Review van Hotel Landgasthof Zum Weissen Schwanen - Braubach - Duitsland | Rating: 80/100

Review van Hotel Landgasthof Zum Weissen Schwanen - Braubach - Duitsland | Rating: 80/100
Review van Hotel Landgasthof Zum Weissen Schwanen - Braubach - Duitsland | Rating: 80/100

Geweldig hotel in het mooie oude vakwerkstadje Braubach. Heerlijke kamer + luxe badkamer. Alleen de prijs....

Het hotel

Hotel Landgasthof Zum Weissen Schwanen is een schitterend hotel. Het is gevestigd in een oude molen en tekenen daarvan zie je overal terug in het hotel, dat hebben ze leuk gedaan. Je ziet nog echt hoe het hotel als molen gefungeerd heeft, met lolensteen en oude houten vaten waar in vroeger eeuwen (waarschijnlijk) het graan in opgeslagen werd. Ook van buiten ziet het hotel er zeer schilderachtig uit.

Groot voordeel: het hotel ligt net buiten het drukke centrum van Brachbach. Toen ik er was, was er net het leuke maar lawaaiige jaarlijkse wijnfeest gaande. In het hotel niets van gemerkt, het was zo rustig dat je een speld kon horen vallen.

De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl

De hotelkamer

Ik had een zeer riante kamer, lekker ruim, met een luxe badkamer inclusief bad. Zeer goed verzorgd allemaal. Echt een traktatie na een lange wandeling: ik was de Rheinsteig aan het wandelen, en dit hotel ligt pal langs de route. Diep geslapen na een uur weken in het bad...

Het ontbijt

Zoals bij alle hotels in Duitsland is ook hier het ontbijt overdadig. Lekkere roereieren met nog warme broodjes. Goeie koffie (daar ontbreekt het nog weleens aan bij hotels). Ik kon weer een stevige ochtendwandeling maken langs de Rheinsteig.

Prijs/kwaliteit-verhouding

Ik betaalde 85 euro voor de kamer inclusief het ontbijt. Ai, nee dat is niet goedkoop. Heb ik waar voor mijn geld gekregen? Ik ben een knieperd, maar ik had geen spijt van mijn keuze voor dit hotel. Zeker aan te bevelen. Soms moet je jezelf een keer tracteren op iets echt leuks toch? Het leven is al zo kort...

Bekijk dit hotel >>

Beoordeling Hotel Landgasthof Zum Weissen Schwanen | Braubach | Duitsland

  • Adres: Brunnenstrasse 4, 56338 Braubach, Duitsland
  • Positief: Geweldig mooi hotel, heerlijke kamer met bad, stevig ontbijt
  • Negatief: Prijs
  • Frankwandelt-rating: 80/100
  • Meer info: Hotel Landgasthof Zum Weissen Schwanen op Trivago.nl

 

Bekijk de wandelreizen van SNPPlan je wandelvakantie bij SNP voor 2021

Actieve wandelreizen: SNP Natuurreizen is erin gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen. Bekijk de mogelijkheden voor als we weer mogen!

Vakantieplannen maken

Uiteraard houdt SNP zich aan het advies om tot medio maart 2021 niet naar het buitenland op vakantie te gaan. Maar plannen maken voor daarna mag natuurlijk wel. Dat kan zonder zorgen: je mag bij SNP tot 30 dagen voor vertrek je reis kosteloos omboeken of annuleren. En ze vragen géén aanbetaling. Zo kun jij met een goed gevoel nu al je vakantie voor 2021 boeken.

Alle privé-reizen >>

Alle groepsreizen >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

 

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (4 beoordelingen)

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!