Beste lenzen-sets voor je smartphone

Beste lenzen-set voor je smartphone
Beste lenzen-set voor je smartphone

Fotografeer je graag met je smartphone? Dat kan veel beter met een geweldige lenzenset voor je smartphone. Direct topfoto's uit je mobiel!

Voorzetlenzen: direct betere foto's

Ik heb een paar dure camera's, maar heel vaak gebruik ik m'n smartphone om foto's te maken. Maakt prima foto's, mijn nieuwe iPhone. Maar dat kan nog veel beter. Heel eenvoudig: met voorzetlenzen. Er zijn voorzetlenzen voor macro, tele, groothoek en fisheye. Er zijn ook setjes te koop waar 3 of 4 lenzen inzitten.

Creatieve lenzensetjes

Voor een paar tientjes heb je al zo'n creatief setje met lenzen in huis. Die gebruik je met groot gemak, en er rollen gelijk betere beelden uit je mobiele camera. Daardoor ga je extra veel plezier beleven van fotograferen met je mobieltje.

Bekijk lenzen voor je smartphone >>

Set van 4 smartphone cameralensjes Bijzondere effecten

Met de lenzen voor je smartphone kun je bijzondere effecten toevoegen aan je foto's. Een creatieve wereld gaat voor je open. De cameralensjes zijn heel makkelijk in het gebruik. Je plaatst een afneembare ring op de camera van je smartphone, schroeft het gewenste lensje op de ring en je bent klaar om een prachtige panorama of ultrascherpe close-up foto te maken.

Verschillende lenzen:

  • Fisheye-lens: fotografeer met extreme groothoek voor een wauw-effect
  • Groothoeklens: maak prachtige landschapsfoto's en meer
  • Macro-lens: maak ultieme close-ups van bloemen, vlinders etc.
  • Telelens: haal alles 2x dichterbij

Bekijk lenzen voor je smartphone >>

Hieronder staat nog wat meer uitleg.

Set van 4 smartphone cameralensjes Fisheye-Lens: alsof je in een vissenkom zit

De Fisheye-Lens geeft een ongelofelijk breed gezichtsveld van 180 graden aan je camera. Er ontstaat een soort bubbel-effect in de cameralens waardoor het net lijkt alsof dat wat je op de foto zet in een vissenkom zit. Niemand zal geloven dat de foto is gemaakt met je smartphone.

Groothoeklens: zet al je vrienden op de foto

Met de groothoeklens verdubbelt het gezichtsveld van je camera. Ideaal om de hele familie of vriendengroep in beeld te krijgen. Of om de skyline van Rotterdam vast te leggen. Maakt ook prachtige landschapsfoto's.

Set van 4 smartphone cameralensjes Macro-lens: ultieme close-ups

Met de macro-lens maak je ultieme close-ups. De lens kun je liefst 10x inzoomen. Daarmee krijg je alle details van die prachtige vlinder haarscherp op de foto.

Telelens: bovenop je onderwerp

Inzoomen met je smartphone zonder dat je de digitale zoom hoeft te gebruiken, want dat gaat ten koste van de kwaliteit. Ontzettend handig om dichtbij je onderwerp te komen.

Bekijk lenzen voor je smartphone >>

 

De beste nieuwe camera’s van dit momentMis de 10 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 10 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 10 nieuwste camera’s >>

 


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

3.5/5 Waardering (4 beoordelingen)