EISA-awards 2020-2021: Beste Camera's & Objectieven

De EISA-awards 2020-2021 zijn uitgereikt aan de beste camera's en objectieven van dit moment. De European Imaging and Sound Association (EISA) reikt deze prestigieuze prijzen elk jaar op 15 augustus uit. Bekijk het beste van het beste op camera- en objectievengebied! Fujifilm is dit jaar de grote winnaar!

Alle winnaars van de EISA-awards 2023-2024 >>

Fujifilm X-T4Camera’s & objectieven met de beste score

EISA is in de fotografiewereld een gerenommeerd instituut. De jury bestaat uit redacteuren van 55 internationale tijdschriften op het gebied van consumentenelektronica uit meer dan 20 verschillende Europese landen zijn erbij aangesloten. De organisatie reikt jaarlijks de EISA-awards uit aan camera’s en objectieven die het beste scoren. Ook producten die de beste prijs/kwaliteit-verhouding hebben of een belangrijke innovatie hebben geïntroduceerd, komen in aanmerking voor een EISA-award.

EISA-awards: beste camera’s en objectieven 2020-2021

Alle winnaars van de EISA-awards 2020-2021 zijn 15 augustus 2020 bekendgemaakt. Uiteraard zitten daar veel camera’s en objectieven bij die ik verwacht had, maar ook een aantal verrassingen. Onderstaande camera’s en objectieven mogen gebruikmaken van het felbegeerde ‘EISA Award: Best Product’ label. Alle winnaars van harte gefeliciteerd!

In 2020 anders door corona

Uiteraard verliepen de beoordelingen van de EISA Awards 2020-2021 anders dan anders door corana. Een persoonlijke meeting van de 50 leden van de EISA was uitgesloten. De vergadering verliep daarom via Zoom. Dat viel niet mee, zo kun je lezen op Focusmagazine.nl. Bovendien kwamen sommige producten pas later beschikbaar vanwege corona. En die moesten nog wel getest worden. Erik Derycke van Focus Magazine: “Dat is de regel bij EISA: een product moet ook echt getest zijn. Wij bekronen geen persberichten!”

Een mooi resultaat

Om die reden heeft EISA het dit jaar anders aangepakt, en is het jaarlijkse overleg gesplitst in een reeks kortere vergaderingen, verspreid over een langere periode. “Deze manier van werken was voor iedereen aanpassen, maar als ik de uiteindelijke lijst bekijk, vind ik het een mooi resultaat.” En die mooie resultaten op het gebied van camera’s en objectieven vind je hieronder.

Fujifilm wint ‘Camera of the Year’ EISA-award

Fujifilm heeft de Camera of the Year Eisa-award gewonnen met de Fujifilm X-T4. Uiteraard een van de beste systeemcamera’s die het afgelopen jaar zijn uitgebracht. Ik heb hem zelf een half jaartje in huis, en het is inderdaad een fenomenale camera. Fuji is nogmaals in de prijzen gevallen: met de Fujifilm X100V, die de EISA-award voor compactcamera’s in de wacht heeft gesleept. Ook dat kan ik uit de eerste hand bevestigen: een topcamera.

Canon in de prijzen

Ook Canon zal verblijd zijn. Liefst drie camera’s vielen in de prijzen: de Canon EOS 90D, de Canon EOS 1D X Mark III en de Canon EOS R5. Daarnaast mocht Canon nog drie awards voor lenzen bijtikken, waaronder de Lens van het jaar 2020-2021: Canon RF 70-200mm f/2.8L IS USM.

Fujifilm X-T4 Beste systeemcamera’s van 2020-2021

Bekijk mijn Top 10 systeemcamera's >>

 

Canon EOS 1D X Mark III Beste spiegelreflexcamera’s van 2020-2021

Bekijk mijn Top 10 spiegelreflexcamera’s >>

 

Fujifilm X100V Beste compactcamera’s / drones van 2020-2021

Bekijk mijn Top 10 compactcamera's >>

 

Canon RF 70-200mm f/2.8L IS USM Beste objectieven van 2020-2021

Bekijk mijn objectieven-overzicht >>

 

Winnaars op de EISA-website

Alle winnaars van camera’s en objectieven staan overzichtelijk op een rij op de website van de EISA. Daar kun je ook lezen waarom ze een EISA-award in de wacht hebben gesleept.

Bekijk alle winnaars op EISA.eu >>

 

EISA-awards 2019-2020

Ben je benieuwd welke camera’s en objectieven de EISA-awards 2019-2020 hebben veroverd? Ik heb het overzichtelijk voor je op een rij gezet.

Bekijk de EISA-awards 2019-2020 >>

 

Beste webshop voor camera’s

Een fantastische camera koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van camera’s. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte Cameranu aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van Cameranu:

  • Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.1
  • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
  • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
  • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
  • Vijfvoudig winnaar van de Shopping Awards

Alle camera’s op Cameranu.nl >>

 

Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (9 beoordelingen)

Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy