De mooiste Kerstcadeaus bij Cameranu

Beste lenzen-sets voor je smartphone

Beste lenzen-set voor je smartphone
Beste lenzen-set voor je smartphone

Fotografeer je graag met je smartphone? Dat kan veel beter met een geweldige lenzenset voor je smartphone. Direct topfoto's uit je mobiel!

Voorzetlenzen: direct betere foto's

Ik heb een paar dure camera's, maar heel vaak gebruik ik m'n smartphone om foto's te maken. Maakt prima foto's, mijn nieuwe iPhone. Maar dat kan nog veel beter. Heel eenvoudig: met voorzetlenzen. Er zijn voorzetlenzen voor macro, tele, groothoek en fisheye. Er zijn ook setjes te koop waar 3 of 4 lenzen inzitten.

Creatieve lenzensetjes

Voor een paar tientjes heb je al zo'n creatief setje met lenzen in huis. Die gebruik je met groot gemak, en er rollen gelijk betere beelden uit je mobiele camera. Daardoor ga je extra veel plezier beleven van fotograferen met je mobieltje.

Bekijk lenzen voor je smartphone >>

Set van 4 smartphone cameralensjes Bijzondere effecten

Met de lenzen voor je smartphone kun je bijzondere effecten toevoegen aan je foto's. Een creatieve wereld gaat voor je open. De cameralensjes zijn heel makkelijk in het gebruik. Je plaatst een afneembare ring op de camera van je smartphone, schroeft het gewenste lensje op de ring en je bent klaar om een prachtige panorama of ultrascherpe close-up foto te maken.

Verschillende lenzen:

  • Fisheye-lens: fotografeer met extreme groothoek voor een wauw-effect
  • Groothoeklens: maak prachtige landschapsfoto's en meer
  • Macro-lens: maak ultieme close-ups van bloemen, vlinders etc.
  • Telelens: haal alles 2x dichterbij

Bekijk lenzen voor je smartphone >>

Hieronder staat nog wat meer uitleg.

Set van 4 smartphone cameralensjes Fisheye-Lens: alsof je in een vissenkom zit

De Fisheye-Lens geeft een ongelofelijk breed gezichtsveld van 180 graden aan je camera. Er ontstaat een soort bubbel-effect in de cameralens waardoor het net lijkt alsof dat wat je op de foto zet in een vissenkom zit. Niemand zal geloven dat de foto is gemaakt met je smartphone.

Groothoeklens: zet al je vrienden op de foto

Met de groothoeklens verdubbelt het gezichtsveld van je camera. Ideaal om de hele familie of vriendengroep in beeld te krijgen. Of om de skyline van Rotterdam vast te leggen. Maakt ook prachtige landschapsfoto's.

Set van 4 smartphone cameralensjes Macro-lens: ultieme close-ups

Met de macro-lens maak je ultieme close-ups. De lens kun je liefst 10x inzoomen. Daarmee krijg je alle details van die prachtige vlinder haarscherp op de foto.

Telelens: bovenop je onderwerp

Inzoomen met je smartphone zonder dat je de digitale zoom hoeft te gebruiken, want dat gaat ten koste van de kwaliteit. Ontzettend handig om dichtbij je onderwerp te komen.

Bekijk lenzen voor je smartphone >>

 

Beste objectieven voor je spiegelreflex- of systeemcamera

Op zoek naar een geweldige lens voor je spiegelreflex- of systeemcamera? Neem dan een kijkje in mijn toplijsten hieronder.

 

Beste webshops voor tweedehands camera’s, objectieven & kijkers Uitstekende camera, kijker of objectief? Denk aan occasions!

Zoek je een geweldige camera, objectief of verrekijker, maar wil je niet het volle pond betalen? Denk dan eens aan occasions. De allerbeste webshops voor occasions bieden kwaliteit en een vol jaar garantie. Ik heb ze op een rij gezet!

Beste occasions >>

 

Hulp bij het kiezen: de Tassenvinder Zoek je de beste cameratas? Gebruik de Tassenvinder!

Cameranu.nl heeft een superhandige keuzehulp ontwikkeld: de Tassenvinder. Daarmee snor je binnen no time jouw ideale cameratas op. Zo wordt kiezen wel heel makkelijk. Keuze uit ruim 2400 tassen!

Open de Tassenvinder >>

 


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)