Tamron 50-400mm f/4.5-6.3 Di III VC VXD | Reviews & Tests

De Tamron 50-400mm f/4.5-6.3 Di III VC VXD is een prachtige supertelezoomlens voor je fullframe systeemcamera van Sony. Deze zoomlens heeft een enorm telebereik én een 0.5x macro-vergroting. Zeer veelzijdige lens, inzetbaar van portretfotografie tot natuur- en sportfotografie. “Kortom: Tamron heeft met de 50-400mm-lens een echte winnaar.” TIPA-award 2023. EISA-award 2023-2024. Alle belangrijke reviews!

Tamron 50-400mm f/4.5-6.3 Di III VC VXDSupertele-zoomlenzen: sport- en natuurfotografie

Ben je sport- of natuurfotograaf? Dan is een supertele-zoomlens een ‘must have’ voor in je cameratas. Alleen met zo’n lens kun je dat vogeltje of die sporter echt beeldvullend en razendscherp in beeld krijgen. Hieronder zie je specificaties en de belangrijkste reviews van de Tamron 50-400mm f/4.5-6.3 Di III VC VXD, die op 22 september 2022 op de markt is gekomen.

Tamron 50-400mm f/4.5-6.3 Di III VC VXD

Brandpuntsafstand: 50-400mm | Maximaal diafragma: f/4.5-6.3 | Lensmount: Sony E (fullframe) | Geschikt voor fullframe: ja | Gewicht: 1155gr | Lengte x diameter: 183 x 89mm | Stof- en spatwaterdicht: nee | Beeldstabilisatie: ja | Minimale scherpstelafstand: 24.9cm | Vergrotingsfactor: 0.5x | Filtermaat: 67mm | Release datum: 22 september 2022 | Frankwandelt-rating 90/100 | Prijs: 1.449 euro op CameraNU.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Tamron 50-400mm op CameraNU.nl >>

Tamron 50-400mm op Cameraland.nl >>

Tamron 50-400mm op Kamera-express.nl >>

Tamron 50-400mm f/4.5-6.3 Di III VC VXDDeze Tamron-lens in het kort

Met de Tamron 50-400mm f/4.5-6.3 Di III VC VXD heb je een zeer veelzijdige telezoomlens met een groot bereik in een compact en draagbaar ontwerp. Deze supertelezoom is ideaal voor het vastleggen van landschappen, wilde dieren, sport, portretten en nog veel meer. Hij is veelzijdiger dan z’n concurrenten doordat de brandpunt al bij 50mm begint. Het mooie is dat hij even groot is als conventionele 100-400mm zoomlenzen.

Macrofotografie en close-ups

Daardoor is hij een stuk veelzijdiger dan z’n rivalen. En nóg veelzijdiger dan je al denkt, want hij is ook zeer geschikt voor macrofotografie. Met een minimale scherpstelafstand van slechts 24.9 cm bij 50mm schiet je fantastische macro’s (0.5x vergroting) en close-ups.

Snelle autofocus en beeldstabilisatie

De autofocus van de Tamron 50-400mm f/4.5-6.3 Di III VC VXD is daarbij snel, stil en nauwkeurig, dankzij het VXD-systeem. De beeldstabilisatie (VC= vibratiecompensatie) vermindert cameratrillingen. Daardoor schiet je veel langer uit de hand met supertele-shots, ook als het licht minder wordt.

Intuïtief te bedienen

Deze Tamron is gebruiksvriendelijk en intuïtief te bedienen. Handig is ook dat je je objectief kunt aanpassen voor maximale prestaties. Via de USB-C-aansluiting voor Tamron Lens Utility-software zet je eenvoudig de functies naar je hand, en kun je ook de firmware up to date houden.

Deze Tamron-lens is ideaal voor:

 • Sportfotografie
 • Wildfotografie
 • Landschapsfotografie
 • Macrofotografie
 • Portretfotografie

Tamron 50-400mm op CameraNU.nl >>

Tamron 50-400mm op Cameraland.nl >>

Tamron 50-400mm op Kamera-express.nl >>

EISA-award 2023-2024 voor de Tamron 50-400mm f/4.5-6.3 Di III VC VXD

De Tamron 50-400mm f/4.5-6.3 Di III VC VXD heeft een prestigieuze EISA-award 2023-2024 in de wacht gesleept. Volgens de internationale jury van deze prijs is dit de ‘Beste telezoomlens’. Benieuwd naar de andere winnaars?

Alle winnende camera’s en lenzen >>

 

TIPA-award 2023 voor de Tamron 50-400mm f/4.5-6.3 Di III VC VXD

De Tamron 50-400mm f/4.5-6.3 Di III VC VXD heeft een begerenswaardige TIPA-award 2023 gewonnen. Het is volgens de jury van deze prestigieuze prijs de ‘Beste telezoomlens’. Benieuwd naar de andere winnaars?

Alle winnende camera’s en lenzen >>

 

Tamron 50-400mm f/4.5-6.3 Di III VC VXDProfessionele reviewers over de Tamron 50-400mm

De Tamron 50-400mm: hoe scoort hij bij de reviewers? Alle belangrijke reviews vat ik hieronder voor je samen!

 • Chip Magazine (lab & praktijktest): Deze veelzijdige telezoom heeft een bijzonder groot brandpuntbereik, schrijft de reviewer van Chip. Die veelzijdigheid neemt nog toe als je bedenkt dat je al van erg dichtbij kunt scherpstellen, waardoor het ook een macrolens is met een maximale vergroting van 1:2.
  Chip toog naar een industrieterrein voor de praktijktest. Daar viel de snelle en nauwkeurige autofocus in de smaak. Vervormingen of chromatische aberraties waren niet te ontdekken, noch in de praktijk, noch in het lab. “De beeldprestaties zijn onberispelijk over het hele brandpuntbereik.”
  De beelden zijn aangenaam scherp, aldus de reviewer, met een mooie resolutie, ook bij open diafragma. Hij ligt lekker in de hand, met handige bedieningsknoppen, waaronder een focus limiter. Ook is hij compact en lichtgewicht voor een dergelijke lens.
  Kortom: “Voor slechts 1450 euro biedt de Tamron 50-400mm veel zoom en een beeldstabilisator – een ideale reisgenoot.” Eindoordeel: 84/100.
 • Photographyblog.com (Mark Goldstein, full review): De Tamron 50-400mm f/4.5-6.3 Di III VC VXD is volgens mark “een echt innovatieve lens die de letterlijke grenzen van wat er eerder is geweest overstijgt”. Met de populaire 100-400mm-zoomlens als uitgangspunt heeft Tamron het brandpuntbereik verbreed tot 50mm en de zoomverhouding verdubbeld van 4x naar 8x. En het mooie is: zonder enige significante toename in grootte of gewicht of enige significante afname van de beeldkwaliteit.
  Dit maakt de 50-400mm f/4.5-6.3 Di III VC VXD tot een lens waarmee je alles afdekt: van de ‘standaard’ menselijke gezichtshoek tot extreme close-ups van onderwerpen ver weg. “Snel kunnen zoomen van een klassieke brandpuntsafstand van 50mm naar ultratelefoto zonder lenzen te hoeven wisselen, is buitengewoon bevrijdend en stelt je in staat je echt te concentreren op het vastleggen van het moment.”
  Daar komt nog bij dat deze lens ook een aantal serieuze macromogelijkheden heeft, met uitstekende korte scherpstelafstanden aan beide uiteinden van het zoombereik en de mogelijkheid om 1:2-opnamen te maken op 50mm.
  De autofocus is ook goed: snel, stil en nauwkeurig. De lens heeft bovendien weersafdichting, effectieve en misschien zelfs toonaangevende beeldstabilisatie. En dan kun je hem ook nog aanpassen aan je manier van fotograferen en up to date houden via de unieke USB-connectorpoort. “Kortom: Tamron heeft met de 50-400mm-lens een echte winnaar.”
  De beeldkwaliteit van deze lens ligt verrassend hoog, met maar weinig lensfouten. “Dit is een zeer scherpe lens over het hele zoombereik en zowel in het midden als aan de randen van het frame, wat weer een verrassing is voor dit type alles-in-één zoom.” Enige minpunt is misschien dat het maximaal diafragma niet heel lichtsterk is, vooral niet aan de telekant. Wel is het, mede door het grote bereik, eenvoudig om de achtergrond in je foto’s te vervagen.
  Kortom: “Als je ooit een alles-in-één zoomlens wilde hebben die geen concessies doet aan functies, prestaties of beeldkwaliteit, en een die ook echt iets anders biedt dan de norm, dan is de nieuwe Tamron 50-400mm F/4.5-6.3 Di III VC VXD de perfecte lens voor jou.” Eindoordeel: Essential met 5 van de 5 sterren.
 • Petapixel.com (David Schloss, full review): Op het eerste gezicht lijkt deze Tamron superzoom het lenzenmonster van Frankenstein, schrijft David. “Supertelelenzen die een relatief grote brandpuntsafstand bieden, zijn ongebruikelijk en over het algemeen verschrikkelijk. Een lens maken met zo'n groot bereik aan brandpuntsafstanden is ingewikkeld, maar Tamron heeft er een gemaakt die goed presteert over het hele zoombereik.”
  Alles-in-één zoomlenzen offeren bijna allemaal de beeldkwaliteit aan het ene uiteinde van het zoombereik op voor een betere kwaliteit aan het andere. “Vaak leveren noch de groothoeklens, noch de telelenslengte indrukwekkende beelden op. De Tamron 50-400mm doet geen concessies aan de beeldkwaliteit bij elke brandpuntsafstand.”
  Daarnaast presteert deze Tamron ook beter dan de meeste andere lenzen in een verrassende categorie: hij biedt ongelooflijke macroprestaties. “Het is een van de beste macrolenzen die ik ooit heb gebruikt, wat het des te aantrekkelijker maakt.”
  De beeldkwaliteit is uitstekend, aldus David. Ook de =autofocus presteert goed en het formaat en gewicht maken deze lens niet omslachtig om mee te werken. Kortom: een lens met veel voordelen en heel weinig nadelen. “Voor het aantrekkelijke prijskaartje is het een lens die enthousiaste fotografen en videografen serieus zouden moeten overwegen om aan hun cameratas toe te voegen.”
 • Thephoblographer.com (Hillary K. Grigonis, full review): Hillary heeft flink aan ‘pixel peeping’ gedaan met testfoto's die zij heeft geschoten met de Tamron 50-400mm f/4.5-6.3 Di III VC VXD. Maar ze kon nergens zien dat de foto's waren gemaakt met een niet-Sony-lens. De onderwerpen zijn haarscherp. Een beetje chromatische aberratie is er wel.
  Hillary vindt het gebruik van deze lens bijna net zo prettig als het kijken naar de beelden die je ermee kunt maken. “Het bereik van 50-400 mm maakt het mogelijk om sommige dieren in het wild van dichtbij te bekijken. En dan terug te zoomen en dat dier te laten zien op een achtergrond van herfstkleuren.”
  Deze Tamron is ook Hij licht genoeg om mee te nemen op een wandeling. En door de stabilisatie heb je zelden een statief nodig. “Het brede zoombereik maakt het een geweldige lens voor fotowandelingen; je bent op bijna alles voorbereid.”
  De prijs die je betaalt voor het grotere bereik dan de gebruikelijke 100-400mm is dat er af en toe wat autofocus-problemen zijn, merkte Hillary. “De lens stelt gemakkelijk scherp op zelfs uitdagende onderwerpen op 100mm. Op 400mm kan het nog steeds haarscherpe dieren in het wild vastleggen, maar onderwerpen die snel naar de lens gaan, kunnen lastig zijn om scherp te krijgen.” De uiterste tele-stand van deze lens is dus het beste voor onderwerpen die niet recht op de camera afkomen. Eindoordeel: 4 van de 5 sterren.
 • Dustinabbott.net (fotograaf Dustin Abbott, full review): Fotografen hadden tot nog toe een paar soorten betaalbare telezooms om uit te kiezen, zoals de 100-400mm en de 150-600mm. Tamron kwam al eerder met een 150-500mm-lens die een beetje bereik opofferde voor een compacter ontwerp in vergelijking met die lenzen. Met deze 50-400mm-lens vervaagt volgens Dustin het bereik aan de andere kant, met liefst 50mm extra bereik aan het brede uiteinde. Dat vergroot het aantal onderwerpen dat je met deze lens kunt vastleggen, flink. Zo heb je bijvoorbeeld ook gelijk een mooie landschapslens.
  En Tamron heeft nog iets moois in de lens gestopt: macro-achtige prestaties, met een vergroting tot 1:2 op ware grootte. Dat maakt nog een heel ander soort fotografie voor deze lens mogelijk. “Als ik één woord zou mogen gebruiken om de Tamron 50-400mm f/4.5-6.3 Di-III VC VXD te beschrijven, dan zou dat woord ‘veelzijdigheid’ zijn. Dit is een lens die zoveel dingen goed doet, en dat in een redelijk formaat en geprijsd pakket.”
  Deze Tamron biedt dus een premium lens, die zowel normale als telefoto-taken heel goed kan doen, schrijft Dustin. “We zijn echt verwend met de keuze op het Sony-platform. En het zijn uitstekende opties van derden zoals deze die Sony onderscheidt van Canon en Nikon. Deze Tamron wordt zeker een zeer populaire zoomlens.”
 • Cameralabs.com (Thomas, full review): De Tamron 50-400mm f/4.5-6.3 Di III VC is volgens Thomas een waardige aanvulling op Tamrons uitgebreide lijn telezoomlenzen. “Ondanks het enorme 8x zoombereik is de lens nog steeds relatief klein en licht en produceert hij zeer scherpe beelden, zelfs wijd open tot een brandpuntsafstand van 300mm.”
  De optische beeldstabilisatie van 3 stops zou effectiever kunnen zijn, schrijft Thomas, maar is nog steeds nuttig bij uit de hand fotograferen met een brandpuntsafstand van meer dan 100mm. De lens biedt ook goede close-up mogelijkheden. “Deze Tamron heeft misschien niet het helderste diafragma, maar zijn veelzijdigheid en beeldkwaliteit maken het zeker een zeer aantrekkelijke optie voor wie z’n telefoto-behoeften wil afdekken met een enkele zoomlens.” Eindoordeel: Highly Recommended.
 • The-digital-picture.com (Bryan Carnathan, full review): De Tamron 50-400mm f/4.5-6.3 Di III VC VXD biedt volgens Bryan een uitstekend zoombereik in een relatief compact en lichtgewicht pakket. “Ondanks het zoombereik van 8x levert deze lens over het algemeen een geweldige beeldkwaliteit. Autofocus is snel en nauwkeurig, vibratiecompensatie temt het trillen en het fysieke ontwerp van deze lens is uitstekend.”
 • Photofocus.com (Bryan Esler, full review): “Als je op zoek bent naar een alles-in-één lens met een brandpuntsbereik van standaard tot supertele, dan is de Tamron 50-400mm f/4.5-6.3 voor Sony E-vatting misschien wel een perfecte optie”, schrijft Bryan.
  Deze lens heeft een compact en lichtgewicht ontwerp waarmee je alles vast kunt leggen, van dieren in het wild tot architectuur, en nog veel meer. “De macro-reproductieverhouding van 1:2 biedt natuurfotografen de kans om in te zoomen en die adembenemende details vast te leggen, en vervolgens snel van scène te wisselen en vogels van veraf te fotograferen.”
 • Focus-review.com (Jan Paul Mioulet, full review): De Tamron 50-400mm f4.5-6.3 Di III VC VXD is misschien een beetje een nabrander. Want andere merken, Sony en Sigma, hebben al enige tijd een 100-400mm voor camera’s met een E-vatting. Jan Paul: “De Tamron biedt echter wel een aantal voordelen die de beide andere objectieven niet hebben: een extra bereik en een veel betere dichtbij-instelling. In combinatie met het gunstige gewicht en de compacte afmetingen kan dit toch net de telezoom zijn waar fotografen op hebben zitten wachten em die menigeen over de streep zal trekken. De prijs is gezien de mogelijkheden heel aantrekkelijk.”
 • DPReview TV (Chris Niccolls, video-review): Volgens Chris van DPReview TV heeft deze uitstekende zoomlens een ongelooflijk veelzijdig zoombereik van normaal tot supertele. Chris neemt deze Tamron uitgebreid onder de loep en kijkt of er compromissen zijn voor deze compacte zoomlens met z’n enorme bereik. En natuurlijk zijn die er… Maar toch is dit wel een heel verleidelijke lens als je met Sony fullframe schiet.
  Benieuwd naar dit YouTube-review? Je vindt ‘m onderaan deze pagina.

Tamron 50-400mm op CameraNU.nl >>

Tamron 50-400mm op Cameraland.nl >>

Tamron 50-400mm op Kamera-express.nl >>

 

Belangrijkste kenmerken van de Tamron 50-400mm

 • Zeer veelzijdig: supertelezoom én macrolens in één
 • Compact en draagbaar: uitstekend in balans met de compacte Sony’s
 • Gebruiksgemak: intuïtieve bediening en ontwerp
 • Zeer snelle autofocus: VXD eXtreme-Torque Drive lineaire AF-motor
 • Tegen trillingen: effectieve beeldstabilisatie
 • Macro: 1:2 vergroting, minimale scherpstelafstand 24.9cm
 • Goed uitgerust: snelle zoomring en zoomvergrendeling
 • Gemaakt voor Sony: compatibel met functies als Fast Hybrid AF en Eye AF
 • Duurzaam gebouwd: vochtbestendig ontwerp
 • Fluorcoating: tegen stof, waterdruppels, vingerafdrukken en vuil
 • Handig: functie om scherpstelling te begrenzen
 • Handig: USB-C-aansluiting voor Tamron Lens Utility

Tamron 50-400mm op CameraNU.nl >>

Tamron 50-400mm op Cameraland.nl >>

Tamron 50-400mm op Kamera-express.nl >>

 

Mooie YouTube-review van de Tamron 50-400mm

Bekijk een mooie en uitvoerige YouTube-review van de Tamron 50-400mm f/4.5-6.3 Di III VC VXD door Chris van DPReview (7:50 minuten). Volgens hem heeft deze uitstekende zoomlens een ongelooflijk veelzijdig zoombereik van normaal tot supertele. Chris neemt deze Tamron uitgebreid onder de loep en kijkt of er compromissen zijn voor deze compacte zoomlens met z’n enorme bereik. En natuurlijk zijn die er… Maar toch is dit wel een heel verleidelijke lens als je met Sony fullframe schiet.

Tamron 50-400mm op CameraNU.nl >>

Tamron 50-400mm op Cameraland.nl >>

Tamron 50-400mm op Kamera-express.nl >>

 

De beste Sony-lenzen op een rij

Heel veel objectieven voor je Sony Alpha systeemcamera heb ik voor je op een rij gezet, met daarbij de specificaties en belangrijkste reviews. Wil je er meer over lezen en kijken hoe ze scoren in de reviews? Bekijk dan dit handige overzichtsartikel. Onmisbaar als je een Sony-lens zoekt!

Bekijk dit overzichtsartikel >>

 

Beste Tamron-lenzen op een rij

De beste Tamron-lenzen voor je systeemcamera of DSLR heb ik voor je op een rij gezet, met daarbij de specificaties en belangrijkste reviews. Wil je er meer over lezen en kijken hoe ze scoren in de reviews? Bekijk dan dit handige overzichtsartikel. Onmisbaar als je een lens voor je systeemcamera of DSLR zoekt!

Bekijk dit overzichtsartikel >>

 

Alle supertele-zoomlenzen op een rij

Hieronder staan alle supertele-zoomobjectieven die ik heb besproken op een rij, met daarbij de belangrijkste specs. Wil je er meer over lezen? Klik dan door naar mijn artikelen. Of bekijk hier mijn overzichtsartikel.

ObjectiefVoor cameraFullframe?Soort lensPrijsRatingBekijk!
Canon RF 100-300mm f/2.8L IS USMCanon RJaSupertelezoom1219998/100Reviews>
Nikon AF-S 120-300mm f/2.8ENikon F (FX)JaSupertelezoom1099998/100Reviews>
Canon EF 200-400mm f/4.0L IS USMCanon EFJaSupertelezoom1299996/100Reviews>
Nikon AF-S 180-400mm f/4.0ENikon F (FX)JaSupertelezoom1199996/100Reviews>
Fujifilm XF 150-600mm f/5.6-8 R LM OIS WRFujifilm XNeeSupertelezoom220095/100Reviews>
Leica Vario-Elmar-SL 100-400mm f/5.0-6.3Leica LJaSupertelezoom220095/100Reviews>
Nikon Z 100-400mm f/4.5-5.6 VR SNikon ZJaSupertelezoom299995/100Reviews>
Olympus ED 150-400mm f/4.5 PROMFTNeeSupertelezoom699995/100Reviews>
Nikon AF-S 200-400mm f/4.0G VR ED IINikon F (FX)JaSupertelezoom659994/100Reviews>
Fujifilm XF 100-400mm f/4.5-5.6Fujifilm XNeeSupertelezoom179593/100Reviews>
Sony FE 100-400mm f/4.5-5.6 GM OSSSony EJaSupertelezoom289993/100Reviews>
Sony FE 200-600mm f/5.6-6.3 G OSSSony EJaSupertelezoom209993/100Reviews>
Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L USM IS IICanon EFJaSupertelezoom219992/100Reviews>
Nikon Z 180-600mm f/5.6-6.3 VRNikon ZJaSupertelezoom199992/100Reviews>
Panasonic Leica DG 50-200mm f/2.8-4.0MFTNeeSupertelezoom179992/100Reviews>
Fujifilm XF 70-300mm f/4-5.6 R LM OIS WRFujifilm XNeeSupertelezoom79990/100Reviews>
OM System ED 150-600mm f/5.0-6.3MFTNeeSupertelezoom269990/100Reviews>
Olympus ED 100-400mm f/5.0-6.3MFTNeeSupertelezoom129990/100Reviews>
Panasonic Leica DG 100-400mm f/4.0-6.3 IIMFTNeeSupertelezoom169990/100Reviews>
Sigma 150-600mm f/5.0-6.3 DG DN OS SportsSysteemJaSupertelezoom139990/100Reviews>
Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG DN OS SportsSysteemJaSupertelezoom236990/100Reviews>
Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM SportsDSLRJaSupertelezoom189990/100Reviews>
Tamron 50-400mm f/4.5-6.3 Di III VC VXDSony EJaSupertelezoom144990/100Reviews>
Tamron 150-500mm f/5.0-6.7 Di III VC VXD FujifilmFujifilm XNeeSupertelezoom158090/100Reviews>
Tamron 150-500mm f/5.0-6.7 Di III VC VXD SonySony EJaSupertelezoom149990/100Reviews>
Canon RF 100-500mm f/4.5-7.1 L IS USMCanon RJaSupertelezoom314988/100Reviews>
Panasonic Lumix S 70-300mm f/4.5-5.6Leica LJaSupertelezoom125088/100Reviews>
Sony FE 70-350mm f/4.5-6.3 G OSSSony ENeeSupertelezoom89988/100Reviews>
Tamron 70-300mm f/4.5-6.3 Di III RXDSony EJaSupertelezoom69988/100Reviews>
Nikon AF-S 200-500mm f/5.6E VR EDNikon F (FX)JaSupertelezoom137987/100Reviews>
Sigma 100-400mm f/5.0-6.3 DG DN OS Cont.SysteemJaSupertelezoom99987/100Reviews>
Canon RF 200-800mm f/6.3-9.0 IS USMCanon RJaSupertelezoom249986/100Reviews>
Sigma 150-600mm f/5.0-6.3 DG OS HSM SportsDSLRJaSupertelezoom159986/100Reviews>
Tamron SP 150-600mm f/5.0-6.3 Di VC USD G2DSLRJaSupertelezoom154986/100Reviews>
Canon RF 100-400mm f/5.6-8.0 IS USMCanon RJaSupertelezoom74985/100Reviews>
Sigma 100-400mm f/5.0-6.3 DG OS HSMDSLRJaSupertelezoom84982/100Reviews>
Sigma 150-600mm f/5.0-6.3 DG OS HSM Cont.DSLRJaSupertelezoom99982/100Reviews>
Tamron AF 100-400mm f/4.5-6.3 Di VC USDDSLRJaSupertelezoom86982/100Reviews>
Canon RF-S 55-210mm f/5-7.1 IS STMCanon RNeeSupertelezoom45980/100Reviews>
Olympus ED 75-300mm f/4.8-6.7 IIMFTNeeSupertelezoom46980/100Reviews>

 

Uitstekende camera of lens kopen? Denk eens aan occasions!

Zoek je een geweldige camera of lens, maar wil je niet het volle pond betalen? Denk dan eens aan occasions. De allerbeste webshops voor occasions bieden kwaliteit en een vol jaar garantie. Ik heb ze op een rij gezet!

Beste occasions >>

 

Beste webshop voor objectieven

Een fantastisch objectief koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van objectieven. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte CameraNU.nl aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van CameraNU.nl:

 • Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.2
 • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
 • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
 • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
 • Beste Website van het Jaar 2022

Alle objectieven op CameraNU.nl >>

 

Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (4 beoordelingen)

Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy