De allerbeste Canon R systeemcamera’s op een rij

Ben je op zoek naar een prachtige systeemcamera van Canon? Over alle Canon-camera’s uit de EOS R-serie heb ik uitgebreide reviews geschreven. Hieronder vind je een handig overzicht van alle spiegelloze Canon-camera's. Van elke camera zie je de belangrijkste specs. En je kunt doorklikken naar mijn reviews. Handig hè?

Update-datum: 4 november 2022

Uitleg Frankwandelt-rating

NB: bij onderstaande camera’s staat een ‘Frankwandelt-rating’. Met deze score geef ik aan hoe goed de camera is. Die score is relatief ten opzichte van camera’s uit dezelfde (prijs)klasse.

Canon EOS R3Enorme omschakeling

Canon is in korte tijd omgeschakeld van DSLR-kampioen naar voorloper op het gebied van systeemcamera’s. De ene na de andere flitsende fullframer rolt van de tekentafels van deze van oorsprong Japanse firma. Die overigens al in 1934 z’n eerste 35mm-camera produceerde, de Kwanon.

Een van de reuzen

Vele (fullframe) spiegelreflexen volgden in het analoge tijdperk. En ook in digitale camera’s met een spiegel, de DSLR’s, werd Canon een van de reuzen. Systeemcamera’s deed Canon er wat halfslachtig bij, met z’n M-camera’s die nooit succesvol werden. Tot het 2018 werd. En Canon niet met één been, maar met z’n hele hebben en houwen in de fullframe systeemcamera’s stapte. Om ook hier tot een van de reuzen uit te groeien.

Geen doorslaand succes

Aanvankelijk ging dat niet zonder slag of stoot. De eerste fullframer, de Canon EOS R, was geen doorslaand succes. De reviewers waren weliswaar lovend, maar vonden toch tal van ‘verbeterpunten’. Steeds was de wat zuinige toon: “Erg leuk gedaan hoor, die eerste poging, maar....” Gelukkig kon Canon beter. Heel veel beter.

Indrukwekkende reeks

Want een paar jaar later is er al een indrukwekkende reeks systeemcamera’s met voor elk wat wils. Van een oogverblindend vlaggenschip voor professionele sportfotografen tot een high resolution-camera voor pixelfanaten. Van een blikvanger voor videoprofessionals tot een fraaie aps c-camera voor enthousiaste fotografen. En Canon is nog lang niet klaar. De rumorsites buitelen over elkaar heen om nieuwe modellen te voorspellen.

Overzichtelijke overzichten

Omdat ik van overzicht hou, en jij vast ook, heb ik alle systeemcamera’s van Canon voor je op een rij gezet. Je vindt ze hieronder, en je kunt daar doorklikken naar mijn uitvoerige reviews. Ook voor de andere cameramerken heb ik overzichten voor je klaar staan, die je bereikt via onderstaande buttons.

Sony >>

Nikon >>

Fujifilm >>

Panasonic >>

Olympus >>

 

Canon EOS R3 Canon EOS R3: vlaggenschip voor professionals

De EOS R3 is het vlaggenschip onder de systeemcamera’s van Canon. Dit fullframe topmodel voor professionele sport-, actie- en wildlife-fotografen heeft een snelheid van 30fps met volledige autofocus plus een nieuwe sensor. Uniek is de oog-autofocus. Overladen met awards.

Sensor: fullframe | Resolutie: 24.1 megapixel | Beelden per seconde: 30 met volledige autofocus | Video: 4K @ 120fps / 6K @ 60fps | Scherm: vari-angle touchscreen (zijkant) | Gewicht body: 1.015gr | Release datum: eind november 2021 | Frankwandelt-rating 98/100 | Prijs body: 6.099 euro op CameraNU.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Max Verstappen onder de camera’s

De EOS R3 is Canons nieuwe sportheld. Het is het nieuwe vlaggenschip van de almaar groeiende vloot aan EOS R systeemcamera’s. En dit topmodel biedt heel veel goeds. Op het gebied van beeldkwaliteit, snelheid, autofocus, beeldstabilisatie, bediening, video. Een camera waar professionele sport-, actie- en wildlife-fotografen hun vingers bij zullen aflikken. Als camera voor grote sportevenementen is snelheid natuurlijk van levensbelang. En de EOS R3 is de Max Verstappen onder de camera’s.

Highlights van de Canon EOS R3

  • Professionele beeldkwaliteit: nieuwe stacked CMOS-sensor met 24.1 megapixel
  • Explosieve snelheid: 30fps met AF/AE-tracking zonder vervorming met elektronische sluiter
  • Focus met je ogen: spectaculaire Eye Control-autofocus
  • Uitmuntende AF-tracking: volg mensen, dieren en autosport met 30 fps
  • Kwaliteitsvideo: intern oversampled 4K-opnamen met 60fps
  • Perfecte beeldstabilisatie: tot acht stops winst

Doelgroepen van de Canon EOS R3

  • Professionele fotografen
  • Hybride foto- en video-professionals
  • Doorgewinterde fotografen die een allround camera zoeken

Canon EOS R3 op CameraNU.nl >>

Canon EOS R3 op Cameraland.nl >>

Canon EOS R3 op Kamera-express.nl >>

Bekijk mijn review van de Canon EOS R3

De Canon EOS R3 heb ik uitgebreid beschreven. En ik heb alle belangrijke professionele reviews overzichtelijk voor je op een rij gezet.

Bekijk mijn review >>

 

Canon EOS R5 Canon EOS R5: snelle camera mét hoge resolutie

De Canon EOS R5 is een van de beste fullframe systeemcamera's van dit moment. Hij schiet foto’s met 20 beelden per seconde en heeft toch een zeer hoge resolutie van 45 megapixel. Ook kan hij video vastleggen in 8K-resolutie. De fenomenale beeldstabilisatie biedt tot 8 stops winst. Alle lof van de reviewers!

Sensor: fullframe | Resolutie: 45 megapixel | Beelden per seconde: 12 (mechanisch) / 20 (elektronisch) | Video: 8K met 30fps / 4K met 120fps of 60fps | Scherm: kantelbaar touchscreen (vari-angle) | Gewicht body: 650gr | Objectief: RF 24-70mm f/2.8L IS USM | Release datum: 30 juli 2020 | Frankwandelt-rating 96/100 | Prijs body + lens: 6.999 euro op CameraNU.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Echte hybride professional

De Canon EOS R5 is een professionele fullframe systeemcamera voor fotografen en filmmakers. Een echte hybride professional dus, met baanbrekende nieuwe functies. Met de EOS R5 maakt Canon hele korte metten met de kritiek die er in het begin op de EOS R-camera’s was. Dit is een echte game changer. Met bijvoorbeeld fenomenale 12-bits 8K videobeelden, waarbij je de volledige breedte van de fullframe sensor gebruikt. Je wordt beloond met daverende bioscoopwaardige beelden.

Highlights van de Canon EOS R5

  • Ultieme beeldkwaliteit: gloednieuwe fullframe beeldsensor met 45 megapixel
  • Spectaculaire video: 8K-resolutie met 30fps
  • Niet minder spectaculair: 4K-video met 120fps of 60fps
  • Razendsnel: 20 fps (elektronisch), 12 fps (mechanisch)
  • Stabiele beelden: 5-assige beeldstabilisatie in de body
  • Beeldstabilisatie: 8 stops winst met RF-lenzen
  • Supersnel focussen: uitgebreide autofocusmogelijkheden

Doelgroepen van de Canon EOS R5

  • Professionele landschaps-, architectuur- en reclamefotografen
  • Professionele videografen die compact willen filmen
  • Doorgewinterde fotografen die een hoge resolutie-camera nodig hebben

Canon EOS R5 op CameraNU.nl >>

Canon EOS R5 op Cameraland.nl >>

Canon EOS R5 op Kamera-express.nl >>

Bekijk mijn review van de Canon EOS R5

De Canon EOS R5 heb ik uitgebreid beschreven. En ik heb alle belangrijke professionele reviews overzichtelijk voor je op een rij gezet.

Bekijk mijn review >>

 

Canon EOS R5 C Canon EOS R5 C: hybride camera voor professionals

De Canon EOS R5 C is een krachtige professionele hybride camera. Hij combineert de professionele filmfuncties van de Cinema EOS-serie met de fotografische mogelijkheden van het EOS R-systeem. Dankzij de fullframe sensor met 45 megapixel, de nieuwe DIGIC X-processor en de RF-vatting schiet je natuurgetrouwe 8K-video’s en professionele foto’s met snelheden tot 20fps. Winnaar TIPA-award 2022!

Sensor: fullframe | Resolutie: 45 megapixel | Beelden per seconde: 12 (mechanisch) / 20 (elektronisch) | Video: 8K/60p / 4K/120p / 4:2:2 10-bit | Scherm: roterend touchscreen | Gewicht body: 680gr | Release datum: maart 2022 | Frankwandelt-rating 96/100 | Prijs body: 5.029 euro op CameraNU.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Professionele filmers

De compacte, veelzijdige EOS R5 C sluit perfect aan op de wensen van nieuwe generaties fotografen en videografen die beelden schieten voor professionele documentaires, maar ook voor YouTube en andere social media. Dat het een hybride camera is merk je aan de aan/uit-schakelaar bovenop. Die biedt de mogelijkheid om de camera in foto- of videomodus te starten. Uniek is dat de EOS R5 C elke modus een compleet andere gebruikerservaring biedt, toegesneden op foto óf video. Echt twee camera’s in één dus. De EOS R5 C kan daarbij onbeperkt filmen in elke modus tot 8K met 60p, dankzij het interne koelsysteem.

Highlights van de Canon EOS R5 C

  • Hoge beeldkwaliteit: 45 megapixel sensor voor beelden vol details
  • Top videocamera: 8K cinematische fullframe video
  • Razendsnel: tot 20fps met volledige autofocus
  • Snel scherp: intelligent volgen van gezichten/hoofden
  • Onbeperkt filmen: actieve koeling voor langdurige filmsessies

Doelgroepen van de Canon EOS R5 C

  • Professionele videografen die compact willen filmen
  • Doorgewinterde filmers die ook veel fotograferen

Canon EOS R5 C op CameraNU.nl >>

Canon EOS R5 C op Cameraland.nl >>

Canon EOS R5 C op Kamera-express.nl >>

Bekijk mijn review van de Canon EOS R5 C

De Canon EOS R5 C heb ik uitgebreid beschreven. En ik heb alle belangrijke professionele reviews overzichtelijk voor je op een rij gezet.

Bekijk mijn review >>

 

Canon EOS R6 Mark II Canon EOS R6 Mark II: hybride alleskunner

De opvolger van de populaire Canon EOS R6 is op alle vlakken nóg beter. Opvallend is de hogere resolutie van de sensor van de Canon EOS R6 Mark II: 24 megapixel. Deze fullframe systeemcamera combineert hoogwaardige prestaties, adembenemende snelheid en professionele filmfuncties.

Sensor: fullframe | Resolutie: 24.2 megapixel | Objectief: Canon RF 24-105mm f/4.0 | Beelden per seconde: 12fps (mechanische sluiter) / 40fps (elektronische sluiter) | Video: 4K/60p 10-bit interne video / C-Log 3 | Scherm: variangle touchscreen | Gewicht body: 588gr | Release datum: 29 november 2022 | Verwachte Frankwandelt-rating 92/100 | Prijs body: 2.929 euro | Prijs inclusief lens: 4.229 euro op CameraNU.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Verbeterd en verder verfijnd

Canon heeft een van z’n populairste fullframe systeemcamera’s op vrijwel alle vlakken verbeterd en verfijnd. Een al uitstekende, solide fullframer is zo nog (veel) beter geworden. De Canon EOS R6 Mark II combineert ijzersterke fotoprestaties met uitstekende, professionele videomogelijkheden in een body die is ontworpen voor intuïtieve bediening. Mooi is ook de vernieuwde 24.2 megapixel CMOS-sensor.

Highlights van de Canon EOS R6 Mark II

  • Hoge beeldkwaliteit: 24.2 megapixel fullframe CMOS-sensor
  • Professionele filmfuncties: 4K/60p oversampled zonder crop
  • Razendsnelle autofocus: Dual Pixel CMOS AF II
  • Deep Learning AF: detectie van paarden, vliegtuigen en treinen
  • Bliksemsnelle burst: tot 40fps met volledige AF/AE-tracking
  • Vaste handen: beeldstabilisatie met maximaal 8 stops compensatie

Doelgroepen van de Canon EOS R6 Mark II

  • Doorgewinterde allround fotografen die compact op pad willen
  • Hybride fotografen/videografen
  • Tweede compacte body voor foto- en video-professionals

Canon EOS R6 Mark II op CameraNU.nl >>

Canon EOS R6 Mark II op Cameraland.nl >>

Canon EOS R6 Mark II op Kamera-express.nl >>

Bekijk mijn review van de Canon EOS R6 Mark II

De Canon EOS R6 Mark II heb ik uitgebreid beschreven. En ik heb alle belangrijke professionele reviews overzichtelijk voor je op een rij gezet.

Bekijk mijn review >>

 

Canon EOS R6 Canon EOS R6: betaalbare fullframer

De Canon EOS R6 is dé betaalbare allround fullframe systeemcamera voor semi-profs en enthousiaste fotografen. Met deze razendsnelle camera kun je fenomenale 4K-video schieten. Ook beeldstabilisatie is aan boord die tot 8 stops winst biedt. Een van de opwindendste camera’s op de markt!

Sensor: fullframe | Resolutie: 20 megapixel | Beelden per seconde: 12 (mechanisch) / 20 (elektronisch) | Video: 4K met 60fps | Scherm: kantelbaar touchscreen (vari-angle) | Beeldstabilisatie: tot 8 stops | Objectief: RF 24-105mm IS STM f/4.0-7.1 | Gewicht body: 598gr | Release datum: 27 augustus 2020 | Frankwandelt-rating 92/100 | Prijs body plus lens: 2.849 euro op CameraNU.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Het Perfecte Plaatje

Dit is ook dé camera waarmee de deelnemers van Het Perfecte Plaatje op pad gingen. En terugkwamen met beelden die je groot kunt afdrukken. Geen wonder dat hij zo goed is, want hij ‘erft’ veel features van z’n grote (en veel duurdere) broer EOS R5, hierboven in het lijstje. Daardoo schurkt de kwaliteit ook dicht tegen dit topmodel aan. En dat geldt zowel voor de fotografische als voor de videokant, want hij schiet professionele 4K-beelden met 60fps.

Highlights van de Canon EOS R6

  • Beeldkwaliteit: fullframe sensor met 20 megapixel
  • Zeer lichtgevoeling: schiet tot ISO 102.400
  • Razendsnel: 20 fps (elektronisch), 12 fps (mechanisch)
  • Stabiele beelden: 5-assige beeldstabilisatie in de body
  • Beeldstabilisatie 8 stops winst met RF-lenzen
  • Supervloeiende video: 4K-video met 60fps en Full HD tot 120fps

Doelgroepen van de Canon EOS R6

  • Doorgewinterde allround fotografen die compact op pad willen
  • Tweede compacte body voor foto- en video-professionals

Canon EOS R6 op CameraNU.nl >>

Canon EOS R6 op Cameraland.nl >>

Canon EOS R6 op Kamera-express.nl >>

Bekijk mijn review van de Canon EOS R6

De Canon EOS R6 heb ik uitgebreid beschreven. En ik heb alle belangrijke professionele reviews overzichtelijk voor je op een rij gezet.

Bekijk mijn review >>

 

Canon EOS R7 Canon EOS R7: topcamera met aps c-sensor

De EOS R7 is de systeemcamera van Canon in het middensegment. Met de nieuwe 32.5 megapixel aps-c sensor krijg je geweldige beeldkwaliteit. Beeldstabilisatie (7 stops!) en excellente autofocus zorgen voor altijd scherpe beelden. Een snelle schieter is hij ook, met tot 30 foto’s per seconde. Ontving al de EISA-award 2022-2023!

Sensor: aps-c | Resolutie: 32.5 megapixel | Objectief: 18-150mm f/3.5.-6.3 / fullframe-equivalent: 29-240mm | Beelden per seconde: 15 (mechanisch) / 30 (elektronisch) | Video: 4K/30p oversampled van 7K | Scherm: kantelbaar touchscreen | Gewicht body: 530gr | Release datum: eind juni 2022 | Verwachte Frankwandelt-rating 90/100 | Prijs body: 1.519 euro / Prijs inclusief lens: 1.919 euro op CameraNU.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Snelle actie en wildlife

De krachtige EOS R7 is Canons meest geavanceerde aps-c systeemcamera. Hij bouwt voort op de essentie van de fameuze EOS 7D-serie, en biedt een 32.5 megapixel sensor, vloeiende 4K- video met 60 beelden per seconde, beeldstabilisatie met 7 stops winst en een razendsnelle burst. De perfecte camera voor het schieten van snelle actie en wildlife. Tegelijk is het ook een echte allrounder waarmee je elk foto- of videogenre aankan.

Highlights van de Canon EOS R7

  • Uitmuntende beeldkwaliteit: 32.5 megapixel aps-c sensor
  • Powerhouse: krachtige DIGIC X-processor
  • Hybride camera: hoogwaardige foto’s én professionele video’s
  • Vloeiende video: 4K / 30p oversampled van 7K
  • Snel en precies scherp: Deep learning Dual Pixel CMOS AF II
  • Altijd trillingvrije beelden: interne beeldstabilisatie
  • Razendsnel schieten: tot 30 beelden per seconde

Doelgroepen van de Canon EOS R7

  • Doorgewinterde allround fotografen die compact op pad willen
  • Sport, actie- en wildlife fotografen
  • Tweede body voor professionele allrounders

Canon EOS R7 op CameraNU.nl >>

Canon EOS R7 op Cameraland.nl >>

Canon EOS R7 op Kamera-express.nl >>

Bekijk mijn review van de Canon EOS R7

De Canon EOS R7 heb ik uitgebreid beschreven. En ik heb alle belangrijke professionele reviews overzichtelijk voor je op een rij gezet.

Bekijk mijn review >>

 

Canon EOS R10 Canon EOS R10: instapmodel systeemcamera

De Canon EOS R10 is de gloednieuwe instapper van Canon in het EOS R-systeem. Deze systeemcamera heeft een nieuwe 24.2 megapixel sensor voor een geweldige beeldkwaliteit. Een snelle schieter is hij ook: de EOS R10 haalt een burst van 15 foto’s per seconde. “Een verrassend krachtige camera voor zijn formaat en prijskaartje”, schrijft een reviewer.

Sensor: aps-c | Resolutie: 24.1 megapixel | Objectief: 18-45mm f/4.5-6.3 / fullframe-equivalent: 29-72mm | Beelden per seconde: 15 (mechanisch) / 23fps (elektronisch) | Video: 4K UHD 60p en Full HD 120p | Scherm: draai- en kantelbaar touchscreen | Gewicht body: 382gr | Release datum: eind juli 2022 | Verwachte Frankwandelt-rating 95/100 | Prijs body: 999 euro | Prijs inclusief lens: 1.119 euro op CameraNU.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Vloggers en content creators

De Canon EOS R10 is de ideale systeemcamera voor enthousiaste fotografen en makers van content op social media, zoals vloggers. Dit is een bijzonder veelzijdige camera die het gebruiksgemak waar Canon bekend om staat, combineert met snelheid en een hoge beeldkwaliteit. Een innovatieve allrounder waarmee je hoogwaardige foto’s en video’s schiet. Altijd en overal.

Highlights van de Canon EOS R10

  • Heerlijk compact: lichtgewicht ontwerp
  • Uitstekende beeldkwaliteit: 24.2 megapixel aps-c sensor
  • Krachtpatser: DIGIC X processor voor snelheid en power
  • Vloeiende video: 4K met 60fps en Full HD met 120fps
  • Snel en precies: autofocus met mens-, dier- en voertuigdetectie
  • Razende burst: 15fps met mechanische sluiter

Doelgroepen van de Canon EOS R10

  • Vloggers en content makers
  • Hybride foto- en videografen die compact willen werken
  • Reisfotografen

Canon EOS R10 op CameraNU.nl >>

Canon EOS R10 op Cameraland.nl >>

Canon EOS R10 op Kamera-express.nl >>

Bekijk mijn review van de Canon EOS R10

De Canon EOS R10 heb ik uitgebreid beschreven. En ik heb alle belangrijke professionele reviews overzichtelijk voor je op een rij gezet.

Bekijk mijn review >>

 

Canon EOS R Canon EOS R: revolutionaire fullframer

De allereerste fullframe systeemcamera die Canon op 9 oktober 2018 presenteerde: de Canon EOS R. Destijds een revolutionaire camera, die natuurlijk wal wat ouder is. Maar Canon luidde met deze EOS R een nieuw tijdperk in: het Tijdperk van de Systeemcamera. En het is nog steeds een schitterende camera, die flink in prijs is gezakt.

Sensor: fullframe | Resolutie: 30.3 megapixel | Objectief: RF 24-105mm f/4-7.1 | Beelden per seconde: 8 | Video: 4K | Scherm: kantelbaar (zijkant) touchscreen | Gewicht body: 580gr | Release datum: 9 oktober 2018 | Frankwandelt-rating 88/100 | Prijs inclusief lens: 2.129 euro op CameraNU.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Compacte fullframer

De EOS R heeft nog steeds prachtige specs. Zo is hij stof- en weerbestendig, heeft hij een fullframe sensor met 30.3 megapixel op de teller, een 3.1 inch kantelbaar touchscreen, maar liefst 5.655 scherpstelpunten. Bij lancering had hij het snelste autofocussysteem ter wereld, dankzij z’n Dual Pixel autofocussysteem. Voor videografen is er ook wat te halen, want hij filmt in 4K UHD. En hij is lekker compact en met slechts 580 gram ook lekker licht.

Highlights van de Canon EOS R

  • Schitterende beeldkwaliteit: fullframe 30.3 megapixel sensor
  • Snel scherp: Dual Pixel autofocus met 5.655 scherpstelpunten
  • Fraaie video’s: UHD 4K-video met 30fps
  • Toplenzen: Canon RF lensmount
  • Robuust gebouwd: stof- en waterbestendig

Doelgroepen van de Canon EOS R

  • Doorgewinterde fotografen die een allround camera zoeken

Canon EOS R op CameraNU.nl >>

Canon EOS R op Cameraland.nl >>

Canon EOS R op Kamera-express.nl >>

Bekijk mijn review van de Canon EOS R

De Canon EOS R heb ik uitgebreid beschreven. En ik heb alle belangrijke professionele reviews overzichtelijk voor je op een rij gezet.

Bekijk mijn review >>

 

Canon EOS RP Canon EOS RP: betaalbare fullframer

De Canon EOS RP is het kleine broertje van de semi-professionele EOS R in het lijstje hierboven. De EOS RP is veel lichter, compacter en voordeliger! Een fullframe systeemcamera met zoomlens voor nog geen 1.400 euro, dat zien we bijzonder graag! Ontving een Diamant Award bij Zoom.nl plus een EISA-award!

Sensor: fullframe | Resolutie: 26.2 megapixel | Objectief: Canon 24-105mm f/4-7.1 IS STM | Beelden per seconde: 5 | Video: 4K | Scherm: 180 graden kantelbaar touchscreen | Gewicht body: 440gr | Release datum: maart 2019 | Frankwandelt-rating 85/100 | Prijs body + lens: 1.399 euro op CameraNU.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Hoge beeldkwaliteit, mooi prijskaartje

De Canon EOS RP heeft een 26.2 megapixel fullframe CMOS-sensor. Dat is dezelfde sensor die ook de uitstekende Canon 6D Mark II aan boord heeft en waarmee hoge beeldkwaliteit gegarandeerd is. De EOS RP heeft daarbij een zeer snelle en precieze autofocus en een krachtige beeldprocessor. Mooi nieuws voor vloggers is z’n variangle display: een geheel naar voren te klappen aanraakgevoelige 3 inch LCD-scherm. Een van de voordeligste fullframers.

Highlights van de Canon EOS RP

  • Gunstig prijskaartje: goedkoopste fullframe systeemcamera
  • Hoge beeldkwaliteit: 26.2 megapixel fullframe CMOS-sensor
  • Mooie snelheid: 5 beelden per seconde bij continue burst
  • Helder beeld: OLED elektronische zoeker
  • Voor vloggers: 3-inch LCD touchscreen, 180 graden kantelbaar

Doelgroepen van de Canon EOS RP

  • Instappers in fullframe fotograferen en filmen
  • Fotografen die een allround camera zoeken

Canon EOS RP op CameraNU.nl >>

Canon EOS RP op Cameraland.nl >>

Canon EOS RP op Kamera-express.nl >>

Bekijk mijn review van de Canon EOS RP

De Canon EOS RP heb ik uitgebreid beschreven. En ik heb alle belangrijke professionele reviews overzichtelijk voor je op een rij gezet.

Bekijk mijn review >>

 

Canon cashback-actie van CameraNU.nl€600 inruilpremie op de Canon EOS R3

Ontvang maar liefst €600 inruilpremie bij aankoop van het vlaggenschip van Canon: de Canon EOS R3. Profiteer van deze scherpe actie tot en met 31 december 2022!

Deze actie bij CameraNU.nl >>

 

Alle Canon RF-lenzen op een rij

Alle Canon RF-lenzen heb ik voor je op een rij gezet, met daarbij de specificaties en belangrijkste reviews. Wil je er meer over lezen en kijken hoe ze scoren in de reviews? Bekijk dan dit handige overzichtsartikel. Onmisbaar als je een Canon RF-lens zoekt!

Bekijk dit overzichtsartikel >>

 

Uitstekende camera of lens kopen? Denk eens aan occasions!

Zoek je een geweldige camera of lens, maar wil je niet het volle pond betalen? Denk dan eens aan occasions. De allerbeste webshops voor occasions bieden kwaliteit en een vol jaar garantie. Ik heb ze op een rij gezet!

Beste occasions >>

 

Beste webshop voor camera’s

Een fantastische camera koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van camera’s. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte CameraNU.nl aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van CameraNU.nl:

  • Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.2
  • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
  • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
  • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
  • Beste Website van het Jaar 2022

Alle camera’s op CameraNU.nl >>

 

Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 

Speciaal voor wandelaars: Canon Powershot Zoom

Camera en verrekijker in één: de droom van elke wandelaar. Met de compacte Canon Powershot Zoom kijk je die ijsvogel recht op z'n mooie snavel. En maak je er ook nog een foto of filmpje van. Hoe goed is hij?

Mijn ervaringen >>

 

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Copyright © 2022 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy