4K met 30 beelden per seconde
 • Lichtgevoelig: ISO uitbreidbaar tot 51.200
 • Snelle camera: 11 beelden per seconde
 • Handzaam: lekker licht en compact

Sony A6100 op Cameranu.nl >>

Sony A6100 op Cameraland.nl >>

Sony A6100 op Kamera-express.nl >>

Sony A6100Sony A6000-serie: geliefde camera’s

De aps-c camera’s uit de A6000-lijn van Sony zijn al jarenlang geliefd bij fotografen en reviewers. Zonder uitzondering kregen ze lovende recensies en vielen ze uitgebreid in de prijzen. Met de A6100 zet Sony deze positieve lijn ongetwijfeld door, want hij heeft zoveel moois aan boord voor een meer dan redelijke prijs. Dit wordt een van de populairste camera’s uit het middensegment.

Perfecte autofocus

Sony is sterk in autofocus, en dat zie je terug in de Sony Alpha A6100. Hij stelt razendsnel scherp en kan automatisch het oog van je onderwerp in focus houden. Ook bij video bewijst deze uitmuntende autofocus z’n diensten: je neemt in 4K op terwijl de A6100 je onderwerp als een horzel volgt. Resultaat: altijd scherpe, vloeiende beelden.

Sony A6100 op Cameranu.nl >>

Sony A6100 op Cameraland.nl >>

Sony A6100 op Kamera-express.nl >>

Sony A6100Oogdetectie, ook van je kat of hond

Nog even over die Eye Autofocus, want dit is toch wel een van de paradepaardjes van Sony. Eye Autofocus ziet waar het oog van jouw onderwerp is en stelt daarop scherp. Hierdoor krijg je veel betere, sprekende portretten. En niet alleen van mensen, maar ook van dieren.

Je onderwerp volgen

Nog zoiets moois is Touchfocus. Je hoeft alleen maar op het LCD-display op je onderwerp te tikken. De camera houdt dat onderwerp door Real-time tracking steeds scherp in beeld. Deze functie kun je bij foto en video gebruiken.

Vloeiende, kleurrijke 4K-video

De Sony A6100 filmt in 4K met 30 beelden per seconde. Hij gebruikt hiervoor alle informatie die de sensor beschikbaar heeft. Er is dus geen sprake van opgeschaalde videobeelden, zoals bij veel andere camera’s, maar echt 4K van het zuiverste water.

Creatief met video, ook voor vloggers

Met de prachtige videofeatures van de A6100 kun je je naar hartenlust creatief uitleven. Je maakt unieke video's door slow motion -beelden te gebruiken. Of maak eens een timelapse. Ook voor vloggers is de A6100 een uitstekende camera door het kantelbare display en de microfoonaansluiting.

Direct op je socials

Uiteraard heeft de camera wifi waardoor je met de Sony app op je smartphone of tablet snel je beelden deelt. En die beelden zijn meteen geschikt voor bijvoorbeeld Instagram of Snapchat door de 1:1 aspectratio toe te passen.

Levensechte (huid)kleuren

De topmodellen van Sony, zoals de A9- en A7-camera’s zijn vermaard om de schitterende weergave van kleuren. En die feature is nu ook beschikbaar op de A6100. Huidkleuren worden prachtig natuurlijk weergegeven. Kortom: een topcamera voor een zeer mooie prijs!

Sony A6100 op Cameranu.nl >>

Sony A6100 op Cameraland.nl >>

Sony A6100 op Kamera-express.nl >>

Deze Sony zomer-cashback op Kamera-express.nl

 

Professionele reviewers over de Sony A6100

De Sony A6100: hoe scoort hij bij de reviewers? Alle belangrijke reviews vat ik hieronder voor je samen!

 

Sony A6100DPReview over de Sony A6100

De beste reviewsite DPReview is zeer positief over de Sony A6100. Reviewer Richard Butler noemt het “een van de krachtigste point-and-shoot camera’s van dit moment”. Wat is er zo goed aan deze compacte Sony?

Beste gezins- en reiscamera

De Sony A6100 is volgens Richard een van de beste camera’s voor gezinnen en voor op reis. Reden: het simpele en effectieve autofocussysteem. In combinatie met het touchscreen, is er geen enkele andere camera die het zo eenvoudig maakt om ongelofelijk veel van je foto’s scherp te krijgen, in welke situatie dan ook.

Enorm aantal rake shots

Hoewel de camera en z’n menu’s op het eerste gezicht nogal uitdagend kunnen lijken, kun je dit sterk vereenvoudigen met een paar ingrepen in de instellingen. En dan kun jij je concentreren op je onderwerp, de camera neemt je verder alles uit handen. Het is in één woord geweldig hoeveel rake shots je kunt maken met deze camera, vooral van mensen. Je vrienden en familie leg je zo heel simpel razendscherp vast.

Excellente beeldkwaliteit

De beelden die uit je camera rollen zien er excellent uit, met aantrekkelijke kleuren. Je zet ze ook heel makkelijk op je smartphone. De A6100 is verder ook behoorlijk goed in video. Ook geeft de tracking autofocus hem een voorsprong op de concurrentie qua gebruiksgemak. Sommige van die concurrenten zijn dan technisch weer beter.

Kitlens is prima maar geen uitblinker

De kitlens is klein, makkelijk in het gebruik en lekker flexibel. Maar op het gebied van beeldkwaliteit win je er geen prijzen mee. Wil je het beste uit je beelden halen, kijk dan vast uit naar een tweede, kwalitatief betere, lens die je bij de camera wilt kopen.

Krachtige combinatie

Maar zelfs met de kit-zoomlens kun je prima uit de voeten in zeer veel verschillende situaties, waarbij je weinig kennis nodig hebt. Het mooie is ook dat je de compacte body makkelijk met je meeneemt. Body en lens zijn zo een krachtige combinatie.

Silver Award met 82%

Kortom, de prestaties van de A6100 zijn verbazingwekkend goed. Toch scoort hij niet de hoogste Goud Award bij DPReview. Dit heeft ermee te maken het minder een camera is als je volledig de creatieve controle wilt overnemen. Bovendien moet je zelf instellingen aanpassen om hem eenvoudig bedienbaar te maken. Eindoordeel: Silver Award met een score van 82%.

Sony A6100 op Cameranu.nl >>

Sony A6100 op Cameraland.nl >>

Sony A6100 op Kamera-express.nl >>

 

Sony A6100Andere (professionele) reviewers over de Sony A6100

De Sony A6100: hoe scoort hij bij de reviewers? Alle belangrijke reviews vat ik hieronder voor je samen!

 • Fototijdschrift Zoom.nl (Jasper van Bladel, full review): Jasper merkt terecht op dat Sony nogal een potje maakt van de naamgeving. De A6100 volgt de A6000 op, terwijl er tussendoor ook al de A6300, A6500 en (de nieuwe) A6600 zijn geïntroduceerd. Veel oude modellen blijven ook nog eens gewoon leverbaar. Lekker handig.
  Maar what’s in a name? Uiteindelijk gaat het erom hoe goed de camera is. En dat zit wel snor met de Sony A6100. Hij heeft dezelfde prima sensor als de duurdere modellen, zoals de Sony A6600. En hij zit barstensvol mooie features die ook in de duurdere modellen zitten. Zoals een uitgebreid hybride autofocussysteem en tracking-mogelijkheden, 4K-video en een snelle burst van 11 fps. “Niet slecht voor een ‘instapmodel’”, aldus Jasper.
  De beeldkwaliteit is ook dik in orde. Hij produceert fijne beelden. “Scherpte, contrast en detail zijn ruim voldoende. Ook het dynamisch bereik is niet verkeerd.”
  Kortom: de Sony A6100 heeft allerlei mooie functies uit duurdere modellen. Sommige mogelijkheden ontbreken uiteraard, vanwege het lagere prijsniveau. De A6100 is daarom “een aantrekkelijk model door de fijne bediening, sensor en videomogelijkheden.” Eindoordeel: Goud Award met het cijfer 7.9.
 • Chip Fotomagazine (vergelijkingsreview, februarinummer 2020): In een mooie review vergelijkt Chip twee middenklasse systeemcamera’s met elkaar: deze Sony A6100 en de Canon EOS M6 Mark II. Mocht je twijfelen tussen deze twee goed besproken camera’s, dan loont het de moeite om deze Chip (februari 2020) te kopen. De strijd wordt duidelijk gewonnen door de Sony A6100, maar dat wil niet zeggen dat dat per se voor jou de meest geschikte camera is.
  De Sony en de Canon zijn allebei zeer geschikt als reiscamera, vanwege hun compacte formaat. De Canon is de duidelijke winnaar als het gaat om overzichtelijkheid, bediening en z’n hoge resolutie. Dus zijn dat belangrijke punten voor jou, dan is de Canon misschien wel jouw camera.
  Fotografeer je echter bij weinig licht, dan is de Sony de duidelijke winnaar. En wil je lichtsterke lenzen gebruiken, dan moet je bij de Canon aan de slag met een adapter en grote EF-lenzen (die met die adapter wel goed te gebruiken zijn). Op dat gebied is de Sony volgens de reviewer de betere keuze, want deze fabrikant heeft vele objectieven in huis, die weliswaar duur zijn.
  Kortom: “als compleet fotografie- en videopakket is de Sony dus een stuk overtuigender, al zul je meer moeite moeten doen om je door alle mogelijke instellingen heen te worstelen.” De Sony krijgt het cijfer 1.5, de Canon het cijfer 2.3 (een 1 is het hoogst haalbare bij Chip). Interessant is nog dat Chip er bij de puntentelling een derde camera naast zet die nog beter scoort op alle gebieden: de Fujfilm X-T30, die krijgt een 1.3.
 • Klantreview op Kamera-express.nl: “Een uitstekende camera. Ik heb voor dit product gekozen, omdat hij makkelijk in gebruik is voor een beginnen hobby fotograaf/amateur. De camera is goed te bedienen met de vele opties. De kwaliteit van de foto's is goed en de mogelijkheid tot het maken van 4K- video's is een pluspunt. Het gewicht is iets hoger dan zijn voorganger (sony a6000) maar nog steeds erg licht in gebruik. De wifi- connectie met de imaging edge mobile app gaat snel, waardoor het overzetten van foto en video makkelijk gaat. Met het hoge aantal frames per seconde en de grote aantal scherpstelpunten, maak je snel een scherpe foto. Dus echt een aanrader!” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Klantreview op Cameranu.nl: “Compacte krachtpatser. De camera lijkt niet in eerste instantie geschikt voor onervaren gebruikers. Er is zeker wat basiskennis nodig om de capaciteiten van dit apparaat goed te benutten. De menustructuur is helder, korte uitleg van de functies zorgt voor gebruiksvriendelijkheid. De instelmogelijkheden zijn zeer uitgebreid. De menustructuur is zeer uitgebreid, het duurt even voordat je weet waar alles zit, maar het is logisch ingedeeld. Verbinden met wifi is makkelijk, streamen naar tv is leuk om meteen je foto's te laten zien.
  De snelle autofocus is echt indrukwekkend, rennende kids, bewegende huisdieren etc. staan er haarscherp op. Ik geloof dat het tracken binnen 0.02s gebeurt. Ook het 4K filmen is indrukwekkend. Camera is handzaam, mooi formaat om mee te nemen. De camera is wel te kostbaar om 'm zo even in je jas te doen. Dat is ook het enige nadeel, de forse prijs.” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Digitalcameraworld.com (Matthew Richards & Jamie Carter, full review): De Sony A6100 is een flinke verbetering van voorganger A6000, die al bijna 6 jaar op de markt is. De A6100 maakt fotografie veel minder omslachtig en een stuk creatiever vanwege z’n professionele autofocus, waarmee je onderwerpen uitstekend kunt volgen en op gezichten en ogen kunt focussen.
  Ook de beeldkwaliteit heeft een sprong gemaakt: levendiger en natuurgetrouwer en veel beter bij hoge ISO’s. Ook 4K-video is nu aan boord plus een touchscreen dat zeer welkom is. Dat je het scherm naar voren kunt ‘flippen’ is echt een mooie bonus voor selfie-schieters en vloggers. Ook Bluetooth, Wifi en NFC zijn nu in huis.
  Toch zijn er nog wel minpunten. Die zitten vooral in de bediening van de camera, die nogal gedateerd aanvoelt. Er zijn ook te weinig fysieke bedieningsknoppen. Het ontbreken van in-body beeldstabilisatie is jammer, en dat geldt ook voor de lage resolutie van de zoeker.
  Toch behelst de A6100 een fikse verbetering van de zeer populaire A6000. Op alle belangrijke terreinen gaan de prestaties flink omhoog. De hoge instapprijs moet nog wat zakken om de A6100 echt aantrekkelijk te maken als systeemcamera voor beginners. Dat zal vanzelf gebeuren in de loop van de tijd. Eindoordeel: 4 van de 5 sterren.
 • Photographyblog.com (Mark Goldstein, full review): De Sony A6100 is een zeer belangrijkere upgrade van de ongelooflijk populaire A6000. Hij heeft veel geavanceerde functies van de duurdere modellen, zoals de Sony A6400 en Sony A6600. De belangrijkste feature hiervan is het autofocussysteem dat de A6100 deelt met vlaggenschip Sony A6600.
  Op dit prijsniveau is de A6100 de allerbeste camera wat autofocusprestaties betreft. Het maakt het voor beginners veel eenvoudiger is om direct perfect scherpgestelde foto’s te schieten. De A6100 doet al het werk voor je, wat je onderwerp ook is en hoe snel het ook beweegt. Sony is wat dit betreft marktleider.
  Ook de beeldkwaliteit is van het niveau van de duurdere broers. Dit omdat hij exact dezelfde sensor en Bionz X-beeldprocessor aan boord heeft. Ook voor vloggers is de A6100 een geweldige camera op dit prijsniveau. Dit dankzij z’n flip-screen, 4K/30p-kwaliteit ingebouwde microfooningang en ook weer dat fantastische autofocussysteem.
  Er zijn wat kleine minpunten, zoals het ontbreken van IBIS, maar voor instappers in fotografie met een systeemcamera is de Sony A6100 de beste camera. Eindoordeel: de hoogste score ‘Essential’ met 5 van de 5 sterren.
 • Engadget.com (Steve Dent, full review): Aps-c camera’s zijn nog steeds belangrijk voor Sony en de A6100 is een grote upgrade van de A6000. Je krijgt een zeer sterk verbeterd autofocussysteem met intelligente gezichts- en oog-tracking, plus 4K-video met 30fps. Ook heeft Sony z’n kleurweergave en de mogelijkheden om te fotograferen bij weinig licht verbeterd. Daardoor zijn foto’s scherp en nauwkeurig zijn, zelfs bij weinig of slecht licht.
  Nadelen zijn er ook. Zo heeft de elektronische zoeker een lage resolutie. En, zoals bij alle Sony-camera’s, is het menusysteem ronduit slecht. Toch is de Sony A6100 de beste camera in deze prijsklasse. Wil je iets meer uitgeven: de Fujifilm X-T200 is een betere optie voor video.
 • Ephotozine.com (Joshua Waller, full review): De Sony A6100 is uiterlijk niet veel gewijzigd ten opzichte van voorganger A6000. Maar vanbinnen des te meer, met 4K-video, verbeterde autofocus en verbeterde beeldkwaliteit. Zoek je een camera met handmatige bediening waarmee je beelden van DSLR-kwaliteit kunt maken, dan is de Sony A6100 een goede keuze.
  Maar zoek je meer in een camera, dan zijn er betere alternatieven. Zoals de Fujifilm X-T30, die raw-bewerking in de camera heeft. Of de Panasonic G90, met onbeperkte 4K video-opname en V-Log. Of de Olympus OM-D E-M10 III met in-camera beeldstabilisatie. Om slechts enkele alternatieven, en enkele van de handige/onmisbare functies te noemen. Ook werkt video niet heel handig, omdat je moet schakelen tussen NTSC- en PAL-modi om beeldsnelheden voor video te wijzigen. Dat is best een gedoe, en iets wat bij andere camera’s beter geregeld is.
  Pluspunt van de Sony Alpha A6100 zijn de fantastische beelden, met weinig ruis. Ook de videokwaliteit is uitstekend, met hoogwaardige 4K UHD-video. Je krijgt ook tot 120 fps high-speed Full HD-video. Ook is er een mooi en uitgebreid assortiment lenzen beschikbaar; dit verbetert de aantrekkingskracht van het systeem. Eindoordeel: Recommended met 4 van de 5 sterren.
 • Digitaltrends.com (David Elrich, full review): De beeldkwaliteit van de Sony A6100 is geweldig goed. Jpegs direct uit de camera zien er fantastisch uit, en voor de best mogelijke kwaliteit kun je altijd in raw schieten, dan haal je het meeste uit je foto’s in de nabewerking.
  Ook bij hoge ISO’s is de ruis goed binnen de perken. Het best ga je tot maximaal ISO 6400. Op dat gebied scoren camera’s met een fullframe sensor zeker beter. Maar voor verreweg de meeste fotografen is dit meer dan voldoende.
  Ook op videogebied staat de A6100 z’n mannetje. Je schiet 4K-video op 30fps. Dan is er geen sprake van een crop. Wel haalt de A6100 niet de video-kwaliteit van de Fujifilm X-T30, maar voor de meeste videografen zijn de resultaten uitstekend. Daar komt bij dat video ongelofelijk eenvoudig te schieten is dankzij de real-time tracking autofocus van deze Sony.
  Kortom: voor een instap-systeemcamera is de A6100 moeilijk te verslaan. De beeldkwaliteit is uitstekend. De autorocus met real-time tracking en oog-autofocus steekt boven de concurrentie uit.
 • Stuff.tv (Sam Kieldsen, full review): Hoeveel mag je van een instap systeemcamera verwachten? Natuurlijk zouden S-Log voor video en in-body stabilisatie leuk zijn. En ook waterbestendigheid of meer robuustheid zouden fijn zijn. Maar het is en blijft een instapper natuurlijk. En het is een instapper van formaat.
  Want je krijgt een mooie lichtgewicht en compacte camera, een uitstekend autofocussysteem, een hoge opnamesnelheid en meer dan acceptabele videoprestaties. En dus is de Sony A6100 een zeer indrukwekkend instapmodel dat erg geschikt is voor enthousiaste amateurs. Eindoordeel: 5 van de 5 sterren.
 • Tweakers.net (eerste indruk van de Sony A6600 en A6100): De Sony A6600 en Sony A6100 vindt de reviewer een welkome aanvulling op de line-up. De A6600 legt de lat net weer een stukje hoger. Vooral de veel grotere accu valt in de smaak bij Tweakers: een enorme stap vooruit. Ook de betere autofocus met geavanceerde oog-detectie is uitermate nuttig.
  Het 180-graden klapscherm is een uitkomst voor wie zichzelf wil fotograferen of filmen. Voor die groep (gedoeld wordt ook op vloggers) is vooral de A6600 interessant door de effectieve (oog)autofocus en stabilisatie in de body. De uitwerking van het klapscherm vindt Tweakers werkbaar, maar niet ideaal.
  Ook valt het de reviewer tegen dat de camera niet is uitgerust met 4K-video met 60 beelden per seconde. Immers: concurrenten Panasonic en Fujifilm hebben dat wel.
  De Sony A6100 is een iets goedkopere versie van de Sony A6400, maar wat sensor en autofocus betreft presteert hij volgens de reviewer identiek “met uitzondering van oogautofocus tijdens video”.
  Dan de prijskaartjes: die zijn aan de hoge kant. Al zijn er meer camera’s in dit segment met een hoge prijs, toch “blijft het een pittige prijs voor veel gevorderde amateurs”.
  Over de nieuwe aps-c lenzen die Sony op de markt brengt: dit “lijkt te impliceren dat Sony zich weer wat meer focust op zijn aps-c-lijn, naast de fullframe A7- en A9-serie. Terecht wat ons betreft.”

Sony A6100 op Cameranu.nl >>

Sony A6100 op Cameraland.nl >>

Sony A6100 op Kamera-express.nl >>

 

Belangrijkste kenmerken van de Sony A6100

 • Perfecte sensor: 24.2 megapixel aps-c
 • Snelle en betrouwbare autofocus
 • Je stelt scherp in 0.02 seconde
 • Automatisch scherpstellen op het oog van mensen én dieren
 • Real-time tracking van je onderwerp bij foto en video
 • Geschikt voor vloggen door kantelbaar display en microfoon aansluiting
 • Levensechte (huids)kleur reproductie
 • Snelle burst: 11 beelden per seconde

Sony A6100 op Cameranu.nl >>

Sony A6100 op Cameraland.nl >>

Sony A6100 op Kamera-express.nl >>

 

Mooi filmpje over de Sony A6100

Bekijk een mooi en kort filmpje over de Sony A6100. Als je even lekker wilt watertanden. Waarschuwing: daarna wil je hem hebben...

Sony A6100 op Cameranu.nl >>

Sony A6100 op Cameraland.nl >>

Sony A6100 op Kamera-express.nl >>

 

Sony A7R VOverzicht Sony systeemcamera’s

Sony heeft een reeks fantastische systeemcamera’s op de markt gebracht. Met fullframers als de Sony A1, A7R IV, A7S III en A7 IV. Daarnaast heeft Sony een mooie serie systeemcamera’s met aps c-sensor op de mat gelegd. Benieuwd naar alle Sony-camera’s? Ik heb ze voor je op een rij gezet in dit overzichtsartikel. Of klik hieronder op de links naar de reviews van de meest recente camera’s.

 

Beste systeemcamera's tot €1.000

Is je budget maximaal 1.000 euro? Ook dan is het mogelijk om een geweldige systeemcamera te kopen. Ga voor een overzicht naar mijn toplijstje met systeemcamera's tot 1.000 euro.

Beste systeemcamera's tot €1.000 >>

 

De beste Sony-lenzen op een rij

Heel veel objectieven voor je Sony Alpha systeemcamera heb ik voor je op een rij gezet, met daarbij de specificaties en belangrijkste reviews. Wil je er meer over lezen en kijken hoe ze scoren in de reviews? Bekijk dan dit handige overzichtsartikel. Onmisbaar als je een Sony-lens zoekt!

Bekijk dit overzichtsartikel >>

 

Uitstekende camera of lens kopen? Denk eens aan occasions!

Zoek je een geweldige camera of lens, maar wil je niet het volle pond betalen? Denk dan eens aan occasions. De allerbeste webshops voor occasions bieden kwaliteit en een vol jaar garantie. Ik heb ze op een rij gezet!

Beste occasions >>

 

Beste webshop voor camera’s

Een fantastische camera koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van camera’s. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte Cameranu aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van Cameranu:

 • Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.1
 • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
 • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
 • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
 • Vijfvoudig winnaar van de Shopping Awards

Alle camera’s op Cameranu.nl >>

 

Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 

Geef je mij sterren?

4.9/5 Waardering (12 beoordelingen)

Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy