Canon 6D Mark II: compacte en lichte fullframe

Canon 6D Mark II: een compacte en lichte fullframe spiegelreflex met een gloednieuwe sensor. “Contrast, kleuren en scherpte zijn allemaal zoals we het graag zien.” Winnaar van de TIPA-award 2018 en de EISA-award 2018-2019. Alle belangrijke reviews!

Canon 6D Mark IISensor: fullframe | Resolutie: 26.2 megapixel | Beelden per seconde: 6.5 | Scherm: kantelbaar touchscreen | Objectief: 24-105mm f/4.0 | Video: Full HD | Gewicht body: 765gr | Frankwandelt-rating 87/100 | Prijs inclusief 24-105mm lens: 2.539 euro op CameraNU.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Klantreviews op CameraNU.nl >>

Klantreviews op Kamera-express.nl >>

Kantelbaar touchscreen

Aan de buitenkant van de Canon EOS 6D Mark II valt vooral op dat hij erg op z’n voorganger lijkt, de Mark I. Op één belangrijk ding na: hij heeft een 3 inch touchscreen gekregen, dat zowel gekanteld als uitgeklapt kan worden. Zo kun je eenvoudig fotograferen vanuit een extreem laag of hoog standpunt en kun je op het display tikken met je vingers om het scherpstelpunt te bepalen.

Canon 6D Mark II op CameraNU.nl >>

Canon 6D Mark II op Cameraland.nl >>

Canon 6D Mark II op Kamera-express.nl >>

Canon 6D Mark IIGloednieuwe sensor

Aan de binnenkant zijn de wijzigingen veel ingrijpender. En dat mag natuurlijk ook wel: in 5 jaar tijd is er veel veranderd en vooral: verbeterd. Zo heeft de 6D Mark II een gloednieuwe sensor die 26.2 megapixel groot is (z’n voorganger heeft 20.2 megapixel).

Snelle fullframe

De 6D Mark II haalt 6.5 beelden per seconde (4.5 bij de 6D Mark I), dus hij is een stuk sneller geworden. Daarnaast heeft hij Liveview AF met de inmiddels vermaarde highspeed Dual Pixel CMOS-AF.

Nieuwe beeldprocessor + lichtgevoelig

Ook de beeldprocessor is nieuw: het is de zeer krachtige en alom geprezen Digic 7-beeldprocessor. De lichtgevoeligheid van de 6D Mark II is flink opgelopen. Hij loopt van 100 tot 40.000 ISO, en kan worden uitgebreid tot 102.400 ISO. Dat biedt mooie perspectieven. Denk bijvoorbeeld aan het vastleggen van de sterrenhemel of het Noorderlicht.

Canon 6D Mark II Snelle autofocus

Het autofocussysteem krijgt een flinke upgrade ten opzichte van het vijf jaar oude model. De 6D Mark II is voorzien van 45 focuspunten die allemaal kruislings gevoelig zijn. Een zeer forse stijging vergeleken met de slechts 11 focuspunten van de Mark I. De maximale schietsnelheid bedraagt 6.5 beelden per seconde.

Beeldstabilisatie bij video

Bij de 6D Mark II zul je vergeefs zoeken naar 4K video. Wel heeft hij een prima Full HD aan boord: 1080p-resolutie met 60fps. Daarnaast is er ook 5-assige beeldstabilisatie voor beeldstabilisatie tijdens video, wat een flinke plus is.

4K-timelapse

Je kunt met de 6D Mark II dus prachtige video’s schieten. Hij is dan ook prima geschikt voor bijvoorbeeld vloggers, mede door z’n kantelbare touchscreen. Wil je een timelapse maken op vakantie? Kies dan voor de 4K-timelapse videomodus met intervalmeter waarmee je vele creatieve opties hebt.

Stof- en spatwaterdicht

De behuizing van de camera is – zoals verwacht mag worden van Canon – afgedicht tegen stof en vocht. Er is wifi, NFC en bluetooth aan boord. Daarmee kun je draadloos beelden overzetten en de camera op afstand bedienen. Heel mooi: er is ook gps ingebouwd.

Canon 6D Mark II op CameraNU.nl >>

Canon 6D Mark II op Cameraland.nl >>

Canon 6D Mark II op Kamera-express.nl >>

Winnaars van de TIPA-awards 2018Winnaar TIPA-award 2018

De Canon 6D Mark II is winnaar van de TIPA-award 2018. In totaal 15 camera's en 9 objectieven hebben deze prestigieuze award in de wacht gesleept. Bekijk alle winnaars!

Winnaars TIPA-awards 2018 >>

 

Kortingsactie bij CameraNU.nlTot €700 Canon tegoed of tot €350 cashback op Canon producten!

Ontvang tot €700 Canon tegoed of tot €350 cashback bij aanschaf van een geselecteerd Canon product. Zo wordt de aanschaf van een nieuwe camera, videocamera, compact camera, lens of printer wel heel voordelig! Je profiteert van deze actie tot en met 31 juli 2024!

Deze actie op CameraNU.nl >>

Deze actie op Kamera-express.nl >>

 

Kortingsactie bij CameraNU.nlCanon R5: €500 korting - Canon R6 II: €430 korting!

De aanschaf van een Canon R5 en R6 Mark II is tijdelijk enorm voordelig! Zo koop je de R5 met €500 korting en de R6 Mark II met €430! Je profiteert van deze actie tot en met 31 juli 2024!

Deze actie op CameraNU.nl >>

Deze actie op Kamera-express.nl >>

 

Professionele reviewers over de Canon 6D Mark II

De Canon 6D Mark II: hoe scoort hij bij de reviewers? Alle belangrijke reviews vat ik voor je samen. Hieronder zet ik eerst de belangrijkste pluspunten en minpunten uit deze reviews voor je op een rij.

Sterke punten van de Canon 6D Mark II

 • Uitstekende allround camera dankzij combinatie beeldkwaliteit, autofocus en snelheid
 • Uitstekende beeldkwaliteit, ook bij weinig licht
 • Ideale instap in het full frame-assortiment van Canon
 • Prima autofocus, ook voor tracking van snel bewegende onderwerpen
 • Fijn vari-angle touchscreen: fijn voor vloggers en composities
 • Befaamde Dual Pixel AF
 • Solide weerbestendige body

Zwakke punten van de Canon 6D Mark II

 • Sterk verbeterd, maar de concurrentie is moordend en biedt meer
 • Geen 4K-video
 • Minder goed dynamisch bereik dan directe concurrenten
 • Heeft maar 1 kaartslot

Awards voor de Canon 6D Mark II

 • TIPA-award 2018: Beste fullframe spiegelreflexcamera voor experts
 • EISA-award 2018-2019: Beste spiegelreflexcamera:
 • Zoom.nl: Goud Award
 • Digifoto Pro: Goud Award

 

Canon 6D Mark II Zoom.nl over de Canon 6D Mark II

Liefst 5 jaar moesten we wachten op de opvolger van Canons instap fullframe spiegelreflex. De verwachtingen rezen in die tijd de pan uit. “Voldoet de nieuwe Mark II aan de torenhoge verwachtingen?”, vraagt reviewer Cees de Jonge van Zoom.nl zich af in z’n review (septembernummer 2017).

Solide en prettige body

De body voelt in ieder geval solide en prettig aan. En de Canon is stof- en spatwaterdicht. Dat zijn alvast plussen. Aan de minkant: hij heeft maar 1 kaartslot, wat volgens Zoom in deze prijsklasse ongebruikelijk is. Wel weer heel handig is het naar alle kanten draaibare touchscreen. Vooral vloggers zullen hier content mee zijn. Ook heel handig (weet ik uit ervaring) als je bijvoorbeeld hoog boven je hoofd (concerten of over een schutting) of laag bij de grond (macro’s) wilt fotograferen of filmen.

Geen 4K

Jammer is dan weer het ontbreken van 4K-video “iets wat op Youtube op dit moment toch wel een hype is”. En de Full HD-beelden zijn niet haarscherp, constateert Zoom. “Alsof de Canon-engineers de term fullframe instapreflex wel héél letterlijk hebben genomen.”

Prima autofocus

De autofocus werkt prima, hij kan snel bewegende onderwerpen goed volgen. Maar de fasedetectiepunten liggen nogal in het midden, wat je enigszins beperkt bij creatieve sportfotografie, aldus Zoom. Gelukkig was de autofocus in de test van Zoom ook in de continustand snel en trefzeker.

Gloednieuwe sensor: sprong voorwaarts?

Dan de gloednieuwe sensor. Die “heeft niet op alle fronten een sprong voorwaarts gemaakt”. Bij hoge iso’s scoort de 6D erg goed, met goede ruisniveaus. “Maar in de laagste iso-waardes is de contrastomvang niet gegroeid. Wie alleen in jpg schiet, zal louter de prachtige volle natuurgetrouwe Canon-kleuren zien.” Maar wil je in raw onderbelichte schaduwen ophalen, dan merk je dat de nieuwe sensor op contrastomvang “toch iets minder presteert dan de directe concurrentie”.

Canon 6D Mark II: Goud Award

Zoom geeft geen antwoord op z’n beginvraag. Daarom doe ik het maar: nee, de Canon 6D Mark II voldoet niet aan de torenhoge verwachtingen. Maar ondanks de kritiekpunten waardeert Zoom.nl de Canon 6D Mark II met een Goud Award en het cijfer 7.8.

Canon 6D Mark II op CameraNU.nl >>

Canon 6D Mark II op Cameraland.nl >>

Canon 6D Mark II op Kamera-express.nl >>

 

Canon 6D Mark IIDigifoto Pro: hands on met de Canon 6D Mark II

Fototijdschrift Digifoto Pro heeft een hele leuke ‘hands on’ met de Canon 6D Mark II. Ze reisden met deze fonkelnieuwe camera af naar Zandvoort. Naar de historische Grand Prix! Om daar met snelle maar vooral ook hele mooie beelden vandaan te komen.

Veelzijdige camera

Deze race tussen schitterende klassiekers (ronkende Lola’s, Coopers, Porsches en Lotussen) is het perfecte oefenterrein om de kwaliteiten van deze camera te beproeven. Constatering: de Canon 6D Mark II is een veelzijdige camera “want je hebt de beschikking over genoeg beeldkwaliteit voor een mooi detailshot, maar ook over genoeg snelheid en een fijn autofocussysteem om de racewagens goed in volle vaart vast te leggen.”

Indrukwekkend en praktisch

Houd een voorbijrazende sportwagen maar eens goed op de korrel. Da’s nog best lastig. Maar, zo constateert Digifoto Pro: “De Canon EOS 6D Mark II laat ons echter geloven dat we volleerde autosportfotografen zijn. Het blijkt geen enkel probleem te zijn om de auto’s scherp in het vizier te krijgen.” Daarvoor zorgen de nieuwe beeldprocessor en het nieuwe autofocussyteem. Die zijn “indrukwekkend én heel praktisch”.

Scherp en helder

Lekker ‘pannen’ (meetrekken van de camera) met de auto’s gaat ook uitstekend met de nieuwe Canon. “De auto’s blijven prima in focus en door de goede grip die de camera biedt kun je met een zekere hand je onderwerp volgen. Een snelle controle op de monitor geeft vertrouwen. De foto’s zijn scherp en helder.”

Groot gebruiksgemak

De Canon 6D Mark II heeft een uitstekend scherm, constateert Digifoto Pro. En heel fijn dat het een ‘variangle’ touchscreen is: naar alle kanten draaibaar. “Het scherm werkt intuïtief en reageert zonder vertragingen, iets dat het gebruiksgemak en -plezier enorm verhoogt.”

Uitstekende allrounder

Digifoto Pro gaat niet alleen de racebaan op, maar zoekt de auto’s ook op in de schemerige ‘paddock’ voor mooie detailbeelden en portretten van coureurs. En daarbij constateert de reviewer dat het een uitstekende allround camera is. “Ook voor een mooie landschaps-, reportage-, of portretfoto draait de 6D Mark II zijn hand niet om. Daarmee is deze camera ideaal voor de fotograaf die diverse soorten fotografie beoefent en daarvoor geen specialistische camera nodig heeft.”

Bijzonder goede beeldkwaliteit

Op de redactie vallen de foto’s absoluut niet tegen, in tegendeel: op groot formaat valt op dat de Canon een bijzonder goede beeldkwaliteit levert. “Contrast, kleuren en scherpte zijn allemaal zoals we het graag zien en daarmee presteert deze nieuwe Canon meer dan goed.”

Ideale instap in fullframe

Digifoto Pro concludeert dat Canon een uitstekende camera heeft neergezet. “Canon zegt dat de nieuwe EOS 6D Mark II ontwikkeld is op basis van feedback van Canon-fotografen en het lijkt erop dat ze goed geluisterd hebben.” En het recept van de eerste 6D blijft in stand: een combinatie van goede prestaties met een compacte body. “Vooral de nieuwe beeldprocessor en het nieuwe autofocussysteem zijn overtuigend en maken deze camera de ideale instap in het full frame-assortiment van Canon.”

Update: Goud Award in de eindreview

Digifoto Pro is ook in z’n uiteindelijke review (nummer 5 / 2017) zeer enthousiast over de Canon 6D Mark II. “Ondanks dat de camera tijdens de introductie niet heel warm werd ontvangen is de Canon EOS 6D Mark II wel degelijk een uitstekende camera. De camera is gericht op enthousiaste fotografen die graag de overstap maken naar fullframe, maar niet de hoofdprijs willen betalen. En voor dat publiek is dit een prima camera. De 6D Mark II levert prachtige beelden, werkt heerlijk met een heel fijn touchscreen en biedt genoeg mogelijkheden om jaren zoet mee te zijn.” Eindoordeel: de Goud Award.

Canon 6D Mark II op CameraNU.nl >>

Canon 6D Mark II op Cameraland.nl >>

Canon 6D Mark II op Kamera-express.nl >>

 

Canon 6D Mark II DPReview over de Canon 6D Mark II

Carey Rose en Richard Butler van de bekende reviewsite DPReview hebben de Canon 6D Mark II uitgebreid gereviewed. En ze beginnen met de lat hoog te leggen: “After five long years, the 6D Mark II has some big shoes to fill. The original 6D had it a little easier, with a less mature market willing to forgive its shortcomings somewhat in favor of a full frame sensor in a well-priced body. But things have changed a bit since then.”

Bijna elke spec is verbeterd

En met de 6D Mark II heeft Canon veel goed gedaan: bijna elke specificatie van z’n voorganger is verbeterd, terwijl de introductieprijs hetzelfde is gebleven. Maar helaas voor Canon: “Unless you're a die-hard Canon user with an investment in glass and you just need an affordable backup body, it's difficult to look past all that competing cameras have to offer.” Aiii, de concurrentie heeft ook niet stilgezeten...

Nikon D750 is de winnaar

En dan kijken de reviewers vooral naar 3 andere camera’s. Voor dezelfde prijs heb je namelijk ook de Nikon D750. Die biedt ongeveer dezelfde resolutie, heeft een beter dynamisch bereik en een veel geavanceerder autofocussysteem.

En ook de Sony a7 II en de Pentax K-1

Datzelfde geldt voor de systeemcamera Sony a7 II, die zelfs goedkoper is. En dan heb je ook nog de Pentax K-1: die biedt ongelofelijke kwaliteit voor z’n prijs, en heeft een betere bouwkwaliteit en unieke en innovatieve features, zoals Pixel Shift, en veel meer resolutie op z’n sensor.

Uniek: Dual Pixel AF

Toch is er één belangrijke feature van de EOS 6D II die eruit springt: de befaamde Dual Pixel AF “which turns out is only of real value in this camera when shooting single shots of slow-moving subjects or HD video”.

6D Mark II: excellente beelden

De reviewers benadrukken wel dat de EOS 6D Mark II in staat is om excellente beelden te schieten. “But even considering all the traditional Canon bonuses like great color, ease of use for video capture and comprehensive lens ecosystem, the 6D II falls too far short for us to recommend it over the competition, and therefore it doesn't merit our highest awards.”

De concurrentie is moordend

Conclusie: de Canon 6D Mark II verslaat z’n voorganger op bijna alle fronten. “With plenty of resolution, respectable burst shooting speeds and pleasing Canon color, it's a camera that's capable of producing great images in a variety of situations. Despite this, it is simply overshadowed by competition that is made up of more capable cameras at similar or lower prices.” De Canon 6D Mark II scoort een hoge 80% bij DPReview. Ter vergelijking: de Nikon D750 en de Sony a7 II krijgen beide 90% en de Pentax K-1 krijgt 84%.

Canon 6D Mark II op CameraNU.nl >>

Canon 6D Mark II op Cameraland.nl >>

Canon 6D Mark II op Kamera-express.nl >>

 

Canon 6D Mark II Canon 6D Mark II: andere reviews

Hieronder staan andere serieuze reviews van de Canon 6D Mark II op een rij.

Focus Fotomagazine over de Canon 6D Mark II

“Wanneer we de camera afzetten tegen zijn voorganger, kunnen we eenvoudig concluderen dat de Mark II op veel punten verbeteringen en vernieuwingen heeft ondergaan”, aldus reviewer Dennis Hissink van Focus Fotomagazine (februarinummer 2018). Zo is er liefst 6 megapixel aan extra resolutie. Vooral de Dual Pixel CMOS autofocus en het vari-angle touchscreen zijn volgens Hissink dusdanig waardevolle toevoegingen dat veel EOS-gebruikers de overstap zullen maken naar deze nieuwe camera.

Uitstekende platen

Ook Hissink constateert echter dat de concurrentie ook niet bepaald stil heeft gezeten de afgelopen jaren. “Er is veel verbeterd op het vlak van scherpstelling, snelheid en sensorkwaliteit.” Dit neemt niet weg dat de 6D Mark II zeker een goede camera is die doet wat hij moet doen: uitstekende platen afleveren. “Maar of het voldoende is om net als zijn voorganger de komende vijf jaren aan de top mee te doen valt te betwijfelen, daarvoor zijn de specificaties van de concurrentie te scherp en op punten overtreffend.” Focus geeft wel een hoog cijfer: 8.7.

Chip Fotomagazine over de Canon 6D Mark II

“Een prima camera, maar voor deze prijs had hij net iets meer mogen bieden”, aldus reviewer Ton Heijnen van Chip Fotomagazine (novembernummer 2017). Toen z’n voorganger, de Canon 6D Mark I, op de markt kwam, was de concurrentie veel minder moordend dan nu. Nu zijn er zoveel goede camera’s in deze klasse dat je van goeden huize moet komen om mee te kunnen. Volgens Heijnen maakt dat het voor de 6D Mark II een stuk pittiger.

Op fotogebied: uitstekende prestaties

“De prijs ligt weer een stukje hoger dan eerder genoemde tweeduizend euro en eerlijk gezegd ontbreken er wel een paar features. Video’s in 4K, een koptelefoonaansluiting en een zoekerbeeld van honderd procent waren zeker welkom geweest.” Daar staat volgens Heijnen tegenover dat de 6D Mark II uitstekend presteert op fotogebied. Het is dus zeker een goede camera, maar wel met wat beperkingen. Chip Fotomagazine geeft 81.8 punten (van de 100).

Ephotozine over de Canon 6D Mark II

Reviewer Joshua Waller van Ephotozine.com oordeelt dat de Canon 6D Mark II op alle fronten verbeterd is ten opzichte van z’n voorganger: hogere resolutie zonder de ruisprestaties te verminderen, geweldige kleurreproductie, een menusysteem en controlemogelijkheden die makkelijk in het gebruik zijn. Plus een groter aantal autofocuspunten.

Highly Recommended

Destijds was de Canon 6D Mark I een van de goedkoopste en compactste fullframe spiegelreflexen. Dat is de Mark II niet: de prijs ligt hoger, en het formaat is forser dan dat van concurrerende systeemcamera’s. Maar toch zullen Canonians blij zijn met deze Mark II “delivering excellent colour, and high image quality, along with fast focus in both normal and live view shooting”. Eindoordeel: 4.5 van de 5 sterren en de kwalificatie Highly Recommended.

Techradar over de Canon 6D Mark II

Met de 6D Mark II heeft Canon zeker een aantal belangrijke verbeteringen doorgevoerd op z’n voorganger, aldus reviewer Phil Hall van Techradar.com. “Packing in a host of new features including a fresh sensor, a faster processor, a much more credible AF system and a stronger burst rate.” Daarmee is het een veel betere camera, met betere specificaties. Maar de 6D Mark II heeft wel een paar minpunten. Zo is het dynamisch bereik teleurstellend, aldus Hall.

Prettig om mee te fotograferen

De autofocus-prestaties hebben zeker een boost gekregen, maar die autofocus legt wel te sterk de nadruk op het centrum van het beeld. Verder geeft de zoeker ook geen 100% beeld. En ook het ontbreken van 4K-video zal sommige fotografen teleurstellen. “These issues take the shine off what is otherwise a very nice full-frame DSLR that's a pleasure to shoot with, with the vari-angle touchscreen a nice bonus. It will certainly please Canon users looking to make the move into full-frame photography, but others might be better served elsewhere.” Techradar geeft de Canon 6D Mark II 4 van de 5 sterren.

The-digital-picture over de Canon 6D Mark II

De autofocus bij bewegende beelden (Al Servo) maakt geen indruk op revier Bryan Carnathan van The-digital-picture. En ook het dynamische bereik is voldoende, maar verder niet indrukwekkend te noemen.

Indrukwekkende beeldkwaliteit

Maar: “the image quality benefits, especially color and noise levels, of Canon's full frame CMOS sensors are big, while the footprint of the 6D II remains small – as does, probably most importantly, the relative impact on your wallet. Expectations were that the 6D Mark II would deliver very impressive image quality and rapidly hit the most-popular list. It has delivered on expectations.”

Photographyblog over de Canon 6D Mark II

Is de Canon 6D Mark II net als z’n voorganger een aantrekkelijke keuze, vraagt reviewer Amy Davies van Photographyblog zich af. In veel opzichten wel, meent hij. De stevige en betrouwbare body is volgepakt met veel verleidelijke features. “The positive points of the Canon EOS 6D Mark II include its improved AF system, the fantastic articulating touch-screen and a new processor which facilitates a better high noise performance.”

Een capabele allrounder (met minpunten)

Maar er zijn wel een aantal minpunten. Het enkele kaartslot, het ontbreken van 4K-video en de zoeker met maar 98% dekking zijn de belangrijkste. Alles bij elkaar is de 6D Mark II “a solid and capable all-rounder for those who are new to the full-frame game, but with a more crowded and diverse market place than we had in 2012, it struggles to truly excite. It’s also quite a high asking price for something which is missing a few longed-for features.”

Canon 6D Mark II op CameraNU.nl >>

Canon 6D Mark II op Cameraland.nl >>

Canon 6D Mark II op Kamera-express.nl >>

 

Belangrijkste kenmerken van de Canon 6D Mark II

 • Nieuwe fullframe sensor met 26.2 megapixel
 • Kantelbaar touchscreen van 3 inch voor selfies of vlogs
 • 3.5mm aansluiting voor een microfoon
 • Snelle, vloeiende scherpstelling met foto's en video's
 • Gestabiliseerde Full HD-kwaliteit video's met 60fps
 • ISO van 40.000 is uitbreidbaar naar 102.400
 • Stof- en spatwaterbestendige behuizing
 • Wifi, bluetooth, NFC en GPS

Canon 6D Mark II op CameraNU.nl >>

Canon 6D Mark II op Cameraland.nl >>

Canon 6D Mark II op Kamera-express.nl >>

 

Top 10 spiegelreflexcamera's

Ben je benieuwd naar de beste spiegelreflexcamera's van dit moment? Ik heb de 10 beste spiegelreflexcamera's voor je op een rij gezet! Mijn lijstje is altijd helemaal up to date. Neem een kijkje!

Beste spiegelreflexen >>

 

Beste vlogcamera's van dit moment

Ben je op zoek naar een camera om razendmooie vlogs mee te schieten? Ik heb de allerbeste vlogcamera's van dit moment voor je op een rij gezet! Mijn lijstje is altijd helemaal up to date. Neem een kijkje!

Bekijk de allerbeste vlogcamera's >>

 

Beste lenzen voor je Canon DSLR

Heel veel lenzen voor je Canon spiegelreflexcamera heb ik voor je op een rij gezet, met daarbij de specificaties en belangrijkste reviews. Wil je er meer over lezen en kijken hoe ze scoren in de reviews? Bekijk dan dit handige overzichtsartikel. Onmisbaar als je een lens voor je Canon DSLR zoekt!

Bekijk dit overzichtsartikel >>

 

Uitstekende camera of lens kopen? Denk eens aan occasions!

Zoek je een geweldige camera of lens, maar wil je niet het volle pond betalen? Denk dan eens aan occasions. De allerbeste webshops voor occasions bieden kwaliteit en een vol jaar garantie. Ik heb ze op een rij gezet!

Beste occasions >>

 

Beste webshop voor camera’s

Een fantastische camera koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van camera’s. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte CameraNU.nl aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van CameraNU.nl:

 • Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.2
 • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
 • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
 • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
 • Beste Website van het Jaar 2022

Alle camera’s op CameraNU.nl >>

 

Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (12 beoordelingen)

Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy