Olympus E-M10 Mark IV: compacte systeemcamera voor instappers

De Olympus E-M10 Mark IV is de opvolger van de populaire Mark III. Ook de Mark IV is een heerlijk compacte systeemcamera met een hoge beeldkwaliteit. Nieuw zijn de 20 megapixel MFT-sensor en de razendsnelle TruePic VIII-processor. Het display achterop is naar onderen te klappen, voor selfies en vloggen. Goud Award bij Digifoto. Silver Award bij DPReview. Alle belangrijke reviews!

Olympus E-M10 Mark IVSensor: microfourthirds | Resolutie: 20 megapixel | Objectief: 14-42mm f/3.5-5.6 EZ / fullframe-equivalent: 28-84mm | Beelden per seconde: 8.7 (mechanische sluiter), 15 (elektronische sluiter) | Video: 4K met 30p, 25p, 24p | Scherm: kantelbaar touchscreen (met selfie-modus) | Gewicht body: 383gr | Release datum: 15 augustus 2020 | Frankwandelt-rating 87/100 | Prijs body plus lens: 849 euro op CameraNU.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Klantreviews op CameraNU.nl >>

Olympus E-M10 Mark IV op CameraNU.nl >>

Olympus E-M10 Mark IV op Cameraland.nl >>

Olympus E-M10 Mark IV op Kamera-express.nl >>

Olympus E-M10 Mark IVHighlights van de Olympus E-M10 Mark IV

 • Mooi meegenomen: compacte en lichte systeemcamera
 • Hoge beeldkwaliteit: 20 megapixel Live MOS-sensor
 • Tegen trillende handen: 5-assige beeldstabilisatie
 • Perfecte portretten: Face Priority / Eye Priority
 • Kwaliteitsvideo’s: vloeiend filmen in 4K met 30p, 25p en 24p
 • Selfies: neerklapbaar 3 inch LCD-scherm met resolutie 1037x1000

Geliefde systeemcamera

De Olympus E-M10-serie is al vele jaren geliefd bij fotografen die met een gedegen systeemcamera foto’s of video’s willen schieten. De Mark IV doet een flinke schep bovenop wat al een uitstekende camera was. Met 20 megapixels op de nieuwe microfourthirds-sensor, de nieuwste TruePic VIII-processor voor extra power plus een naar beneden klapbaar display voor selfies en vloggen. Voorganger Mark III kreeg de hoogste Diamant Award bij Zoom.nl. Gooit ook de nieuwe Mark IV hoge ogen bij de reviewers?

Olympus E-M10 Mark IV: echte allrounder

Met de Olympus E-M10 Mark IV schiet je met speels gemak professionele beelden dankzij de uitstekende beeldkwaliteit, de uitgebreide opnamefuncties en de beeldstabilisatie. Samen zorgen ze ervoor dat je de camera op elk moment en in elke situatie kunt gebruiken. De E-M10 Mark IV is een echte allrounder.

Olympus E-M10 Mark IVPerfecte beeldstabilisatie

De E-M10 Mark IV is uitgerust met een 20 megapixel Live MOS-sensor. De 5-assige beeldstabilisatie compenseert tot 4.5 stops. Daardoor kun je ook bij weinig licht uitstekend uit de voeten met deze camera.

Snelle bursts: tot 15fps

Snel is de Mark IV ook al. Je schiet continu-opnames tot 15 beelden per seconde met de elektronische sluiter en 8.7 fps met de mechanische sluiter. Zo weet je zeker dat het perfecte plaatje ertussen zit.

Gezichts/oog autofocus

Snel is ook de autofocus. Die is bovendien flink verbeterd: hij gebruikt hetzelfde algoritme als de veel duurdere E-M1X-systeemcamera. Die autofocus zorgt voor scherpe beelden, ook bij bewegende onderwerpen. En schiet je portretten? Dan profiteer je van de slimme Face Priority/Eye Priority autofocus. Die werkt ook uitstekend bij gezichten ‘en profil’ of gezichten die naar beneden kijken.

Olympus E-M10 Mark IVKwaliteitsvideo’s

Filmen kan de Olympus E-M10 Mark IV ook al uitstekend. Je schiet video’s in 4K met maximaal 30 beelden per seconde. En dat betekent: vloeiende video’s van hoge kwaliteit. De maximale opnametijd bedraagt 29 minuten.

Automatisch én handmatig werken

Met de E-M10 Mark IV kun je net zo makkelijk handmatig werken als volledig op de automatische piloot. In de auto-modus kiest de camera zelf de juiste instellingen voor jou. In de modus Advanced Photo (AP) bepaal je zelf de instellingen voor jouw shot. De E-M10 is bovendien voorzien van een SCN-modus (Scène). Daarmee selecteer je heel simpel instellingen die overeenkomen met de scène of het onderwerp, bijvoorbeeld landschapsfoto’s of strandfoto’s. Zo lukken al je shots!

Compact, licht en toch hoge kwaliteit

Groot voordeel van systeemcamera’s met de microfourthirds sensor is dat ze zo lekker compact en licht zijn en tóch beelden van hoge kwaliteit bieden. Dat geldt zeker voor de E-M10 Mark IV. Die is zo bescheiden van formaat en gewicht dat je hem makkelijk met je meeneemt. In combinatie met de prima 14-42mm kitlens weegt hij slechts 476 gram. Dankzij de veilige grip ligt deze Olympus bovendien erg comfortabel in de hand.

Neerklapbaar touchscreen en hoogwaardige EVF

Dankzij het neerklapbare touchscreen van 3 inch schiet je heel simpel de mooiste selfies. Gebruik je liever een zoeker voor je composities? Dat kan uitstekend met de hoogwaardige elektronische zoeker (EVF). Vooral bij fel zonlicht biedt dit een uitkomst. Mooi is verder de stille modus, zodat je sluiter- en bedieningsgeluiden kunt uitschakelen op momenten waarop geluid ongewenst is. Bijvoorbeeld bij fotograferen van (klassieke) concerten of in een kerk.

Samen met je smartphone

Al je foto’s en video’s exporteer je makkelijk en snel naar jouw smartphone met de OI.Share-app via wifi of bluetooth. Ook kun je je telefoon als afstandsbediening gebruiken. Handig als je met je samen met vrienden of familie op een groepsportret wilt.

Olympus E-M10 Mark IV op CameraNU.nl >>

Olympus E-M10 Mark IV op Cameraland.nl >>

Olympus E-M10 Mark IV op Kamera-express.nl >>

Olympus E-M10 Mark IVProfessionele reviewers over de Olympus E-M10 Mark IV

De Olympus E-M10 Mark IV: hoe scoort hij bij de reviewers? Alle belangrijke reviews vat ik hieronder voor je samen!

 • Fototijdschrift Digifoto (Christel de Wolff, full review, oktobernummer 2020): De Olympus E-M10 Mark IV is volgens Christel de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een compacte camera die je overal mee naartoe kunt nemen. “De mobiliteit van dit compacte en lichte systeem, inclusief objectieven, is het grootste pluspunt, maar zeker niet het enige.” Deze zeer compacte camera biedt goede prestaties voor een concurrerende prijs.
  Deze Olympus doet vaak niet onder voor duurdere modellen. De sensor heeft een mooie resolutie plus een mooi dynamisch bereik. De autofocus is sterk verbeterd, de stabilisatie is verrassend goed, evenals de filmkwaliteit. Komt nog bij dat de connectiviteitsmogelijkheden uitgebreid zijn.
  Ook de bediening van deze Olympus is dik in orde, met knoppen en wielen die weliswaar klein zijn, maar op precies de goede plek zitten. Dankzij het neerklapbare lcd-scherm maak je eenvoudig selfies, schiet je beelden vanuit onmogelijke hoeken en kun je uitstekend vloggen. Voor dat laatste is belangrijk dat de videokwaliteit van deze camera goed is.
  Nadeel: het scherm is alleen naar beneden kantelbaar. Verder zit er wel een elektronische zoeker op, maar die valt Christel wat tegen omdat het beeld erg onrustig wordt weergegeven. Maar voor deze prijs zul je geen camera vinden met een betere zoeker. De meeste concurrenten hebben helemaal geen zoeker.
  Kortom: de Olympus OM-D M10 Mark IV kent vele verbeteringen ten opzichte van de voorganger, maar er zijn nog verdere verbeteringen mogelijk. “De camera heeft een fantastische prijs-kwaliteitsverhouding die je niet veel tegenkomt in dit segment.” Koop je hem samen met de 14-42mm f/3.5-5.6 en de 14-150mm f/4-5.6 dan heb je een camera die “garant [staat] voor eindeloos veel plezier in fotografie”. Eindoordeel: Goud Award.
 • Chip Fotomagazine (full review, maartnummer 2021): De Olympus OM-D E-M10 Mark IV voldoet volgens Chip zonder meer aan de verwachtingen. “De bouwkwaliteit is van topklasse en de retro-uitstraling is wederom een lust voor het oog.”
  Het grootste pluspunt is de toename van de resolutie: naar 24 megapixel. Overigens is het nog afwachten hoe het verder gaat met Olympus, en hoe de camera-activiteiten zich ontwikkeld: Olympus is overgenomen door een nieuwe partij. Eindscore voor deze Olympus: 86/100.
 • Dpreview.com (Mike Tomkins en Jeff Keller, veld review): De Olympus E-M10 IV heeft volgens Mike en Jeff veel te bieden: hij is betaalbaar, zeer compact en licht van gewicht. Mooi is ook dat hij prima past bij zijn eveneens compacte en lichte 14-42mm kitlens. De beeldkwaliteit is redelijk goed, en is een flinke stap voorwaarts ten opzichte van zijn voorganger: de beelden bieden meer details en hebben lagere ruis bij hoge ISO-waarden.
  Meer ervaren fotografen zullen de camera wat beperkend vinden: hij is niet zo aanpasbaar als geavanceerdere camera’s. Maar voor de doelgroep biedt hij heel veel mogelijkheden en veel ruimte om te groeien. Fijn daarbij is dat hij erg compact en draagbaar is. Autofocus-tracking is een zwak punt. Daardoor is dit niet de eerste keuze voor sportfotografen. Kijk dan eerder naar de Sony A6100, met de beste autofocus in zijn klasse. Voor fotografen met andere behoeften voldoet de autofocus zeker.
  De body van de OM-D E-M10 IV is behoorlijk volgestouwd met bedieningselementen en ook het menusysteem is te complex. Maar de vele fysieke bedieningselementen zorgen er wel voor dat je niet de menu’s in hoeft. Ook kun je dankzij het touchscreen snel navigeren naar de gewenste functionaliteit.
  Zoek je een alleskunner die zo compact en licht mogelijk is, toegang biedt tot een uitgebreide selectie lenzen en ingebouwde beeldstabilisatie heeft? Kijk dan zeker naar de Olympus De E-M10 IV. Eindoordeel: Silver Award met een score van 81%.
 • Digitalcameraworld.com (Louise Carey, full review): De Olympus E-M10 Mark IV is volgens Louise “een fantastische kleine camera die veel te bieden heeft”. Hij heeft een nieuwe sensor met 20 megapixels plus verbeterde continue autofocus. Daarmee biedt de Mark IV handige upgrades ten opzichte van zijn voorganger, de Mark III. Andere upgrades zijn klein, maar toch is Louise onder de indruk van wat de Mark IV op tafel brengt.
  Kritiekpunten zijn er ook, zoals bij elke camera. Zo zou Louise graag een microfoonpoort zien die past bij de 4K-videomogelijkheden en het neerklapbare scherm. Maar het is wel logisch dat deze instap-camera dit niet biedt, want dan maait hij gras weg voor de voeten van de duurdere Olympus E-M5-lijn.
  De Olympus E-M10 Mark IV is de perfecte camera voor smartphone-fotografen die de sprong naar een 'echte' camera willen wagen, maar ook voor wie familieopnames van hoge kwaliteit wil vastleggen of gewoon op zoek is naar een lichtgewicht camera om mee te nemen op reis. Eindoordeel: 5 van de 5 sterren.
 • Tomsguide.com (Sean Captain, full review): Bepaalde producten wekken volgens Sean een gevoel van genegenheid op, en de Olympus OM-D EM-10 Mark IV is voor hem een van die producten. Hij ziet er goed uit, je zult hem met trots bij je hebben, en hij heeft een solide gevoel dat vertrouwen wekt in zijn mogelijkheden. De fotokwaliteit is uitstekend en de in body beeldstabilisatie vergroot de kans op scherpe foto's en video's.
  Nadelen zijn er ook, en die zorgen ervoor dat hij niet de hoogste score krijgt. Zoals de autofocustechnologie en snelheid ten opzichte van concurrenten, vooral ten opzichte van de Sony A6100. En hoewel Olympus als merk een tweede leven heeft gekregen, brengt investeren in het Olympus-systeem meer risico met zich mee dan een paar jaar geleden. Maar dealbreakers zijn dit absoluut niet. Met de Olympus OM-D EM-10 Mark IV krijg je veel mooie foto's. En even belangrijk: je hebt veel plezier in het maken ervan. Eindoordeel: 4 van de 5 sterren.
 • Camerajabber.com (Angela Nicholson, full review): De Olympus E-M10 Mark IV is volgens Angela niet veel groter dan sommige compactcamera's die een veel kleinere sensor aan boord hebben. Maar het mooie is: hij is veel veelzijdiger, heeft een geweldige verzameling functies en biedt een betere beeldkwaliteit.
  Het aantal megapixels van de microfourthirds-sensor is flink hoger dan bij de voorganger (20 versus 16). Maar afgezien daarvan is het een vrij kleine upgrade. Het autofocussysteem is marginaal beter en de mogelijkheid om het scherm helemaal om te klappen is zeker handig.
  De Olympus E-M10 Mark IV is een zeer goede camera voor wie serieus met fotografie aan de slag wil maar niet gelijk een grote camera wil. Hij is ook compatibel met een uitgebreide collectie lenzen.
 • Amateurphotographer.co.uk (Andy Westlake, full review): Op papier lijkt de Olympus OM-D E-M10 Mark IV volgens Andy een vrij kleine update. En dan legt hij het misschien af tegen andere instapmodellen met meer geavanceerde autofocussystemen en vloggervriendelijke functies. Maar dit is volgens Andy een enorme fout. Want bij deze Olympus is het geheel meer dan de som der delen. “Net als zijn voorganger is het een mooie kleine camera die prettig in het gebruik is en geweldige foto's levert.”
  De E-M10 IV is echt een mooie camera als je hem met de concurrenten vergelijkt. OK, hij heeft niet de uitzonderlijke autofocus van de Sony A6100, maar hij is wel veel aangenamer in gebruik. Voor beginners is hij volgens Andy net zo gebruiksvriendelijk als de Canon EOS M50. Maar daar komt bij dat hij een dubbele draaiknop heeft die flink voordeel biedt voor wie meer controle wil hebben.
  Vergelijk je hem met de Fujifilm X-T200 dan heeft hij een even aantrekkelijk ontwerp. Maar hij mist gelukkig de bedieningsproblemen waarmee de X-T200 worstelt. Wat de Olympus extra aantrekkelijk maakt: het enorme arsenaal aan kleine, lichte en betaalbare lenzen. Ook werkt de beeldstabilisatie in de body mooi samen met alle lenzen.
  Al met al is dit een van Andy’s topkeuzes voor beginnende fotografen die hun eerste serieuze camera willen kopen. Eindoordeel: Recommended met 4.5 van de 5 sterren.
 • Techradar.com (Jon Devo, full review): De E-M10 Mark IV is een camera die je volgens Jon gemakkelijk over het hoofd kunt zien. Maar ben je op zoek naar een lekker kleine camera waarmee je vooral goede foto’s maakt, zet deze dan zeker op je lijstje.
  Olympus heeft dit model door de jaren heen zorgvuldig verfijnd, aldus Jon. Daarbij is de focus sterk gelegd op het maken van mooie foto's. Hij zit echt in een andere klasse dan de meeste compactcamera’s en smartphones. Dit door de sterke combinatie van een microfourthirds-sensor met 20 megapixles, een 3-inch neerklapbaar touchscreen en vijfassige ingebouwde beeldstabilisatie.
  Als je een beginner of enthousiaste fotograaf bent die de volgende stap in fotografie wil zetten, dan is dit volgens Jon een briljante camera. Eindoordeel: 4 van de 5 sterren.
 • Photographyblog.com (Mark Goldstein, full review): De OM-D E-M10 Mark IV heeft net genoeg verbeteringen om anno nu competitief te zijn. Maar voor wie de vorige versie heeft, is er volgens Mark te weinig reden om te upgraden. Voor nieuwe fotografen heeft de Mark IV-versie veel te bieden.
  De grootste verbeteringen zijn het neerklapbaar LCD-scherm dat perfect is voor het maken van selfies, betrouwbaarder autofocus op bewegende onderwerpen en opladen van de accu via USB-C.
  De 20 megapixelsensor is van topkwaliteit, en dat is goed nieuws voor een camera op instapniveau. De ruisprestaties zijn beter en er is iets meer resolutie dan bij de voorganger.
  Verder blijft de Mark IV dezelfde kernkwaliteiten hebben als zijn voorganger: ook dit is weer een intuïtieve camera voor beginners én voor meer ervaren fotografen. En dat is een mooie prestatie van Olympus. Eindoordeel: Highly Recommended met 4.5 van de 5 sterren.
 • Digitaltrends.com (Hillary K. Grigonis, full review): Als budgetcamera legt de Olympus E-M10 Mark IV uitstekende beelden vast. Uiteraard zijn er concessies gedaan aan de prestaties, bouwkwaliteit en bedieningselementen om hem voor deze lage prijs te kunnen aanbieden. En voor dat bescheiden prijskaartje heeft de E-M10 veel te bieden.
  Zo zijn de beelden prima, is er 4K-video in de compacte body en heeft hij beeldstabilisatie. Fotograferen met de E-M10 voelt door het kleine formaat en het lichte gewicht aan als een 'point-and-shoot' ervaring. Samen met de kleine en lichte kitlens voelt de camera als een redelijk alternatief voor dure point-and-shoots, zoals de Sony RX100-serie.
  Om de prijs te drukken, heeft Olympus natuurlijk een paar offers gebracht. Zo is de snelheid beperkt, kan hij geen regenbui aan, en heeft hij een kleinere sensor dan een aantal concurrenten.
  Betere alternatieven zijn er wel. Bijvoorbeeld de Sony A6100 die een grotere sensor heeft, sneller is en betere autofocus heeft. Maar die heeft dan weer geen beeldstabilisatie, waardoor de E-M10 IV een voorsprong heeft voor fotografen die vaak bij weinig licht werken.
  De favoriete budget spiegelloze camera van Digitaltrends is de Fujifilm X-T30. Die biedt een betere autofocus, een grotere sensor en geavanceerdere videofuncties. Maar ook deze camera mist stabilisatie. En hij is een stuk duurder. Eindoordeel voor de Olympus: ‘Very Good’ met 3.5 van de 5 sterren.
 • Ephotozine.com (full review): De Olympus OM-D E-M10 Mark IV is een compacte, lichtgewicht systeemcamera met een rijk palet aan functies en mogelijkheden. Fotografeer je vaak bij slecht weer, dan is de E-M5 III de betere keuze dankzij de weerbestendige afdichting. Maar afgezien daarvan is de E-M10 IV een buitengewoon capabele camera, aldus de reviewer.
  De bediening is ook bijzonder goed, met een goed doordachte handgreep en dubbele instelschijven waardoor je instellingen gemakkelijk en snel kunt wijzigen. Deze Olympus is erg geschikt om nachtfoto’s te maken, met speciale functies die je hierbij helpen. De beeldstabilisatie helpt bij langere sluitertijden en werkt met elke lens. Portretfoto’s hebben baat bij de goed werkende gezichts- en oogdetectie. En snel is hij ook: je schiet op hoge snelheid met bursts tot 15 fps.
  Het lenzenassortiment is sowieso een pre. Voor MFT-camera’s is er een enorm assortiment beschikbaar, van heldere prime-lenzen tot supertelezooms. De meeste zijn ook nog eens redelijk betaalbaar vergeleken met de concurrentie. Eindoordeel: Highly Recommended met 4.5 van de 5 sterren.
 • Dpreview.com (Jeff Keller, first impressions): De Olympus E-M10 Mark IV is volgens Jeff een goed ontworpen camera. Hij maakt prachtige foto's en video's. Voordeel is dat je toegang hebt tot een enorme selectie lenzen voor het microfourthirds-systeem.
  Volgens Jeff doet de ingebouwde beeldstabilisator uitstekend werk voor zowel foto's als video. Toch tempert Jeff de verwachtingen: het is geen significante update ten opzichte van zijn voorganger (de Mark III). Bovendien is de concurrentie in dit segment zwaar.
 • Klantreview op CameraNU.nl: “Wat een geweldig doorontwikkelde camera voor de beginner en de amateur. Heb sterk getwijfeld in het begin. Maar wat heeft de camera mij overtuigd en de ondersteuning van Olympus is top!” Bekijk alle reviews van kopers >>

Olympus E-M10 Mark IV op CameraNU.nl >>

Olympus E-M10 Mark IV op Cameraland.nl >>

Olympus E-M10 Mark IV op Kamera-express.nl >>

 

Olympus E-M10 Mark IVBelangrijkste kenmerken van de Olympus E-M10 Mark IV

 • Mooi meegenomen: compacte en lichte systeemcamera
 • Hoge beeldkwaliteit: 20 megapixel Live MOS-sensor
 • Power: TruePic VIII-beeldprocessor
 • Handig: Supersonic Wave Filter (anti-stoffilter)
 • Tegen trillende handen: 5-assige beeldstabilisatie
 • Razendsnel: continu-opnames tot 15 fps
 • Altijd scherp: Continuous AF voor bewegende onderwerpen
 • Perfecte portretten: Face Priority/Eye Priority
 • Kwaliteitsvideo’s: filmen in 4K met 30p, 25p en 24p
 • Handig: 21 scèneprogramma's, waaronder Portret, Sport, Lichtsporen en Zonsondergang
 • Selfies: neerklapbaar 3 inch LCD-scherm met resolutie 1037x1000
 • Betere composities: elektronische zoeker
 • Sssst: stille modus
 • Goed verbonden: wifi en bluetooth

Olympus E-M10 Mark IV op CameraNU.nl >>

Olympus E-M10 Mark IV op Cameraland.nl >>

Olympus E-M10 Mark IV op Kamera-express.nl >>

 

Mooi filmpje over de Olympus E-M10 Mark IV

Bekijk een mooi en kort filmpje over de Olympus E-M10 Mark IV (3 minuten). Als je even lekker wilt watertanden. Waarschuwing: daarna wil je hem hebben...

Olympus E-M10 Mark IV op CameraNU.nl >>

Olympus E-M10 Mark IV op Cameraland.nl >>

Olympus E-M10 Mark IV op Kamera-express.nl >>

 

Overzicht Olympus systeemcamera's

Olympus heeft een reeks prachtige systeemcamera’s met microfourthirds-sensor op de markt gebracht. Alle Olympus-camera’s heb ik overzichtelijk voor je op een rij gezet. Met daarbij de hoofdpunten van de belangrijkste reviews. Benieuwd?

Overzicht Olympus systeemcamera’s >>

 

De beste Olympus-lenzen op een rij

De beste lenzen voor je Olympus systeemcamera heb ik voor je op een rij gezet, met daarbij de specificaties en belangrijkste reviews. Wil je er meer over lezen en kijken hoe ze scoren in de reviews? Bekijk dan dit handige overzichtsartikel. Onmisbaar als je een lens voor je Olympus-camera zoekt!

Bekijk dit overzichtsartikel >>

 

Beste systeemcamera's tot €1.000

Is je budget maximaal 1.000 euro? Ook dan is het mogelijk om een geweldige systeemcamera te kopen. Ga voor een overzicht naar mijn toplijstje met systeemcamera's tot 1.000 euro.

Beste systeemcamera's tot €1.000 >>

 

Uitstekende camera of lens kopen? Denk eens aan occasions!

Zoek je een geweldige camera of lens, maar wil je niet het volle pond betalen? Denk dan eens aan occasions. De allerbeste webshops voor occasions bieden kwaliteit en een vol jaar garantie. Ik heb ze op een rij gezet!

Beste occasions >>

 

Beste webshop voor camera’s

Een fantastische camera koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van camera’s. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte CameraNU.nl aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van CameraNU.nl:

 • Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.2
 • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
 • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
 • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
 • Beste Website van het Jaar 2022

Alle camera’s op CameraNU.nl >>

 

Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (11 beoordelingen)

Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy