Panasonic GH5S: dé camera voor pure videografen

De Panasonic GH5S is dé camera voor fotografen die vooral video’s schieten. Nóg meer dan de Panasonic GH5 is hij gericht op pure videografen. Winnaar TIPA-award 2018 en EISA-award 2018-2019. “Excellente camera, en als je al een fan bent van Panasonic, dan word je echt verliefd op de GH5S.” Alle belangrijke reviews!

Breaking: Panasonic Lumix GH7 is er

Opvolger Panasonic Lumix GH7 is op de markt gekomen. Een hele mooie upgrade van de voorganger, een waardig vlaggenschip voor video. Benieuwd?

Mijn review van de Panasonic Lumix GH7 >>

Panasonic Lumix DC-GH5SSensor: microfourthirds | Resolutie: 10.28 megapixel | Beelden per seconde: 60 | Video: 4K @ 60p | Scherm: kantelbaar touchscreen | Gewicht: 660gr | Release datum: januari 2018 | Frankwandelt-rating 88/100 | Prijs: 1.949 euro op Cameranu.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Klantreviews op Cameranu.nl >>

Klantreviews op Kamera-express.nl >>

Voor pure videografen

De Panasonic GH5 bleek het afgelopen jaar een erg populaire systeemcamera voor videografen. Hij deed het erg goed vanwege zijn 4K 60fps modus en 10-bit 4:2:2 interne opnamemogelijkheid. Direct na introductie van de GH5 waren er al rumors dat er een speciale versie op de markt zou komen. Een variant van de GH5 die nóg meer te bieden zou hebben voor de pure videografen. En jawel de GH5S is verschenen!

Panasonic GH5S op Cameranu.nl >>

Panasonic GH5S op Cameraland.nl >>

Panasonic GH5S op Kamera-express.nl >>

Betere beelden bij slecht licht

Terwijl de GH5 nog een hybride foto- en videocamera is, richt de GH5S zich nog veel meer op video. De GH5S heeft hetzelfde formaat sensor als de GH5, microfourthirds, maar daarop vind je veel minder pixels: 10.2 megapixel voor de GH5S versus 18 megapixel voor de GH5. De gloednieuwe 10.2-megapixelsensor van de GH5S biedt net iets meer pixels dan nodig is om video's in 4K te maken. En omdat de pixels groter zijn dan bij de GH5, neemt de beeldkwaliteit bij weinig licht fors toe.

Hoge ISO, weinig ruis

De GH5S kan video's maken met een iso-waarde van maximaal 51.200 (uitbreidbaar tot 102.400). Dat is een stop hoger dan bij de GH5. Zelfs bij deze hoge ISO-waarden hoef je je geen zorgen te maken over ruis, want de GH5S onderdrukt dit volledig met z’n Dual Native technologie.

Panasonic Lumix DC-GH5S Multi-aspect-ratio

Daarnaast heeft de nieuwe sensor een zogeheten ‘multi-aspect-ratio’. Dat betekent dat de beeldhoek bij gebruik van beeldverhoudingen van 4:3, 3:2,16:9 en 17:9 gelijk is. Wat de GH5S dan weer niet heeft: een gestabiliseerde sensor. Die vind je wel in de GH5.

Voor het eerst in Cinema 4K

Met de Panasonic GH5S maak je voor het eerst 60p/50p video-opnames in Cinema 4K (4096x2160 pixels). De briljante kleuren die dat oplevert, komen nog echter over dankzij de 4:2:2 10-bits opnames. Die wordt vaak gebruikt in filmproducties. En nog even voor de cijferfreaks: de GH5S legt ook 4:2:2 10-bits 400-Mbps All-Intra in 4K 30p/25p/24p en C4K 24p vast en 200-Mbps All-Intra in Full HD.

Panasonic Lumix DC-GH5SVariable Frame Rate

Dankzij de Variable Frame Rate-functie (VFR) maak je video's met slow-motioneffecten en fast-motioneffecten C4K/4K (60fps, maximaal 2.5x langzamer in 24p) of Full HD (240fps, maximaal 10x langzamer).

Ultrasnelle beeldverwerking

De speciale Depth From Defocus-technologie (DFD) zorgt voor een ultrasnelle verwerking van het digitale signaal en maakt een snelle autofocus mogelijk van 0.07 seconde. Daarnaast zijn razendsnelle burstopnames mogelijk bij 12fps (AFS) / 8fps (AFC) in 12-bits RAW en 11fps (AFS) / 7fps (AFC) in 14-bits RAW.

Overeenkomsten tussen GH5 en GH5S

De GH5 en de GH5S hebben aardige verschillen, maar ook veel overeenkomsten. Zo zijn de body en veel hardware van beide camera’s identiek. Bijvoorbeeld het 3.2 inch touchscreen en de elektronische zoeker met verversingssnelheid van 120Hz. Die zijn ten opzichte van de GH5 niet gewijzigd.

Panasonic GH5S op Cameranu.nl >>

Panasonic GH5S op Cameraland.nl >>

Panasonic GH5S op Kamera-express.nl >>

Panasonic Lumix DC-GH5S Geschikt voor extreme omstandigheden

Net als de GH5 is de GH5S gemaakt van een volledig gegoten frame van magnesiumlegering. Hierdoor is de camera robuust genoeg om te gebruiken in extreme omstandigheden. Van stof en waterdruppels en temperaturen tot -10 graden Celsius schrikt de GH5S niet.

Waarom kiezen voor de GH5S?

Waarom zou je voor de duurdere GH5S kiezen, en niet voor de GH5 (700 euro goedkoper)? Panasonic richt zich met z’n nieuwe GH5S-variant vooral op professionele filmmakers en voor wie fotografeert bij zeer weinig licht, zoals astrofotografen. De GH5S produceert foto’s en video’s met de hoogste gevoeligheid en beeldkwaliteit ooit in de geschiedenis van de LUMIX-camera's, vooral in situaties met weinig licht.

GH5S: weinig licht specialist

Je zou de GH5S dus een echte ‘weinig licht specialist’ kunnen noemen. Zelfs de donkerste delen van het beeld geeft hij natuurgetrouw weer, met bijzonder weinig ruis. En daarmee is hij ook niet bedoeld voor wie een allround-camera zoekt. Om een gebrek voor fotografen te noemen: hij heeft geen beeldstabilisatie aan boord, zoals de GH5.

Accessoires voor de GH5S

De GH5S is compatibel met de DMW-BGGH5 batterijgrip voor een langere batterijduur en de DMW-XLR1 microfoonadapter voor geluid opnemen in hoge resolutie. Bekijk alle accessoires op Cameranu.nl >>

Hier blinkt de Panasonic GH5S in uit

Nog even in het kort de punten waarin de GH5S uitblinkt:

 • 4K 60p/50p opnames in Cinema 4K (4096x2160)
 • 4:2:2 10-bits opnames
 • Full-HD in 240fps
 • 4K-foto in 60, 30 en 12fps
 • Ruisonderdrukking bij hoge ISO

Panasonic GH5S op Cameranu.nl >>

Panasonic GH5S op Cameraland.nl >>

Panasonic GH5S op Kamera-express.nl >>

Winnaars van de TIPA-awards 2018Winnaar TIPA-award 2018

De Panasonic GH5S is winnaar van de TIPA-award 2018. In totaal 15 camera's en 9 objectieven hebben deze prestigieuze award in de wacht gesleept. Bekijk alle winnaars!

Winnaars TIPA-awards 2018 >>

 

Panasonic actie van Cameranu.nlTot €300 korting op de Panasonic S5 II & S5 II X!

Ontvang tijdelijk tot €300 korting op de Panasonic S5 II & S5 II X systeemcamera. Je profiteert van deze actie tot en met 31 juli 2024, dus sla snel je slag!

Deze actie op Cameranu.nl >>

Deze actie op Kamera-express.nl >>

 

Professionele reviewers over de Panasonic Lumix DC-GH5

De Panasonic Lumix DC-GH5S: hoe scoort hij bij de reviewers? Alle belangrijke reviews vat ik hieronder voor je samen!

 

Panasonic Lumix DC-GH5SChip Fotomagazine over de Panasonic GH5S

“In eerste instantie maakt de Panasonic Lumix GH5S geen erg beste indruk”, schrijft de reviewer van Chip Fotomagazine (aprilnummer 2018). Ga maar na: geen beeldstabilisatie, een resolutie van maar 10 megapixel en een prijs van 2500 euro voor de body. “Maar daar is een reden voor.”

Camera voor de filmfans

Zeker, je kunt ook fotograferen met de GH5S. Maar koop je hem om die reden, dan investeer je volgens Chip in het verkeerde apparaat. De GH5S heeft een lange lijst specs louter en alleen voor de videomodus. Filmfans zullen daar erg warm voor lopen. “Bovendien presteert de GH5S bij slecht licht beter dan welke andere Micro-Four-Thirds-DSLM ook.”

Krachtige kleuren & veel details bij hoge ISO

Panasonic heeft het onderste uit de kan gehaald om ook bij hoge ISO’s ruisarme beelden te kunnen produceren. “Zelfs bij ISO 6400 vertonen de foto’s nauwelijks ruis. En belangrijker, de kleuren zien er krachtig en kleurecht uit, details blijven behouden en de scherpte aan de randen is van een constant hoog niveau.”

Betere videobeelden, indrukwekkende slomo’s

Die betere beeldkwaliteit zie je ook terug in de videomodus. Cinema 4K en Ultra HD met 60 beelden per seconde zonder verandering van brandpuntsafstand “leveren scherpe opnames op, terwijl opnames in Full HD met 240p indrukwekkend slow motion materiaal opleveren.”

Robuust & uitstekende zoeker

Ook de robuustheid van de GH5S valt op. De body is van spatwaterdicht magnesium. De grote OLED-zoeker is daarbij van uitstekende kwaliteit en biedt hoge resolutiebeelden. Daarnaast is het grote touchscreen haarscherp.

Beeldstabilisatie ontbreekt (=goed)

Dat de beeldstabilisatie ontbreekt is voor filmers alleen maar een voordeel, aldus Chip. Zij schieten meestal vanaf statief of gimbal, en dan werkt beeldstabilisatie alleen maar tegen. Al met al is de GH5S dus een echte camera voor videografen.

GH5S: voor filmende fotografen

Kortom: “De GH5S is een camera voor fotografen die ook graag filmen. Wat betreft prestaties bij weinig licht zal menig Micro-Four-Thirds-fan jaloers worden. Wie de zeer prijzige videofuncties niet gebruikt kan beter een ander model kiezen. bijvoorbeeld de Lumix GH5. Daar kun je ook nog wel mee filmen, maar je bent wel veel goedkoper uit.” De GH5S scoort 94 uit 100 punten en krijgt de kwalificatie ‘Zeer goed’.

Panasonic GH5S op Cameranu.nl >>

Panasonic GH5S op Cameraland.nl >>

Panasonic GH5S op Kamera-express.nl >>

 

Panasonic Lumix DC-GH5SDPReview over de Panasonic GH5S

De GH5S produceert de beste kwaliteit video’s van alle camera’s die DPReview ooit heeft getest, aldus reviewer Richard Butler. De hoge bitrate en hoge bit-diepte blijken indrukwekkend flexibel.

Panasonic GH5S versus Sony A7S II

Concurrent Sony A7S II kan deze Panasonic wellicht verslaan bij weinig licht, als je tenminste tevreden bent met de kleinere scherptediepte. Maar de keuze van de reviewer valt toch op de GH5S.

Makkelijk schieten

De GH5S is ook een makkelijke camera om mee te schieten. Hij werkt exact hetzelfde als de GH5 en past perfect in het ecosysteem van accessoires en lenzen van Panasonic.

Gimbal of statief

Uiteindelijk zal belangrijk zijn voor je keuze voor de GH5S: verlangt jouw manier van video’s schieten het dat je uit de hand kunt filmen? Zo niet, dan biedt werken met een goede gimbal mogelijkheden die een beeldstabilisator je niet kan leveren. “So if this or a tripod are practical of the way you shoot, the GH5S is superlative.”

Een gouden camera voor filmers

De GH5S scoort niet bijzonder hoog op het gebied van fotografie, en dat blijkt ook als je het standaard score-systeem van DPReview toepast op de GH5S. Toch heeft de reviewer geen enkele aarzeling om de GH5S de hoge Gold Award toe te kennen. Want voor de videografen voor wie de camera bedoeld is, is het een ‘gouden camera’.

Weinig concessies

De GH5S is een gespecialiseerde camera voor filmmakers. En voor dat kerndoel worden zeer weinig concessies gedaan. “An excellent sensor combined with high bitrate, 10-bit 4:2:2 capture means the results are hugely impressive.”

Gold Award

Als je een externe recorder toevoegt, blijven deze voordelen recht overeind. Het ontbreken van stabilisatie betekent dat je vanaf een gimbal of statief moet werken. Maar doe je dat, dan excelleert de GH5S. Eindscore: 84% plus de felbegeerde Gold Award.

Panasonic GH5S op Cameranu.nl >>

Panasonic GH5S op Cameraland.nl >>

Panasonic GH5S op Kamera-express.nl >>

 

Panasonic Lumix DC-GH5SAndere (professionele) reviewers over de Panasonic GH5S

 • Fototijdschrift Zoom.nl (mei/juni 2018): Anders dan de GH5 is de GH5S meer een ‘hardcore’ videocamera. Hij komt “standaard met een V-Log-profiel, nóg uitgebreidere videomogelijkheden inclusief een fijne 240fps-modus.” Zoom.nl mist wel de ingebouwde stabilisatie. Voor de prof met z’n rigs en gimbals is dat geen ramp. Maar voor de filmer die spectaculaire shots uit de hand wil schieten is dat jammer.
  Het beperkte aantal megapixels (10.2) is niet jammer, maar juist goed nieuws voor de videograaf. “Deze nieuwe sensor in de GH5S zorgt voor een verbetering op het gebied van low light. Film je vaak op donkere plekken, dan kan deze camera weleens iets voor jou zijn.” De beeldkwaliteit is daarbij behoorlijk indrukwekkend, evenals de 240fps-functie “die prachtig slow motion-beeld oplevert”.
  En in welk hokje moeten we de GH5S nu plaatsen? Het is niet de opvolger van de GH5 maar een aanvulling op het gamma van Panasonic, dat nu dus in totaal drie topmodellen telt. “De GH5 is er voor de fotograaf én filmer en de GH5S is meer een 'hardcore' filmcamera met zijn eigen lichtsterke sensor, meegeleverde V-Log en het ontbreken van in body stabilisatie.” Eindoordeel: de Goud Award met het cijfer 7,8.
 • Klantreview op Cameranu.nl: “Ik gebruik de Panasonic GH5S camera nu precies 1 jaar voor film en foto. Uit de doos is de camera direct naar wens in te stellen en kun je diverse settings voorprogrammeren. Het is even zoeken naar de 'juiste' objectieven voor 'mijn' gebruik (kwestie van smaak en gebruik), eenmaal de keuze gemaakt kun je met de Panasonic snel de mooiste video's maken en de juiste thumbnails maken. Een goede camera die je langzaam (of snel) kunt uitbreiden naar eigen wens! Ik ben er erg blij mee.” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Klantreview op Kamera-express.nl: “Alles wat je nodig hebt voor video in een kleine compacte powerhouse... Zelf gebruik ik de Panasonic gh5s om te filmen, maar ook prima te gebruiken voor fotografie. Vooral in deze prijsklasse zijn er geen betere alternatieven... 4k met 60fps, aansluitmogelijkheden, uitgebreide kleurprofielen... kortom een BEAST.” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Photographyblog.com: De GH5S is volgens de reviewer een specialistische tool die zeker niet voor iedereen aantrekkelijk is. Maar videografen die op zoek zijn naar een camera die ultieme ‘weinig licht beelden’ kan schieten, zullen van deze camera houden. Ook fotografen die graag schieten bij weinig licht zullen veel van hun gading vinden. De GH5S heeft een excellent dynamisch bereik dankzij 14-bit raw. En hij heeft de beste ruisprestaties bij hoge ISO’s van alle microfourthirds-camera’s die op de markt zijn.
  Maar de grootste aantrekkingskracht oefent de GH5S vanwege z’n grote videoprestaties. Het ontbreken van de beeldstabilisatie zal voor hen geen dealbreaker zijn, zeker als ze statief of gimbal gebruiken. De GH5S heeft vele verbeteringen op videogebied in vergelijking met de GH5. Zo is V-Log nu opgenomen en hoef je deze niet meer apart erbij te kopen.
  Kortom: de GH5S completeert de vlaggenschepen van Panasonic. Je hebt nu de fotografencamera G9, de hybride GH5 en de op video georiënteerde GH5S. Alledrie zijn het excellente camera’s. Eindoordeel: Highly Recommended met 4.5 van de 5 sterren.
 • Imaging-resource.com: De Panasonic GH5S levert ongelofelijke prestaties bij weinig licht. Ongelofelijk, omdat de reviewer altijd heeft gedacht dat microfourthirds camera’s het op dit punt volledig moesten afleggen tegen hun fullframe concurrenten. Maar de GH5S heeft deze realiteit volledig op z’n kop gezet.
  Dit is een van de beste videocamera’s die je kunt kopen op dit moment. En het is zeker de allerbeste videocamera op dit prijsniveau. De extra kosten ten opzichte van de GH5 wegen helemaal op tegen wat de camera aan extra’s te bieden heeft. Eigenlijk is deze GH5S een koopje voor 2500 euro. De reviewer kan geen enkele andere videocamera bedenken die zoveel kan als de GH5S. “It's straight up cheap.”
  Kortom: dit is een excellente camera, en als je al een fan bent van Panasonic, dan word je echt verliefd op de GH5S.
 • Ephotozine.com: De GH5S is ontworpen om de ultieme videocamera te zijn. En met z’n verbeterde video-opnames plus Dual Native ISO, maakt deze camera z’n beloftes volledig waar. Hij heeft sterk verbeterde prestaties bij weinig licht en kan veel hogere ISO’s aan, zowel voor foto’s als voor video’s. De GH5S is echt bedoeld voor videografen, en voor hen heeft hij ook een lange lijst prachtige features in petto, zoals ingebouwde V-Log 2 en high-speed 240fps Full HD video.
  De GH5S is de ideale camera als je video’s van hogere kwaliteit wilt, inclusief Cine 4K op 60fps, en als je betere prestaties verlangt bij weinig licht. Vergeleken bij andere camera’s biedt de GH5S zeer goede prestaties voor z’n prijs. Hij levert bijzonder schone video’s tot ISO 25.600. En dat is indrukwekkend als je bedenkt dat de hoogste ISO-waarde bij de GH5 12.800 is. Eindoordeel: Highly Recommended met 4.5 van de 5 sterren.
 • Techradar.com: De Panasonic Lumix GH5S is zeker een van de meer gespecialiseerde camera’s op de markt. En hij zal niet iedereen blij maken. Hij kan zeker mooie foto’s schieten, maar de resolutie is beperkt. Deze GH5S is namelijk vooral en in de eerste plaats een videocamera.
  Het ontbreken van beeldstabilisatie zal voor sommigen een teleurstelling zijn. Maar de redenen om deze feature weg te laten snijden zeker hout. En de lange rij aan features die de GH5S wel aan boord heeft is ongelofelijk indrukwekkend. Wil je videobeelden van professionele kwaliteit schieten zonder een extra hypotheek op je huis te nemen voor het aanschaffen van een professionele videocamera, dan vind je geen betere camera dan de GH5S.
 • Trustedreviews.com: Panasonic positioneert de GH5S naast z’n vlaggenschip-broeders, de GH5 en de G9. De GH5 is meer een hybride camera, met zowel zeer aantrekkelijke video- als even aantrekkelijke foto-features.
  De GH5S echter is echt een ‘niche product’. Het is een camera die is fijngeslepen voor wie met z’n fotocamera wil filmen. En waar deze camera bijzonder goed in is: video’s (en ook foto’s) schieten bij weinig licht. Een heel stuk beter dan waartoe de GH5 in staat is. In de video’s zie je veel minder ruis, hogere contrasten en krachtige kleuren.
  Ook presteert deze Panasonic beter dan videoconcurrent Sony A7S II op het gebied van ‘rolling shutter’.

Panasonic GH5S op Cameranu.nl >>

Panasonic GH5S op Cameraland.nl >>

Panasonic GH5S op Kamera-express.nl >>

 

Belangrijkste kenmerken van de Panasonic Lumix DC-GH5S

 • Systeemcamera voor professionele video's
 • Met vernieuwde 10.2 megapixel Digital Live MOS-sensor
 • Cinema 4K-video 60fps
 • Compatibel met Time Code IN/OUT
 • Eenvoudig wisselen van beeldverhoudingen
 • Geen tijdslimiet voor opnemen
 • Met kantelbaar 3.2 inch OLED touchscreen
 • Twee geheugenkaartslots
 • Met V-log L opnames voor nauwkeurige kleurengradaties
 • Hybrid Log Gamma voor 4K HDR-video

Panasonic GH5S op Cameranu.nl >>

Panasonic GH5S op Cameraland.nl >>

Panasonic GH5S op Kamera-express.nl >>

 

Mooi filmpje over de Panasonic GH5S

Bekijk een mooi en kort filmpje over de Panasonic GH5S (1:47 minuten). Als je even lekker wilt watertanden. Waarschuwing: daarna wil je hem hebben...

Panasonic GH5S op Cameranu.nl >>

Panasonic GH5S op Cameraland.nl >>

Panasonic GH5S op Kamera-express.nl >>

 

Panasonic Lumix S5 Mark IIOverzicht Panasonic systeemcamera's

Panasonic heeft een reeks prachtige systeemcamera’s op de markt gebracht. Met fraaie fullframers en microfourthirds-camera’s. Benieuwd naar alle Panasonic-camera’s? Ik heb ze voor je op een rij gezet in dit overzichtsartikel. Of klik hieronder op de links naar de reviews van de meest recente camera’s.

 

Beste Panasonic-lenzen op een rij

De beste lenzen voor je Panasonic microfourthirds systeemcamera heb ik voor je op een rij gezet, met daarbij de specificaties en belangrijkste reviews. Wil je er meer over lezen en kijken hoe ze scoren in de reviews? Bekijk dan dit handige overzichtsartikel. Onmisbaar als je een lens voor je Panasonic MFT-camera zoekt!

Bekijk dit overzichtsartikel >>

 

De allerbeste systeemcamera's

Ben je benieuwd naar de allerbeste systeemcamera's van dit moment? Ik heb alle top systeemcamera's voor je op een rij gezet! Mijn lijstje is altijd helemaal up to date. Neem een kijkje!

De allerbeste systeemcamera's >>

 

Beste systeemcamera's tot €2.000

Is je budget maximaal 2.000 euro? Dan staat er een hele reeks geweldige systeemcamera's voor je klaar. Ga voor een overzicht naar mijn toplijstje met systeemcamera's tot 2.000 euro (body-prijs).

Beste systeemcamera's tot €2.000 >>

 

Beste aps-c- en microfourthirds-camera’s

Ben je benieuwd naar de beste aps-c- en microfourthirds-camera’s van dit moment? Bekijk de allerbeste camera's met een cropsensor, de voor- en nadelen van elk model en tips bij je keuze. Neem een kijkje!

Beste aps-c- en mft-camera’s >>

 

Beste vlogcamera's van dit moment

Ben je op zoek naar een camera om razendmooie vlogs mee te schieten? Ik heb de allerbeste vlogcamera's van dit moment voor je op een rij gezet! Mijn lijstje is altijd helemaal up to date. Neem een kijkje!

Bekijk de allerbeste vlogcamera's >>

 

Uitstekende camera of lens kopen? Denk eens aan occasions!

Zoek je een geweldige camera of lens, maar wil je niet het volle pond betalen? Denk dan eens aan occasions. De allerbeste webshops voor occasions bieden kwaliteit en een vol jaar garantie. Ik heb ze op een rij gezet!

Beste occasions >>

 

Beste webshop voor camera’s

Een fantastische camera koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van camera’s. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte Cameranu aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van Cameranu:

 • Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.1
 • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
 • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
 • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
 • Vijfvoudig winnaar van de Shopping Awards

Alle camera’s op Cameranu.nl >>

 

Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (10 beoordelingen)

Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy