Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD | Reviews & Tests

Wat is het beste supertelezoom voor je fullframe Sony systeemcamera? De Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD is ‘s werelds kleinste en lichtste telezoom voor systeemcamera’s met de Sony E-mount. “Een puur genot om te gebruiken.” Alle belangrijke reviews!

Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXDSupertele-zoomlenzen: sport- en natuurfotografie

Ben je sport- of natuurfotograaf? Dan is een supertele-zoomlens een ‘must have’ voor in je cameratas. Alleen met zo’n lens kun je dat vogeltje of die sporter echt beeldvullend en razendscherp in beeld krijgen. Hieronder zie je specificaties en de belangrijkste reviews van de Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD, die in november 2020 op de markt is gekomen. Hij is te verkrijgen voor de Sony E- en de Nikon Z-vatting.

Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD

Brandpuntsafstand: 70-300mm | Maximaal diafragma: f/4.5 | Lensmount: Sony E / Nikon Z | Geschikt voor fullframe: ja | Gewicht: 545gr | Lengte x diameter: 148 x 77mm | Stof- en spatwaterdicht: ja | Beeldstabilisatie: nee | Minimale scherpstelafstand: 80cm | Filtermaat: 67mm | Release datum: november 2020 | Frankwandelt-rating 88/100 | Prijs: 549 euro op Cameranu.nl en op Cameraland.nl en op Coolblue.nl

Klantreviews op Cameranu.nl >>

Klantreviews op Coolblue.nl >>

Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXDDeze Tamron-lens in het kort

De Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD is ‘s werelds kleinste en lichtste telezoom voor systeemcamera’s met de Sony E- en Nikon Z-vatting. Vaak zijn dit soort lenzen zo zwaar en groot dat je er niet de hele dag mee op pad wilt. Deze Tamron brengt daar verandering in. Deze telezoom heeft een gewicht van iets meer dan een pond en is nog geen 15 centimeter lang.

Uitzonderlijke beeldkwaliteit

Daarmee is dit echt een lens om altijd bij je hebben en schitterende telefoto’s mee te schieten. Ondanks z’n kleine formaat en lichte gewicht biedt hij een uitzonderlijke beeldkwaliteit dankzij het intelligente optische ontwerp. De constructie is daarbij vochtbestendig, wat vooral bij natuurfotografie belangrijk is.

Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXDSport- en wildlifefotografie

De Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD maakt optimaal gebruik van de functies in Sony FE-camera’s, waaronder Sony's Fast Hybrid AF en Eye AF. Kortom: een praktisch objectief waardoor je makkelijker dan ooit telefoto’s schiet van landschappen, sportevenementen, wildlife, portretten en nog veel meer.

Deze Tamron-lens is ideaal voor:

 • Wildfotografie
 • Sportfotografie
 • Reportagefotografie
 • Portretfotografie
 • Landschapsfotografie

Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 RXD op Cameranu.nl >>

Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 RXD op Cameraland.nl >>

Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 RXD op Coolblue.nl >>

 

Tamron cashback-actie van Cameranu.nlTot €300 korting op Tamron objectieven!

Ontvang tijdelijk tot €300 korting op geselecteerde Tamron objectieven tijdens de Tamron Summer Campaign. De korting is al in de prijs verwerkt. Je profiteert van deze actie tot en met 31 juli 2024!

Deze actie op Cameranu.nl >>

Deze actie op Kamera-express.nl >>

 

Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD(Professionele) reviewers over de Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 RXD

De Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 RXD: hoe scoort hij bij de reviewers? Alle belangrijke reviews vat ik hieronder voor je samen!

 • Chip Fotomagazine (full review Nikon Z-versie, meinummer 2023, uitgave 75): Ook wie een Nikon Z-camera bezit kan nu aan de slag met de Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD. Chip Fotomagazine testte in 2021 de versie voor de Sony E-vatting (zie hieronder). En in mei 2023 de versie voor de Nikon Z-vatting.
  Het is een lekker compacte en lichte supertelezoom. Daar staat tegenover dat er niet veel bedieningselementen zijn: alleen een grote zoomring en een scherpstelring (die je via het menu een andere functie kunt geven). Ook beeldstabilisatie ontbreekt, want de meeste Z-camera’s hebben dat in de body ingebouwd.
  De autofocus doet het in de praktijktests van Chip goed dankzij de stappenmotor, maar heel snel is hij niet. Die snelheid neemt af bij de langere brandpuntafstanden, en dat geldt ook voor de nauwkeurigheid van de autofocus. Groot probleem is dit in de praktijk niet, schrijft Chip.
  De scherpte in het beeldmidden is goed, maar op 70mm blijven de hoeken flink achter. Diafragmeren helpt dan wel. Bij de langere brandpunten is de scherpte evenwichtiger over het beeld. Al met al is deze aantrekkelijk geprijsde telezoom compact, licht en heeft hij goede beeldprestaties. Een goed debuut dus, constateert Chip. Eindscore: 86/100.
 • Chip Fotomagazine (full review Sony E-vatting, meinummer 2021): “Een goed en licht telezoomobjectief voor Sony fullframe E-camera’s”, aldus de reviewer van Chip. Hij is een stuk compacter, lichter en goedkoper dan z’n Sony evenknie. Om dat voor elkaar te krijgen ontbreken beeldstabilisatie (die al in de Sony body’s zit) en is hij op de telestand minder lichtsterk (maar het verschil is heel klein).
  De autofocus is stil en zeer nauwkeurig, waarbij Sony’s ogen-AF wordt ondersteund, en waarbij de tracking van het oog zeer snel is. De beeldkwaliteit is bijna gelijk aan de duurdere Sony. Bij een diafragma van f/5.6 kun je een zachte bokeh krijgen, met mooie onscherpe cirkels.
  Lensfouten zijn vrijwel afwezig of kunnen eenvoudig gecorrigeerd worden. In de hoeken is de scherpte bij 70mm minder, waarbij diafragmeren de resultaten omhoog brengt. Eindscore: 80/100.
 • Petapixel.com (reis- en landschapsfotograaf Thomas Kuipers, hands on): De Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD raakt volgens Thomas drie echt belangrijke punten tegelijk: hij is erg scherp, hij is redelijk snel en hij is nog betaalbaar ook. Het is een geweldige lens om mee op reis te nemen, vanwege het lage gewicht en de geringe grootte. Persoonlijk zou Thomas deze lens boven een 70-200mm-lens kiezen, vanwege de genoemde redenen plus het extra telebereik.
  De bouwkwaliteit ligt niet zo hoog als die van de Sony G- en G-master-lenzen, maar dat neemt Thomas voor lief. Hij denkt niet dat dit een probleem zal zijn. Z’n Tamron 28-75mm f/2.8 heeft hij meegenomen op reizen naar IJsland, de Mount Everest en de jungle in de Filippijnen. En hij werkt nog steeds perfect. “Uiteindelijk overtreft de veelzijdigheid en betaalbaarheid van deze 70-300 voor mij het snelheidsvoordeel van een 70-200 f / 4 of f / 2.8, zonder twijfel.”
 • The-digital-picture.com (Bryan Carnathan, full review): Telezoomlenzen zijn veelzijdige lenzen. Daarom worden ze vaak – na de 24-70mm standaardzooms – als tweede lens toegevoegd aan de kit van de fotograaf. Deze Tamron heeft een groter zoombereik dan andere telezooms: 70-300mm in plaats van 70-200mm. Daarbij vestigt hij ook nog eens nieuwe records: deze Tamron is uiterst compact en licht.
  Ondanks z’n kleine en lichte formaat zet deze lens hoge prestaties neer, waarbij de beeldkwaliteit goed is. Voor fotografen die lang achter elkaar met een een telezoom werken, is ook nog eens het voordeel dat ze minder moe worden, en dus ook veel langer betere beelden blijven schieten.
  Het aantrekkelijke en comfortabele ontwerp helpt daar ook bij. De autofocus is stil en nauwkeurig. En kijk je naar het lage prijskaartje, dan wordt deze Tamron een wel heel aantrekkelijke keuze.
 • Camerastuffreview.com (Jan Paul Mioulet, full review): De Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD is volgens Jan Paul “een hele aantrekkelijke telezoom voor het Sony systeem”. Deze Tamron is licht, lekker compact, relatief goedkoop en optisch erg goed, aldus Jan Paul. “Het ontbreken van beeldstabilisatie betekent dat je iets meer op je sluitertijden moet letten dan bij objectieven met stabilisatie. Maar een heel groot minpunt is dat niet. Daarom: van harte aanbevolen.”
 • Ephotozine.com (John Riley, full review): De Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD is volgens John “een puur genot om te gebruiken”. Hij doet wat hij moet doen op een bewonderenswaardige manier. De optische prestaties zijn weliswaar niet perfect, hoewel ze in het midden van het beeld over het hele bereik en alle diafragma’s uitstekend zijn.
  De randen zijn bij de grotere diafragmaopeningen zwakker. Maar zelfs dit hoeft niet al te veel een probleem te zijn. Hij biedt namelijk mooie mogelijkheden voor het schieten van portretten plus diafragmaopeningen waarbij de beelden over het hele frame scherp zijn. Al met al een mooie lens die goed geprijsd is en goed werkt met de camerabody’s van Sony. Eindoordeel: Highly Recommended met 4.5 van de 5 sterren.
 • Digitalcameraworld.com (Matthew Richards, full review): Je hebt volgens Matthew niet altijd het duurste glas nodig, met de allergrootste diafragma’s, de zwaarste constructies en monsterlijke prijskaartjes. Met deze lens zet Tamron volgens hem een decennialange traditie voort van relatief goedkope, compacte, lichtgewicht telelenzen met een zoombereik van 70-300mm. Deze superzoom is eenvoudig en vooral effectief, maar het is niet de allerscherpste lens die je kunt bezitten. Eindoordeel: 4 van de 5 sterren.
 • Shutterbug.com (Jon Sienkiewicz, full review): De Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD is volgens Jon een uitstekende allround telezoomlens die ook nog eens een koopje is. De perfecte tweede lens voor fotografen die hun Sony Alpha-camera met een kitzoom hebben gekocht.
  Deze telezoom is de ideale lens voor het fotograferen van sportevenementen, vogels, dieren in het wild en reizen. Ook is hij uitstekend geschikt voor portretten, toneelstukken en straatfotografie.
  Deze Tamron vindt zeker een plek in de fototas van Jon vanwege de scherpte over het hele bereik, z’n unieke compacte formaat en de veelzijdigheid van het zoombereik. Op wandelingen en foto-excursies gaat deze telezoom standaard mee op de camera.
 • Pcmag.com (Jim Fisher, full review): Tamron maakt uitstekende lenzen voor fullframe camera’s van Sony. De serie f/2.8-zoomlenzen zijn veel goedkoper dan de objectieven van Sony zelf. Ze bieden misschien niet hetzelfde kwaliteitsniveau als een G Master, maar de 17-28mm, de 28-75mm en 70-180mm f/2.8 zijn zeer goede lenzen.
  De 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD is volgens Jim echter minder succesvol. Hij heeft een uitstekend prijskaartje, minder dan de helft van de kosten van de Sony FE 70-300mm. Ook is hij goed gebouwd. Maar er zijn enkele echte nadelen. Vooral de hele korte en juist de langere brandpunten laten zachtere beeldhoeken zien bij grotere diafragma’s. Ook de macro-mogelijkheden zijn beperkt. En er is geen stabilisatie aan boord.
  Heb je een klein budget en je wilt een zoomlens voor je fullframe Sony met telebereik, dan levert de Tamron 28-200mm f/2.8-5.6 betere prestaties, met een aantrekkelijke prijskaartje. Hij heeft geen bereik van 300mm, maar biedt wel veel kwaliteit voor z’n betaalbare prijs.
  Kortom: de Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD is een telelens die minder kost en weegt dan lenzen van de concurrentie. De beeldkwaliteit is niet top maar wel goed bruikbaar. Eindoordeel: Goed met 3 van de 5 sterren.
 • Slrlounge.com (Matthew Saville, full review): Superzoomlenzen met een brandpuntbereik van 70-300mm zijn erg populair. Toch staat deze Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXD op zichzelf omdat hij verreweg het gunstigste prijskaartje biedt voor fotografen met een fullframe Sony. Sony’s eigen FE 70-300mm is twee keer zo duur.
  Is die Sony ook twee keer zo goed? Geenszins. De beeldkwaliteit is misschien ietsje beter, maar dan moet je echt gaan pixelpeepen. Ook de bouwkwaliteit van de Sony is weliswaar iets beter, maar zeker niet veel beter. Het enige echte verschil is dat de Sony beeldstabilisatie biedt. Maar alle moderne Sony-body’s hebben interne beeldstabilisatie, dus dit voordeel is heel beperkt. Kortom: de Tamron biedt een veel betere prijs/kwaliteit-verhouding.
  Ben je op zoek naar een betaalbare en draagbare telezoomlens voor je fullframe Sony, dan is dit letterlijk de enige optie. En het ziet er niet naar uit dat er ook andere kapers op de kust komen, zoals Sigma. En dat betekent dat dit verreweg de beste lens voor fullframe Sony-fotografen is die op zoek zijn naar een draagbare, betaalbare telezoomlens.
 • Klantreview op Cameranu.nl: “Uitstekende lens voor de Sony A7 III. Fijne lens in gebruik. Mooie scherpe beelden. Niet al te zwaar voor een zoom lens. Geen toeters en bellen. Autofocus is wat traag, maar omdat ik vaak film gebruik ik toch meestal manual focus.” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Klantreview op Coolblue.nl: “Fijne en betaalbare zoomlens voor full frame camera. Maakt heel mooie opnamen en heeft een prachtig zoombereik. Aanrader voor iemand met een beperkt budget.” Bekijk alle reviews van kopers >>

 

Belangrijkste kenmerken van de Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 RXD

 • Hoge beeldkwaliteit: scherpe, heldere beelden en aberratiecorrectie
 • Allround telezoombereik: 70-300mm
 • Draagbaar: kleinste en lichtste 70-300mm-objectief
 • Lichtgewicht: slechts 545 gram
 • Snel, nauwkeurig & stil: RXD stappenmotor voor autofocus
 • Continue handmatige scherpstelling beschikbaar
 • Dedicated: speciaal ontwikkeld voor Sony’s fullframe systeemcamera’s
 • Oók voor aps-c: 105-450mm-objectief op Sony aps-c-camera’s
 • Duurzaam: vochtbestendige constructie

Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 RXD op Cameranu.nl >>

Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 RXD op Cameraland.nl >>

Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 RXD op Coolblue.nl >>

 

Mooie YouTube-review van de Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 RXD

Bekijk een mooie YouTube-review van de Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 RXD door Chris en Jordan van DPReview TV (6 minuten). Als je even lekker wilt watertanden. Waarschuwing: daarna wil je hem hebben...

Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 RXD op Cameranu.nl >>

Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 RXD op Cameraland.nl >>

Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 RXD op Coolblue.nl >>

 

Beste Tamron-lenzen op een rij

De beste Tamron-lenzen voor je systeemcamera of DSLR heb ik voor je op een rij gezet, met daarbij de specificaties en belangrijkste reviews. Wil je er meer over lezen en kijken hoe ze scoren in de reviews? Bekijk dan dit handige overzichtsartikel. Onmisbaar als je een lens voor je systeemcamera of DSLR zoekt!

Bekijk dit overzichtsartikel >>

 

De beste Sony-lenzen op een rij

Heel veel objectieven voor je Sony Alpha systeemcamera heb ik voor je op een rij gezet, met daarbij de specificaties en belangrijkste reviews. Wil je er meer over lezen en kijken hoe ze scoren in de reviews? Bekijk dan dit handige overzichtsartikel. Onmisbaar als je een Sony-lens zoekt!

Bekijk dit overzichtsartikel >>

 

Alle supertele-zoomlenzen op een rij

Hieronder staan alle supertele-zoomobjectieven die ik heb besproken op een rij, met daarbij de belangrijkste specs. Wil je er meer over lezen? Klik dan door naar mijn artikelen. Of bekijk hier mijn overzichtsartikel.

ObjectiefVoor cameraFullframe?Soort lensPrijsRatingBekijk!
Canon RF 100-300mm f/2.8L IS USMCanon RJaSupertelezoom1219998/100Reviews>
Nikon AF-S 120-300mm f/2.8ENikon F (FX)JaSupertelezoom1099998/100Reviews>
Canon EF 200-400mm f/4.0L IS USMCanon EFJaSupertelezoom1299996/100Reviews>
Nikon AF-S 180-400mm f/4.0ENikon F (FX)JaSupertelezoom1199996/100Reviews>
Fujifilm XF 150-600mm f/5.6-8 R LM OIS WRFujifilm XNeeSupertelezoom220095/100Reviews>
Leica Vario-Elmar-SL 100-400mm f/5.0-6.3Leica LJaSupertelezoom220095/100Reviews>
Nikon Z 100-400mm f/4.5-5.6 VR SNikon ZJaSupertelezoom299995/100Reviews>
Olympus ED 150-400mm f/4.5 PROMFTNeeSupertelezoom699995/100Reviews>
Nikon AF-S 200-400mm f/4.0G VR ED IINikon F (FX)JaSupertelezoom659994/100Reviews>
Fujifilm XF 100-400mm f/4.5-5.6Fujifilm XNeeSupertelezoom179593/100Reviews>
Sony FE 100-400mm f/4.5-5.6 GM OSSSony EJaSupertelezoom289993/100Reviews>
Sony FE 200-600mm f/5.6-6.3 G OSSSony EJaSupertelezoom209993/100Reviews>
Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L USM IS IICanon EFJaSupertelezoom219992/100Reviews>
Nikon Z 180-600mm f/5.6-6.3 VRNikon ZJaSupertelezoom199992/100Reviews>
Panasonic Leica DG 50-200mm f/2.8-4.0MFTNeeSupertelezoom179992/100Reviews>
Fujifilm XF 70-300mm f/4-5.6 R LM OIS WRFujifilm XNeeSupertelezoom79990/100Reviews>
OM System ED 150-600mm f/5.0-6.3MFTNeeSupertelezoom269990/100Reviews>
Olympus ED 100-400mm f/5.0-6.3MFTNeeSupertelezoom129990/100Reviews>
Panasonic Leica DG 100-400mm f/4.0-6.3 IIMFTNeeSupertelezoom169990/100Reviews>
Sigma 150-600mm f/5.0-6.3 DG DN OS SportsSysteemJaSupertelezoom139990/100Reviews>
Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG DN OS SportsSysteemJaSupertelezoom236990/100Reviews>
Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM SportsDSLRJaSupertelezoom189990/100Reviews>
Tamron 50-400mm f/4.5-6.3 Di III VC VXDSony EJaSupertelezoom144990/100Reviews>
Tamron 150-500mm f/5.0-6.7 Di III VC VXD FujifilmFujifilm XNeeSupertelezoom158090/100Reviews>
Tamron 150-500mm f/5.0-6.7 Di III VC VXD SonySony EJaSupertelezoom149990/100Reviews>
Canon RF 100-500mm f/4.5-7.1 L IS USMCanon RJaSupertelezoom314988/100Reviews>
Panasonic Lumix S 70-300mm f/4.5-5.6Leica LJaSupertelezoom125088/100Reviews>
Sony FE 70-350mm f/4.5-6.3 G OSSSony ENeeSupertelezoom89988/100Reviews>
Tamron 50-300mm f/4.5-6.3 Di III VC VXDSony EJaSupertelezoom91988/100Reviews>
Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXDSony EJaSupertelezoom69988/100Reviews>
Nikon AF-S 200-500mm f/5.6E VR EDNikon F (FX)JaSupertelezoom137987/100Reviews>
Sigma 100-400mm f/5.0-6.3 DG DN OS Cont.SysteemJaSupertelezoom99987/100Reviews>
Canon RF 200-800mm f/6.3-9.0 IS USMCanon RJaSupertelezoom249986/100Reviews>
Sigma 150-600mm f/5.0-6.3 DG OS HSM SportsDSLRJaSupertelezoom159986/100Reviews>
Tamron SP 150-600mm f/5.0-6.3 Di VC USD G2DSLRJaSupertelezoom154986/100Reviews>
Canon RF 100-400mm f/5.6-8.0 IS USMCanon RJaSupertelezoom74985/100Reviews>
Sigma 100-400mm f/5.0-6.3 DG OS HSMDSLRJaSupertelezoom84982/100Reviews>
Sigma 150-600mm f/5.0-6.3 DG OS HSM Cont.DSLRJaSupertelezoom99982/100Reviews>
Tamron AF 100-400mm f/4.5-6.3 Di VC USDDSLRJaSupertelezoom86982/100Reviews>
Canon RF-S 55-210mm f/5-7.1 IS STMCanon RNeeSupertelezoom45980/100Reviews>
Olympus ED 75-300mm f/4.8-6.7 IIMFTNeeSupertelezoom46980/100Reviews>

 

De allerbeste systeemcamera's

Ben je benieuwd naar de allerbeste systeemcamera's van dit moment? Ik heb alle top systeemcamera's voor je op een rij gezet! Mijn lijstje is altijd helemaal up to date. Neem een kijkje!

De allerbeste systeemcamera's >>

 

Beste systeemcamera's tot €2.000

Is je budget maximaal 2.000 euro? Dan staat er een hele reeks geweldige systeemcamera's voor je klaar. Ga voor een overzicht naar mijn toplijstje met systeemcamera's tot 2.000 euro (body-prijs).

Beste systeemcamera's tot €2.000 >>

 

Beste aps-c- en microfourthirds-camera’s

Ben je benieuwd naar de beste aps-c- en microfourthirds-camera’s van dit moment? Bekijk de allerbeste camera's met een cropsensor, de voor- en nadelen van elk model en tips bij je keuze. Neem een kijkje!

Beste aps-c- en mft-camera’s >>

 

Uitstekende camera of lens kopen? Denk eens aan occasions!

Zoek je een geweldige camera of lens, maar wil je niet het volle pond betalen? Denk dan eens aan occasions. De allerbeste webshops voor occasions bieden kwaliteit en een vol jaar garantie. Ik heb ze op een rij gezet!

Beste occasions >>

 

Beste webshop voor objectieven

Een fantastisch objectief koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van objectieven. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte Cameranu aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van Cameranu:

 • Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.1
 • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
 • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
 • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
 • Vijfvoudig winnaar van de Shopping Awards

Alle objectieven op Cameranu.nl >>

 

Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 

Geef je mij sterren?

4.8/5 Waardering (14 beoordelingen)

Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy