Pentax K-3 Mark III Monochrome: klassieke zwart-wit DSLR

Een unieke DSLR zou je de Pentax K-3 Mark III Monochrome Special Edition best mogen noemen. Gebaseerd op de reguliere Pentax K-3 Mark III, maar voorzien van een gloednieuwe monochrome beeldsensor. Daarmee schiet je loepzuivere zwart-wit-foto’s met een speciale ‘touch’. Alleen voor pure fotografen met een liefde voor zwart-wit. Diamant Award bij Zoom.nl. Alle belangrijke reviews!

Mijn review van de Pentax K-3 Mark III >>

Pentax K-3 Mark III MonochromeSensor: aps-c | Resolutie: 25 megapixel | Beelden per seconde: 12 | Beeldstabilisatie: ja | Video: Ultra HD / 4K | Scherm: vast touchscreen | Gewicht body: 735gr | Release datum: eind april 2023 | Frankwandelt-rating 88/100 | Prijs body: 2.499 euro op CameraNU.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Klantreviews op CameraNU.nl >>

Pentax K-3 Mark III Monochrome op CameraNU.nl >>

Pentax K-3 Mark III Monochrome op Cameraland.nl >>

Pentax K-3 Mark III Monochrome op Kamera-express.nl >>

Highlights van de Pentax K-3 Mark III Monochrome

 • Hoge beeldkwaliteit: 25.73 megapixel monochrome CMOS-sensor
 • Zeer lichtgevoelig: maximale lichtgevoeligheid van ISO 1.600.000
 • 3 speciale beeldmodi: exclusief voor monochrome fotografie
 • Fraaie zwart-wit-video’s: filmen in 4K-kwaliteit
 • Heldere TTL-prismazoeker: 100% beeldveld

Pentax K-3 Mark III MonochromeZeer scherpe beelden zonder kleurenfilter

Vrijwel alle features van de reguliere K-3 Mark III erft deze Monochrome-versie van Pentax. Maar één ding ontbreekt: het kleurenfilter. En dat heeft veel voordelen: je schiet unieke zwart-wit-beelden die flink scherper zijn dan die van de kleurenversie van deze camera. Ook neemt de toonkwaliteit met een hele stop toe omdat er geen licht verloren gaat aan filters.

Analoog karakter

Er zijn nóg meer voordelen van de nieuwe monochrome aps-c beeldsensor van de Pentax K-3 Mark III Monochrome Special Edition. Zo wordt bij weinig licht de zwart-wit-beeldkwaliteit nóg verder opgeschroefd door de afwezigheid van chromaruis. Dat betekent dat de beelden extra detail krijgen plus dat unieke, bijna niet te benoemen karakter dat je ook in analoge beelden terugziet.

Pentax K-3 Mark III Monochrome op CameraNU.nl >>

Pentax K-3 Mark III Monochrome op Cameraland.nl >>

Pentax K-3 Mark III Monochrome op Kamera-express.nl >>

Pentax K-3 Mark III MonochromeSensor: opnieuw ontworpen

Om de beeldkwaliteit van de nieuwe monochrome beeldsensor te optimaliseren, is de oorspronkelijke K-3 Mark III grondig herzien en opnieuw ontworpen. En dat zie je terug in de algehele beeldkwaliteit, in de bokeh, in de extra details, in de rijke zwart-wit-tonaliteit van de beelden.

Hoge beeldkwaliteit en lichtgevoeligheid

Aan boord is een monochrome beeldsensor met 25 megapixel. Samen met de Prime V beeldprocessor zorgt die sensor voor een uitzonderlijke beeldkwaliteit met hoge resolutie en scherpte. De nieuwe sensor levert een hoger dynamische bereik dan de sensor van de kleurenversie. De lage ruiswaarden bij hoge ISO’s maken het ook mogelijk de lichtgevoeligheid op te krikken tot maar liefst ISO 1.600.000.

Jouw unieke touch

Zoals we van Pentax gewend zijn is ook de K-3 Mark III Monochrome rijk uitgerust. Zo biedt hij drie speciale beeldmodi die exclusief zijn ontworpen voor monochrome fotografie en die zorgen voor onderscheidende accenten. Kies bijvoorbeeld de ‘harde modus’ voor contrastrijke beelden. Of juist de ‘zachte modus’ voor laag contrast. Binnen elke modus kun je naar hartenlust finetunen, om de beelden jouw unieke touch te geven.

Pentax K-3 Mark III MonochromePassende monochrome vormgeving

De Pentax K-3 Mark III Monochrome straalt in alles uit dat het een zwart-wit-camera is. Zo heeft het display bovenop een witte achtergrondverlichting en de linkerbovenhoek van het achterpaneel is voorzien van ‘monochrome’ letters. Het menuscherm is standaard zwart-wit en de Shake Reduction-badge is uitgevoerd in zilver. De fraaie vormgeving weerspiegelt het unieke karakter van deze Pentax.

Beeldstabilisatie en superresolutie

Mooi is dat de Pentax K-3 Mark III Monochrome ook een moderne camera is. Zo zorgt de optische beeldstabilisatie voor scherpe beelden, ook als het licht minder is of als je met een telelens fotografeert. En dan is er nog de Pixelshift superresolutie-modus, waarmee je extreem gedetailleerde foto’s schiet die door de camera zijn samengesteld uit meerdere beelden.

Snel en nauwkeurig scherp

De Pentax K-3 Mark III Monochrome stelt uiterst nauwkeurig en snel scherp, ook op snel bewegende onderwerpen. Dat is te danken aan de Safox 13 fasematching AF-sensormodule in combinatie met Deep Learning AI-technologie. Scherpstellen doet deze camera zelfs bij heel weinig licht. En met de keuzehendel kies je je scherpstelpunt bovendien heel intuïtief.

Pentax K-3 Mark III MonochromeHoge resolutie touchscreen

Deze DSLR is uitstekend te bedienen via de knoppen en wielen, maar ook met het grote en heldere 3.2 inch touchscreen. Het touchscreen biedt een intuïtieve bediening van functies, waaronder menuselectie en inzoomen op het beeld tijdens weergave.

Schiet video met 4K-kwaliteit

De Pentax K-3 Mark III Monochrome is in de eerste plaats bedoeld als pure fotocamera, maar hij kan ook heel goed filmen. Je schiet zwart-wit-video in 4K-kwaliteit. Voor een beter geluid en het monitoren van je opname beschikt de camera over een microfooningang en een koptelefoonuitgang.

Goed verbonden: wifi en bluetooth

Dat deze Pentax K-3 Mark III Monochrome niet alleen een klassieke maar ook een moderne camera is, blijkt ook uit de aanwezigheid van bluetooth en wifi. Hiermee maak je makkelijk verbinding met je smartphone, en samen met de Image-Sync app deel je beelden via je smartphone of bedien je de camera op afstand.

Robuuste camera

Zoals we Pentax kennen is ook deze Monochrome zeer robuust gebouwd, van een lichtgewicht magnesiumlegering met een hoge stijfheid. De body is uitstekend stof- en weerbestendig. Dus je kunt er ook onder de meest dramatische omstandigheden de fraaiste zwart-wit-beelden mee schieten.

Pentax K-3 Mark III Monochrome op CameraNU.nl >>

Pentax K-3 Mark III Monochrome op Cameraland.nl >>

Pentax K-3 Mark III Monochrome op Kamera-express.nl >>

Pentax cashback-actie van CameraNU.nlVeel korting op Pentax camera's, lenzen en kits!

Profiteer van kortingen op Pentax camera's, objectieven en kits. Een nieuwe camera, objectief of kit aanschaffen is nu wel heel voordelig. Je profiteert van deze actie tot en met 3 augustus 2024. Sla je slag!

Deze actie op CameraNU.nl >>

 

Professionele reviewers over de Pentax K-3 Mark III Monochrome

De Pentax K-3 Mark III Monochrome: hoe scoort hij bij de reviewers? Alle belangrijke reviews vat ik hieronder voor je samen. Kom dus zeker nog eens langs binnenkort!

 

Pentax K-3 Mark III MonochromeFotomagazine Zoom.nl over de Pentax K-3 Mark III Monochrome

“Is de K-3 Mark III Monochrome de ideale zwart-wit-budgetcamera?” vraagt reviewer Raymond Harper van fototijdschrift Zoom.nl zich af. Om zelf natuurlijk het antwoord te geven: “Wel als je uitsluitend in zwart-wit fotografeert en een broertje dood hebt aan intensieve nabewerking.”

Niet spectaculair beter

Zonder die nabewerking is zijn de zwart-witte beelden direct zichtbaar. Dat is weliswaar een voordeel, maar: de kwaliteit is “niet spectaculair beter” dan die van de ‘gewone’ K-3 Mark III. Wil je nóg betere beeldkwaliteit? Dan zul je diep in de buidel moeten tasten, schrijft Raymond. Camera’s als de Leica M11 Monochrome bijvoorbeeld, kosten een veelvoud. Gelukkig zijn veel Pentax-objectieven relatief betaalbaar.

Wat is je gebruiksdoel?

Belangrijk voor de aanschaf van dit soort camera’s is ook het gebruiksdoel, vervolgt Raymond. “Voor onopvallende straatfotografie is een grote, lawaaiige spiegelreflex niet ideaal. Als je de optische zoeker gebruikt, moet je het zonder zwart-witpreview stellen. En als je op live-view overschakelt, ben je aangewezen op ouderwetse contrastdetectie-AF.”

Nadelen Leica M11

Wie de veel duurdere Leica M11 aanschaft stuit trouwens ook op nadelen: je kunt alleen maar handmatig scherpstellen en filmen is helemaal geen optie.

Diamant Award

Dus wat te doen? Raymond heeft wel een idee: ambieer je de allerhoogste beeldkwaliteit, dan kun je misschien beter afwachten of Pentax een Monochrome-uitvoering uitbrengt van de fullframe K-1 Mark III. “Het lijkt een onwaarschijnlijk scenario, maar bij een eigenzinnig merk als Pentax weet je nooit.” Intussen krijgt deze Pentax wél een mooie score bij Zoom: de begeerde Diamant Award met het cijfer 8.

Pentax K-3 Mark III Monochrome op CameraNU.nl >>

Pentax K-3 Mark III Monochrome op Cameraland.nl >>

Pentax K-3 Mark III Monochrome op Kamera-express.nl >>

 

Pentax K-3 Mark III MonochromeAndere professionele reviewers over de Pentax K-3 Mark III Monochrome

Bekijk hieronder wat andere (professionele) reviewers van de Pentax K-3 Mark III Monochrome vinden!

 • Petapixel.com (Jeremy Gray, full review): De Pentax K-3 III Monochrome is volgens Jeremy een echte niche-camera. Hij is bedoeld voor fotografen die zo van zwart-witfotografie houden dat ze bereid zijn kleurenfotografie volledig op te offeren. “De K-3 III Monochrome snijdt dat smalle stukje van de fotograaftaart nog dunner en is voor fotografen die van DSLR's houden of al toegewijd zijn aan het Pentax-ecosysteem.” Jeremy zelf is fan van Pentax-camera's en gelooft dat het bedrijf echt om fotografie geeft en een passie heeft voor zijn producten.
  De K-3 III Monochrome is bedoeld voor gepassioneerde zwart-witfotografen die niet om kleur geven of een tweede body kunnen betalen, schrijft Jeremy. Doelgroep zijn ook fotografen die al Pentax-lenzen hebben of niet geïnteresseerd zijn in een investering in een spiegelloos systeem.
  De betaalbaarheid is wel een issue. De Pentax K-3 III Monochrome is zeker geen goedkope camera, zeker als je beseft dat het een camera met een aps-c-sensor is. Ook is de camera niet zonder eigenaardigheden. Maar al met al “doet de Pentax K-3 III Monochrome wat hij beoogt te doen – uitstekende zwart-witbeelden vastleggen. En hij doet dat met zelfvertrouwen.
  Alternatieven zijn er vrijwel niet. Toevallig lanceerde Leica tegelijkertijd z’n nieuwe Leica M-11 Monochrom. Dat is een digitale meetzoeker met een 60 megapixel fullframe CMOS-beeldsensor. Deze camera heeft wel een belangrijke belemmering: hij kost ruim 9.000 euro en Leica-lenzen zijn notoir prijzig. Ook biedt de M11 Monochrom, in tegenstelling tot de K-3 III Monochrome, geen autofocus of beeldstabilisatie.
  Een andere optie: de camera’s van Fujifilm. Dat zijn weliswaar ‘gewone’ kleurencamera’s, maar “daarbij kun je vertrouwen op de uitstekende filmsimulaties van Fujifilm, waaronder de Acros Film Simulations, mijn persoonlijke favoriete zwart-witconversie.”
  En moet je de Pentax kopen? Jeremy: “Het korte antwoord is ‘misschien’. Mijn hart zegt: ‘Ja, maar...’ en mijn brein zegt: ‘Nee, tenzij...’” De camera is onweerstaanbaar als je van zwart-witfotografie houdt, graag DSLR-camera's gebruikt en het geld te besteden hebt. Maar als je niet verliefd bent op zwart-witfotografie, dan is de K-3 III Monochrome niet aanbevelenswaardig. “De waarde ervan, hoe immens ik ook denk, is nauw verbonden met het plezier van een fotograaf van zwart-witfotografie.”
 • Amateurphotographer.com (Andy Westlake, full review): De Pentax K-3 Mark III Monochrome is precies wat Andy ervan verwacht had. “Het combineert het robuuste, enthousiaste ontwerp van de K-3 Mark III met alle bekende voordelen van een monochrome sensor: hoge pixelscherpte, weinig ruis en een uitstekend dynamisch bereik.” Ben je een Pentax-fotograaf met een mooie set aps-c-lenzen die graag in zwart-wit fotografeert en het geld ervoor over heeft, dan is dit volgens Andy een makkelijke aanbeveling. “Het is een prima camera die u zal belonen met uitstekende resultaten.”
  Voor alle andere fotografen is Andy minder zeker. Hoewel de prijs veel lager ligt dan die van de Leica M-11 Monochrom, heeft hij niet dezelfde aantrekkingskracht. “Een dikke aps-c DSLR is gewoon niet hetzelfde object van verlangen als een prachtige minimalistische rangefinder-camera, en het biedt ook niet zo'n speciale opname-ervaring.”
  En er is nog een andere olifant in de kamer. Want zoek je als Pentax-fotograaf naar zwart-witbestanden met een hogere resolutie en minder ruis dan de K-3 Mark III, dan kun je wellicht beter de fullframe Pentax K-1 Mark II aanschaffen. “Die is voordeliger, en je kunt het extra geld besteden aan een of twee lenzen. Ondertussen kan iedereen die wil leren fotograferen in zwart-wit een spiegelloze camera kopen, overschakelen naar de zwart-witmodus en een live voorbeeld in de zoeker krijgen van hoe hun foto's eruit zullen zien zonder kleur.”
  Toch is de Pentax K-3 Mark III Monochrome een prima camera, waarmee je fraaie beelden schiet. “Het is ook geweldig om te zien dat een ander bedrijf dan Leica de voordelen van de monochrome sensor bewijst; Ik wou dat er meer zouden volgen.” Eindoordeel: Recommended met 4 van de 5 sterren.
 • Fstoppers.com (Ondřej Vachek, full review): Voor wie het grootste deel van z’n werk in zwart-wit fotografeert gaat er volgens Ondřej een duidelijke aantrekkingskracht uit van de Pentax K-3 Mark III Monochrome. “De bestanden zien er schoner uit en hebben meer details. De voordelen zijn er.”
  Toch zijn er camera's die meer bieden voor minder geld. En Ondřej wil zelf liever de mogelijkheid hebben om individuele kleurniveaus achteraf aan te passen, ook al is de afbeelding zwart-wit. “Ik geef veel de voorkeur aan de mogelijkheid om kleurgegevens in de onbewerkte afbeelding te hebben ‘voor het geval dat’. En last but not least: de autofocus van de K-3 Mark III valt gewoon tegen. Het voelde vergelijkbaar met een Canon 250D of een Nikon D3200, wat geenszins een compliment is.”
  Toch heeft Ondřej ook genoten van het gebruik van de camera vanwege de ergonomie en de heldere zoeker. “De bestanden waren verdomd goed, schoon en vol details als ze met een fatsoenlijke lens werden gemaakt. Het feit dat het nog steeds een DSLR is, maakte de levensduur van de batterij erg prettig, maar dat is zo ongeveer waar de positieve punten aan mijn kant eindigen.”
 • Techradar.com (James Abbott, full review): De Pentax K-3 Mark III Monochrome is volgens James nogal een vreemde eend in de bijt en wel om twee redenen: hij is beperkt is tot het fotograferen van zwart-wit en tegelijk is het een dure aps-c DSLR in het tijdperk van spiegelloze camera's.
  Het is ook nogal “een fors beest”. Gelukkig is de beeldkwaliteit fantastisch en de bediening is uitstekend. “Dat levert een plezierige opname-ervaring op voor wie graag alleen in mono fotografeert.” Eindoordeel: 4 van de 5 sterren.
 • Australianphotography.com (Matty Graham, full review): Op papier zou de K-3 III Monochrome volgens Matty gewoon niet moeten werken. “Een DSLR in een spiegelloze wereld en niet alleen dat, een wereld die beperkt is tot mono terwijl andere camera's het complete kleurenpalet onder de zon bieden.”
  Maar het vreemde is, volgens Matty: het werkt juist wel. “Deze camera kan niet anders dan jouw tempo en benadering van het maken van foto's veranderen. Hij zal je harder laten nadenken over het componeren van een scène.” Tegelijkertijd vond Matty de analoge aanpak van deze camera ontspannend en verfrissend.
  De premium aanvoelende behuizing en de mono-only sensor zorgen volgens Matty voor verbeterde helderheid en extra veel details. “Dat leidt tot zwart-wit-beelden op professioneel niveau met voldoende resolutie om er grote afdrukken van te maken.”
 • Diyphotography.net (Luigi Barbanois, full review): Pentax heeft met de K-3 III Monochrome volgens Luigi een echt goede camera neergezet. “Als je een fan bent van zwart-witfotografie, is deze camera een solide investering. De foto's die je ermee maakt, zijn merkbaar beter dan wat je zou krijgen van een kleurencamera.”
  Luigi: “In een wereld waarin het voelt alsof elke nieuwe camera slechts een kleine variatie is op de vorige, is het verfrissend om te zien dat een bedrijf iets anders probeert en het zo goed doet.” Ben je op zoek naar een een pure zwart-wit digitale camera, dan kun je ook kiezen voor de Leica M11 Monochrome. Maar dat is geen DSLR en hij kost vier keer zoveel. “Dus petje af voor Pentax voor het geweldige werk!”
 • Franks overpeinzingen: Zwart-wit-camera’s, opeens schieten ze als paddenstoelen uit de grond. OK, ik overdrijf wat. Maar opeens werden er twee tegelijk aangekondig: deze Pentax K-3 Mark III Monochrome. En op dezelfde dag kondigde Leica zijn M11 Monochrom aan. Toeval? Of zien we hier een trend?
  Als het inderdaad een trend is, past die goed bij de revival van fotograferen met analoge filmrolletjes die de laatste jaren een (kleine) vlucht heeft genomen. En die past weer bij de al langere populariteit van vinyl – de aloude langspeelplaten – niet alleen bij oudere jongeren, maar ook bij twintigers.
  Gaat het hier alleen maar om nostalgie? Een verlangen naar ‘vroeger-toen-alles-beter-was’? Bij zwart-wit-fotografie denk ik van niet. Foto’s in zwart-wit hebben zeker hun eigen karakter en charme ten opzichte van kleurenbeelden. Ze tonen een werkelijkheid die meer gaat over vormen en lijnen, over spelen met licht en donker. Onderwerpen die je met zwart-wit-beelden creatiever kunt vangen dan met kleur.
  Natuurlijk kun je met je moderne systeemcamera prachtige zwart-wit-beelden schieten, wat ik zelf ook geregeld doe. Direct in jpegs. Of als je in raw schiet, kun je deze kleurenbeelden prima achteraf in Lightroom in zwart-wit omzetten, zonder kwaliteitsverlies.
  Maar bij camera’s als deze Pentax of de (heel veel duurdere) Leica M11 Monochrom is zwart-wit-fotografie core-business. En dat zie je terug in de beelden, die een bijna dromerige sfeer combineren met diepere tonaliteit, een krachtiger contrast en extra scherpte. En als je in hoge ISO-waarden schiet: in ruis die je beelden juist verrijkt in plaats van verpest.
  Ik ben benieuwd of het hierbij blijft. Leica en Pentax staan erom bekend dat ze graag buiten de lijntjes kleuren. En dat doet me gelijk denken aan een andere camerafirma die dit ook graag doet: Fujifilm. Komt er binnenkort ook een zwart-wit-versie van bijvoorbeeld de Fujfilm X-Pro-serie op de markt? We zullen zien.
 • Klantreview op CameraNU.nl: “Geweldige spiegelreflex! Kom van de Nikon D7100 en die was al niet "slecht" maar dit gaat weer zo veel verder.” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Dpreview.com (klantreview): “Opnieuw verliefd geworden op fotografie met de K-3 III Monochrome.”
 • Natuur- en wildlife-fotograaf Mike Muizebelt (video-review): Mike biedt een fraaie en uitvoerige bespreking van de Pentax K-3 Mark III Monochrome in een review op YouTube. Mike heeft uitvoerig met deze zwart-wit-camera geschoten en is helemaal verkocht door de kwaliteit van de beelden. Hij gaat er zeker eentje zelf aanschaffen.
  Benieuwd naar deze review? Je vindt hem onderaan deze pagina.
 • Samuel Streetlife (video-review): Ook Samuel blaast in de bus met een mooie review op YouTube. Samuel mocht al een aantal weken de straat op met deze Monocrome van Pentax om te fotograferen. En in een uitvoerige video deelt hij zijn inzichten en beelden. “Is dit het begin van meer betaalbare monochrome camera's?” vraagt Samuel zich af.
  Benieuwd naar deze review? Je vindt hem onderaan deze pagina.

Pentax K-3 Mark III Monochrome op CameraNU.nl >>

Pentax K-3 Mark III Monochrome op Cameraland.nl >>

Pentax K-3 Mark III Monochrome op Kamera-express.nl >>

 

Belangrijkste kenmerken van de Pentax K-3 Mark III Monochrome

 • Hoge beeldkwaliteit: 25.73 megapixel monochrome CMOS-sensor
 • Zeer lichtgevoelig: maximale lichtgevoeligheid van ISO 1.600.000
 • 3 speciale beeldmodi: exclusief voor monochrome fotografie
 • Fraaie zwart-wit-video’s: filmen in 4K-kwaliteit
 • Heldere TTL-prismazoeker: 100% beeldveld
 • Snel scherp: SAFOX 13 autofocussysteem met 101 scherpstelsensoren
 • HDR-opnamefunctie: biedt hogere contrastomvang
 • Unieke feature: Pentax Real-time Scene Analyse Systeem
 • Handig: extra display bovenop de camera
 • Gebouwd als een tank: robuust en weerbestendig ontwerp
 • Handig: opladen via USB-kabel, ook van powerbanks
 • Slim: vijf individueel programmeerbare slimme functies
 • Goed verbonden: camerabediening via "Image-Sync"-app

Pentax K-3 Mark III Monochrome op CameraNU.nl >>

Pentax K-3 Mark III Monochrome op Cameraland.nl >>

Pentax K-3 Mark III Monochrome op Kamera-express.nl >>

 

Review Mike Muizebelt van de Pentax K-3 Mark III Monochrome

Bekijk een mooie YouTube-review van de Pentax K-3 Mark III Monochrome door natuur- en wildlife-fotograaf Mike Muizebelt (15:11 minuten). Mike heeft er uitvoerig mee geschoten en is helemaal verkocht door de kwaliteit van de beelden. Hij gaat er zeker eentje zelf aanschaffen. Dus even een waarschuwing als je gaat kijken: daarna wil jij hem ook hebben...

Pentax K-3 Mark III Monochrome op CameraNU.nl >>

Pentax K-3 Mark III Monochrome op Cameraland.nl >>

Pentax K-3 Mark III Monochrome op Kamera-express.nl >>

 

Review Samuel Streetlife van de Pentax K-3 Mark III Monochrome

Bekijk een mooie YouTube-review van de Pentax K-3 Mark III Monochrome door Samuel Streetlife (23:03 minuten). Samuel mocht een aantal weken op pad met deze Monocrome van Pentax om te fotograferen. In een uitvoerige video deelt hij zijn inzichten en beelden. “Is dit het begin van meer betaalbare monochrome camera's?” vraagt Samuel zich af.

Pentax K-3 Mark III Monochrome op CameraNU.nl >>

Pentax K-3 Mark III Monochrome op Cameraland.nl >>

Pentax K-3 Mark III Monochrome op Kamera-express.nl >>

 

Top 10 spiegelreflexcamera's

Ben je benieuwd naar de beste spiegelreflexcamera's van dit moment? Ik heb de 10 beste spiegelreflexcamera's voor je op een rij gezet! Mijn lijstje is altijd helemaal up to date. Neem een kijkje!

Beste spiegelreflexen >>

 

Top 10 Spiegelreflexcamera's tot 1000 euro

Ben je benieuwd naar de beste spiegelreflexcamera's tot 1000 euro? Ik heb de 10 beste voor je op een rij gezet! Mijn lijstje is altijd helemaal up to date. Neem een kijkje!

Spiegelreflexcamera's tot 1000 euro >>

 

Uitstekende camera of lens kopen? Denk eens aan occasions!

Zoek je een geweldige camera of lens, maar wil je niet het volle pond betalen? Denk dan eens aan occasions. De allerbeste webshops voor occasions bieden kwaliteit en een vol jaar garantie. Ik heb ze op een rij gezet!

Beste occasions >>

 

Beste webshop voor camera’s

Een fantastische camera koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van camera’s. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte CameraNU.nl aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van CameraNU.nl:

 • Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.2
 • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
 • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
 • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
 • Beste Website van het Jaar 2022

Alle camera’s op CameraNU.nl >>

 

Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (3 beoordelingen)

Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy