Canon RF 24mm f/1.8 Macro IS STM | Reviews & Tests

De Canon RF 24mm f/1.8 Macro IS STM is een groothoeklens én macrolens in één voor je Canon systeemcamera. Met een minimale scherpstelafstand van slechts 14cm zit je je onderwerp dicht op de huid. En schiet je schitterende macro’s en close-ups met een uniek groothoekperspectief. “Een betaalbare en geweldig kleine lens met een hoge funfactor.” Alle belangrijke reviews!

Canon RF 24mm f/1.8 Macro IS STMGroothoeklenzen: spectaculaire panorama’s

Weidse landschappen, spectaculaire architectuur, adembenemende stadspanorama’s. Dat tover je allemaal uit je camera met een groothoeklens. Hieronder zie je specificaties plus de belangrijkste reviews van de Canon RF 24mm f/1.8 Macro IS STM, die in augustus 2022 op de markt is gekomen.

Canon RF 24mm f/1.8 Macro IS STM

Brandpuntsafstand: 24mm | Maximaal diafragma: f/1.8 | Lensmount: Canon RF | Geschikt voor fullframe: ja | Gewicht: 270gr | Lengte x diameter: 63 x 75mm | Stof- en spatwaterdicht: nee | Beeldstabilisatie: ja | Minimale scherpstelafstand: 14cm | Vergrotingsfactor: 0.5x | Filtermaat: 52mm | Release datum: augustus 2022 | Frankwandelt-rating 87/100 | Prijs: 769 euro op CameraNU.nl en op Cameraland.nl en op Kamera-express.nl

Klantreviews op CameraNU.nl >>

Canon RF 24mm f/1.8 Macro op CameraNU.nl >>

Canon RF 24mm f/1.8 Macro op Cameraland.nl >>

Canon RF 24mm f/1.8 Macro op Kamera-express.nl >>

Canon RF 24mm f/1.8 Macro IS STMDeze Canon-lens in het kort

Canon heeft natuurlijk al een lichtsterke groothoeklens met macro-functie voor z’n EOS R-systeem: de Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM. Maar de Canon RF 24mm f/1.8 Macro IS STM biedt een veel breder gezichtsveld in combinatie met die macro-functie. Daarmee maak je creatieve close-ups en macrofoto’s met een vergroting van 0.5x.

Unieke, ruimtelijke beelden

Met de Canon RF 24mm f/1.8 Macro IS STM kun je ontzettend dicht bij je onderwerp komen. Hij heeft een minimale scherpstelafstand van slechts 14 centimeter. In combinatie met de fikse groothoek schiet je unieke beelden met een breed, ruimtelijke perspectief. Voordeel is ook dat je een grotere scherptediepte krijgt vergeleken met meer conventionele macrolenzen.

Canon RF 24mm f/1.8 Macro IS STMZeer veelzijdige groothoeklens

Maar met de Canon RF 24mm f/1.8 Macro IS STM kun je veel meer dan macrofoto’s maken. Het is een zeer veelzijdige en lichtsterke groothoeklens, waarmee je uitstekend uit de voeten kunt als landschaps-, natuur- en straatfotograaf. De macro-functie voegt extra veelzijdigheid toe.

Vloeiende bokeh

Dankzij het lichtsterke optiek kun je ook uitstekend werken bij weinig licht. En in combinatie met het afgeronde diafragma met 9 lamellen krijg je een heerlijk vloeiende bokeh in je foto’s. De beeldkwaliteit ligt daarbij op een hoog niveau. Zo zorgen een UD-element en een asferisch glaselement plus een Super Spectra Coating voor controle van lensfouten. De beelden zijn scherp, contrastrijk en kleurecht.

Canon RF 24mm f/1.8 Macro IS STMSnelle en stille autofocus

De autofocus van deze groothoek is snel, stil, soepel en precies dankzij de STM-stappenmotor. Dit maakt deze Canon geschikt voor zowel foto als video. De optische beeldstabilisatie zorgt voor een winst tot 6.5 stops tegen trillingen. Zo wordt het wel heel makkelijk om altijd scherpe beelden te schieten.

Deze Canon-lens is ideaal voor:

 • Landschapsfotografie
 • Macrofotografie
 • Reportagefotografie
 • Reisfotografie
 • Portretfotografie
 • Productfotografie

Canon RF 24mm f/1.8 Macro op CameraNU.nl >>

Canon RF 24mm f/1.8 Macro op Cameraland.nl >>

Canon RF 24mm f/1.8 Macro op Kamera-express.nl >>

Kortingsactie bij CameraNU.nlCanon dubbele cashback lente promotie!

Ontvang tot €150 cashback op geselecteerde Canon systeemcamera's en objectieven. Verdubbel je cashbackbedrag bij aankoop van twee of meer actieproducten. Zo wordt de aanschaf van een systeemcamera en lens wel heel voordelig! Je profiteert van deze actie tot en met 15 mei 2024!

Deze actie op CameraNU.nl >>

Deze actie op Cameraland.nl >>

 

Kortingsactie bij CameraNU.nlCanon R5: €500 korting - Canon R6 II: €430 korting!

De aanschaf van een Canon R5 en R6 Mark II is tijdelijk enorm voordelig! Zo koop je de R5 met €500 korting en de R6 Mark II met €430! Je profiteert van deze actie tot en met 15 mei 2024!

Deze actie op CameraNU.nl >>

Deze actie op Cameraland.nl >>

 

Professionele reviewers over de Canon RF 24mm f/1.8 Macro

De Canon RF 24mm f/1.8 Macro: hoe scoort hij bij de reviewers Alle belangrijke reviews vat ik hieronder voor je samen!

 • Fotomagazine Digifoto Pro (Dré de Man, full review, 2023 nr. 4, septembernummer): Canon springt eruit met een serie comacte objectieven met een macrofunctie. De 16, 24, 35, 50 en 85mm. Dré test de 24mm in de praktijk en in het lab. Deze groothoek is volgens de reviewer ideaal voor onopgemerkt fotograferen bij reportages. Handig voor situaties waarin je een lichtsterke lens nodig hebt of heel dicht bij je onderwerp wilt komen.
  Deze Canon is goed gebouwd en toch lekker licht, en heeft uitstekende stabilisatie aan boord, erg handig bij macro-foto’s. In het lab kan Dré zien dat de vertekening vrij sterk is. Iets wat software-matig in de camera gecorrigeerd wordt, dus zien zul je dat in de praktijk niet. Een groot probleem is het dus niet.
  Contrast en scherpte zijn goed in het midden, en na diafragmeren trekken ook de hoeken goed bij. De bokeh is mooi, wat vooral bij macro-beelden een voordeel is.
  De Canon RF 24mm f/1.8 Macro is volgens Dré kortom “een mooi licht objectief voor reportages en voor alle situaties waarin je een kleiner maar toch lichtsterk objectief nodig hebt – voor vloggen met close-ups van producten bijvoorbeeld.” Voor prijs/kwaliteit krijgt deze Canon een 7.5.
 • Photographyblog.com (Mark Goldstein, full review): Canon blijft zijn assortiment RF-lenzen uitbreiden met meer betaalbare opties, zoals deze RF 24mm f/1.8 MACRO IS STM, schrijft Mark. Hij heeft dezelfde opzet als de Canon RF 35mm f/1.8 IS Macro STM, met dezelfde 1:2 macro-vergroting.
  Beide lenzen delen ook de STM-stappenmotor voor soepele, nauwkeurige en stille continue autofocus, Super Spectra-coating op de lenselementen om beeldschaduwen en overstraling te minimaliseren, 9 afgeronde diafragmalamellen voor vloeiendere bokeh en beeldstabilisatie met 5-stops. “De Canon RF 24mm f/1.8 IS Macro STM is een zeer capabele alleskunner.”
  Al bij volle diafragma-opening is deze lens scherp. Bij volle opening en tot f/11 is hij uitstekend in het beeldcentrum. De hoeken zijn minder goed, waardoor je moet diafragmeren tot f/2.8 om scherpe resultaten te krijgen. De bokeh-effecten zijn volgens Mark fraai.
  De enige lensfout als je jpeg’s en video schiet is duidelijke vignettering. Diafragmeren met minimaal 2 f-stops lost dit op. Schiet je in raw, dan heb je meer met lensfouten te maken, zoals tonvormige vervorming en vignettering. “Dit is verreweg het grootste compromis bij het produceren van zo'n kleine, lichte en relatief betaalbare groothoeklens.” De bouwkwaliteit is volgens Mark erg goed, al is het jammer dat weerbestendigheid ontbreekt. De autofocus is snel, stil en betrouwbaar dankzij de STM-motor. De 5-stop optisch beeldstabilisatie is effectief. Al met al is dit een veelzijdige, snelle en betaalbare groothoekprime. Eindoordeel: Highly Recommended met 4.5 van de 5 sterren.
 • Cameralabs.com (Gordon Laing, full review): De Canon RF 24mm f/1.8 Macro IS STM is volgens Gordon een compacte, lichte en goed uitgeruste groothoeklens waarmee je fatsoenlijke resultaten kunt behalen met landschaps- of macro-achtige fotografie. De beeldhoeken zijn redelijk scherp, en je kunt mooie scherptediepte-effecten bereiken dankzij zijn f/1.8-diafragma. Een echte macrolens is het niet, maar een 1:2-vergroting is voor de meeste fotografen genoeg. Mooi zijn ook de optische stabilisatie en een AF/MF-schakelaar.
  Jammer dan weerbestendige afdichting ontbreekt. Weliswaar is het niet een professionele L-lens, maar hij heeft nog steeds een vrij stevig prijskaartje, schrijft Gordon, zeker vergeleken met de 16mm-, 35mm- en 50mm-lenzen voor het Canon RF-systeem.
  Hoewel de Canon RF 24mm f/1.8 Macro IS STM niet de scherpste of meest betaalbare lens is in het RF-systeem, heeft Gordon toch genoten van het gebruik. “Ik ben dol op deze brandpuntsafstand voor zowel foto als video, en vond dat de close-focus en beeldstabilisatie de Canon extra flexibiliteit gaven. Mijn persoonlijke favorieten in dit deel van de serie blijven misschien de 16mm- en 35mm- modellen, maar ik heb altijd ruimte voor een 24mm-lens in mijn tas en de 24mm f/1.8 is een solide optie voor foto's en videowerk.” Eindoordeel: Recommended.
 • Amateurphotographer.com (Angela Nicholson, full review): De Canon RF 24mm f/1.8 Macro IS STM is volgens Angela een zeer aantrekkelijke groothoeklens, omdat hij klein en licht is en kan scherpstellen op een afstand van slechts 14cm van je onderwerp. “Met deze lens kun je dus zowel uitgestrekte landschappen als kleine details vastleggen.”
  Het betekent ook dat je heel dicht bij een klein onderwerp kunt komen en je het kunt vastleggen in samenhang met zijn omgeving, in tegenstelling tot een conventionele macrolens met korte telelens. “Door het grote maximale diafragma vervaag je de achtergrond en isoleer je je onderwerp. Met een kleiner diafragma leg je juist wat meer diepte vast.”
  Plussen zijn verder de speciale bedieningsring en het uitstekend AF-systeem met de mogelijkheid om de focus handmatig aan te passen als dat nodig is.
  Daarbij is deze lens volgens Angela indrukwekkend scherp, zelfs wijd open. De beelden zijn van hoge kwaliteit zonder vervorming en minimale lichtafval en chromatische aberratie. Minpunten zijn er ook: de zonnekap ontbreekt en de lens is niet weerbestendig. Ondanks z’n wat hoge prijs heeft de RF 24mm f/1.8 Macro IS STM volgens Angela “het potentieel om een favoriete optiek te worden voor een dagje uit met je camera”. Eindoordeel: Recommended met 4.5 van de 5 sterren.
 • The-digital-picture.com (Bryan Carnathan, full review): De Canon RF 24mm f/1.8 Macro IS STM valt direct op door z’n compacte formaat en z’n lichte gewicht. “Gooi deze lens in je tas en draag hem de hele dag zonder last. Hoewel het weinig moeite kost om deze lens mee te nemen, heeft hij veel te bieden.”
  Volgens Bryan is de brandpuntsafstand van 24mm zeer bruikbaar. Daarbij voegt de mogelijkheid van deze Canon om dichtbij scherp te stellen veel onderwerpen en composities toe. En de beeldstabilisatie verbetert de mogelijkheden om de goede beeldkwaliteit die deze lens kan produceren als het statief wordt achtergelaten, ook echt te verzilveren. Bonus is de lage prijs, waardoor je “een betaalbare en geweldige kleine lens krijgt met een hoge funfactor”.
 • Eoszine.nl (Pieter Dhaeze, full review): De Canon RF 24mm f/1.8 IS STM vult volgens Pieter de RF-reeks 85mm, 50mm, 35mm prima aan. Hij sluit ook perfect aan bij de hoge kwaliteit en de vele mogelijkheden van de RF 85mm f/2.0 IS en de RF 35mm f/1.8 IS. “Dus is 24mm hét brandpunt voor jouw reportagewerk en wordt je creativiteit geprikkeld door 1:2 macro’s, kleine scherptedieptes en een zeer goede beeldstabilisatie, dan zou de aanschaf van de RF 24mm f/1.8 IS STM een ‘no brainer’ kunnen zijn, maar let dan wel op zijn relatief stevige prijskaartje van ruim 750 euro.”
 • Photofacts.nl (fotograaf Nando Harmsen, full review): Volgens bruids- en landschapsfotograaf Nando Harmsen is de Canon RF 24mm f/1.8 IS USM een heel geschikt objectief, die ondanks wat zwakkere punten heel bruikbaar is. “Het is een brandpunt dat als groothoek ideaal is: je hebt een enorme beeldhoek zonder dat de typische groothoekvertekeningen een rol gaan spelen. Gebruik dan wel minimaal f/8 om de ideale scherpte over het hele beeld, tot in de hoeken, te hebben.”
  De scherpte in het beeldmidden is uitstekend. Zet daar je hoofdonderwerp neer, adviseert Nando. “De vignettering en onscherpte in de hoeken zal dan niet storend worden.” Een aantal mindere punten van deze lens wordt door de in-camera lenscorrectie opgelost, zoals beeldvervorming, chromatische aberratie en vignettering.
  Nando: “Voor 749 euro heb je een goed bruikbaar en handig objectief. Alleen met de grootste lensopening zijn er wat concessies op het gebied van beeldkwaliteit.”
 • Dustinabbott.net (fotograaf Dustin Abbott, full review): Dustin is positiever over deze lens dan over de Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS, hoewel beide lenzen in veel opzichten vergelijkbaar zijn. “Hij heeft veel te veel vervorming en vignettering, maar het is ook mooi en sterk op veel verschillende gebieden. Waaronder de vrij sterke macroprestaties.”
  Waar deze lens vooral in uitblinkt: z’n veelzijdigheid. “Je kunt met deze lens veel verschillende soorten fotografie maken. Je kunt van dichtbij werken, maar ook aan straatfotografie doen. Je kunt er landschaps- en omgevingsportretten mee schieten.”
  Deze lens concurreert optisch niet met lenzen uit de L-serie, schrijft Dustin. “Maar de foto's springen er redelijk goed uit, afgezien van foto's waarbij de bokeh een beetje druk werd.” Voor wie van de brandpuntsafstand van 24mm houdt, zal de Canon RF 24 mm F1.8 Macro IS STM waarschijnlijk een favoriet worden, ook al heeft hij een paar gebreken.
 • Focus-review.com (Jan Paul Mioulet, full review): Voor de spiegelreflexcamera’s met EF-vatting was er volgens Jan Paul een ruime keus aan 24mm-objectieven. De Canon RF 24mm f/1.8 Macro IS STM is de eerste 24mm prime-lens voor de serie RF-camera’s van Canon. “Door de redelijke prijs, de compacte afmetingen en de veelzijdigheid zal dit objectief een groot publiek aanspreken. Jammer is toch wel dat een objectief dat je ook makkelijk mee op reis kan nemen, niet extra is afgedicht tegen vocht en stof.”
 • Klantreview op CameraNU.nl: “Met de Canon RF 24mm f/1.8 Macro IS STM heeft Canon namelijk iets bijzonders op de markt gebracht. Het is een groothoekobjectief die al op 14cm afstand kan scherpstellen en een 0,5x vergroting te bereiken. Dat is weliswaar minder dan een ‘echte macro’ (1x vergroting), maar voor een groothoekobjectief zeer indrukwekkend. (...)
  De Canon RF 24mm f/1.8 Macro IS STM is een echte aanrader voor als je close-up groothoek beelden wil maken. Het geeft unieke nieuwe perspectieven in combinatie met zijn goede beeldkwaliteit.” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Christopher Frost (video-review): De bekende reviewer Christopher Frost heeft een geweldige video-review op YouTube gezet over deze lens, voorzien van tal van fraaie platen. Zo kun je uitstekend zien wat je allemaal met deze Canon kunt. Volgens Christopher is deze Canon ‘a fantastic piece of kit’ waarmee heel veel Canon-gebruikers heel veel plezier zullen hebben.
  Benieuwd naar dit video-review? Je vindt hem onderaan deze pagina.

Canon RF 24mm f/1.8 Macro op CameraNU.nl >>

Canon RF 24mm f/1.8 Macro op Cameraland.nl >>

Canon RF 24mm f/1.8 Macro op Kamera-express.nl >>

 

Canon RF 24mm f/1.8 Macro IS STMBelangrijkste kenmerken van de Canon RF 24mm f/1.8 Macro

 • Lichtsterk: snel f/1.8 diafragma voor werken bij weinig licht
 • Creatieve close-ups: minimale scherpstelafstand van 14cm
 • Groothoek-macro’s: 1:2 maximale vergroting
 • Snel en stil scherp: automatische scherpstelling met STM AF-motor
 • Stabiele beelden: 5-stops optische beeldstabilisatie
 • Fraaie bokeh: afgerond diafragma met 9 lamellen
 • Hoge beeldkwaliteit: Super Spectra Coating
 • Compact en licht: handzame groothoeklens voor je Canon
 • Handig: aanpasbare bedieningsring

Canon RF 24mm f/1.8 Macro op CameraNU.nl >>

Canon RF 24mm f/1.8 Macro op Cameraland.nl >>

Canon RF 24mm f/1.8 Macro op Kamera-express.nl >>

 

Mooie YouTube review van de Canon RF 24mm f/1.8 Macro

Bekijk een mooie YouTube review van de Canon RF 24mm f/1.8 Macro door reviewer Christopher Frost (8:39 minuten). Volgens Christopher is deze Canon ‘a fantastic piece of kit’ waarmee heel veel Canon-gebruikers heel veel plezier zullen hebben. Als je even lekker wilt watertanden. Waarschuwing: daarna wil je hem hebben...

Canon RF 24mm f/1.8 Macro op CameraNU.nl >>

Canon RF 24mm f/1.8 Macro op Cameraland.nl >>

Canon RF 24mm f/1.8 Macro op Kamera-express.nl >>

 

Canon EOS R3Overzicht Canon EOS R systeemcamera’s

Canon heeft een serie fantastische systeemcamera’s op de markt gebracht, zoals de uitstekend besproken Canon EOS R5 voor professionals en de betaalbare allrounder Canon EOS R6. De Canon EOS R3 is het nieuwe vlaggenschip. En de EOS R7 en R10 zijn de nieuwe aps-c camera's. Benieuwd naar alle EOS R-camera’s? Ik heb ze voor je op een rij gezet in dit overzichtsartikel. Of klik hieronder op de links naar de reviews.

 

Alle Canon RF-lenzen op een rij

Canon RF-lenzen zijn bedoeld voor de fullframe systeemcamera's van Canon: de Canon EOS R-serie. Hieronder vind je alle RF-lenzen op een rij. Wil je er meer over lezen en kijken hoe ze scoren in reviews? Klik dan hieronder door naar mijn artikelen. Bekijk ook mijn overzichtsartikel van Canon RF-lenzen en mijn roadmap met verwachte Canon RF-lenzen.

ObjectiefVoor cameraFullframe?Soort lensPrijsRatingBekijk!
Canon RF 100-300mm f/2.8L IS USMCanon RJaSupertelezoom1219998/100Reviews>
Canon RF 400mm f/2.8L IS USMCanon RJaSupertele1321998/100Reviews>
Canon RF 600mm f/4.0L IS USMCanon RJaSupertele1422998/100Reviews>
Canon RF 800mm f/5.6L IS USMCanon RJaSupertele2024998/100Reviews>
Canon RF 1200mm f/8.0L IS USMCanon RJaSupertele2379998/100Reviews>
Canon RF 85mm f/1.2L USMCanon RJaPortret304998/100Reviews>
Canon RF 28-70mm f/2.0L USMCanon RJaStandaardzoom329997/100Reviews>
Canon RF 24-105mm f/2.8 IS USMCanon RJaStandaardzoom365997/100Reviews>
Canon RF 10-20mm f/4.0L IS STMCanon RJaGroothoekzoom273995/100Reviews>
Canon RF 135mm f/1.8L IS USMCanon RJaPortret274095/100Reviews>
Canon RF 24-70mm f/2.8L IS USMCanon RJaStandaardzoom235995/100Reviews>
Canon RF 50mm f/1.2L USMCanon RJaStandaard253995/100Reviews>
Canon RF 70-200mm f/2.8L IS USMCanon RJaTelezoom259995/100Reviews>
Canon RF 100mm f/2.8L Macro IS USMCanon RJaMacro157992/100Reviews>
Canon RF 14-35mm f/4L IS USMCanon RJaGroothoekzoom184990/100Reviews>
Canon RF 15-35mm f/2.8L IS USMCanon RJaGroothoekzoom253990/100Reviews>
Canon RF 24-105mm f/4.0L IS USMCanon RJaStandaardzoom121990/100Reviews>
Canon RF 5.2mm f/2.8L Dual FisheyeCanon RJaFisheye223990/100Reviews>
Canon RF 70-200mm f/4L IS USMCanon RJaTelezoom182990/100Reviews>
Samyang AF 14mm f/2.8 RFCanon RJaGroothoek72990/100Reviews>
Canon RF 100-500mm f/4.5-7.1 L IS USMCanon RJaSupertelezoom314988/100Reviews>
Canon RF 15-30mm f/4.5-6.3 IS STMCanon RJaGroothoekzoom71987/100Reviews>
Canon RF 24-240mm f/4-6.3 IS USMCanon RJaReiszoom89987/100Reviews>
Canon RF 24mm f/1.8 Macro IS STMCanon RJaMacro76987/100Reviews>
Canon RF 200-800mm f/6.3-9.0 IS USMCanon RJaSupertelezoom249986/100Reviews>
Canon RF 100-400mm f/5.6-8.0 IS USMCanon RJaSupertelezoom74985/100Reviews>
Canon RF 16mm f/2.8 STMCanon RJaGroothoek34985/100Reviews>
Canon RF 24-50mm f/4.5-6.3 IS STMCanon RJaStandaardzoom40985/100Reviews>
Canon RF 28mm f/2.8 STMCanon RJaPancake38985/100Reviews>
Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STMCanon RJaMacro55985/100Reviews>
Canon RF 50mm f/1.8 STMCanon RJaStandaard23985/100Reviews>
Canon RF 600mm f/11 IS STMCanon RJaSupertele81985/100Reviews>
Canon RF 800mm f/11 IS STMCanon RJaSupertele106985/100Reviews>
Canon RF 85mm f/2 Macro IS STMCanon RJaPortret71985/100Reviews>
Canon RF 24-105mm f/4-7.1 IS STMCanon RJaStandaardzoom50980/100Reviews>
Canon RF-S 10-18mm f/4.5-6.3 IS STMCanon RNeeGroothoekzoom40980/100Reviews>
Canon RF-S 18-45mm f/4.5-6.3 IS STMCanon RNeeStandaardzoom35980/100Reviews>
Canon RF-S 18-150mm f/3.5-6.3 IS STMCanon RNeeReiszoom57980/100Reviews>
Canon RF-S 55-210mm f/5-7.1 IS STMCanon RNeeSupertelezoom45980/100Reviews>
Canon Extender RF 1.4XCanon RJaExtender€ 609CameraNU>
Canon Extender RF 2XCanon RJaExtender€ 769CameraNU>
Roadmap Canon RF-lenzenBekijk roadmap>

 

Uitstekende camera of lens kopen? Denk eens aan occasions!

Zoek je een geweldige camera of lens, maar wil je niet het volle pond betalen? Denk dan eens aan occasions. De allerbeste webshops voor occasions bieden kwaliteit en een vol jaar garantie. Ik heb ze op een rij gezet!

Beste occasions >>

 

Beste webshop voor objectieven

Een fantastisch objectief koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van objectieven. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte CameraNU.nl aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van CameraNU.nl:

 • Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.2
 • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
 • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
 • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
 • Beste Website van het Jaar 2022

Alle objectieven op CameraNU.nl >>

 

Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (5 beoordelingen)

Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy