Nikon Z 24-70mm f/4.0 S | Reviews & Tests

Wat is de beste lichtsterke standaardzoomlens voor je Nikon Z6 of Z7 fullframe systeemcamera? De Nikon Z 24-70mm f/4.0 S is een uitmuntend werkpaard. “Wat een onovertroffen combinatie van draagbaarheid en briljante beeldkwaliteit!” Goud Award bij Digifoto Pro. Predicaat Super bij Focus Magazine. Alle belangrijke reviews!

Nikon Z 24-70mm f/4.0 SLichtsterke standaardzooms: geliefd bij de profs

De lichtsterke standaardzoom objectieven noemen ze ook wel de ‘werkpaarden van de fotograaf’. Het zijn verreweg de meest gebruikte objectieven voor professionals en fanatieke amateurs. De meeste hebben een bereik van 24-70mm, maar ze zijn er ook met een 24-105mm bereik. Hieronder zie je de specs plus de belangrijkste reviews van de Nikon Z 24-70mm f/4.0 S, bestemd voor de Nikon fullframe systeemcamera’s. Hij is in september 2018 op de markt gekomen.

Nikon Z 24-70mm f/4.0 S

Zoombereik: 24-70mm | Lichtsterkte: f/4.0 | Gewicht: 500gr | Lengte: 88.5mm | Beeldstabilisatie: ja | Vergrotingsfactor: 0.30x | Filtermaat: 72mm | Release datum: september 2018 | Frankwandelt-rating 88/100 | Prijs: 739 euro op Cameranu.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Klantreviews op Kamera-express.nl >>

Nikon Z 24-70mm f/4.0 S Deze Nikon-lens in het kort

Schitterende standaard zoomlens, speciaal ontwikkeld en geoptimaliseerd voor Nikons fullframe systeemcamera’s Z6 en Z7. De lens levert uitmuntende prestaties, zoals we van Nikon gewend zijn. Deze lens is voorzien van een grotere vatting en geavanceerde beeldvervaardiging. Dit zorgt voor ultrascherpe, heldere en levendige beelden. De nieuwe optische formule zorgt voor een getrouwe kleurenreproductie.

Prachtige close-ups

Mooi aan dit objectief is de zeer korte minimale scherpstelafstand van 30cm. Daardoor schiet je mooie close-ups met een zachte bokeh. Deze lens heeft ook een aanpasbare bedieningsring die je gebruikt voor handmatig scherpstellen of als diafragmaregeling. Ideaal voor overgangen tijdens het schieten van video’s of belichtingscompensatie. Deze Nikon heeft ook nieuw ontwikkelde beeldstabilisatie aan boord, is stof- en spatwaterbestendig en lekker robuust.

Deze Nikon-lens is ideaal voor:

 • Landschapsfotografie
 • Portretfotografie
 • Reisfotografie
 • Reportagefotografie

Nikon Z 24-70mm f/4.0 S op Cameranu.nl >>

Nikon Z 24-70mm f/4.0 S op Cameraland.nl >>

Nikon Z 24-70mm f/4.0 S op Kamera-express.nl >>

Kortingsactie bij Cameranu.nlTot €700 kassakorting op Nikon camera's en objectieven!

Ontvang tijdelijk tot €700 kassakorting bij aankoop van Nikon camera's en objectieven. De promotie kan oplopen bij aankoop van meerdere actieproducten. Deze actie duurt tot en met 22 juli 2024!

Deze actie op Cameranu.nl >>

Deze actie op Kamera-express.nl >>

 

Nikon Z 24-70mm f/4.0 S(Professionele) reviewers over de Nikon Z 24-70mm f/4.0 S

De Nikon Z 24-70mm f/4.0 S: hoe scoort hij bij de reviewers? Alle belangrijke reviews vat ik hieronder voor je samen!

 • Fototijdschrift Digifoto Pro (novembernummer 2018, full review): “Nikon beloofde exceptionele kwaliteiten met de objectieven voor de nieuwe Z-vatting”, schrijft de reviewer. De test was dus spannend: is Nikon hierin geslaagd? Zet Nikon met de Z-vatting nieuwe standaarden neer? De nieuwe loot aan de Z-tak heeft in ieder geval een mooie prijs. Het gewicht is lekker laag: 500 gram. En hij is ook erg compact. “Wat omvang betreft maakt het objectief de beloften dus waar. Zeker ook in combinatie met de camera kunnen we spreken van een compact en licht geheel.”
  Het objectief maakt ook een zeer professionele indruk, met een extra stevige constructie. Automatisch scherpstellen gaat zeer vlot, en bij filmen heel gelijkmatig. De lens is in gebruik ook “bijzonder prettig”. “Het werkt uitstekend samen met de Z7 en het levert uiterst contrastrijke beelden op met fraaie kleuren.”
  De score in het lab valt uitstekend uit. De reviewer denkt eerst dat er een ‘fout’ moet zitten in zijn test, want er zit vrijwel geen verschil tussen centrumscherpte en hoekscherpte bij 35mm. Bij zeer goede objectieven is dit verschil rond 10%. Bij deze lens dus nihil. “Bij 24mm is het objectief het minst goed, maar ook daar scoort het beter dan vrijwel alle andere objectieven.”
  Kennelijk is de lens zo goed, dat de sensor de scherpteverschillen tussen hoek en centrum niet kan weergeven, aldus de reviewer. Kleurfouten en vertekeningen komen ook bijna niet voor. “Kortom: werkelijk enorm goede prestaties.” Deze nieuwe Nikon Z “scoort verbazingwekkend goed. Hij wekt zeer hoge verwachtingen voor de rest van de serie. De prijs van het objectief is gezien zijn prestaties prima. In combinatie met een camerabody biedt dit objectief zelfs exceptioneel veel waar voor het geld.” Eindoordeel: Goud Award.
 • Focus Magazine (Mich Buschman, full review): In een mooie dubbelreview bespreekt Mich zowel topmodel Nikon Z 24-70mm f/2.8 S als tweelingbroer Nikon Z 24-70mm f/4 S. “De f/2.8-versie is 1.400 euro duurder. Is dit grote prijsverschil gerechtvaardigd?” vraagt Mich zich af.
  Beide modellen zijn zeer goed, zo blijkt uit het review. Ze zijn beter en veelzijdiger van hun evenknieën voor DSLR’s. In vergelijking met deze AF-S-lenzen zijn er geen fouten en het scheidend vermogen is hoger, waarvan vooral de beeldhoeken profiteren. “In 100% vergrotingen van ISO 100 opnames is nog heel veel detaillering te zien; het lijken wel middenformaat-opnames.”
  De beeldkwaliteit van beide lenzen is heel hoog en identiek. De f/2.8-lens heeft meer features aan boord, zoals de L-Fn toets met draairing waaraan je vele functies kunt toekennen, en het OLED-display met nuttige info. Ook de lenscoatings van de f/2.8 zijn beter dan die van de f/4. “En niet te vergeten: een stop meer lichtsterkte kan voor de professionele fotograaf het verschil betekenen tussen een geslaagde en een mislukte opname.”
  De voorkeur van Mich gaat daarom uit naar het lichtsterke model. De prijs is natuurlijk flink steviger, maar toch weer lager dan de AF-S 24-70mm voor DSLR’s. “Overigens fijn dat Nikon de keuze biedt en ook een perfecte (4.0) lens biedt voor de vrijetijdsfotograaf.” Eindoordeel: de f/2.8-lens krijgt het predicaat Super met het hoge cijfer 9.3. De f/4-lens krijgt eveneens het predicaat Super met het hoge cijfer 9.1.
 • Camerastuffreview.com (Jan Paul Mioulet, full review): Het woord ‘kitlens’ heeft volgens de reviewer een wat negatieve betekenis: goedkoop lensje voor erbij, maar verwacht er niet te veel van. “Dat laatste geldt echter zeker niet voor de Nikon Z 24-70mm f/4S. Hij is misschien ook niet echt goedkoop, maar hij biedt wel veel waar voor zijn geld.”
  Reden: de beeldkwaliteit is echt goed. Daarbij komen nog de compacte afmetingen, de goede kortste instelafstand, een redelijk gewicht en een bruikbaar zoombereik. Daarom is dit de ideale lens om altijd op je camera te hebben.
  De Z-camera’s hebben een prima beeldstabilisatie in de body. Daardoor kun je met dit objectief ondanks de wat geringe lichtsterkte ook nog prima bij weinig licht fotograferen. “Van harte aanbevolen voor iedere Z-fotograaf.”
 • Pcmag.com (Jim Fisher, full review): De Nikon Z 24-70mm f/4 S lijkt de eerste mooie stap in het Z-lenssysteem. Hij heeft een modern design, met optiek die past bij de hoge resolutie van de Z7. En voor de 24mp van de Z6 draait hij z’n hand niet om. Net als de beide Z-bodies heeft ook deze zoomlens weerbestendigheid en fluaorine coatings. Perfecte lens om overal mee naartoe te nemen.
  De lens is in perfecte balans met de Z-camera’s. Een voordeel dat komt met het f/4-design. De snellere zooms voor systeemcamera’s, zoals de Sony FE 24-70mm f/2.8 GM en de enorme Canon 28-70mm f/2L USM, zijn groter en zwaarder. Wil je toch per sé een f/2.8-lens, wacht dan op de Z 24-70mm f/2.8 S, die in 2019 moet uitkomen.
  Maar hoe aantrekkelijk de voordelen van een f/2.8-zoom ook zijn, er valt toch veel te zeggen voor de 24-70mm f/4 S. Het is een uitstekende, compacte lens, met een prima macro-optie aan boord. De vraagprijs ligt aan de hoge kant. Deze lens is een heel mooie startpunt voor wie in het Z-systeem van Nikon stapt. Eindoordeel: Excellent.
 • Digitalcameraworld.com (Rod Lawton, full review): Op papier lijkt deze Nikkor Z 24-70mm f/4 niet een al te ambiteuze lens. Maar z’n compacte formaat, lichte gewicht en geweldige optische prestaties maken van deze lens een exceptionele metgezel voor de Nikon Z-camera’s. Score: 4.5 van de 5 sterren.
 • Digitaltrends.com: De eerste Nikon Z-zoomlens ziet er scherp uit, maar schiet nog scherpere foto’s. De Z 24-70mm f/4 S is een lens die de Nikkor-naam ten volle verdient, ook al heeft hij een relatief langzaam diafragma. Voor sommigen zal hij daarom niet opwindend genoeg zijn. Maar hij demonstreert de excellente beeldkwaliteit en de snelle prestaties die we zo gewend zijn geraakt bij Nikom
  Het zoombereik, de weerbestendigheid, en het compacte design maakt hem geschikt voor vele verschillende soorten fotografie. Op de gestabiliseerde Z7 en Z6 presteert hij bewonderenswaardig bij weinig licht, ondanks z’n f/4-diafragma. Score 80/100.
 • Photographyblog.com (Amy Davies, full review): Deze lens wordt verkocht als de ‘kitlens’ voor de Z-serie. Daardoor wordt het waarschijnlijk een groot verkoopsucces. En terecht, want hij heeft veel te bieden. Hij is ideaal als reislens, met een mooi bereik van 24-70mm in een kleine, lichte verpakking. En hij is aantrekkelijk voor wie gewend is aan een DSLR met een standaard 24-70mm lens.
  Om het gewicht zo laag te houden, moesten er wat compromissen gesloten worden. De meest zichtbare is natuurlijk het relatief langzame diafragma van f/4.0. Velen hadden gehoopt voor een f/2.8 lens. Zeer waarschijnlijk komt die er de komende tijd, maar die zal groter en zwaarder zijn.
  De beeldkwaliteit is zeer goed. Hij heeft een fantastische scherpte. En ondanks z’n wat langzame diafragma is hij in staat om een zeer aantrekkelijke bokeh te maken. Het is ook een flexibele lens, die inzetbaar is voor een groot aantal verschillende onderwerpen. Van landschappen met de groothoek, tot portretten met de tele. Het ontwerp is vrij simpel, maar dat maakt hem ook erg simpel in het gebruik. Eindoordeel: Highly Recommended met 4.5 van de 5 sterren.
 • Cameralabs.com (Thomas, full review): De Nikon Z 24-70mm f/4 S is een lens die je ongezien moet kopen als je een Z-serie camera hebt. Optisch is hij even goed als de vermaarde 24-70mm f2.8E VR, waarbij hij een betere beeldstabilisatie heeft en bijna geen chromatische aberratie. Ook een voordeel: je kunt er zeer mooie close-ups mee schieten en hij behoudt z’n hoge contrast zelfs in situaties met tegenlicht.
  Daar komt het voordeel bij dat hij zeer draagbaar is, dankzij z’n compacte formaat en z’n lage gewicht. Een perfecte match voor de compacte Z-bodies. Hij focust ook nog eens snel en betrouwbaar en hij is even goed gesealed als de 24-70mm f2.8E VR. Enige nadeel: het relatief langzame diafragma van f/4.0. Maar de grote voordelen wegen daar makkelijk tegenop. “So if you're getting a new Z body, be sure to bag yourself this excellent zoom in a kit bundle!” Eindoordeel: Highly Recommended.
 • Photographylife.com (full review, Spencer Cox): Nikon heeft een echte winnaar op aarde gezet met de 24-70mm f/4 S. De prestaties, vooral de scherpte, zijn zo onverwacht goed, dat de reviewer bijna niet kan wachten om te zien hoe goed toekomstige Z-lensen presteren ten opzichte van deze standaardzoom. Als deze ‘kit-zoomlens’ al zo goed presteert, wat kunnen we dan verwachten van lenzen als de 24-70mm f/2.8 S of de 70-200mm f/2.8 S?
  En dan hebben we het nog geeneens over de groothoeklenzen voor het Z-systeem die Nikon in de planning heeft staan, evenals een aantal primelenzen. Het Nikon Z-systeem is zeker nog niet helemaal uitgekristalliseerd, maar de reviewer is erg verheugd met de richting waar het opgaat.
 • Techradar.com (Phil Hall, full review): Net zoals de Nikon Z6 en Z7 indruk hebben gemaakt, zo maakt deze briljante standaardzoom ook indruk. Hij heeft niet echt het grootste bereik wat je zou willen, en heeft ook ‘maar’ een maximaal diafragma van f/4. Maar hou je ogen open voor deze lens.
  Deze compacte lens is veelzijdig. En het belangrijkste is: hij kan alles aan met ongelofelijk zelfverzekerde optische prestaties die recht doet aan de nieuwe camera’s van Nikon. Wie de switch maakt naar de nieuwe Nikon fullframe systeemcamera’s, doet er heel verstandig aan deze lens als essentieel onderdeel van z’n standaarduitrusting op te nemen. Eindoordeel: 4.5 van de 5 sterren.
 • Klantreview op Kamera-express.nl: “Compact, stil, snel en super scherp! Ik heb de overstap gemaakt van de D610 naar de Z6 en gebruik met de FTZ adapter mijn bestaande F objectieven. Deze Z 24-70 f/4 S-line lens was als kit en met cashback zo voordelig dat ik hem erbij kocht om te proberen. Hij overtreft al mijn verwachtingen. Dit objectief is niet alleen heel compact en stil, maar met de Z6 ook nog eens snel en super scherp. Als dit de standaard is voor de nieuwe Z mount S-line dan kan ik niet wachten op de ontwikkeling van een breder scala van deze objectieven.” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Fotograaf Tamara Lackey op Adorama.com (full review): Tamara kon een week lang met de Nikon Z6 en deze nieuwe Nikon Z 24-70mm f/4.0 S schieten. Dat deed ze bijna non-stop. “I was able to put the new system through the paces — shooting in large, rainforest-like sinkholes, in pitch-dark caves, at pink lagoons, above colorful landscapes, and in and above the streets of a large, sprawling city.”
  Haar eerste indruk van het nieuwe Z-systeem: het is buitengewoon goed. “I absolutely love the unequaled combination of lightweight portability — and ease of use — with truly brilliant image capture quality.” En het mooie is: camera en lens zijn geweldig voor reisfotografie, vanwege de compactheid en het lage gewicht.
  De beeldkwaliteit van deze lens is zeer goed. De beelden zijn scherp van hoek tot hoek, de kleurreproductie is parchtig, en er zit heel veel diepte in de hoge resolutie-beelden die de reviewer nooit eerder gezien heeft. “It’s almost hard to describe. You look really closely at these frames, and you see the main subject will pop against an object behind it — and that object also stands quite distinctly apart from a background behind it. It’s a pretty spectacular visual effect.”
  Ze heeft jarenlang met Nikon spiegelreflexen geschoten, en heel veel met de traditionele 24-70mm f/2.8. Haar angst: de bokeh van de nieuwe Z-lens is minder omdat hij een kleiner diafragma heeft. Maar die angst is volledig ongegrond: “After shooting tens of thousands of frames, I am thrilled to say that my initial expectation of the quality of the lens was more than exceeded — and my concern about the f/4 capabilities was completely unfounded.” Kortom: de nieuwe Z-lens van Nikon is “simply a magnificent piece of engineering”.

Nikon Z 24-70mm f/4.0 S op Cameranu.nl >>

Nikon Z 24-70mm f/4.0 S op Cameraland.nl >>

Nikon Z 24-70mm f/4.0 S op Kamera-express.nl >>

 

Nikon Z 24-70mm f/4.0 SBelangrijkste kenmerken van de Nikon Z 24-70mm f/4.0 S

 • Objectief voor de Z-serie fullframe systeemcamera’s van Nikon
 • Ideaal voor op reis dankzij veelzijdig zoombereik
 • Grotere Z-vatting voor betere gegevensoverdracht
 • Snelle en vrijwel geruisloze AF- en diafragma-aanpassingen
 • Nauwkeurige scherpstelling en betere distortieregeling
 • Compact en lichtgewicht
 • Veelzijdig zoombereik
 • Nieuwe beeldstabilisatie: Dual Detect 5-assige VR
 • Stof- en spatwaterdicht
 • Non-stick fluor coating op de frontlens

Nikon Z 24-70mm f/4.0 S op Cameranu.nl >>

Nikon Z 24-70mm f/4.0 S op Cameraland.nl >>

Nikon Z 24-70mm f/4.0 S op Kamera-express.nl >>

 

Mooi filmpje over de Nikon Z 24-70mm f/4.0 S

Bekijk een mooi en kort filmpje over de Nikon Z 24-70mm f/4.0 S (3:30 minuten). Als je even lekker wilt watertanden. Waarschuwing: daarna wil je hem hebben...

Nikon Z 24-70mm f/4.0 S op Cameranu.nl >>

Nikon Z 24-70mm f/4.0 S op Cameraland.nl >>

Nikon Z 24-70mm f/4.0 S op Kamera-express.nl >>

 

Nikon Z6 IIOverzicht Nikon Z systeemcamera’s

Nikon heeft een reeks fantastische systeemcamera’s op de markt gebracht. Fullframers maar ook systeemcamera’s met een DX-sensor (aps-c formaat). Alle camera’s krijgen waanzinnig goede reviews. Benieuwd naar alle Nikon Z-camera’s? Ik heb ze voor je op een rij gezet in dit overzichtsartikel. Of klik hieronder op de links naar de reviews.

 

Alle standaard zoomobjectieven op een rij

Heel veel lichtsterke standaard zoomobjectieven heb ik voor je op een rij gezet, met daarbij de specificaties en belangrijkste reviews. Wil je er meer over lezen en kijken hoe ze scoren in de belangrijkste reviews? Bekijk dan dit handige overzichtsartikel. Onmisbaar als je een lens zoekt!

Bekijk dit overzichtsartikel >>

 

Alle Nikon Z-lenzen op een rij

Hieronder staan alle Nikon Z-lenzen voor de fullframe en DX systeemcamera's van Nikon op een rij. Wil je er meer over lezen en kijken hoe ze scoren in reviews? Klik dan hieronder door naar mijn artikelen. Bekijk ook mijn overzichtsartikel van Nikon Z-lenzen en mijn roadmap met verwachte Nikon Z-lenzen.

ObjectiefVoor cameraFullframe?Soort lensPrijsRatingBekijk!
Nikon Z 20mm f/1.8 SNikon ZJaGroothoek124992/100Reviews>
Nikon Z 24mm f/1.8 SNikon ZJaGroothoek119992/100Reviews>
Nikon Z 35mm f/1.4Nikon ZJaGroothoek72992/100Reviews>
Nikon Z 26mm f/2.8Nikon ZJaGroothoek58985/100Reviews>
Nikon Z DX 24mm f/1.7Nikon ZNeeGroothoek31985/100Reviews>
Nikon Z 28mm f/2.8Nikon ZJaGroothoek27980/100Reviews>
Nikon Z 35mm f/1.8 SNikon ZJaGroothoek94990/100Reviews>
Nikon Z 14-24mm f/2.8Nikon ZJaGroothoekzoom269992/100Reviews>
Nikon Z 14-30mm f/4.0 SNikon ZJaGroothoekzoom144992/100Reviews>
Nikon Z 17-28mm f/2.8Nikon ZJaGroothoekzoom134990/100Reviews>
Nikon Z DX 12-28mm f/3.5-5.6 PZ VRNikon Z (DX)NeeGroothoekzoom42985/100Reviews>
Nikon Z MC 105mm f/2.8 VR SNikon ZJaMacro109990/100Reviews>
Nikon Z MC 50mm f/2.8Nikon ZJaMacro72988/100Reviews>
Nikon Z 58mm f/0.95 S NoctNikon ZJaPortret899998/100Reviews>
Nikon Z 85mm f/1.2 SNikon ZJaPortret334995/100Reviews>
Nikon Z 135mm f/1.8 S PlenaNikon ZJaPortret299995/100Reviews>
Nikon Z 85mm f/1.8 SNikon ZJaPortret89990/100Reviews>
Nikon Z 28-400mm f/4.0-8.0 VRNikon ZJaReiszoom154987/100Reviews>
Nikon Z 24-200mm f/4.5-6.3 VRNikon ZJaReiszoom99985/100Reviews>
Nikon Z DX 18-140mm f/3.5-6.3 VRNikon ZNeeReiszoom67985/100Reviews>
Nikon Z 50mm f/1.2 SNikon ZJaStandaard249995/100Reviews>
Nikon Z 50mm f/1.8 SNikon ZJaStandaard67990/100Reviews>
Nikon Z 28mm f/2.8 SENikon ZJaStandaard33980/100Reviews>
Nikon Z 40mm f/2.0 SNikon ZJaStandaard27980/100Reviews>
Nikon Z 24-70mm f/2.8 SNikon ZJaStandaardzoom249992/100Reviews>
Nikon Z 24-120mm f/4.0 SNikon ZJaStandaardzoom124990/100Reviews>
Nikon Z 28-75mm f/2.8Nikon ZJaStandaardzoom104990/100Reviews>
Nikon Z 24-70mm f/4.0 SNikon ZJaStandaardzoom73988/100Reviews>
Nikon Z 24-50mm f/4-6.3Nikon ZJaStandaardzoom47982/100Reviews>
Nikon Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VRNikon ZNeeStandaardzoom35980/100Reviews>
Nikon Z 400mm f/2.8 TC VR SNikon ZJaSupertele1399998/100Reviews>
Nikon Z 400mm f/4.5 VR SNikon ZJaSupertele369995/100Reviews>
Nikon Z 600mm f/4 TC VR SNikon ZJaSupertele1724998/100Reviews>
Nikon Z 600mm f/6.3 VR SNikon ZJaSupertele579995/100Reviews>
Nikon Z 800mm f/6.3 VR SNikon ZJaSupertele729998/100Reviews>
Nikon Z 100-400mm f/4.5-5.6 VR SNikon ZJaSupertelezoom299995/100Reviews>
Nikon Z 180-600mm f/5.6-6.3 VRNikon ZJaSupertelezoom199992/100Reviews>
Nikon Z Teleconverter TC-1.4xNikon ZJaTeleconverter629CameraNU>
Nikon Z Teleconverter TC-2.0xNikon ZJaTeleconverter679CameraNU>
Nikon Z 70-200mm f/2.8 SNikon ZJaTelezoom279992/100Reviews>
Nikon Z 70-180mm f/2.8Nikon ZJaTelezoom144990/100Reviews>
Nikon Z DX 50-250mm f/4.5-6.3 VRNikon ZNeeTelezoom40980/100Reviews>
Roadmap Nikon Z-lenzenBekijk roadmap>

 

Uitstekende camera of lens kopen? Denk eens aan occasions!

Zoek je een geweldige camera of lens, maar wil je niet het volle pond betalen? Denk dan eens aan occasions. De allerbeste webshops voor occasions bieden kwaliteit en een vol jaar garantie. Ik heb ze op een rij gezet!

Beste occasions >>

 

Beste webshop voor objectieven

Een fantastisch objectief koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van objectieven. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte Cameranu aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van Cameranu:

 • Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.1
 • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
 • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
 • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
 • Vijfvoudig winnaar van de Shopping Awards

Alle objectieven op Cameranu.nl >>

 

Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 

Geef je mij sterren?

4.9/5 Waardering (14 beoordelingen)

Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy