EISA-awards 2018-2019: Beste Camera's & Objectieven

De EISA-awards 2018-2019 zijn uitgereikt aan de beste camera's en objectieven van dit moment. De European Imaging and Sound Association (EISA) reikt deze prestigieuze prijzen elk jaar in augustus uit. Bekijk het beste van het beste op camera- en objectievengebied! Sony is dit jaar de grote winnaar.

Alle winnaars van de EISA-awards 2022-2023 >>

Sony RX10 IVCamera’s & objectieven met de beste score

EISA is in de fotografiewereld een gerenommeerd instituut. Ruim 50 vakbladen uit meer dan 20 verschillende Europese landen zijn erbij aangesloten. De organisatie reikt jaarlijks de EISA-awards uit aan camera’s en objectieven die het beste scoren. Ook producten die de beste prijs/kwaliteit-verhouding hebben of een belangrijke innovatie hebben geïntroduceerd, komen in aanmerking voor een EISA-award.

EISA-awards: beste camera’s en objectieven 2018-2019

Alle winnaars van de EISA-awards 2018-2019 zijn half augustus 2017 bekendgemaakt. En ik moet zeggen: het is een feest van herkenning. Echte verrassingen zitten er niet bij. Onderstaande camera’s en objectieven mogen gebruikmaken van het felbegeerde 'EISA Award: Best Product' label. Alle winnaars van harte gefeliciteerd!

Grote winnaar: Sony met 5 EISA-awards

Sony is de grote winnaar. Deze fabrikant haalt maar liefst 5 EISA-awards op: 3 voor camera’s en 2 voor lenzen. Wat mij betreft volkomen terechte winnaars. Sony is de camera- en lenzenbouwer die het hardst aan de weg timmert en het meest innoveert. Canon scoort 3 EISA-awards, Nikon 2 stuks. Ook niet slecht natuurlijk.

Nikon D850 Beste spiegelreflexcamera's 2018-2019

Bekijk mijn Top 10 spiegelreflexcamera’s >>

 

Sony A7R III Beste systeemcamera's 2018-2019

 • Beste professionele systeemcamera: Sony A7R III
  Frankwandelt-rating 96/100
  Bekijk mijn review >>
  Bekijk op CameraNU.nl >>

Bekijk mijn Top 10 systeemcamera's >>

 

Sony RX10 IV Beste compactcamera's 2018-2019

Bekijk mijn Top 10 compactcamera's >>

 

Tamron 28-75mm f/2.8 Di III RXD Beste objectieven 2018-2019

Bekijk al mijn lenzenreviews >>

 

Winnaars op de EISA-website

Alle winnaars van camera’s en objectieven staan overzichtelijk op een rij op de website van de EISA. Daar kun je ook lezen waarom ze een EISA-award in de wacht hebben gesleept.

Alle winnaars op EISA.eu >>

 

EISA-awards 2020-2021

Inmiddels zijn de EISA-awards 2020-2021 uitgereikt. Ben je benieuwd welke camera’s en objectieven in de prestigieuze prijzen zijn gevallen? Ik heb het overzichtelijk voor je op een rij gezet.

EISA-awards 2020-2021 >>

 

Beste webshop voor camera’s

Een fantastische camera koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van camera’s. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte CameraNU.nl aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van CameraNU.nl:

 • Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.2
 • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
 • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
 • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
 • Beste Website van het Jaar 2022

Alle camera’s op CameraNU.nl >>

 

Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (12 beoordelingen)

Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy