Sony FE 24mm f/1.4 GM | Reviews & Tests

De Sony FE 24mm f/1.4 GM (SEL24F14GM.SYX) is een zeer lichtsterke groothoek voor je Sony systeemcamera uit de A9- of A7-serie. Met deze lens schiet je beelden met een betoverende bokeh. “Hij biedt een enorme scherpte tot in de hoeken van het beeld.” EISA-award: 'Beste groothoek primelens'. Alle belangrijke reviews!

Sony FE 24mm f/1.4 GMLichtsterke primelenzen: pure beeldkwaliteit

Lichtsterke primelenzen zijn het summum voor de professionele fotograaf en de serieuze amateur. De beeldkwaliteit ligt een stuk hoger dan die van zoomlenzen. Hieronder zie je specificaties plus de belangrijkste reviews van de Sony FE 24mm f/1.4 GM, die in oktober 2018 op de markt is gekomen.

Sony FE 24mm f/1.4 GM

Brandpuntsafstand: 24mm | Maximaal diafragma: f/1.4 | Lensvatting: Sony E (fullframe) | Gewicht: 445gr | Lengte: 92.4mm | Beeldstabilisatie: nee | Stof- en spatwaterdicht: ja | Minimale scherpstelafstand: 24cm | Vergrotingsfactor: 0.17x | Filtermaat: 67mm | Release datum: oktober 2018 | Frankwandelt-rating 92/100 | Prijs: 1.449 euro op CameraNU.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Klantreviews op CameraNU.nl >>

Klantreviews op Kamera-express.nl >>

Sony FE 24mm f/1.4 GM Deze Sony-lens in het kort

De zeer lichtsterke Sony FE 24mm f/1.4 GM uit de vermaarde, professionele G Master-serie biedt uiterste scherpte tot in de hoeken. Onder alle lichtomstandigheden ben je verzekerd van heldere en scherpe foto’s. Landschappen, buiten- en binnenarchitectuur en ook de nachtelijke sterrenhemel komen tot hun recht met deze lichtgewicht prime-lens. Het nauwkeurig afgeronde 11-blads diafragma zorgt voor een dromerige, heerlijk zachte bokeh.

Topglas en krachtige SuperSonic Motor

De Sony FE 24mm heeft topglas aan boord. Zo bevat hij 2 precisie-XA-elementen tegen ‘sagittale flare’, een veel voorkomende vertekening bij lenzen met grote diafragma-opening. Het lichte en compacte ontwerp heeft de lens te danken aan de nieuw ontworpen, krachtige Direct Drive SuperSonic Motor (DDSSM). Deze maakt een snelle reactietijd, uiterst nauwkeurige positionering en stille bediening mogelijk bij het schieten van foto’s en video’s. Deze toplens is dankzij z’n compactheid ook een geweldige reisgenoot.

Deze Sony-lens is ideaal voor:

 • Architectuurfotografie
 • Interieurfotografie
 • Landschapsfotografie
 • Reisfotografie
 • Reportagefotografie

Sony FE 24mm f/1.4 GM op CameraNU.nl >>

Sony FE 24mm f/1.4 GM op Cameraland.nl >>

Sony FE 24mm f/1.4 GM op Kamera-express.nl >>

Sony cashback-actie van CameraNU.nlTot €200 korting op geselecteerde Sony objectieven!

Ontvang tijdelijk tot wel €200 korting op geselecteerde Sony portretlenzen! Je profiteert van deze actie tot en met 30 april 2024!

Deze actie bij CameraNU.nl >>

 

Sony FE 24mm f/1.4 GM(Professionele) reviewers over de Sony FE 24mm f/1.4 GM

De Sony FE 24mm f/1.4 GM: hoe scoort hij bij de reviewers? Alle belangrijke reviews vat ik hieronder voor je samen!

 • Fototijdschrift Zoom.nl (januari/februarinummer 2019, full review): “Als Sony met een nieuwe G Master-lens komt, is dat meestal een juweeltje”, aldus Zoom.nl. Hoe goed is deze lichtsterke groothoek? vraagt de reviewer zich af. Aan het glas zal het niet liggen, want dat is van topkwaliteit. Het volledig nieuwe optische ontwerp heeft 2 speciale XA-elementen die onder meer de beeldfout coma tegengaat. Sony verwacht dat dit objectief vooral ook door astrofotografen wordt ingezet, en daar treedt deze beeldfout vaak op. Maar ook voor landschapsfotografie en zelfs portretfotografie zal deze lens vaak gebruikt worden.
  Deze Sony is licht en compact en ligt erg fijn in de hand. Hij past daarmee goed bij de compacte body’s van de A7- en A9-serie. De bouw is van hoge kwaliteit. “De materialen zijn goed gekozen en de ergonomie is erg fijn. De verschillende bewegende onderdelen lopen soepel, maar niet té. Fijn voor fotografie, nog fijner voor videografie.”
  De beeldkwaliteit staat op hetzelfde hoge niveau. “De scherpte is fijn en tot in de hoeken goed. Detaillering en stofuitdrukking liggen ook op een hoog nieau, waardoor beelden er plastisch en tastbaar uitzien.” Ook de bokeh is mooi en zacht dankzij liefst 11 diafragmalamellen.
  Kortom: deze Sony is een fraaie toevoeging aan de GM line-up van Sony. Een ideale lens voor groothoekfotografie bij uitdagend licht. Optische prestaties en uitvoering liggen beide op een hoog niveau. Het prijskaartje is navenant hoog. Eindoordeel: Diamant Award met het cijfer 8.5.
 • Sony FE 24mm f/1.4 GMFototijdschrift Chip Magazine (februarinummer 2019, full review): Chip nam de Sony FE 24mm f/1.4 GM mee naar IJsland en kwam terug met prachtige foto’s, onder andere van het adembenemende noorderlicht. Voor dit soort foto’s is deze lichtsterke groothoek perfect geschikt. Het objectief heeft volgens de reviewers sowieso veel goeds te bieden in een compacte en lichte behuizing. Hij behoort tot de beste groothoekobjectieven die er zijn voor de Sony A7- en A9-series.
  Deze Sony G Master combineert de grote beeldhoek van 84 graden met een zeer helder diafragma van f/1.4. Dat maakt deze lens tot een ideaal gereedschap voor landschapsfotografen. De autofocus is snel en trefzeker, ook in combinatie met Sony’s ogen-autofocus als je de lens inzet voor portretten.
  De beeldkwaliteit is supergoed. “De scherpte wordt naar de hoeken toe nauwelijks minder en de foto’s zijn bijna helemaal vrij van vervormingen.” Eindoordeel: zeer goed met het cijfer 1.2 (een 1 is het hoogst haalbare).
 • Fototijdschrift Digifoto Pro (Eefke Burg, full review, nr. 2/2019): De G Master-reeks vormt de top van het lenzenarsenaal van Sony. Deze 24mm is klein en heel licht voor een objectief met deze lichtsterkte. “Daardoor is hij heel geschikt voor onopvallend reportagewerk.”
  Optisch is deze Sony ook toegesneden op reportagegebruik. “Dat wil zeggen: goede scherpte en goed contrast over een groot deel van het beeldveld vanaf volle opening en een mooie bokeh.”
  Diafragmeer je wat, dan nemen scherpte en contrast nog toe richting de hoeken. Klein schoonheidsfoutje is wel dat de uiterste hoeken nooit de scherpte bereiken van de rest van het beeld. De Sony stelt snel scherp.
  Het objectief is goed gecorrigeerd, met wel wat longitudinale kleurfouten, maar weinig vertekening, coma of astigmatisme. “Kortom: fijn objectief voor reportage-werk, waarmee je onopvallend goede foto’s kunt maken, ook bij zeer weinig licht.” Eindoordeel: Goud Award.
 • Landschapsfotograaf Albert Drost op CameraNU.nl: “Na een aantal uren met het Sony 24mm f/1.4 GM objectief te hebben gefotografeerd, kan ik er de volgende dingen over zeggen… De 24mm is geschikt voor het fotograferen van verschillende onderwerpen. Je maakt er portretten mee die een uitstekende scherpte hebben en waarbij je onderwerp mooi loskomt van de achtergrond. Maar ook voor straatfotografie is deze groothoek een goede keuze, mede door het formaat en het gewicht. De Sony A7R III systeemcamera samen met de 24mm is een geweldige combinatie hiervoor.”
  Lees het volledige review van Albert op CameraNU.nl >>
 • Sony FE 24mm f/1.4 GMTechradar.com (Phil Hall, full review): Als je al een tijd wacht op een groothoek prime-lens van Sony, dan zul je zeker niet teleurgesteld zijn in de FE 24mm f/1.4 GM. Het is een heerlijke lens, die op zo’n hoog niveau is ontwikkeld, dat hij alle goeds dat hij te bieden heeft zeker ook op toekomstige Alpha-fullframe camera’s zal kunnen leveren.
  Hij is lichtgewicht en goed gemaakt, legt verbazingwekkend veel details vast en heeft een schitterende bokeh. Ook de autofocus werkt zeer snel en goed. En de bediening is om door een ringetje te halen.
  De prijs is er wel naar, want hij kost meer dan twee keer zoveel als de ook erg capabele Sigma 24mm f/1.4 DG HSM | Art. Maar heb je diepe zakken, dan zul je zeker niet teleurgesteld zijn in deze Sony. Eindoordeel: 4.5 van de 5 sterren.
 • Digitalcameraworld.com (Rod Lawton, full review): Zoals andere G Master lensen is ook deze ontworpen om de beste specificaties én prestaties te bieden voor fotografen die veel eisen stellen. Dat maakt deze lens zo duur. Heb je echt een snelle groothoek nodig die vrij is van vertekeningen dan maakt deze lens fotografie mogelijk die met andere lenzen onmogelijk is. Denk aan specialistisch werk als bruidsfotografie bij weinig licht.
  Wil je alleen een uitstekende groothoek en is het grote diafragma van minder belang, dan is bijvoorbeeld de Sony 12-24mm f/4 zoom een veelzijdiger lens die ook nog eens meer groothoek biedt. Maar bedenk wel dat je dan een lens hebt die 3 f-stops minder lichtsterk is. En zelfs de lichtsterke 16-35mm f/2.8 G Master biedt 2 stops minder lichtsterkte dan deze Sony.
  Kortom: de Sony FE 24mm f/1.4 GM is een zeer gespecialiseerde, zeer dure lens. Optisch is hij niet helemaal perfect. Maar voor groothoekfotografie bij weinig licht met Sony fullframe systeemcamera’s is er geen beter alternatief. Eindoordeel: 4 van de 5 sterren.
 • Photographyblog.com (Mark Goldstein, full review): De Sony FE 24mm f/1.4 GM is een uitzonderlijk goede groothoek primelens met een zeer snel maximaal diafragma. Het is tevens een zeer dure lens. Hij is relatief compact en lichtgewicht. De optiek levert excellente scherpte in zowel het centrum als de hoeken van het beeld, vrijwel over het hele diafragma-bereik, zelfs als je met volledig open diafragma schiet.
  Het vrijwel circulaire 11-bladige diafragma zorgt voor een heerlijke bokeh, ondanks dat het een groothoeklens is. Daardoor is hij geschikt voor vele soorten fotografie, van landschapsfotografie tot portretten. Gebruik je hem op bijvoorbeeld de Sony A7R III met z’n hoge resolutie, dan krijg je ongelofelijk gedetailleerde, zeer scherpe beelden.
  De autofocus is snel, vrijwel geruisloos en zeer betrouwbaar. Handmatig scherpstellen gaat zeer intuïtief. Ook de bouwkwaliteit ligt zeer hoog, met een uitstekende weerbestendigheid. Eindoordeel: Highly Recommended met 4.5 van de 5 sterren.
 • Phillipreeve.net (full review): Na vele maanden fotograferen met de Sony 1.4/24 GM kan de reviewer melden dat Sony het alweer helemaal goed heeft gedaan. Dit is het ultimieme ‘manusje van alles’ op het gebied van groothoeklenzen. Hij is heel klein, licht, heeft alle kwaliteiten die je van een high end-lens verwacht, geweldige bouwkwaliteit, fatsoenlijke prestaties op het gebied van landschaps- en astro-fotografie.
  Hij excelleert zelfs in portret-, trouw- en documentaire fotografie. Dit is de beste lens als je veel verschillende onderwerpen fotografeert of als je alleen één enkele groothoeklens wilt hebben.
 • Ephotozine.com (John Riley, full review): Er zijn een aantal echt excellente lenzen op de markt, en de Sony G Master-serie heeft enkele van de allerbeste lenzen in z’n pakket. Dit geldt ook voor de nieuwe Sony FE 24mm f/1.4 GM, die onberispelijk presteert op een prijsniveau dat concurrerend is met Canon en dat veel lager ligt dan Nikon.
  Er zijn alternatieven van third-party’s die ook zeer goed zijn. Maar wil je een lens van de fabrikant Sony zelf, dan is deze lens een buitengewoon aantrekkelijke keuze. De hoge verwachtingen van de reviewers zijn helemaal waargemaakt. Eindoordeel: Editor’s Choice met 5 uit 5 sterren.
 • Imaging-resource.com (Jaron Schneider, full review): De Sony FE 24 mm f/1.4 GM voldoet aan de hoge verwachtingen die Sony claimde bij de introductie. Hij is licht van gewicht, heeft een geweldige bokeh, een snel diafragma, uitstekende hoek-tot-hoekscherpte en sterke controle van aberraties. De reviewer is erg onder de indruk van wat Sony hier voor elkaar heeft gebokst. Deze lens is met gemak net zo scherp of zelfs scherper dan die van de concurrentie, en tegelijk aanzienlijk lichter. Dat maakt deze mooie lens moeilijk te weerstaan.
 • Cameralabs.com (Thomas, full review): De Sony FE 24mm f/1.4 GM is volgens de reviewer een echte winnaar: scherp in de hoeken bij een fullframe sensor, licht en klein, met weinig overstraling, schittering en ghosting en een mooie achtergrond bokeh. Een fijne bonus zijn de mooie diafragmaring, de vergrendelbare lenskap en de focusvergrendelingsknop.
  Alles bij elkaar plus de grondige weerbestendigheid maken dit een onvervalste telg uit de G Master-serie. Al met al is de prijs van de Sony FE 24mm f/1.4 GM gerechtvaardigd. Eindoordeel: Highly Recommended.
 • Klantreview op CameraNU.nl: “Top lens. Als ik 1 lens mocht meenemen dan was het de 24mm GM. Dit is een voortreffelijke lens, haarscherp en super snel. Met f/1.4 is hij uitermate geschikt voor astrofotografie, maar ook portretten of straatfotografie is geen probleem voor deze compacte en snelle lens. Voor een GM lens is hij tevens klein van formaat wat ideaal is als je weinig ruimte hebt of geen zin hebt om met een zware zoomlens rond te lopen.
  De lens heeft een instelbare knop; uitermate handig om deze op Eye AF in te stellen zodat je kan kiezen of je wilt focussen op het oog.
  Dit is mijn eerste GM lens en ik ben er uitermate tevreden over. Dit is een lens die tot 100MP meegaat dus over 10 of 20 jaar heb je hier nog steeds plezier van.” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Klantreview op Kamera-express.nl: “Als je twijfelt, kopen! Dit is echt een hele fijne lens. Ik heb ontzettend lang getwijfeld. Want laten we eerlijke wezen, het is een best bedrag. Maar ik heb er geen moment spijt van gehad nu ik hem heb gekocht. Haarfijn beeld, alle ringen draaien naadloos en ook nog erg lichtgewicht.” Bekijk alle reviews van kopers >>

Sony FE 24mm f/1.4 GM op CameraNU.nl >>

Sony FE 24mm f/1.4 GM op Cameraland.nl >>

Sony FE 24mm f/1.4 GM op Kamera-express.nl >>

 

Highlights van de Sony FE 24mm f/1.4 GM

 • Topkwaliteit: 11-blads afgerond diafragma
 • Dromerige, boterzachte bokeh
 • Unieke close-ups: minimale scherpstelafstand van 24cm
 • Nieuw ontworpen focussysteem
 • Snelle en stille focus
 • Simpele bediening
 • Robuust en waterbestendig

Sony FE 24mm f/1.4 GM op CameraNU.nl >>

Sony FE 24mm f/1.4 GM op Cameraland.nl >>

Sony FE 24mm f/1.4 GM op Kamera-express.nl >>

 

Sony FE 24mm f/1.4 GM wint EISA-award 2019-2020

De Sony FE 24mm f/1.4 GM heeft een van de prestigieuze EISA-awards 2019-2020 gewonnen. Het is de ‘Beste groothoek primelens’ van 2019-2020! Benieuwd naar de andere winnaars?

Alle winnende camera’s en lenzen >>

 

Mooi filmpje over de Sony FE 24mm f/1.4 GM

Bekijk een mooie YouTube-review van de Sony FE 24mm f/1.4 GM door Rick van CameraNU.nl (4:23 minuten). Rick trotseert de ijzige kou van IJsbeelden Festival Nederland in Zwolle om deze Sony grondig te testen. Waarschuwing: daarna wil je hem hebben...

Sony FE 24mm f/1.4 GM op CameraNU.nl >>

Sony FE 24mm f/1.4 GM op Cameraland.nl >>

Sony FE 24mm f/1.4 GM op Kamera-express.nl >>

 

Beste groothoeklenzen op een rij

Heel veel groothoeklenzen (zoom en prime) heb ik voor je op een rij gezet, met daarbij de specificaties en belangrijkste reviews. Wil je er meer over lezen en kijken hoe ze scoren in de reviews? Bekijk dan dit handige overzichtsartikel. Onmisbaar als je een groothoeklens zoekt!

Bekijk dit overzichtsartikel >>

 

Alle Sony-lenzen op een rij

Hieronder staan alle Sony-objectieven die ik heb gereviewed op een rij, met daarbij de belangrijkste specs. Wil je er meer over lezen? Klik dan door naar mijn reviews. Binnenkort voeg ik meer reviews van Sony-lenzen toe. Kom dus zeker nog een keer terug!

ObjectiefVoor cameraFullframe?Soort lensPrijsRatingBekijk!
Sony FE 400mm f/2.8 GM OSSSony EJaSupertele1199998/100Reviews>
Sony FE 600mm f/4.0 GM OSSSony EJaSupertele1399998/100Reviews>
Sony FE 12-24mm f/2.8 GMSony EJaGroothoekzoom329995/100Reviews>
Sony FE 50mm f/1.2 GMSony EJaStandaard229995/100Reviews>
Sony FE 16-35mm f/2.8 GM IISony EJaGroothoekzoom269995/100Reviews>
Sony FE 24-70mm f/2.8 GM IISony EJaStandaardzoom239995/100Reviews>
Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS IISony EJaTelezoom299995/100Reviews>
Sony FE 85mm f/1.4 GMSony EJaPortret179995/100Reviews>
Sony FE 300mm f/2.8 GM OSSSony EJaSupertele669995/100Reviews>
Sony FE 50mm f/1.4 GMSony EJaStandaard184994/100Reviews>
Sony FE 100-400mm f/4.5-5.6 GM OSSSony EJaSupertelezoom289993/100Reviews>
Sony FE 200-600mm f/5.6-6.3 G OSSSony EJaSupertelezoom209993/100Reviews>
Sony FE 24-70mm f/2.8 GMSony EJaStandaardzoom224993/100Reviews>
Sony FE 100mm f/2.8 STF GM OSSSony EJaMacro184992/100Reviews>
Sony FE 135mm f/1.8 GMSony EJaPortret199995/100Reviews>
Sony FE 14mm f/1.8 GMSony EJaGroothoek159992/100Reviews>
Sony FE 24mm f/1.4 GMSony EJaGroothoek159992/100Reviews>
Sony FE 35mm f/1.4 GMSony EJaGroothoek169992/100Reviews>
Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSSSony EJaTelezoom249992/100Reviews>
Sony FE 12-24mm f/4.0 GSony EJaGroothoekzoom183990/100Reviews>
Sony FE 16-35mm f/2.8 GMSony EJaGroothoekzoom269990/100Reviews>
Sony FE 16-35mm f/4.0 GSony EJaGroothoekzoom149990/100Reviews>
Sony FE 20-70mm f/4.0 GSony EJaStandaardzoom159990/100Reviews>
Sony FE 24-50mm f/2.8 GSony EJaStandaardzoom99990/100Reviews>
Sony FE 16-55mm f/2.8Sony ENeeStandaardzoom129990/100Reviews>
Sony E 15mm f/1.4 GSony ENeeGroothoek84990/100Reviews>
Sony FE 20mm f/1.8 GSony EJaGroothoek109990/100Reviews>
Sony FE 24-105mm f/4.0 GSony EJaStandaardzoom134990/100Reviews>
Sony FE 70-200mm f/4 Macro G IISony EJaTelezoom199990/100Reviews>
Sony FE 90mm f/2.8 Macro G OSSSony EJaMacro104990/100Reviews>
Sony 18-135mm f/3.5-5.6 OSSSony ENeeReiszoom64988/100Reviews>
Sony 70-200mm f/2.8 G SSM IISony EJaTelezoomNiet leverbaar88/100Reviews>
Sony E 10-20mm f/4.0 G PZSony ENeeGroothoekzoom84988/100Reviews>
Sony FE 24mm f/2.8 GSony EJaGroothoek69988/100Reviews>
Sony FE 35mm f/1.8Sony EJaGroothoek69988/100Reviews>
Sony FE 40mm f/2.5 GSony EJaStandaard69988/100Reviews>
Sony FE 50mm f/2.5 GSony EJaStandaard69988/100Reviews>
Sony FE 70-350mm f/4.5-6.3 G OSSSony ENeeSupertelezoom89988/100Reviews>
Sony FE 85mm f/1.8Sony EJaPortret64988/100Reviews>
Sony E 11mm f/1.8Sony ENeeGroothoek59985/100Reviews>
Sony FE 28-60mm f/4.0-5.6Sony EJaStandaardzoom44982/100Reviews>
Sony 100mm f/2.8 MacroSony EJaMacroNiet leverbaar80/100Reviews>
Sony 50mm f/2.8 MacroSony EJaMacro56580/100Reviews>
Sony FE 24-240mm f/3.5-6.3 OSSSony EJaReiszoom86580/100Reviews>

 

Sony A7R VOverzicht Sony systeemcamera’s

Sony heeft een reeks fantastische systeemcamera’s op de markt gebracht. Met fullframers als de Sony A1, A7R IV, A7S III en A7 IV. Daarnaast heeft Sony een mooie serie systeemcamera’s met aps c-sensor op de mat gelegd. Benieuwd naar alle Sony-camera’s? Ik heb ze voor je op een rij gezet in dit overzichtsartikel. Of klik hieronder op de links naar de reviews van de meest recente camera’s.

 

De allerbeste systeemcamera's

Ben je benieuwd naar de allerbeste systeemcamera's van dit moment? Ik heb alle top systeemcamera's voor je op een rij gezet! Mijn lijstje is altijd helemaal up to date. Neem een kijkje!

De allerbeste systeemcamera's >>

 

Beste systeemcamera's tot €2.000

Is je budget maximaal 2.000 euro? Dan staat er een hele reeks geweldige systeemcamera's voor je klaar. Ga voor een overzicht naar mijn toplijstje met systeemcamera's tot 2.000 euro (body-prijs).

Beste systeemcamera's tot €2.000 >>

 

Beste aps-c- en microfourthirds-camera’s

Ben je benieuwd naar de beste aps-c- en microfourthirds-camera’s van dit moment? Bekijk de allerbeste camera's met een cropsensor, de voor- en nadelen van elk model en tips bij je keuze. Neem een kijkje!

Beste aps-c- en mft-camera’s >>

 

Uitstekende camera of lens kopen? Denk eens aan occasions!

Zoek je een geweldige camera of lens, maar wil je niet het volle pond betalen? Denk dan eens aan occasions. De allerbeste webshops voor occasions bieden kwaliteit en een vol jaar garantie. Ik heb ze op een rij gezet!

Beste occasions >>

 

Beste webshop voor objectieven

Een fantastisch objectief koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van objectieven. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte CameraNU.nl aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van CameraNU.nl:

 • Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.2
 • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
 • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
 • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
 • Beste Website van het Jaar 2022

Alle objectieven op CameraNU.nl >>

 

Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (11 beoordelingen)

Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy