Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR R | Reviews & Tests

De Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR R is een prachtige portretlens voor je Fujifilm systeemcamera. Deze weerbestendige prime-lens is zeer lichtsterk en heeft een aangename, dromerige bokeh. “Deze portretlens is in bijna elk opzicht beter dan zijn al uitstekende voorganger. Een essentiële lens voor Fuji X-fans.” Platina Award bij Digifoto Pro. Alle belangrijke reviews!

Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR RPortretlenzen: schitterende bokeh

Portretlenzen zijn volledig geoptimaliseerd voor het maken van de mooiste foto’s van je medemens. Met uitstekende scherpte, prachtige kleurweergave en een heerlijke bokeh. Hieronder zie je specificaties plus de belangrijkste reviews van de Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR R, die eind september 2022 op de markt is gekomen.

Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR R

Brandpuntsafstand: 56mm / fullframe-equivalent: 85mm | Maximaal diafragma: f/1.2 | Lensmount: Fujifilm X | Geschikt voor fullframe: nee | Gewicht: 445gr | Lengte x diameter: 76 x 79mm | Stof- en spatwaterdicht: ja | Beeldstabilisatie: nee | Minimale scherpstelafstand: 50cm | Filtermaat: 67mm | Release datum: eind september 2022 | Frankwandelt-rating 95/100 | Prijs: 1.049 euro op CameraNU.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Klantreviews op Kamera-express.nl >>

Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR R op CameraNU.nl >>

Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR R op Cameraland.nl >>

Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR R op Kamera-express.nl >>

Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR R Deze Fujifilm-lens in het kort

Een van de populairste Fujifilm-lenzen is ongetwijfeld de Fujifilm XF 56mm f/1.2 R. Een fenomenale portretlens met een karaktervolle bokeh. Nu is er de opvolger met bijna gelijkluidende naam: de Fujifilm XF 56mm f/1.2 R WR. Op alle fronten is deze toch al ideale portretlens verder verbeterd.

Indrukwekkende lichtsterkte

Zo is de naam vrijwel gelijk, op de aanduiding WR na. Dat staat voor weather resistant. De Fujifilm XF 56mm f/1.2 R WR is dus bestand tegen vocht, in tegenstelling tot z’n voorganger. Gebleven is de indrukwekkende lichtsterkte van f/1.2. Het lichtsterke ontwerp maakt deze Fuji perfect geschikt voor situaties met weinig licht. Binnenshuis, of buiten bij schemering.

Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR RZachte, romige bokeh

In combinatie met de korte telebrandpunt van 85mm (omgerekend naar fullframe) biedt deze lens je veel controle over de scherptediepte: je kunt je onderwerpen haarscherp laten oplichten uit de vervagende achtergrond of voorgrond. Bij het maximale diafragma van f/1.2 krijg je een mooie zachte, romige bokeh rond je onderwerp. Iets waar portretfotografen van dromen.

Aangename onscherpte

Wat hierbij enorm helpt is het diafragma dat bestaat uit liefst 11 diafragmabladen. Dat zorgt voor vrijwel volledig ronde bokeh-effecten, zelfs bij het maximale diafragma van f/1.2. Het afgeronde diafragma geeft de beelden een aangename onscherpe kwaliteit. Niet alleen bij portretten, maar bijvoorbeeld ook bij productfotografie.

Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR RKaraktervolle portretten

De voorganger van de Fujifilm XF 56mm f/1.2 R WR was vooral geliefd bij z’n fans omdat de bokeh fraai karaktervol was. En ook deze nieuwe versie biedt je geen klinische perfectie, maar de bijna ongrijpbare karaktervolheid waar professionele portretfotografen altijd naar op zoek zijn.

Hoogwaardig ontwerp

In dienst van de indrukwekkende beeldkwaliteit van deze Fuji staat het hoogwaardige glaswerk. Het optische ontwerp bestaat uit 13 elementen in 8 groepen, waaronder 1 ED-element en 2 asferische elementen. Ze zorgen voor minimalisatie van lensfouten als chromatische, sferische en comatische aberraties. Super EBC coating voorkomt flare en ghosting. Daardoor is de beeldkwaliteit optimaal, met veel details in de scherpe delen van je foto’s.

Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR RRobuust en weerbestendig

De Fujifilm XF 56mm f/1.2 R WR is robuust gebouwd met een weerbestendige ontwerp. Hierdoor kun je hem zorgeloos gebruiken onder slechte weersomstandigheden. Je kunt dus altijd op pad met deze vrijwel vlekkeloze portretlens.

Deze Fujifilm-lens is ideaal voor:

 • Portretfotografie
 • Productfotografie

Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR R op CameraNU.nl >>

Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR R op Cameraland.nl >>

Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR R op Kamera-express.nl >>

Fujifilm cashback-actie van CameraNU.nlTot €400 cashback op de Fujifilm X-serie!

Ontvang tot wel €400 cashback op Fujifilm X-serie camera's en objectieven tijdens deze Fujifilm X Cashback promotie. Je profiteert van deze actie tot en met 30 juni 2024. Sla snel je slag!

Deze actie op CameraNU.nl >>

Deze actie op Kamera-express.nl >>

 

Fujifilm cashback-actie van CameraNU.nlTot €1600 cashback op de Fujifilm GFX-serie!

Ontvang tot wel €1600 cashback op Fujifilm GFX-serie camera's en objectieven tijdens deze Fujifilm GFX Cashback promotie. Je profiteert van deze actie tot en met 30 juni 2024!

Deze actie op CameraNU.nl >>

Deze actie op Kamera-express.nl >>

 

Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR RProfessionele reviewers over de Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR R

De Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR R: hoe scoort hij bij de reviewers? Alle belangrijke reviews vat ik hieronder voor je samen!

 • Fototijdschrift Digifoto Pro (fotograaf Kevin Vervoort, full review, 2022 nr. 6): Dit objectief is door z’n enorme lichtsterkte en z’n bereik van 85mm in fullframe-termen ideaal voor portretfotografie, schrijft Kevin. En hij is flink verbeterd ten opzichte van z’n voorganger. “Zo is het mogelijk om op een kortere afstand scherp te stellen en dankzij het elfbladig diafragma creëer je een romig bokeh. Het objectief heeft een verbeterde detailweergave.”
  De Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR R bevat volgens Kevin dan ook alle functies en eigenschappen die we mogen verwachten van een professioneel objectief, in een robuuste en weerbestendige behuizing. “Het objectief stelt snel scherp en kan dat bovendien erg stil doen, wat ideaal is voor bijvoorbeeld candid straatfotografie of bij bruiloften.” Eindoordeel: Platina Award.
 • Amateurphotographer.com (Amy Davies, full review): Net als z’n voorganger is deze verder verbeterde optiek volgens Amy “in staat verbluffende, scherpe beelden met prachtige bokeh te produceren”. Dat maakt hem volgens haar een fantastische aanvulling op je kit als je portretfotograaf bent, maar ook als je veel bruiloften en evenementen fototografeert.
  Toch is het goed je bewust te zijn van de enigszins trage scherpstelling, hoewel de lens ook op dit punt verbeterd is ten opzichte van z’n voorganger.
  Mooi is z’n vermogen om van dichtbij scherp te stellen, waardoor je ook fraaie close-ups en macro-achtige beelden kunt maken. De weerbestendige afdichting is een mooie plus: het geeft je volgens Amy meer flexibiliteit om buiten te fotograferen bij minder mooi weer. Vooral een uitkomst voor straatfotografie of nachtelijke stadsgezichten bij weinig licht.
  “Voor veel fotografen is dit een van die ‘(zeer) leuke’ lenzen, maar voor sommigen, zoals professionele portret- en huwelijksfotografen, zal het een bijna essentiële lens zijn.” Eindoordeel: Recommended met 4.5 van de 5 sterren.
 • Digitalcameraworld.com (Chris George, full review): Het X-camerasysteem van Fuji is 10 jaar oud. Daarom is Fujifilm zijn oudere lenzen gestaag aan het bijwerken. De Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR R is nu aan de beurt, en ten opzichte van de voorganger uit 2014 heeft hij een compleet nieuw ontwerp gekregen.
  Die voorganger – met vrijwel dezelfde naam: XF 56mm f/1.2 R – was en is een populaire portretlens. Dat is te danken aan de brandpuntsafstand en het grote maximale diafragma. Chris: “De nieuwe Fujifilm XF 56mm f/1.2 R WR werkt de prime in vrijwel elk opzicht bij. De resolutie en de bokeh zijn verbeterd. En weerbestendigheid is toegevoegd (vandaar de toevoeging WR in de naam).
  Digitalcameraworld mocht de Fuji een paar uur uitproberen bij het fotograferen van professionele modellen bij Fujikina in New York. Met verbluffende resultaten. Ook de reeks laboratoriumtests laten zien dat deze lens optisch uitstekend is. Eindoordeel: 4.5 van de 5 sterren.
 • Photographyblog.com (Mark Goldstein, full review): De Fujifilm XF 56mm f/1.2 R WR met z’n ultrasnelle f/1.2 diafragma met 11 afgeronde diafragmalamellen biedt volgens Mark fantastische bokeh, uitstekende scherpte over het hele diafragmabereik, snelle en nauwkeurige autofocus en weerbestendigheid. “Fuji heeft veel aandacht besteed aan deze tweede generatie. Het origineel is op veel manieren geüpgraded. Opvallend zijn de verbetering van de bokeh, autofocussnelheid, weerbestendigheid, close-focusmogelijkheden en misschien wel het belangrijkste: de algehele beeldkwaliteit.”
  Het zeer snelle maximale diafragma maakt het volgens Mark ongelooflijk eenvoudig om de achtergrond creatief onscherp te maken. Het 11-bladige irisdiafragma tovert werkelijk prachtige bokeh-effecten tevoorschijn.
  Lensfouten zijn er vrijwel niet. Mooi is de kortere scherpstelafstand dan het origineel, waardoor deze lens nog veelzijdiger is dan z’n al veelzijdige voorganger. De bouwkwaliteit is zoals verwacht uitstekend.
  Ook uitstekend is de autofocus. De DC-motor stelt snel en betrouwbaar scherp, zelfs bij weinig licht. Helemaal stil is hij echter niet. De royaal brede handmatige scherpstelring en de diafragmaring zijn zeer welkom. Enige minpunt: het stevige prijskaartje. Kortom: “Deze portretlens is in bijna elk opzicht beter dan zijn al uitstekende voorganger. Een essentiële lens voor Fuji X-fans.” Eindoordeel: Essential met 5 van de 5 sterren.
 • Focus-review.com (Jan Paul Mioulet, full review): De Fujifilm XF 56mm f/1.2 R WR is volgens Jan Paul een waardige opvolger van de voorganger. “Het is optisch verbeterd en de behuizing is een heel stuk beter. De autofocus is sneller, de kortste instelafstand is kleiner en het is ook nog eens bestand tegen weer en wind.” Wel is de nieuweling een stukje duurder dan de oude 56mm ooit was. En die vorige versie kun je nu voor een flink lager bedrag op de kop tikken. Dan heb je een prima objectief voor portretten met weinig scherptediepte.
  Maar als je een nieuwe X-H2 of X-T5 hebt aangeschaft, dan doe je jezelf tekort door daar ook niet de nieuwe objectieven bij te kopen, aldus Jan Paul. “Anders haal je niet het maximale uit die bijzondere 40 megapixel sensor. De prijs van de Fujifilm XF 56mm F1.2 R WR is inderdaad wat hoger, maar hij is het bedrag wel waard.”
 • Thephoblographer.com (Chris Gampat, first impressions): Chris heeft een prototype van deze Fujifilm portretlens getest. En volgens hem is er ontzettend veel leuks aan deze lens. “Ik hou echt van wat deze lens produceert in combinatie met de huidverzachtende functie. De betere autofocus maakt hem extra aantrekkelijk. Maar we moeten zien waartoe hij nog meer in staat is in onze volledige review.”
 • Klantreview op Kamera-express.nl: “Superscherpe lichtsterke lens. Nog maar een paar dagen in bezit, maar nu al mooie foto's mee gemaakt. Fantastische lens voor straatfotografie 's avonds in het donker.” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Videoreview (Jayz Lens Library op YouTube): Jayz heeft de nieuwe Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR R al aan een praktijktest kunnen onderwerpen. De fotograaf combineert deze portretlens met de nieuwe Fujifilm X-H2, en constateert ‘een resolutie overload’.
  Het mooie is dat Jayz deze nieuwe Fuji ook vergelijkt met z’n voorganger én met de Fujifilm XF 50mm f/1 R WR, het lichtkanon van Fuji. De Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR R is scherper dan z’n voorganger en even scherp als de XF 50mm f/1 R WR. Bovendien heeft hij minder chromatische aberratie dan de voorganger én de XF 50mm f/1.0.
  De portretten in de video zijn om van te watertanden, de bokeh is heerlijk dromerig. Beelden om bij weg te dromen, waarbij je verlangen naar deze lens flink wordt aangewakkerd.
  Benieuwd naar dit review? Je vindt hem onderaan deze pagina.
 • F16.click (Kevin Mullins, video-review): Kevin is zeer enthousiast over deze portretlens van Fujifilm. “Het is een briljante lens. Hij is nog steeds klein genoeg en stelt sneller scherp en is scherper over het hele diafragmabereik.” Hoe goed hij is zie je in zijn interessante video-review op YouTube.
  Benieuwd naar dit review? Je vindt hem onderaan deze pagina.

Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR R op CameraNU.nl >>

Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR R op Cameraland.nl >>

Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR R op Kamera-express.nl >>

 

Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR RBelangrijkste kenmerken van de Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR R

 • Fenomenale beeldkwaliteit: geavanceerd optisch ontwerp
 • Zeer lichtsterk: idealen lens voor portretfotografie
 • Schitterende bokeh: snel f/1.2 diafragma
 • Ronde bokeh: afgerond diafragma met 11 lamellen
 • Effectieve autofocus: stille, soepele en zeer precieze scherpstelling voor foto en video
 • Creatieve close-ups: minimale scherpstelafstand 50cm
 • Duurzaam gebouwd: weerbestendig en robuust ontwerp
 • Fraai glas: 2 asferische elementen, 1 element met extra lage dispersie
 • Geavanceerde refractie-technologie van de Fujifilm Cinema lenses
 • Top coating: Super EBC

Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR R op CameraNU.nl >>

Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR R op Cameraland.nl >>

Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR R op Kamera-express.nl >>

 

YouTube-review door Jays van de Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR R

Bekijk een mooie YouTube-review van de Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR R door Jayz Lens Library (6.19 minuten). De fotograaf combineert deze perfecte portretlens met de nieuwe Fujifilm X-H2, en constateert ‘een resolutie overload’. De portretten in de video zijn om van te watertanden, de bokeh heerlijk dromerig. Waarschuwing: daarna wil je hem hebben...

Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR R op CameraNU.nl >>

Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR R op Cameraland.nl >>

Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR R op Kamera-express.nl >>

 

YouTube-review door Kevin Mullins van de Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR R

Ook documentair fotograaf Kevin Mullins nam in een fraaie YouTube-review de Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR R onder de loep. Zeer uitgebreide video die het zeker waard is om te bekijken (17.54 minuten). Kevin bekijkt of de nieuwe supersnelle prime van Fujifilm scherper en sneller is.

Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR R op CameraNU.nl >>

Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR R op Cameraland.nl >>

Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR R op Kamera-express.nl >>

 

Beste portretlenzen op een rij

Heel veel portretlenzen heb ik voor je op een rij gezet, met daarbij de specificaties en belangrijkste reviews. Wil je er meer over lezen en kijken hoe ze scoren in de reviews? Bekijk dan dit handige overzichtsartikel. Onmisbaar als je een portretlens zoekt!

Bekijk dit overzichtsartikel >>

 

Alle Fujifilm-lenzen voor je systeemcamera

Benieuwd naar de beste lenzen voor je Fujifilm aps-c systeemcamera? Ik heb alle Fujifilm-objectieven uit de XF-serie voor je op een rij gezet. Wil je er meer over lezen en kijken hoe ze scoren in reviews? Klik dan hieronder door naar mijn artikelen. Bekijk ook mijn overzichtsartikel van Fujifilm-lenzen en mijn roadmap met verwachte Fujifilm-lenzen.

Alle Fujifilm zoomlenzen

ObjectiefVoor cameraFullframe?Soort lensPrijsRatingBekijk!
Fujifilm XF 8-16mmFujifilm XNeeGroothoekzoom199995/100Reviews>
Fujifilm XF 150-600mm f/5.6-8 R LM OIS WRFujifilm XNeeSupertelezoom220095/100Reviews>
Fujifilm XF 100-400mm f/4.5-5.6Fujifilm XNeeSupertelezoom179593/100Reviews>
Fujifilm XF 16-55mm f/2.8 RFujifilm XNeeStandaardzoom114993/100Reviews>
Fujifilm XF 18-120mm f/4 LM PZ WRFujifilm XNeeReiszoom99990/100Reviews>
Fujifilm XF 16-80mm f/4.0 R OIS WRFujifilm XNeeStandaardzoom84990/100Reviews>
Fujifilm XF 50-140mm f/2.8Fujifilm XNeeTelezoom142490/100Reviews>
Fujifilm XF 70-300mm f/4-5.6 R LM OIS WRFujifilm XNeeSupertelezoom79990/100Reviews>
Fujifilm XF 16-50mm f/2.8-4.8 R LM WRFujifilm XNeeStandaardzoom79990/100Reviews>
Fujifilm XF 10-24mm f/4.0 R OIS WRFujifilm XNeeGroothoekzoom99989/100Reviews>
Fujifilm XF 18-55mm f/2.8-4.0Fujifilm XNeeStandaardzoom59988/100Reviews>
Fujifilm XF 55-200mm f/3.5-4.8Fujifilm XNeeTelezoom69985/100Reviews>
Fujifilm XC 15-45mm f/3.5-5.6 OIS PZFujifilm XNeeStandaardzoom19980/100Reviews>
Fujifilm XC 16-50mm f/3.5-5.6 OIS IIFujifilm XNeeStandaardzoom34980/100Reviews>
Fujifilm XC 50-230mm f/4.5-6.7 OIS IIFujifilm XNeeTelezoom38980/100Reviews>
Fujifilm XF 18-135mm f/3.5-5.6Fujifilm XNeeReiszoom79980/100Reviews>

Alle Fujifilm prime-lenzen

ObjectiefVoor cameraFullframe?Soort lensPrijsRatingBekijk!
Fujifilm XF 23mm f/1.4 R LM WRFujifilm XNeeGroothoek94992/100Reviews>
Fujifilm XF 8mm f/3.5 R WRFujifilm XNeeGroothoek89990/100Reviews>
Fujifilm XF 16mm f/1.4 R WRFujifilm XNeeGroothoek86590/100Reviews>
Fujifilm XF 18mm f/1.4 R WRFujifilm XNeeGroothoek99990/100Reviews>
Fujifilm XF 23mm f/1.4 RFujifilm XNeeGroothoek78390/100Reviews>
Fujifilm XF 14mm f/2.8 RFujifilm XNeeGroothoek82589/100Reviews>
Fujifilm XF 16mm f/2.8 R WRFujifilm XNeeGroothoek37288/100Reviews>
Fujifilm XF 23mm f/2 R WRFujifilm XNeeGroothoek44588/100Reviews>
Fujifilm XF 18mm f/2 RFujifilm XNeeGroothoek49980/100Reviews>
Fujifilm XF 80mm f/2.8 R LM OIS WRFujifilm XNeeMacro129992/100Reviews>
Fujifilm XF 60mm f/2.4 R MacroFujifilm XNeeMacro56985/100Reviews>
Fujifilm XF 30mm f/2.8 R LM WR MacroFujifilm XNeeMacro69985/100Reviews>
Fujifilm XF 27mm f/2.8 R WRFujifilm XNeePancake44985/100Reviews>
Fujifilm XF 27mm f/2.8Fujifilm XNeePancake39983/100Reviews>
Fujifilm XF 50mm f/1.0 R WRFujifilm XNeePortret159995/100Reviews>
Fujifilm XF 56mm f/1.2 RFujifilm XNeePortret86595/100Reviews>
Fujifilm XF 56mm f/1.2 WR RFujifilm XNeePortret119995/100Reviews>
Fujifilm XF 90mm f/2 R LM WRFujifilm XNeePortret89992/100Reviews>
Fujifilm XF 50mm f/2 R WRFujifilm XNeePortret48989/100Reviews>
Fujifilm XF 33mm f/1.4 R LM WRFujifilm XNeeStandaard79990/100Reviews>
Fujifilm XF 35mm f/2 R WRFujifilm XNeeStandaard39588/100Reviews>
Fujifilm XF 35mm f/1.4 RFujifilm XNeeStandaard48986/100Reviews>
Fujifilm XC 35mm f/2.0Fujifilm XNeeStandaard19980/100Reviews>
Fujifilm XF 200mmFujifilm XNeeSupertele599995/100Reviews>

 

De allerbeste systeemcamera's

Ben je benieuwd naar de allerbeste systeemcamera's van dit moment? Ik heb alle top systeemcamera's voor je op een rij gezet! Mijn lijstje is altijd helemaal up to date. Neem een kijkje!

De allerbeste systeemcamera's >>

 

Beste systeemcamera's tot €2.000

Is je budget maximaal 2.000 euro? Dan staat er een hele reeks geweldige systeemcamera's voor je klaar. Ga voor een overzicht naar mijn toplijstje met systeemcamera's tot 2.000 euro (body-prijs).

Beste systeemcamera's tot €2.000 >>

 

Beste aps-c- en microfourthirds-camera’s

Ben je benieuwd naar de beste aps-c- en microfourthirds-camera’s van dit moment? Bekijk de allerbeste camera's met een cropsensor, de voor- en nadelen van elk model en tips bij je keuze. Neem een kijkje!

Beste aps-c- en mft-camera’s >>

 

Beste webshop voor objectieven

Een fantastisch objectief koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van objectieven. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte CameraNU.nl aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van CameraNU.nl:

 • Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.2
 • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
 • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
 • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
 • Beste Website van het Jaar 2022

Alle objectieven op CameraNU.nl >>

 

Uitstekende camera of lens kopen? Denk eens aan occasions!

Zoek je een geweldige camera of lens, maar wil je niet het volle pond betalen? Denk dan eens aan occasions. De allerbeste webshops voor occasions bieden kwaliteit en een vol jaar garantie. Ik heb ze op een rij gezet!

Beste occasions >>

 

Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (4 beoordelingen)

Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy