Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II: Reviews & Tests

De Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II is een prachtige ultragroothoek zoomlens voor je Sony systeemcamera. Deze zoomlens uit de G Master-serie is de droom van iedere professionele landschaps- en architectuurfotograaf en filmer. “Voldoet aan de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende fotografen en videografen.” Alle belangrijke reviews!

Sony FE 16-35mm f/2.8 GM IIGroothoekzoomlenzen: spectaculaire panorama’s

Weidse landschappen, spectaculaire architectuur, adembenemende stadspanorama’s. Dat tover je allemaal uit je camera met een groothoekzoomlens. Hieronder zie je specificaties plus de belangrijkste reviews van de Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II, die half september 2023 op de markt is gekomen.

Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II

Brandpuntsafstand: 16-35mm | Maximaal diafragma: f/2.8 | Lensmount: Sony E (fullframe) | Geschikt voor fullframe: ja | Gewicht: 547gr | Lengte x diameter: 112 x 88mm | Stof- en spatwaterdicht: ja | Beeldstabilisatie: nee | Minimale scherpstelafstand: 22cm | Vergrotingsfactor: 0.32x | Filtermaat: 82mm | Release datum: half september 2023 | Frankwandelt-rating 95/100 | Prijs: 2.699 euro op CameraNU.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Klantreviews op CameraNU.nl >>

Klantreviews op Kamera-express.nl >>

Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II op CameraNU.nl >>

Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II op Cameraland.nl >>

Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II op Kamera-express.nl >>

Sony FE 16-35mm f/2.8 GM IIDeze Sony-lens in het kort

De Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II combineert G Master-prestaties met het lichtste en kleinste ontwerp in zijn klasse. Deze lens is de nieuwste toevoeging aan Sony’s trits van f/2.8 G Master zoomlenzen. Alle lenzen in deze reeks zijn ontworpen voor veeleisende videografen en fotografen.

Uitzonderlijke autofocusprestaties

Niet alleen het compacte en lichte ontwerp valt op, maar ook de snelheid en betrouwbaarheid van z’n autofocus. De vier XD lineaire motoren zorgen voor uitzonderlijke autofocusprestaties, flexibele tracking en focuscompensatie, wat ideaal is voor zowel foto's als video's.

Sony FE 16-35mm f/2.8 GM IIUitstekende beeldkwaliteit

De beeldkwaliteit van deze lens is van de buitencategorie. Het geavanceerde lensontwerp en de premium coatings zorgen voor een hogere resolutie, zeer weinig chromatische aberratie en minimale schittering en spiegeling. Het resultaat: altijd heldere opnames met een scherpte van hoek tot hoek.

Fraaie bokeh

De beeldkwaliteit is zo goed, dat deze lens kan concurreren met topklasse prime-lenzen. Dankzij het grote maximale diafragma in combinatie met een kleine scherpstelafstand tot 22cm zorgt voor een fraaie bokeh bij close-ups. Het snelle diafragma maakt hem ook uitermate geschikt voor avondopnames en interieurfotografie.

Sony FE 16-35mm f/2.8 GM IIVoor filmers

Goed nieuws voor videografen is dat deze GM-lens is afgestemd op hun behoeftes. Zo zijn focus breathing, focusverschuiving en axiale verschuiving tijdens het zoomen geminimaliseerd om ongewenste bewegingen en variaties in de beeldhoek te voorkomen. Deze lens ondersteunt ook de Breathing Compensation-functie van cine- en Alpha-camera's. De handmatige diafragmaring kun je losklikken voor geruisloze bediening. En zelfs de ‘zoomsmoothness’ kun je aanpassen.

Veelzijdige instelmogelijkheden

Deze professionele ultragroothoek biedt ook veelzijdige instelmogelijkheden, met onder andere twee programmeerbare scherpstelvergrendelknoppen en een scherpstelmodusschakelaar. Al met al zorgt dit voor een professionele workflow en optimale flexibiliteit.

Sony FE 16-35mm f/2.8 GM IIVocht- en stofbestendig

Deze compacte groothoekzoom is niet alleen kleine en licht, maar ook zeer robuust gebouwd. Hij is betrouwbaar onder alle omstandigheden dankzij de vocht- en stofbestendigheid en fluorinecoating.

Deze Sony-lens is ideaal voor:

 • Landschapsfotografie
 • Architectuurfotografie
 • Interieurfotografie
 • Filmers en videografen

Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II op CameraNU.nl >>

Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II op Cameraland.nl >>

Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II op Kamera-express.nl >>

Sony cashback-actie van CameraNU.nlTot €500 cashback op Sony camera’s, lenzen en accessoires!

Profiteer van cashbackbedragen tot €500 op geselecteerde camera's, objectieven en accessoires tijdens de Sony Zomer Cashback. Je profiteert van deze actie tot en met 31 juli 2024!

Deze actie bij CameraNU.nl >>

Deze actie bij Kamera-express.nl >>

 

Sony FE 16-35mm f/2.8 GM IIProfessionele reviewers over de Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II

De Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II: hoe scoort hij bij de reviewers? Alle belangrijke reviews vat ik hieronder voor je samen. Kom dus zeker nog eens langs binnenkort!

 • Petapixel.com (Chris Niccolls, full review): De Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II maakt volgens Chris zo'n sterke indruk dat hij het moeilijk vindt om hem niet aan bijna iedereen aan te bevelen. “Zelfs als je kijkt naar het al uitstekende origineel is de nieuwe 16-35mm in vrijwel elk opzicht lichter en beter.”
  Hij heeft één belangrijk probleem: het hoge prijskaartje. “Hij behoort tot de dure professionele f/2.8 zoomlenzen. Maar kijk je naar z’n veelzijdigheid en het bruikbare zoombereik dat hij bestrijkt, dan zul je niet teleurgesteld zijn in de resultaten.”
  Als je de originele Sony FE 16-35mm f/2.8 GM al in huis hebt, dan hoef je niet per se te upgraden. Ook dat is een uitstekende lens. Een alternatieve budgetoptie is volgens Chris de Tamron 17-35mm f/2.8: hij combineert een veel lagere prijs met beelden van hoge kwaliteit. De prijs/kwaliteit-verhouding is heel goed, maar de Sony is beter.
 • Sony FE 16-35mm f/2.8 GM IIDigitalcameraworld.com (Gareth Bevan, full review): De release van deze Sony 16-35 GM II markeert volgens Gareht het hoogtepunt van de tweede generatie ‘heilige drie-eenheid-lenzenserie’. “Hij voldoet zeker aan de verwachtingen als grote finale.”
  Deze ultragroothoekzoom levert volgens Gareth een uitzonderlijke beeldkwaliteit over het gehele beeld en beschikt over een opmerkelijke scherpte. “Er zijn opmerkelijke verbeteringen doorgevoerd in de hoeken, waardoor vervorming en vignettering effectief worden verminderd.”
  Wat ook heel opmerkelijk is: de lens is compacter en lichter dan de voorganger. Helaas is ook het prijskaartje opmerkelijk, maar dat valt te verwachten van een lens met de G Master-branding. Volgens Gareth is dat de premie die je betaalt boven de lenzen van andere partijen die volgens hem “aantoonbaar een vergelijkbare beeld- en constructiekwaliteit bieden”. Eindoordeel: 4.5 van de 5 sterren.
 • Sony FE 16-35mm f/2.8 GM IIPhotographyblog.com (Mark Goldstein, full review): Sony blijft zijn lensassortiment verbeteren en verfijnen met de lancering van de Mark II-versie van de FE 16-35mm F2.8 GM, schrijft Mark.
  Als Sony's vlaggenschip groothoekzoom heeft de FE 16-35mm F2.8 GM II volgens Mark veel waar te maken. En gelukkig: hij stelt niet teleur. “Als je op zoek bent naar de beste ultragroothoeklens voor je Sony A7R V, een even nieuwe A7C R of een vergelijkbare body met hoge resolutie, dan is dit de lens die je moet hebben.”
  De scherpte is uitmuntend in het midden van het beeld over het gehele diafragma en zoombereik. Hij presteert ook briljant aan de randen van het beeld, waarmee hij zijn toch al uitstekende voorganger overtreft.
  De autofocus is zeer snel, zeer stil en zeer betrouwbaar dankzij de vier XD lineaire motoren. De lens is ook korter en aanzienlijk lichter dan het origineel. De bouwkwaliteit blijft wel hoog. Mooi is de toevoeging van een diafragmaring, compleet met Iris Lock- en Click-schakelaars.
  Kortom: “Als geld geen rol speelt, zal de sterk verbeterde Sony FE 16-35mm F2.8 GM II voldoen aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende fotografen en videografen.” Eindoordeel: Essential met 5 van de 5 sterren.
 • Sony FE 16-35mm f/2.8 GM IIPcmag.com (Jim Fisher, full review): De hoogwaardige Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II stelt in een oogwenk scherp en maakt scherpe groothoekfoto's, concludeert Jim in zijn review. Eindoordeel: Excellent met 4 van de 5 sterren.
 • Photofacts.nl (fotograaf Nando Harmsen, full review): Deze G-master is heel prettig in het gebruik, schrijft Nando. “Dit is mede te danken aan het geringe gewicht en prettige formaat. Ik ben heel erg te spreken over de diafragmaring en de aanwezigheid van de focusknoppen.”
  Opvallend is dat beeldstabilisatie ontbreekt. Geen probleem voor Nando, omdat vrijwel alle moderne camera's beeldstabilisatie aan boord hebben. En het weglaten heeft de lens licht gehouden. De vervormingen zijn volgens Nando normaal voor een dergelijk brandpuntbereik. Wel is de vignettering aan de sterke kant bij 16mm en f/2.8, iets om rekening mee te houden als sterren fotografeert.
  Het objectief heeft een hoog prijskaartje, maar “ben je op zoek naar een optimale beeldkwaliteit in dit zoombereik, dan is de FE 2.8/16-35mm GM II een aanrader”.
 • Sony FE 16-35mm f/2.8 GM IIAmateurphotographer.com (Andy Westlake, full review): Met de FE 16-35mm f/2.8 GM II heeft Sony er volgens Andy een hattrick van uitstekende updates van zijn trio professionele zoomlenzen van gemaakt. “Eigenlijk is er nauwelijks iets dat niet leuk is aan deze lens. Hij is indrukwekkend klein en licht voor een fullframe f/2.8 groothoekzoomlens en levert consistent uitstekende beelden.”
  Daarnaast stelt hij snel en stil scherp. En de diafragmaring is een zeer welkome toevoeging. Wie onder barre omstandigheden fotografeert, zal blij zijn met de stof- en vochtbestendige constructie.
  Indrukwekkende alternatieven zijn er wel. Zoals de Sigma 14-24mm f/2.8 DG DN Art, die breder zicht biedt voor de helft van de prijs. Helaas accepteert die lens geen inschroeffilters. Wie beperkt budget heeft vindt in de Tamron 17-28mm f/2.8 Di III RXD en de Sigma 16-28mm f/2.8 DG DN Contemporary volgens Andy serieuze kandidaten: beide bieden hoogwaardige optica in kleine, lichtgewicht ontwerpen.
  De Sony FE 16-35mm F2.8 GM II is volgens Andy “echter een zeer logische keuze voor professionele en veeleisende fotografen voor wie alleen het beste goed genoeg is”. Mooie upgrade ten opzichte van zijn voorganger en “de perfecte aanvulling op Sony’s andere bijgewerkte GM II-zoomlenzen”.
 • Ephotozine.com (John Riley, full review): Met de FE 16-35mm f/2.8 GM II staat Sony volgens John aan de top. Hij is kleiner, lichter en in veel opzichten beter, vooral qua scherpte, dan de voorganger. “De resolutie voldoet nog steeds ruimschoots aan de meest recente, hogere pixelaantallen van camerabody's zoals de A7C R met 60 megapixel.”
  De bediening van deze lens is volgens John fantastisch. Ook scherpstellen gaat snel en vrijwel geruisloos. Enige nadeel: het hoge prijskaartje. Eindoordeel: Highly Recommended met 4.5 van de 5 sterren.
 • The-digital-picture.com (Bryan Carnathan, full review): Net als zijn voorganger vervult de Sony FE 16-35mm F2.8 GM II volgens Bryan een kritische positie in serieuze en professionele fotografiekits als je met Sony E-mount werkt. “Deze snelle, stille en nauwkeurig scherpstellende lens levert een uitstekende beeldkwaliteit vanuit een compact, lichtgewicht en goed geconstrueerd pakket.”
 • Sony FE 16-35mm f/2.8 GM IIFocus-review.com (Jan Paul Mioulet, full review): De Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II is volgens Jan Paul een waardige opvolger van de FE 16-35mm f/2.8 GM. Hij is op veel punten verbeterd. Maar heb je die eerste versie, dan vraagt Jan Paul zich af of je moet upgraden, want dat is ook een goede lens.
  Voor wie fotografeert of filmt met autofocus met een high res-camera (60 megapixel) camera is het nieuwe objectief misschien wel een goede vervanging. Wie voor het eerst een 16-35mm f/2.8 aanschaft, raadt Jan Paul aan voor de nieuwe versie te kiezen.
 • Klantreview op Kamera-express.nl: “De Sony FE 2.8 24-70 GM2 is een topklasse lens! Verbluffende beeldkwaliteit, robuuste bouw, en snelle autofocus maken het perfect voor professionals. De investering waard!” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • PetaPixel (Chris en Jordan, video-review): Chris en Jordan waren verbaasd toen Sony de FE 16-35mm f/2.8 GM II aankondigde, want z’n voorganger was al een geweldige lens en zo oud is die nog niet. De FE 16-35mm f/2.8 GM II is kleiner, lichter en beschikt over de nieuwste features, maar hoe presteert hij optisch? Chris en Jordan namen de ultrazoom mee naar Margaret Falls in British Columbia om te zien waartoe Sony's nieuwste in staat is.
  Benieuwd naar deze video-review? Je vindt hem onderaan deze pagina.

Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II op CameraNU.nl >>

Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II op Cameraland.nl >>

Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II op Kamera-express.nl >>

 

Sony FE 16-35mm f/2.8 GM IIBelangrijkste kenmerken van de Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II

 • G Master: gemaakt voor professionals
 • Uitmuntend lensontwerp: 4 asferische glaselementen en diverse ED elementen
 • Fraaie bokeh: 11 diafragmabladen
 • AF van de buitencategorie: 4 XD lineaire motoren
 • Fraaie close-ups: minimale scherpstelafstand van 22cm
 • Voor filmen: geruisloze autofocus
 • Ook voor video: zowel geschikt voor fotografie als videografie
 • Lichtgewicht: compact en licht ontwerp
 • Robuust gebouwd: vocht- en stofbestendige lensbody

Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II op CameraNU.nl >>

Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II op Cameraland.nl >>

Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II op Kamera-express.nl >>

 

Mooi YouTube-filmpje over de Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II

Bekijk een mooi en kort filmpje over de Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II (3:19 minuten). Als je even lekker wilt watertanden. Waarschuwing: daarna wil je hem hebben...

Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II op CameraNU.nl >>

Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II op Cameraland.nl >>

Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II op Kamera-express.nl >>

 

YouTube-review PetaPixel van de Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II

Bekijk een mooie YouTube-review van de Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II door Chris en Jordan van PetaPixel (9:14 minuten). Z’n voorganger was al een geweldige lens, dus ze waren verrast dat er al zo snel een tweede versie uitkwam. “De Sony 16-35mm f/2.8 GM II is kleiner, lichter en beschikt over de nieuwste features die we van de huidige GM-lenzen verwachten, maar hoe presteert hij optisch? We namen hem mee naar Margaret Falls in British Columbia om te zien waartoe Sony's nieuwste in staat is.” Kijken!

Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II op CameraNU.nl >>

Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II op Cameraland.nl >>

Sony FE 16-35mm f/2.8 GM II op Kamera-express.nl >>

 

Beste groothoeklenzen op een rij

Heel veel groothoeklenzen (zoom en prime) heb ik voor je op een rij gezet, met daarbij de specificaties en belangrijkste reviews. Wil je er meer over lezen en kijken hoe ze scoren in de reviews? Bekijk dan dit handige overzichtsartikel. Onmisbaar als je een groothoeklens zoekt!

Bekijk dit overzichtsartikel >>

 

Alle Sony-lenzen op een rij

Hieronder staan alle Sony-objectieven die ik heb gereviewed op een rij, met daarbij de belangrijkste specs. Wil je er meer over lezen? Klik dan door naar mijn reviews. Binnenkort voeg ik meer reviews van Sony-lenzen toe. Kom dus zeker nog een keer terug!

ObjectiefVoor cameraFullframe?Soort lensPrijsRatingBekijk!
Sony FE 400mm f/2.8 GM OSSSony EJaSupertele1199998/100Reviews>
Sony FE 600mm f/4.0 GM OSSSony EJaSupertele1399998/100Reviews>
Sony FE 12-24mm f/2.8 GMSony EJaGroothoekzoom329995/100Reviews>
Sony FE 50mm f/1.2 GMSony EJaStandaard229995/100Reviews>
Sony FE 16-35mm f/2.8 GM IISony EJaGroothoekzoom269995/100Reviews>
Sony FE 24-70mm f/2.8 GM IISony EJaStandaardzoom239995/100Reviews>
Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSS IISony EJaTelezoom299995/100Reviews>
Sony FE 85mm f/1.4 GMSony EJaPortret179995/100Reviews>
Sony FE 300mm f/2.8 GM OSSSony EJaSupertele669995/100Reviews>
Sony FE 50mm f/1.4 GMSony EJaStandaard184994/100Reviews>
Sony FE 100-400mm f/4.5-5.6 GM OSSSony EJaSupertelezoom289993/100Reviews>
Sony FE 200-600mm f/5.6-6.3 G OSSSony EJaSupertelezoom209993/100Reviews>
Sony FE 24-70mm f/2.8 GMSony EJaStandaardzoom224993/100Reviews>
Sony FE 100mm f/2.8 STF GM OSSSony EJaMacro184992/100Reviews>
Sony FE 135mm f/1.8 GMSony EJaPortret199995/100Reviews>
Sony FE 14mm f/1.8 GMSony EJaGroothoek159992/100Reviews>
Sony FE 24mm f/1.4 GMSony EJaGroothoek159992/100Reviews>
Sony FE 35mm f/1.4 GMSony EJaGroothoek169992/100Reviews>
Sony FE 70-200mm f/2.8 GM OSSSony EJaTelezoom249992/100Reviews>
Sony FE 12-24mm f/4.0 GSony EJaGroothoekzoom183990/100Reviews>
Sony FE 16-25mm f/2.8 GSony EJaGroothoekzoom139990/100Reviews>
Sony FE 16-35mm f/2.8 GMSony EJaGroothoekzoom269990/100Reviews>
Sony FE 16-35mm f/4.0 GSony EJaGroothoekzoom149990/100Reviews>
Sony FE 20-70mm f/4.0 GSony EJaStandaardzoom159990/100Reviews>
Sony FE 24-50mm f/2.8 GSony EJaStandaardzoom99990/100Reviews>
Sony FE 16-55mm f/2.8Sony ENeeStandaardzoom129990/100Reviews>
Sony E 15mm f/1.4 GSony ENeeGroothoek84990/100Reviews>
Sony FE 20mm f/1.8 GSony EJaGroothoek109990/100Reviews>
Sony FE 24-105mm f/4.0 GSony EJaStandaardzoom134990/100Reviews>
Sony FE 70-200mm f/4 Macro G IISony EJaTelezoom199990/100Reviews>
Sony FE 90mm f/2.8 Macro G OSSSony EJaMacro104990/100Reviews>
Sony 18-135mm f/3.5-5.6 OSSSony ENeeReiszoom64988/100Reviews>
Sony 70-200mm f/2.8 G SSM IISony EJaTelezoomNiet leverbaar88/100Reviews>
Sony E 10-20mm f/4.0 G PZSony ENeeGroothoekzoom84988/100Reviews>
Sony FE 24mm f/2.8 GSony EJaGroothoek69988/100Reviews>
Sony FE 35mm f/1.8Sony EJaGroothoek69988/100Reviews>
Sony FE 40mm f/2.5 GSony EJaStandaard69988/100Reviews>
Sony FE 50mm f/2.5 GSony EJaStandaard69988/100Reviews>
Sony FE 70-350mm f/4.5-6.3 G OSSSony ENeeSupertelezoom89988/100Reviews>
Sony FE 85mm f/1.8Sony EJaPortret64988/100Reviews>
Sony E 11mm f/1.8Sony ENeeGroothoek59985/100Reviews>
Sony FE 28-60mm f/4.0-5.6Sony EJaStandaardzoom44982/100Reviews>
Sony 100mm f/2.8 MacroSony EJaMacroNiet leverbaar80/100Reviews>
Sony 50mm f/2.8 MacroSony EJaMacro56580/100Reviews>
Sony FE 24-240mm f/3.5-6.3 OSSSony EJaReiszoom86580/100Reviews>

 

Sony A7R VOverzicht Sony systeemcamera’s

Sony heeft een reeks fantastische systeemcamera’s op de markt gebracht. Met fullframers als de Sony A1, A7R IV, A7S III en A7 IV. Daarnaast heeft Sony een mooie serie systeemcamera’s met aps c-sensor op de mat gelegd. Benieuwd naar alle Sony-camera’s? Ik heb ze voor je op een rij gezet in dit overzichtsartikel. Of klik hieronder op de links naar de reviews van de meest recente camera’s.

 

De allerbeste systeemcamera's

Ben je benieuwd naar de allerbeste systeemcamera's van dit moment? Ik heb alle top systeemcamera's voor je op een rij gezet! Mijn lijstje is altijd helemaal up to date. Neem een kijkje!

De allerbeste systeemcamera's >>

 

Beste systeemcamera's tot €2.000

Is je budget maximaal 2.000 euro? Dan staat er een hele reeks geweldige systeemcamera's voor je klaar. Ga voor een overzicht naar mijn toplijstje met systeemcamera's tot 2.000 euro (body-prijs).

Beste systeemcamera's tot €2.000 >>

 

Beste aps-c- en microfourthirds-camera’s

Ben je benieuwd naar de beste aps-c- en microfourthirds-camera’s van dit moment? Bekijk de allerbeste camera's met een cropsensor, de voor- en nadelen van elk model en tips bij je keuze. Neem een kijkje!

Beste aps-c- en mft-camera’s >>

 

Uitstekende camera of lens kopen? Denk eens aan occasions!

Zoek je een geweldige camera of lens, maar wil je niet het volle pond betalen? Denk dan eens aan occasions. De allerbeste webshops voor occasions bieden kwaliteit en een vol jaar garantie. Ik heb ze op een rij gezet!

Beste occasions >>

 

Beste webshop voor objectieven

Een fantastisch objectief koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van objectieven. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte CameraNU.nl aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van CameraNU.nl:

 • Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.2
 • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
 • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
 • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
 • Beste Website van het Jaar 2022

Alle objectieven op CameraNU.nl >>

 

Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy