Systeemcamera’s: de toekomst van fotografie

Zoek je een geweldige systeemcamera? Eentje met een fullframe, aps-c of microfourthirds sensor? Een razendsnelle camera voor sport? Of juist een resolutiemonster voor landschappen? Neem dan eens een kijkje in mijn toplijsten. Ze zijn helemaal up-to-date!

Beste systeemcamera's van dit moment Beste systeemcamera's van dit moment

Systeemcamera’s doen in kwaliteit niet meer onder voor spiegelreflexen. Groot voordeel: ze zijn meestal een stuk compacter en lichter. Je neemt ze dus makkelijker mee op tochten door de natuur of in de stad. Maar welke camera moet je kiezen? De allerbeste systeemcamera’s van dit moment!

Top 10 systeemcamera’s >>

 

Beste systeemcamera’s tot €1000 Beste systeemcamera’s tot €1000

Je wilt een super goede systeemcamera kopen, maar je budget is rond 1000 euro inclusief objectief. Wat is dan de beste koop voor jou? Hieronder de allerbeste systeemcamera's met lens tot rond 1000 euro. “Zo veel beeldkwaliteit en uitrusting voor zo weinig geld, hoe spelen ze het klaar?”

Beste systeemcamera’s tot €1000 >>

 

Beste systeemcamera’s tot €500 Beste systeemcamera’s tot €500

Je zoekt een goede systeemcamera, maar je budget ligt rond de 500 euro inclusief lens. Welke camera kun je dan het beste kiezen? Bekijk hieronder de beste systeemcamera’s tot ongeveer 500 euro. Inclusief: Beste Koop van de Consumentenbond!

Beste systeemcamera’s tot €500 >>

 

Beste Koop & Beste uit de Test Systeemcamera's Beste Koop & Beste uit de Test Systeemcamera's

De Consumentenbond test elke maand zo’n 30 nieuwe camera’s. Welke systeemcamera’s komen in 2021 als Beste uit de Test bij de Consumentenbond? En welke systeemcamera’s zijn Beste Koop? Mis de allerbeste systeemcamera's niet!

Beste Koop & Beste uit de Test Systeemcamera's >>

 

Beste compacte middenformaat camera’s Beste compacte middenformaat camera’s

Middenformaat camera’s bieden ongekende beeldkwaliteit. De middenformaatcamera’s van Fujifilm en Hasselblad bieden nog meer detaillering, nog betere kleurweergave en nog meer kwaliteit dan fullframe camera’s. Het mooie: ze zijn compact, sexy en de meeste redelijk betaalbaar.

Beste compacte middenformaat camera’s >>

 

Beste vlogcamera’s van dit moment Beste vlogcamera’s van dit moment

Wat zijn de allerbeste vlogcamera’s van dit moment? Vlogcamera’s zijn camera’s met een flip screen waarmee je fantastische vlogs van hoge kwaliteit maakt. Veel beter dan wat je smartphone kan. De allerbeste camera’s om vlogs mee te schieten!

Beste vlogcamera’s >>

 

De beste nieuwe camera’s van dit moment Beste nieuwe camera’s

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: kakelvers van de pers heb ik de allernieuwste camera’s voor je op een rij gezet!

Beste nieuwe camera’s >>

 

De killer-camera’s van dit moment Alle killer-camera’s

Wat zijn dé camera’s van dit moment? Welke topcamera’s drukken hun onuitwisbare stempel op dit jaar? Wat zijn de allerallerbeste systeemcamera’s, compactcamera’s en spiegelreflexen? Alle killer-camera’s staan voor jullie op een rij!

Alle killercamera’s >>

 

Beste webshop voor camera’s

Een fantastische camera koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van camera’s. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte CameraNU.nl aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van CameraNU.nl:

  • Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.2
  • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
  • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
  • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
  • Beste Website van het Jaar 2021

Alle camera’s op CameraNU.nl >>

 

Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 

Speciaal voor wandelaars: Canon Powershot Zoom

Camera en verrekijker in één: de droom van elke wandelaar. Met de compacte Canon Powershot Zoom kijk je die ijsvogel recht op z'n mooie snavel. En maak je er ook nog een foto of filmpje van. Hoe goed is hij?

Mijn ervaringen >>

 Copyright © 2022 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy