Sony FE 24mm f/2.8 G | Reviews & Tests

Wat is het beste groothoeklens voor je fullframe Sony systeemcamera? De Sony FE 24mm f/2.8 G is een objectief uit de geliefde G-serie, waardoor een hoge beeldkwaliteit gegarandeerd is. Deze groothoekprime is heerlijk compact en licht van gewicht en ook zeer geschikt voor video. “Uitstekende keuze voor groothoekfotografen die veel waarde hechten aan draagbaarheid.” Silver Award bij DPReview. Alle belangrijke reviews!

Bekijk opvolger Sony FE 24-70mm f/2.8 GM II >>

Sony FE 24mm f/2.8 GLichtsterke primelenzen: pure beeldkwaliteit

Lichtsterke primelenzen zijn het summum voor de professionele fotograaf en de serieuze amateur. De beeldkwaliteit ligt een stuk hoger dan die van zoomlenzen. Hieronder zie je specificaties plus de belangrijkste reviews van de Sony FE 24mm f/2.8 G, die in april 2021 op de markt is gekomen.

Sony FE 24mm f/2.8 G

Brandpuntsafstand: 24mm (op Sony aps c: 36mm) | Maximaal diafragma: f/2.8 | Lensmount: Sony E | Geschikt voor fullframe: ja | Gewicht: 162gr | Lengte x diameter: 68 x 45mm | Stof- en spatwaterdicht: ja | Beeldstabilisatie: nee | Minimale scherpstelafstand: 24cm (AF) / 18cm (MF) | Vergrotingsfactor: 0.13x (AF) / 0.19x (MF) | Filtermaat: 49mm | Release datum: april 2021 | Frankwandelt-rating 88/100 | Prijs: 569 euro op Cameranu.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Sony FE 24mm f/2.8 G op Cameranu.nl >>

Sony FE 24mm f/2.8 G op Cameraland.nl >>

Sony FE 24mm f/2.8 G op Kamera-express.nl >>

Deze Sony-lens in het kort

De Sony FE 24mm f/2.8 G is één van de drie prime-lenzen uit de G-serie die Sony tegelijk uitbrengt. De andere twee: Sony FE 40mm f/2.5 G en Sony FE 50mm f/2.5 G. Alledrie hebben ze een lengte van 45mm, een maximale diameter van 68mm en een filterdraad van 49mm. De behuizing is gemaakt van een aluminiumlegering en de objectieven wegen 162 tot 174 gram.

Hoge beeldkwaliteit, prachtige bokeh

Dit groothoekobjectief blinkt uit door zijn hoge beeldkwaliteit en prachtige bokeh. Het ontwerp is lichtgewicht en compact, waardoor je er uitstekend de hele dag mee op pad kunt. Voor landschapsfotografen is dit een heerlijk objectief vanwege de weidse beeldhoek. Hij is zowel geschikt voor de fullframe camera’s als de aps c camera’s van Sony.

Sony FE 24mm f/2.8 GScherp van hoek tot hoek

De hoge beeldkwaliteit wordt bereikt door een optisch ontwerp met asferische elementen en ED-glaselementen (Extra-low Dispersion). Daardoor krijgen kleurfranjes en andere lensfouten geen kans hebben. De asferische elementen leveren scherpte van hoek tot hoek, zelfs bij het grootste diafragma.

Videografie & close-ups

De autofocus is snel, precies en stil. Dat maakt deze lens ook zo geschikt voor video. Mooi is verder dat je van heel dichtbij kunt scherpstellen: met autofocus vanaf 24 centimeter en met handmatige focus zelfs vanaf 19 centimeter. Dat maakt creatieve close-ups mogelijk.

Sony FE 24mm f/2.8 GRijk uitgerust

De FE 24mm is rijk uitgerust met bedieningselementen. Je vindt een scherpstelvergrendelingsknop, een scherpstelmodusschakelaar, een diafragmaring en een diafragma-klikschakelaar. Uiteraard is het een robuuste lens en is hij goed afgedicht tegen spatwater en stof.

Deze Sony-lens is ideaal voor:

 • Architectuurfotografie
 • Interieurfotografie
 • Landschapsfotografie
 • Reportagefotografie

Sony FE 24mm f/2.8 G op Cameranu.nl >>

Sony FE 24mm f/2.8 G op Cameraland.nl >>

Sony FE 24mm f/2.8 G op Kamera-express.nl >>

Sony cashback-actie van CameraNU.nlTot €500 cashback op Sony camera’s, lenzen en accessoires!

Profiteer van cashbackbedragen tot €500 op geselecteerde camera's, objectieven en accessoires tijdens de Sony Zomer Cashback. Je profiteert van deze actie tot en met 31 juli 2024!

Deze actie op CameraNU.nl >>

Deze actie op Kamera-express.nl >>

 

Sony FE 24mm f/2.8 GProfessionele reviewers over de Sony FE 24mm f/2.8 G

De Sony FE 24mm f/2.8 G: hoe scoort hij bij de reviewers? Alle belangrijke reviews vat ik hieronder voor je samen!

 • Dpreview.com (Rishi Sanyal, full review): DPReview doet wat heel logisch is: het nieuwe lenzentrio van Sony in één review door de mangel nemen. In één en hetzelfde review worden de Sony FE 24mm f/2.8 G, Sony FE 40mm f/2.5 G en Sony FE 50mm f/2.5 G onder de loep genomen. Dat kan ook prima, want ze delen veel eigenschappen.
  Alledrie presteren deze prime-lenzen optisch goed, volgens reviewer Rishi. Ze stellen bijna onmiddellijk scherp dankzij hun dubbele lineaire motoren. En alledrie hebben een bruikbare brandpuntsafstand plus vrij snelle diafragma’s. Koop je het hele trio, dan is het fijn dat ze fysiek op elkaar lijken. Voor videowerk is dat bijvoorbeeld erg handig: je kunt de brandpuntsafstanden wisselen zonder je gimbal of drone opnieuw in te stellen. Toch hebben alledrie de lenzen ook hun gebreken.
  Hoe goed scoort de Sony FE 24mm f/2.8 G? Net als de andere twee objectieven biedt hij respectabele optische prestaties, snelle scherpstelling en geweldige bediening en bedieningselementen. Daarbij is het een lekker compacte lichtgewicht. De 24mm f/2.8 G is zeer scherp bij open diafragma. De chromatische aberraties zijn zeer goed onder controle. De scherpte neemt wat af naar de hoeken van het beeld. Ook is de bokeh aan de drukke kant. Maar over het algemeen waardeert Rishi deze compacte groothoek. Eindoordeel: Silver Award met een score van 89%.
 • Cameralabs.com (Gordon Laing, full review): De Sony FE 24mm f/2.8 G is volgens Gordon een aantrekkelijke geprijsde primelens voor groothoekfotografie. Hij is scherp over het hele beeld, zelfs bij de grootste diafragma’s. De scherpstelling is snel en stil. Deze Sony is ook goed weerbestendige afgedicht en ook de bediening is dik in orde. Heel sterk aan deze lens is dat hij heel goed presteert terwijl hij tegelijk zeer compacte en lichtgewicht is. Dat maakt dat je een zeer draagbare combinatie krijgt met de kleinere body's van Sony. Ook aps c-fotografen komen aan hun trekken met deze lens, want zij krijgen een uitstekende 36mm lens.
  De weergave van de bokeh is voor Gordon net iets te scherp en te druk. Een ander klein minpunt is de merkbare focusbreathing, wat voor sommige videografen een ‘no go’ zal zijn, en waar ook high end lenzen van Sony last van kunnen hebben.
  Maar al met al is deze Sony FE 24mm f/2.8 G een uitstekende keuze voor groothoekfotografen die veel waarde hechten aan draagbaarheid. Hij levert scherpe beelden, zelfs bij de body’s met de hoogste resolutie. Eindoordeel: Highly Recommended.
 • Digitalcameraworld.com (Rod Lawton, full review): De Sony FE 24mm f/2.8 G heeft een ontwerp waar je moeilijk kritiek op kunt hebben. Hij is klein en licht, hij heeft een diafragmaring die je kunt losklikken voor video. De autofocus is ook al uitstekend: snel, vloeiend en effectief stil. En hij ziet er heel goed gemaakt uit, en zo voelt hij ook aan.
  Nadeel is de enorme tonvormige vervorming wanneer je niet de correcties in de camera aanzet. Net zoals veel nieuwere lenzen profiteert hij niet alleen van digitale correcties, hij vertrouwt erop als onderdeel van het ontwerp. Daardoor krijgt hij van Rod niet de allerhoogste score. Eindoordeel: 4 van de 5 sterren.
 • Sony FE 24mm f/2.8 G Pcmag.com (Jim Fisher, full review): De Sony FE 24mm f/2.8 G is volgens Jim een van de lichtste fullframe lenzen voor Sony-camera's. De brandpuntsafstand is perfect voor stadsgezichten, omgevingsportretten en tal van andere ‘alledaagse’ onderwerpen. Voor wie graag licht bepakt op pad gaat, is dit een interessante lens.
  De prestaties zijn volgens Jim goed. Er zijn natuurlijk lenzen waarmee je nog dichterbij kunt scherpstellen, en lenzen die lichtsterker zijn zodat je mooiere vage achtergronden krijgt. Denk aan de 24 mm f/1.4 G Master, die superieur is (maar ook een superieure prijs heeft). Toch is ook de optiek van de 24mm f/2.8 redelijk goed. Ook de bouwkwaliteit, bedieningselementen en afwerking duiden erop dat dit een premium lens is.
  Toch is het niet de Editor’s Choice van Pcmag. Die eer blijft bij Sony FE 24mm f/1.4 GM. Ook de Sigma 24 mm f/3.5 DG DN Contemporary is iets beter volgens Jim. Omdat hij iets dichterbij scherpstelt, en hoewel het diafragma niet zo groot is, hij optisch superieur is.
  Toch zijn er redenen om voor de Sony-lens te kiezen. Zo heeft hij een functieknop en stille diafragmaregeling, plus volledige stof- en spatbescherming. Eindoordeel: Excellent met 4 van de 5 sterren.
 • Photographyblog.com (Mark Goldstein, full review): De Sony FE 24mm f/2.8 G is lekker klein en lichtgewicht, heeft een eersteklas afwerking, een uitstekende bouwkwaliteit en geeft een retrogevoel. De autofocus is snel en precies. Mooi is de traditionele diafragmaring, die door Sony perfect is uitgevoerd.
  Fijn is dat je met een speciale schakelaar de klikbare diafragmaring kunt uitschakelen, waardoor hij geschikt is voor video. Dat maakt hem voor videografen beter geschikt dan concurrent Sigma 24mm f/3.5 DG DN. Ook beter dan de Sigma is de Sony met z’n autofocus, die stil, zeer snel en heel betrouwbaar is.
  De Sigma biedt weer meer macromogelijkheden: hij kan fotograferen op slechts 11cm afstand van je onderwerp en biedt een vergroting van 0.5x; bij de Sony is dit slechts 0.19x.
  De Sony presteert optisch uitstekend en is haarscherp over het hele beeld, zelfs bij volledig open diafragma. Lichtafval is wijd open wel wat zwaar, maar chromatische aberraties zijn goed onder controle. De bokeh is mooi genoeg voor een lens met een bescheiden maximaal diafragma.
  De Sony heeft helaas één grote optische fout, aldus Mark: een zeer duidelijke tonvormige vervorming bij het fotograferen in raw. De jpeg’s zijn prima omdat de camerabody automatisch correcties aanbrengt, maar fotografeer je in raw, dan moet je in nabewerking deze lensfout corrigeren.
  De Sigma 24mm f/3.5 heeft een betere bouwkwaliteit, meer macromogelijkheden en is aanzienlijk goedkoper. De Sony 24mm f/2.8 is kleiner en lichter, heeft een sneller maximaal diafragma, snellere en stillere autofocus, een beter ontworpen zonnekap en extra features zoals de klikbare diafragmaring en de focushold knop. Beide lenzen zijn op hun eigen manier uitstekend. Eindoordeel: Recommended met 4 van de 5 sterren.
 • Thephoblographer.com (full review): De Sony 24mm f/2.8 G is volgens de reviewer zeker een interessante lens. Hij is perfect te combineren met bijvoorbeeld de compacte Sony A7c. Ondanks z’n lichte gewicht zullen de metalen constructie en de weerbestendige afdichting je vertrouwen geven.
  De beeldkwaliteit is over het algemeen plezierig. Hij stelt ook snel scherp en is nauwkeurig. De diafragmaring herinnert je aan vervlogen tijden en zorgt ervoor dat je je meer verbonden voelt met de lens. Door dat alles is het echt een leuke lens om te gebruiken.
  Is deze Sony echter z’n prijs waard ten opzichte van de Tamron 24mm f/2.8 Di III OSD, die een stuk voordeliger is? Voor de reviewer in ieder geval niet. Al is de Tamron van kunststof, hij heeft toch een uitstekende weerbestendige afdichting. Ook de afbeeldingen van de Tamron zijn scherp. Hij heeft wel last van vervorming.
  Het komt er kortom op neer of de diafragmaring, de metalen constructiekwaliteit en de iets snellere autofocusprestaties de fikse meerprijs waard zijn. Is dat het geval, dan zul je volgens de reviewer veel plezier beleven aan de Sony 24mm f/2.8 G. Eindoordeel: 4 van de 5 sterren.
 • The-digital-picture.com (Bryan Carnathan, full review): De Sony FE 24mm f/2.8 G is volgens Bryan een zeer aantrekkelijke, ultracompacte prime-lens. Hij is extreem licht van gewicht maar heeft toch een robuuste metalen constructie. De brandpuntsafstand van 24mm is veelzijdig, en dankzij het diafragma van f/2.8 fotografeer je ook op de locaties met weinig licht. Een mooie onscherpe achtergrond behoort ook tot de mogelijkheden. Voor een Sony FE-lens is hij bovendien betaalbaar, wat zijn populariteit ten goede zal komen.
 • Videoreview DPReview TV: Bekijk zeker de uitgebreide YouTube-review door Chris en Jordan van DPReview TV. Zij bespreken de drie nieuwe lenzen: Sony FE 24mm f/2.8 G, Sony FE 40mm f/2.5 G en Sony FE 50mm f/2.5 G. Ze laten zien hoe ze presteren en gaan in op de vraag of het overkill is om zowel de 40mm als de 50mm aan te schaffen. De YouTube-review vind je onderaan deze pagina.

Sony FE 24mm f/2.8 G op Cameranu.nl >>

Sony FE 24mm f/2.8 G op Cameraland.nl >>

Sony FE 24mm f/2.8 G op Kamera-express.nl >>

 

Belangrijkste kenmerken van de Sony FE 24mm f/2.8 G

 • Primelens voor Sony fullframe en aps c-camera’s
 • Weidse beeldhoek: zeer geschikt voor landschapsfotografie
 • Beeldkwaliteit: asferische en ED-glaselementen
 • Mooie bokeh: 7 afgeronde diafragmabladen
 • Razendsnel scherp: rappe en stille autofocus
 • Perfecte close-ups: minimale scherpstelafstand: 24 cm (met AF) / 18 cm (met MF)
 • Duurzaam ontwerp: aluminium body met hoogwaardige afwerking
 • Robuust: stof- en vochtbestendig
 • Heerlijk compact: 68 x 45 mm en slechts 162 gram

Sony FE 24mm f/2.8 G op Cameranu.nl >>

Sony FE 24mm f/2.8 G op Cameraland.nl >>

Sony FE 24mm f/2.8 G op Kamera-express.nl >>

 

Mooi filmpje over de Sony FE 24mm f/2.8 G

Bekijk een mooi en kort filmpje over de Sony FE 24mm f/2.8 G en z’n twee broertjes: de Sony FE 40mm f/2.5 G en de Sony FE 50mm f/2.5 G (3:35 minuten). Prachtige beelden! Als je even lekker wilt watertanden. Waarschuwing: daarna wil je hem hebben...

Sony FE 24mm f/2.8 G op Cameranu.nl >>

Sony FE 24mm f/2.8 G op Cameraland.nl >>

Sony FE 24mm f/2.8 G op Kamera-express.nl >>

 

Mooie YouTube-review van de Sony FE 24mm f/2.8 G

Bekijk een mooie YouTube-review van de Sony FE 24mm f/2.8 G door Chris en Jordan van DPReview TV (9:17 minuten). Prachtige beelden, en je ziet goed hoe deze 24mm presteert. Als je even lekker wilt watertanden. Waarschuwing: daarna wil je hem hebben...

Sony FE 24mm f/2.8 G op Cameranu.nl >>

Sony FE 24mm f/2.8 G op Cameraland.nl >>

Sony FE 24mm f/2.8 G op Kamera-express.nl >>

 

Beste groothoeklenzen op een rij

Heel veel groothoeklenzen (zoom en prime) heb ik voor je op een rij gezet, met daarbij de specificaties en belangrijkste reviews. Wil je er meer over lezen en kijken hoe ze scoren in de reviews? Bekijk dan dit handige overzichtsartikel. Onmisbaar als je een groothoeklens zoekt!

Bekijk dit overzichtsartikel >>

 

Alle Sony-lenzen op een rij

Hieronder staan alle Sony-objectieven die ik heb gereviewed op een rij, met daarbij de belangrijkste specs. Wil je er meer over lezen? Klik dan door naar mijn reviews. Binnenkort voeg ik meer reviews van Sony-lenzen toe. Kom dus zeker nog een keer terug!

ObjectiefVoor cameraFullframe?Soort lensPrijsRatingBekijk!
Sony FE 400mm f/2.8 GM OSSSony EJaSupertele1199998/100Reviews>
Sony FE 600mm f/4.0 GM OSSSony EJaSupertele1399998/100Reviews>
Sony FE 12-24mm f/2.8 GMSony EJaGroothoekzoom329995/100Reviews>
Sony FE 50mm f/1.2 GMSony EJaStandaard229995/100Reviews>
Sony FE 16-35mm f/2.8 GM IISony EJaGroothoekzoom269995/100Reviews>
Sony FE 24-70mm f/2.8 GM IISony EJaStandaardzoom239995/100Reviews>
Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS IISony EJaTelezoom299995/100Reviews>
Sony FE 85mm f/1.4 GMSony EJaPortret179995/100Reviews>
Sony FE 300mm f/2.8 GM OSSSony EJaSupertele669995/100Reviews>
Sony FE 50mm f/1.4 GMSony EJaStandaard184994/100Reviews>
Sony FE 100-400mm f/4.5-5.6 GM OSSSony EJaSupertelezoom289993/100Reviews>
Sony FE 200-600mm f/5.6-6.3 G OSSSony EJaSupertelezoom209993/100Reviews>
Sony FE 24-70mm f/2.8 GMSony EJaStandaardzoom224993/100Reviews>
Sony FE 100mm f/2.8 STF GM OSSSony EJaMacro184992/100Reviews>
Sony FE 135mm f/1.8 GMSony EJaPortret199995/100Reviews>
Sony FE 14mm f/1.8 GMSony EJaGroothoek159992/100Reviews>
Sony FE 24mm f/1.4 GMSony EJaGroothoek159992/100Reviews>
Sony FE 35mm f/1.4 GMSony EJaGroothoek169992/100Reviews>
Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSSSony EJaTelezoom249992/100Reviews>
Sony FE 12-24mm f/4.0 GSony EJaGroothoekzoom183990/100Reviews>
Sony FE 16-25mm f/2.8 GSony EJaGroothoekzoom139990/100Reviews>
Sony FE 16-35mm f/2.8 GMSony EJaGroothoekzoom269990/100Reviews>
Sony FE 16-35mm f/4.0 GSony EJaGroothoekzoom149990/100Reviews>
Sony FE 20-70mm f/4.0 GSony EJaStandaardzoom159990/100Reviews>
Sony FE 24-50mm f/2.8 GSony EJaStandaardzoom99990/100Reviews>
Sony FE 16-55mm f/2.8Sony ENeeStandaardzoom129990/100Reviews>
Sony E 15mm f/1.4 GSony ENeeGroothoek84990/100Reviews>
Sony FE 20mm f/1.8 GSony EJaGroothoek109990/100Reviews>
Sony FE 24-105mm f/4.0 GSony EJaStandaardzoom134990/100Reviews>
Sony FE 70-200mm f/4 Macro G IISony EJaTelezoom199990/100Reviews>
Sony FE 90mm f/2.8 Macro G OSSSony EJaMacro104990/100Reviews>
Sony 18-135mm f/3.5-5.6 OSSSony ENeeReiszoom64988/100Reviews>
Sony 70-200mm f/2.8 G SSM IISony EJaTelezoomNiet leverbaar88/100Reviews>
Sony E 10-20mm f/4.0 G PZSony ENeeGroothoekzoom84988/100Reviews>
Sony FE 24mm f/2.8 GSony EJaGroothoek69988/100Reviews>
Sony FE 35mm f/1.8Sony EJaGroothoek69988/100Reviews>
Sony FE 40mm f/2.5 GSony EJaStandaard69988/100Reviews>
Sony FE 50mm f/2.5 GSony EJaStandaard69988/100Reviews>
Sony FE 70-350mm f/4.5-6.3 G OSSSony ENeeSupertelezoom89988/100Reviews>
Sony FE 85mm f/1.8Sony EJaPortret64988/100Reviews>
Sony E 11mm f/1.8Sony ENeeGroothoek59985/100Reviews>
Sony FE 28-60mm f/4.0-5.6Sony EJaStandaardzoom44982/100Reviews>
Sony 100mm f/2.8 MacroSony EJaMacroNiet leverbaar80/100Reviews>
Sony 50mm f/2.8 MacroSony EJaMacro56580/100Reviews>
Sony E 16-50mm f/3.5-5.6 PZ OSS IISony ENeeStandaardzoom32980/100Reviews>
Sony FE 24-240mm f/3.5-6.3 OSSSony EJaReiszoom86580/100Reviews>

 

Sony A7R VOverzicht Sony systeemcamera’s

Sony heeft een reeks fantastische systeemcamera’s op de markt gebracht. Met fullframers als de Sony A1, A7R IV, A7S III en A7 IV. Daarnaast heeft Sony een mooie serie systeemcamera’s met aps c-sensor op de mat gelegd. Benieuwd naar alle Sony-camera’s? Ik heb ze voor je op een rij gezet in dit overzichtsartikel. Of klik hieronder op de links naar de reviews van de meest recente camera’s.

 

De allerbeste systeemcamera's

Ben je benieuwd naar de allerbeste systeemcamera's van dit moment? Ik heb alle top systeemcamera's voor je op een rij gezet! Mijn lijstje is altijd helemaal up to date. Neem een kijkje!

De allerbeste systeemcamera's >>

 

Beste systeemcamera's tot €2.000

Is je budget maximaal 2.000 euro? Dan staat er een hele reeks geweldige systeemcamera's voor je klaar. Ga voor een overzicht naar mijn toplijstje met systeemcamera's tot 2.000 euro (body-prijs).

Beste systeemcamera's tot €2.000 >>

 

Beste aps-c- en microfourthirds-camera’s

Ben je benieuwd naar de beste aps-c- en microfourthirds-camera’s van dit moment? Bekijk de allerbeste camera's met een cropsensor, de voor- en nadelen van elk model en tips bij je keuze. Neem een kijkje!

Beste aps-c- en mft-camera’s >>

 

Uitstekende camera of lens kopen? Denk eens aan occasions!

Zoek je een geweldige camera of lens, maar wil je niet het volle pond betalen? Denk dan eens aan occasions. De allerbeste webshops voor occasions bieden kwaliteit en een vol jaar garantie. Ik heb ze op een rij gezet!

Beste occasions >>

 

Beste webshop voor objectieven

Een fantastisch objectief koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van objectieven. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte Cameranu aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van Cameranu:

 • Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.1
 • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
 • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
 • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
 • Vijfvoudig winnaar van de Shopping Awards

Alle objectieven op Cameranu.nl >>

 

Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (8 beoordelingen)

Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy