Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD | Reviews & Tests

Wat is het beste supertelezoom voor je fullframe Sony systeemcamera? De Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD is ‘s werelds kleinste en lichtste telezoom voor systeemcamera’s met de Sony E-mount. “Een puur genot om te gebruiken.” Alle belangrijke reviews!

Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXDSupertele-zoomlenzen: sport- en natuurfotografie

Ben je sport- of natuurfotograaf? Dan is een supertele-zoomlens een ‘must have’ voor in je cameratas. Alleen met zo’n lens kun je dat vogeltje of die sporter echt beeldvullend en razendscherp in beeld krijgen. Hieronder zie je specificaties en de belangrijkste reviews van de Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD, die in november 2020 op de markt is gekomen.

Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD

Brandpuntsafstand: 70-300mm | Maximaal diafragma: f/4.5 | Lensmount: Sony E | Geschikt voor fullframe: ja | Gewicht: 545gr | Lengte x diameter: 148 x 77mm | Stof- en spatwaterdicht: ja | Beeldstabilisatie: nee | Minimale scherpstelafstand: 80cm | Filtermaat: 67mm | Release datum: november 2020 | Frankwandelt-rating 88/100 | Prijs: 629 euro op CameraNU.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Klantreviews op CameraNU.nl >>

Klantreviews op Kamera-express.nl >>

Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXDDeze Tamron-lens in het kort

De Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD is ‘s werelds kleinste en lichtste telezoom voor systeemcamera’s met de Sony E-mount. Vaak zijn dit soort lenzen zo zwaar en groot dat je er niet de hele dag mee op pad wilt. Deze Tamron brengt daar verandering in. Deze telezoom heeft een gewicht van iets meer dan een pond en is nog geen 15 centimeter lang.

Uitzonderlijke beeldkwaliteit

Daarmee is dit echt een lens om altijd bij je hebben en schitterende telefoto’s mee te schieten. Ondanks z’n kleine formaat en lichte gewicht biedt hij een uitzonderlijke beeldkwaliteit dankzij het intelligente optische ontwerp. De constructie is daarbij vochtbestendig, wat vooral bij natuurfotografie belangrijk is.

Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXDSport- en wildlifefotografie

De Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD maakt optimaal gebruik van de functies in Sony FE-camera’s, waaronder Sony's Fast Hybrid AF en Eye AF. Kortom: een praktisch objectief waardoor je makkelijker dan ooit telefoto’s schiet van landschappen, sportevenementen, wildlife, portretten en nog veel meer.

Deze Tamron-lens is ideaal voor:

 • Wildfotografie
 • Sportfotografie
 • Reportagefotografie
 • Portretfotografie
 • Landschapsfotografie

Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 RXD op CameraNU.nl >>

Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 RXD op Cameraland.nl >>

Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 RXD op Kamera-express.nl >>

 

Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD(Professionele) reviewers over de Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 RXD

De Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 RXD: hoe scoort hij bij de reviewers? Alle belangrijke reviews vat ik hieronder voor je samen!

 • Chip Fotomagazine (full review, meinummer 2021): “Een goed en licht telezoomobjectief voor Sony fullframe E-camera’s”, aldus de reviewer van Chip. Hij is een stuk compacter, lichter en goedkoper dan z’n Sony evenknie. Om dat voor elkaar te krijgen ontbreken beeldstabilisatie (die al in de Sony body’s zit) en is hij op de telestand minder lichtsterk (maar het verschil is heel klein).
  De autofocus is stil en zeer nauwkeurig, waarbij Sony’s ogen-AF wordt ondersteund, en waarbij de tracking van het oog zeer snel is. De beeldkwaliteit is bijna gelijk aan de duurdere Sony. Bij een diafragma van f/5.6 kun je een zachte bokeh krijgen, met mooie onscherpe cirkels.
  Lensfouten zijn vrijwel afwezig of kunnen eenvoudig gecorrigeerd worden. In de hoeken is de scherpte bij 70mm minder, waarbij diafragmeren de resultaten omhoog brengt. Eindscore: 80/100.
 • Petapixel.com (reis- en landschapsfotograaf Thomas Kuipers, hands on): De Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD raakt volgens Thomas drie echt belangrijke punten tegelijk: hij is erg scherp, hij is redelijk snel en hij is nog betaalbaar ook. Het is een geweldige lens om mee op reis te nemen, vanwege het lage gewicht en de geringe grootte. Persoonlijk zou Thomas deze lens boven een 70-200mm-lens kiezen, vanwege de genoemde redenen plus het extra telebereik.
  De bouwkwaliteit ligt niet zo hoog als die van de Sony G- en G-master-lenzen, maar dat neemt Thomas voor lief. Hij denkt niet dat dit een probleem zal zijn. Z’n Tamron 28-75mm f/2.8 heeft hij meegenomen op reizen naar IJsland, de Mount Everest en de jungle in de Filippijnen. En hij werkt nog steeds perfect. “Uiteindelijk overtreft de veelzijdigheid en betaalbaarheid van deze 70-300 voor mij het snelheidsvoordeel van een 70-200 f / 4 of f / 2.8, zonder twijfel.”
 • The-digital-picture.com (Bryan Carnathan, full review): Telezoomlenzen zijn veelzijdige lenzen. Daarom worden ze vaak – na de 24-70mm standaardzooms – als tweede lens toegevoegd aan de kit van de fotograaf. Deze Tamron heeft een groter zoombereik dan andere telezooms: 70-300mm in plaats van 70-200mm. Daarbij vestigt hij ook nog eens nieuwe records: deze Tamron is uiterst compact en licht.
  Ondanks z’n kleine en lichte formaat zet deze lens hoge prestaties neer, waarbij de beeldkwaliteit goed is. Voor fotografen die lang achter elkaar met een een telezoom werken, is ook nog eens het voordeel dat ze minder moe worden, en dus ook veel langer betere beelden blijven schieten.
  Het aantrekkelijke en comfortabele ontwerp helpt daar ook bij. De autofocus is stil en nauwkeurig. En kijk je naar het lage prijskaartje, dan wordt deze Tamron een wel heel aantrekkelijke keuze.
 • Camerastuffreview.com (Jan Paul Mioulet, full review): De Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD is volgens Jan Paul “een hele aantrekkelijke telezoom voor het Sony systeem”. Deze Tamron is licht, lekker compact, relatief goedkoop en optisch erg goed, aldus Jan Paul. “Het ontbreken van beeldstabilisatie betekent dat je iets meer op je sluitertijden moet letten dan bij objectieven met stabilisatie. Maar een heel groot minpunt is dat niet. Daarom: van harte aanbevolen.”
 • Ephotozine.com (John Riley, full review): De Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD is volgens John “een puur genot om te gebruiken”. Hij doet wat hij moet doen op een bewonderenswaardige manier. De optische prestaties zijn weliswaar niet perfect, hoewel ze in het midden van het beeld over het hele bereik en alle diafragma’s uitstekend zijn.
  De randen zijn bij de grotere diafragmaopeningen zwakker. Maar zelfs dit hoeft niet al te veel een probleem te zijn. Hij biedt namelijk mooie mogelijkheden voor het schieten van portretten plus diafragmaopeningen waarbij de beelden over het hele frame scherp zijn. Al met al een mooie lens die goed geprijsd is en goed werkt met de camerabody’s van Sony. Eindoordeel: Highly Recommended met 4.5 van de 5 sterren.
 • Digitalcameraworld.com (Matthew Richards, full review): Je hebt volgens Matthew niet altijd het duurste glas nodig, met de allergrootste diafragma’s, de zwaarste constructies en monsterlijke prijskaartjes. Met deze lens zet Tamron volgens hem een decennialange traditie voort van relatief goedkope, compacte, lichtgewicht telelenzen met een zoombereik van 70-300mm. Deze superzoom is eenvoudig en vooral effectief, maar het is niet de allerscherpste lens die je kunt bezitten. Eindoordeel: 4 van de 5 sterren.
 • Shutterbug.com (Jon Sienkiewicz, full review): De Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD is volgens Jon een uitstekende allround telezoomlens die ook nog eens een koopje is. De perfecte tweede lens voor fotografen die hun Sony Alpha-camera met een kitzoom hebben gekocht.
  Deze telezoom is de ideale lens voor het fotograferen van sportevenementen, vogels, dieren in het wild en reizen. Ook is hij uitstekend geschikt voor portretten, toneelstukken en straatfotografie.
  Deze Tamron vindt zeker een plek in de fototas van Jon vanwege de scherpte over het hele bereik, z’n unieke compacte formaat en de veelzijdigheid van het zoombereik. Op wandelingen en foto-excursies gaat deze telezoom standaard mee op de camera.
 • Pcmag.com (Jim Fisher, full review): Tamron maakt uitstekende lenzen voor fullframe camera’s van Sony. De serie f/2.8-zoomlenzen zijn veel goedkoper dan de objectieven van Sony zelf. Ze bieden misschien niet hetzelfde kwaliteitsniveau als een G Master, maar de 17-28mm, de 28-75mm en 70-180mm f/2.8 zijn zeer goede lenzen.
  De 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD is volgens Jim echter minder succesvol. Hij heeft een uitstekend prijskaartje, minder dan de helft van de kosten van de Sony FE 70-300mm. Ook is hij goed gebouwd. Maar er zijn enkele echte nadelen. Vooral de hele korte en juist de langere brandpunten laten zachtere beeldhoeken zien bij grotere diafragma’s. Ook de macro-mogelijkheden zijn beperkt. En er is geen stabilisatie aan boord.
  Heb je een klein budget en je wilt een zoomlens voor je fullframe Sony met telebereik, dan levert de Tamron 28-200mm f/2.8-5.6 betere prestaties, met een aantrekkelijke prijskaartje. Hij heeft geen bereik van 300mm, maar biedt wel veel kwaliteit voor z’n betaalbare prijs.
  Kortom: de Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD is een telelens die minder kost en weegt dan lenzen van de concurrentie. De beeldkwaliteit is niet top maar wel goed bruikbaar. Eindoordeel: Goed met 3 van de 5 sterren.
 • Slrlounge.com (Matthew Saville, full review): Superzoomlenzen met een brandpuntbereik van 70-300mm zijn erg populair. Toch staat deze Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD op zichzelf omdat hij verreweg het gunstigste prijskaartje biedt voor fotografen met een fullframe Sony. Sony’s eigen FE 70-300mm is twee keer zo duur.
  Is die Sony ook twee keer zo goed? Geenszins. De beeldkwaliteit is misschien ietsje beter, maar dan moet je echt gaan pixelpeepen. Ook de bouwkwaliteit van de Sony is weliswaar iets beter, maar zeker niet veel beter. Het enige echte verschil is dat de Sony beeldstabilisatie biedt. Maar alle moderne Sony-body’s hebben interne beeldstabilisatie, dus dit voordeel is heel beperkt. Kortom: de Tamron biedt een veel betere prijs/kwaliteit-verhouding.
  Ben je op zoek naar een betaalbare en draagbare telezoomlens voor je fullframe Sony, dan is dit letterlijk de enige optie. En het ziet er niet naar uit dat er ook andere kapers op de kust komen, zoals Sigma. En dat betekent dat dit verreweg de beste lens voor fullframe Sony-fotografen is die op zoek zijn naar een draagbare, betaalbare telezoomlens.
 • Klantreview op CameraNU.nl: “Uitstekende lens voor de Sony A7 III. Fijne lens in gebruik. Mooie scherpe beelden. Niet al te zwaar voor een zoom lens. Geen toeters en bellen. Autofocus is wat traag, maar omdat ik vaak film gebruik ik toch meestal manual focus.” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Klantreview op Kamera-express.nl: “Fijne en betaalbare zoomlens voor full frame camera. Maakt heel mooie opnamen en heeft een prachtig zoombereik. Aanrader voor iemand met een beperkt budget.” Bekijk alle reviews van kopers >>

 

Belangrijkste kenmerken van de Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 RXD

 • Hoge beeldkwaliteit: scherpe, heldere beelden en aberratiecorrectie
 • Allround telezoombereik: 70-300mm
 • Draagbaar: kleinste en lichtste 70-300mm-objectief
 • Lichtgewicht: slechts 545 gram
 • Snel, nauwkeurig & stil: RXD stappenmotor voor autofocus
 • Continue handmatige scherpstelling beschikbaar
 • Dedicated: speciaal ontwikkeld voor Sony’s fullframe systeemcamera’s
 • Oók voor aps-c: 105-450mm-objectief op Sony aps-c-camera’s
 • Duurzaam: vochtbestendige constructie

Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 RXD op CameraNU.nl >>

Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 RXD op Cameraland.nl >>

Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 RXD op Kamera-express.nl >>

 

Mooie YouTube-review van de Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 RXD

Bekijk een mooie YouTube-review van de Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 RXD door Chris en Jordan van DPReview TV (6 minuten). Als je even lekker wilt watertanden. Waarschuwing: daarna wil je hem hebben...

Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 RXD op CameraNU.nl >>

Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 RXD op Cameraland.nl >>

Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 RXD op Kamera-express.nl >>

 

Alle Tamron-lenzen op een rij

Hieronder staan alle Tamron-objectieven die ik heb gereviewed op een rij, met daarbij de belangrijkste specs. Wil je er meer over lezen? Klik dan door naar mijn reviews. Binnenkort voeg ik meer reviews van Tamron-lenzen toe. Kom dus zeker nog een keer terug!

ObjectiefSoort lensPrijsRatingBekijk!
Tamron SP 35mm f/1.4Groothoek€ 97390/100Reviews >>
Tamron 20mm f/2.8 DI III OSD MacroGroothoek€ 43585/100Reviews >>
Tamron 24mm f/2.8 DI III OSD MacroGroothoek€ 52985/100Reviews >>
Tamron 35mm f/2.8 Di III OSD MacroGroothoek€ 43985/100Reviews >>
Tamron SP 15-30mm f/2.8 G2Groothoekzoom€ 1,39990/100Reviews >>
Tamron 11-20mm f/2.8 Di III-A RXDGroothoekzoom€ 89990/100Reviews >>
Tamron 17-28mm f/2.8 Di III RXDGroothoekzoom€ 99990/100Reviews >>
Tamron 17-35mm f/2.8-4.0Groothoekzoom€ 72987/100Reviews >>
Tamron 10-24mm f/3.5-4.5 Di IIGroothoekzoom€ 64983/100Reviews >>
Tamron 90mm f/2.8 Di VC USDMacro€ 76990/100Reviews >>
Tamron AF SP 90mm f/2.8 DIMacro€ 42984/100Reviews >>
Tamron 35-150mm f/2-2.8 Di III VXDReiszoom??90/100Reviews >>
Tamron 35-150mm f/2.8-4.0 Di VC OSDReiszoom€ 79990/100Reviews >>
Tamron 28-200mm f/2.8-5.6 Di III RXDReiszoom€ 86988/100Reviews >>
Tamron 18-400mm f/3.5-6.3 Di IIReiszoom€ 79988/100Reviews >>
Tamron 18-300mm f/3.5-6.3 Di III-A2 VC VXDReiszoom€ 79988/100Reviews >>
Tamron AF 16-300mm f/3.5-6.3 Di IIReiszoom€ 59986/100Reviews >>
Tamron SP 24-70mm f/2.8 G2Standaardzoom€ 1,39993/100Reviews >>
Tamron 28-75mm f/2.8 Di III VXD G2Standaardzoom??90/100Reviews >>
Tamron 17-70mm f/2.8 Di III-A VC RXDStandaardzoom€ 84990/100Reviews >>
Tamron 28-75mm f/2.8 Di III RXDStandaardzoom€ 79988/100Reviews >>
Tamron 150-500mm f/5.0-6.7 Di III VC VXDSupertelezoom€ 1,49990/100Reviews >>
Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXDSupertelezoom€ 69988/100Reviews >>
Tamron SP 150-600mm f/5.0-6.3 G2Supertelezoom€ 1,54986/100Reviews >>
Tamron AF 100-400mm f/4.5-6.3Supertelezoom€ 86982/100Reviews >>
Tamron 70-180mm f/2.8 Di III VXDTelezoom€ 1,49990/100Reviews >>
Tamron SP 70-200mm f/2.8 G2Telezoom€ 1,59989/100Reviews >>
Tamron 70-210mm f/4.0Telezoom€ 97585/100Reviews >>
Tamron SP 70-200mm f/2.8Telezoom€ 1,15982/100Reviews >>

 

Alle Sony-lenzen op een rij

Hieronder staan alle Sony-objectieven die ik heb gereviewed op een rij, met daarbij de belangrijkste specs. Wil je er meer over lezen? Klik dan door naar mijn reviews. Binnenkort voeg ik meer reviews van Sony-lenzen toe. Kom dus zeker nog een keer terug!

Sony-objectiefSoort lensPrijsRatingBekijk!
Sony FE 400mm f/2.8 GM OSSSupertele€ 11,99998/100Reviews >>
Sony FE 50mm f/1.2 GMStandaard€ 2,29995/100Reviews >>
Sony FE 85mm f/1.4 GMPortret€ 1,79995/100Reviews >>
Sony FE 12-24mm f/2.8 GMGroothoekzoom€ 3,29995/100Reviews >>
Sony FE 200-600mm f/5.6-6.3 G OSSSupertelezoom€ 2,09993/100Reviews >>
Sony FE 70-200mm f/2.8 GMTelezoom€ 2,99992/100Reviews >>
Sony FE 14mm f/1.8 GMGroothoek€ 1,59992/100Reviews >>
Sony FE 24mm f/1.4 GMGroothoek€ 1,59992/100Reviews >>
Sony FE 35mm f/1.4 GMGroothoek€ 1,69992/100Reviews >>
Sony FE 135mm f/1.8 GMTele€ 1,99992/100Reviews >>
Sony FE 16-35mm f/2.8 GMGroothoekzoom€ 2,69990/100Reviews >>
Sony FE 24-105mm f/4.0G OSSStandaardzoom€ 1,34990/100Reviews >>
Sony FE 16-55mm f/2.8Standaardzoom€ 1,29990/100Reviews >>
Sony FE 90mm f/2.8 Macro G OSSMacro€ 1,04990/100Reviews >>
Sony FE 20mm f/1.8 GGroothoek€ 1,09990/100Reviews >>
Sony FE 12-24mm f/4.0GGroothoekzoom€ 1,83990/100Reviews >>
Sony 70-200mm f/2.8 G SSM IITelezoom€ 2,72988/100Reviews >>
Sony FE 24-70mm f/2.8 GMStandaardzoom€ 2,24988/100Reviews >>
Sony FE 85mm f/1.8Portret€ 64988/100Reviews >>
Sony FE 24mm f/2.8 GGroothoek€ 69988/100Reviews >>
Sony FE 35mm f/1.8Groothoek€ 69988/100Reviews >>
Sony 18-135mm f/3.5-5.6 OSSReiszoom€ 64988/100Reviews >>
Sony FE 40mm f/2.5 GStandaard€ 69988/100Reviews >>
Sony FE 50mm f/2.5 GStandaard€ 69988/100Reviews >>
Sony FE 70-350mm f/4.5-6.3 G OSSSupertelezoom€ 89988/100Reviews >>
Sony FE 24-240mm f/3.5-6.3 OSSReiszoom€ 86580/100Reviews >>
Sony 100mm f/2.8 MacroMacro€ 80680/100Reviews >>
Sony 50mm f/2.8 MacroMacro€ 56580/100Reviews >>

 

Alle supertele-zoomlenzen op een rij

Hieronder staan alle supertele-zoomobjectieven die ik heb besproken op een rij, met daarbij de belangrijkste specs. Wil je er meer over lezen? Klik dan door naar mijn artikelen. Of bekijk hier mijn overzichtsartikel.

Supertelezoom-bjectiefSoort lensPrijsRatingBekijk!
Nikon AF-S 120-300mm f/2.8ESupertelezoom€ 10,99998/100Reviews >>
Nikon AF-S 180-400mm f/4.0ESupertelezoom€ 11,99996/100Reviews >>
Canon EF 200-400mm f/4.0L IS USMSupertelezoom€ 11,89996/100Reviews >>
Olympus ED 150-400mm f/4.5 PROSupertelezoom€ 6,99995/100Reviews >>
Nikon AF-S 200-400mm f/4.0G VR ED IISupertelezoom€ 6,59994/100Reviews >>
Sony FE 100-400mm f/4.5-5.6 GM OSSSupertelezoom€ 2,89993/100Reviews >>
Sony FE 200-600mm f/5.6-6.3 G OSSSupertelezoom€ 2,09993/100Reviews >>
Fujifilm XF 100-400mm f/4.5-5.6Supertelezoom€ 1,79593/100Reviews >>
Panasonic Leica DG 50-200mm f/2.8-4.0Supertelezoom€ 1,79992/100Reviews >>
Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS IISupertelezoom€ 2,39992/100Reviews >>
Fujifilm XF 70-300mm f/4-5.6 R LM OIS WRSupertelezoom€ 79990/100Reviews >>
Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 SportsSupertelezoom€ 1,89990/100Reviews >>
Sigma 150-600mm f/5.0-6.3 DG DN OS SportsSupertelezoom€ 1,39990/100Reviews >>
Tamron 150-500mm f/5.0-6.7 Di III VC VXDSupertelezoom€ 1,49990/100Reviews >>
Olympus ED 100-400mm f/5.0-6.3Supertelezoom€ 1,29990/100Reviews >>
Canon RF 100-500mm f/4.5-7.1 L IS USMSupertelezoom€ 3,14988/100Reviews >>
Panasonic Lumix S 70-300mm f/4.5-5.6Supertelezoom€ 1,25088/100Reviews >>
Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXDSupertelezoom€ 69988/100Reviews >>
Sony FE 70-350mm f/4.5-6.3 G OSSSupertelezoom€ 89988/100Reviews >>
Nikon AF-S 200-500mm f/5.6E VR EDSupertelezoom€ 1,37987/100Reviews >>
Sigma 100-400mm f/5.0-6.3 ContemporarySupertelezoom€ 99987/100Reviews >>
Tamron SP 150-600mm f/5.0-6.3 G2Supertelezoom€ 1,54986/100Reviews >>
Sigma 150-600mm f/5.0-6.3 SportsSupertelezoom€ 1,59986/100Reviews >>
Canon RF 100-400mm f/5.6-8.0 IS USMSupertelezoom€ 74985/100Reviews >>
Sigma 150-600mm f/5.0-6.3 ContemporarySupertelezoom€ 99982/100Reviews >>
Tamron AF 100-400mm f/4.5-6.3Supertelezoom€ 86982/100Reviews >>
Sigma 100-400mm f/5.0-6.3 DSLRSupertelezoom€ 84982/100Reviews >>
Olympus ED 75-300mm f/4.8-6.7 IISupertelezoom€ 46980/100Reviews >>

 

Beste webshops voor tweedehands camera’s, objectieven & kijkers Uitstekende lens of camera kopen? Denk eens aan occasions!

Zoek je een geweldige lens of camera, maar wil je niet het volle pond betalen? Denk dan eens aan occasions. De allerbeste webshops voor occasions bieden kwaliteit en een vol jaar garantie. Ik heb ze op een rij gezet!

Beste occasions >>

 

De beste nieuwe camera’s van dit momentMis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Geef je mij sterren?

4.7/5 Waardering (10 beoordelingen)

Copyright © 2021 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy