Systeemcamera’s: de toekomst van fotografie

Zoek je een geweldige systeemcamera? Eentje met een fullframe, aps-c of microfourthirds sensor? Een razendsnelle camera voor sport? Of juist een resolutiemonster voor landschappen? Neem dan eens een kijkje in mijn toplijsten. Ze zijn helemaal up-to-date!

Beste systeemcamera's van dit momentBeste systeemcamera's van dit moment

Systeemcamera’s doen in kwaliteit niet meer onder voor spiegelreflexen. Groot voordeel: ze zijn meestal een stuk compacter en lichter. Je neemt ze dus makkelijker mee op tochten door de natuur of in de stad. Maar welke camera moet je kiezen? De allerbeste systeemcamera’s van dit moment!

Top 10 systeemcamera’s >>

 

Beste systeemcamera’s tot €2000Beste systeemcamera’s tot €2000

Je zoekt een topklasse systeemcamera en je budget is rond 2.000 euro (exclusief objectief). Welke kun je dan het beste kopen? De 10 allerbeste systeemcamera’s tot 2.000 euro heb ik voor je op een rij gezet. Zodat jij alleen nog maar hoeft te kiezen...

Beste systeemcamera’s tot €2000 >>

 

Beste systeemcamera’s tot €1000Beste systeemcamera’s tot €1000

Je wilt een super goede systeemcamera kopen, maar je budget is rond 1000 euro inclusief objectief. Wat is dan de beste koop voor jou? Hieronder de allerbeste systeemcamera's met lens tot rond 1000 euro. “Zo veel beeldkwaliteit en uitrusting voor zo weinig geld, hoe spelen ze het klaar?”

Beste systeemcamera’s tot €1000 >>

 

Beste compacte middenformaat camera’sBeste compacte middenformaat camera’s

Middenformaat camera’s bieden ongekende beeldkwaliteit. De middenformaatcamera’s van Fujifilm en Hasselblad bieden nog meer detaillering, nog betere kleurweergave en nog meer kwaliteit dan fullframe camera’s. Het mooie: ze zijn compact, sexy en de meeste redelijk betaalbaar.

Beste compacte middenformaat camera’s >>

 

De allerbeste Canon R systeemcamera’s op een rijDe allerbeste Canon R systeemcamera’s

Ben je op zoek naar een prachtige systeemcamera van Canon? Over alle Canon-camera’s uit de EOS R-serie heb ik uitgebreide reviews geschreven. Bekijk een handig overzicht van alle spiegelloze Canon-camera's.

De allerbeste Canon R systeemcamera’s >>

 

De allerbeste Nikon Z systeemcamera’sDe allerbeste Nikon Z systeemcamera’s

Ben je op zoek naar een prachtige systeemcamera van Nikon? Over alle Nikon-camera’s uit de befaamde Z-serie heb ik uitgebreide reviews geschreven. Bekijk een handig overzicht van alle spiegelloze Nikon-camera's.

De allerbeste Nikon Z systeemcamera’s >>

 

De allerbeste Sony systeemcamera’sDe allerbeste Sony systeemcamera’s

Ben je op zoek naar een prachtige systeemcamera van Sony? Over alle Sony-camera’s – fullframe én aps-c – heb ik uitgebreide reviews geschreven. Bekijk een handig overzicht van alle spiegelloze Sony-camera's.

De allerbeste Sony systeemcamera’s >>

 

De allerbeste Fujifilm-camera’sDe allerbeste Fujifilm-camera’s

Op zoek naar een prachtige systeemcamera van Fujifilm? Over alle Fujifilm camera’s die ertoe doen heb ik uitgebreide reviews geschreven. Bekijk een handig overzicht.

De allerbeste Fujifilm-camera’s >>

 

De allerbeste Olympus / OM System systeemcamera’sDe allerbeste Olympus / OM System systeemcamera’s

Ben je op zoek naar een prachtige systeemcamera van Olympus of diens opvolger OM System? Over alle Olympus- / OM System-camera’s heb ik uitgebreide reviews geschreven. Bekijk een handig overzicht.

De allerbeste Olympus / OM System systeemcamera’s >>

 

De allerbeste Panasonic systeemcamera’sDe allerbeste Panasonic systeemcamera’s

Ben je op zoek naar een prachtige systeemcamera van Panasonic? Over alle fullframe en microfourthirds camera’s van Panasonic heb ik uitgebreide reviews geschreven. Bekijk een handig overzicht van alle spiegelloze Panasonics.

De allerbeste Panasonic systeemcamera’s >>

 

Beste vlogcamera’s van dit momentBeste vlogcamera’s van dit moment

Wat zijn de allerbeste vlogcamera’s van dit moment? Vlogcamera’s zijn camera’s met een flip screen waarmee je fantastische vlogs van hoge kwaliteit maakt. Veel beter dan wat je smartphone kan. De allerbeste camera’s om vlogs mee te schieten!

Beste vlogcamera’s >>

 

De beste nieuwe camera’s van dit momentBeste nieuwe camera’s

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: kakelvers van de pers heb ik de allernieuwste camera’s voor je op een rij gezet!

Beste nieuwe camera’s >>

 

De killer-camera’s van dit momentAlle killer-camera’s

Wat zijn dé camera’s van dit moment? Welke topcamera’s drukken hun onuitwisbare stempel op dit jaar? Wat zijn de allerallerbeste systeemcamera’s, compactcamera’s en spiegelreflexen? Alle killer-camera’s staan voor jullie op een rij!

Alle killercamera’s >>

 

Beste webshop voor camera’s

Een fantastische camera koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van camera’s. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte Cameranu aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van Cameranu:

  • Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.1
  • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
  • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
  • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
  • Vijfvoudig winnaar van de Shopping Awards

Alle camera’s op Cameranu.nl >>

 

Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy