Beste lenzen-sets voor je smartphone

Fotografeer je graag met je smartphone? Dat kan veel beter met een geweldige lenzenset voor je smartphone. Direct topfoto's uit je mobiel!

Set van 4 smartphone cameralensjesVoorzetlenzen: direct betere foto's

Ik heb een paar dure camera's, maar heel vaak gebruik ik m'n smartphone om foto's te maken. Maakt prima foto's, mijn nieuwe iPhone. Maar dat kan nog veel beter. Heel eenvoudig: met voorzetlenzen. Er zijn voorzetlenzen voor macro, tele, groothoek en fisheye. Er zijn ook setjes te koop waar 3 of 4 lenzen inzitten.

Creatieve lenzensetjes

Voor een paar tientjes heb je al zo'n creatief setje met lenzen in huis. Die gebruik je met groot gemak, en er rollen gelijk betere beelden uit je mobiele camera. Daardoor ga je extra veel plezier beleven van fotograferen met je mobieltje.

Alle smartphone-lenzen op Cameranu.nl >>

Alle smartphone-lenzen op Bol.com >>

Smartphone-lenzen op Coolblue.nl >>

Smartphone-lenzen op Kamera-express.nl >>

Set van 4 smartphone cameralensjes Bijzondere effecten

Met de lenzen voor je smartphone kun je bijzondere effecten toevoegen aan je foto's. Een creatieve wereld gaat voor je open. De cameralensjes zijn heel makkelijk in het gebruik. Je plaatst een afneembare ring op de camera van je smartphone, schroeft het gewenste lensje op de ring en je bent klaar om een prachtige panorama of ultrascherpe close-up foto te maken.

Verschillende lenzen:

  • Fisheye-lens: fotografeer met extreme groothoek voor een wauw-effect
  • Groothoeklens: maak prachtige landschapsfoto's en meer
  • Macro-lens: maak ultieme close-ups van bloemen, vlinders etc.
  • Telelens: haal alles 2x dichterbij

Smartphone-lenzen op een rij

Op Cameranu.nl, Bol.com en Coolblue.nl staan alle smartphone-lenzen van dit moment op een rij. Leuk om eens te bekijken!

Alle smartphone-lenzen op Cameranu.nl >>

Alle smartphone-lenzen op Bol.com >>

Smartphone-lenzen op Coolblue.nl >>

Smartphone-lenzen op Kamera-express.nl >>

Set van 4 smartphone cameralensjes Fisheye-Lens: alsof je in een vissenkom zit

De Fisheye-Lens geeft een ongelofelijk breed gezichtsveld van 180 graden aan je camera. Er ontstaat een soort bubbel-effect in de cameralens waardoor het net lijkt alsof dat wat je op de foto zet in een vissenkom zit. Niemand zal geloven dat de foto is gemaakt met je smartphone.

Groothoeklens: zet al je vrienden op de foto

Met de groothoeklens verdubbelt het gezichtsveld van je camera. Ideaal om de hele familie of vriendengroep in beeld te krijgen. Of om de skyline van Rotterdam vast te leggen. Maakt ook prachtige landschapsfoto's.

Set van 4 smartphone cameralensjes Macro-lens: ultieme close-ups

Met de macro-lens maak je ultieme close-ups. De lens kun je liefst 10x inzoomen. Daarmee krijg je alle details van die prachtige vlinder haarscherp op de foto.

Telelens: bovenop je onderwerp

Inzoomen met je smartphone zonder dat je de digitale zoom hoeft te gebruiken, want dat gaat ten koste van de kwaliteit. Ontzettend handig om dichtbij je onderwerp te komen.

Alle smartphone-lenzen op Cameranu.nl >>

Alle smartphone-lenzen op Bol.com >>

Smartphone-lenzen op Coolblue.nl >>

Smartphone-lenzen op Kamera-express.nl >>

 

Top 10 compactcamera's

Ben je benieuwd wat de beste compactcamera's van dit moment zijn? Ik heb de 10 beste compactcamera's voor je op een rij gezet! Mijn lijstje is altijd helemaal up to date. Neem een kijkje!

Top 10 compactcamera's >>

 

Beste webshop voor objectieven

Een fantastisch objectief koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van objectieven. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte Cameranu aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van Cameranu:

  • Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.1
  • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
  • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
  • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
  • Vijfvoudig winnaar van de Shopping Awards

Alle objectieven op Cameranu.nl >>

 

Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 

Geef je mij sterren?

4.2/5 Waardering (21 beoordelingen)

Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy