Review van Hotel Landgasthof Zum Weissen Schwanen - Braubach - Duitsland | Rating: 80/100

Review van Hotel Landgasthof Zum Weissen Schwanen - Braubach - Duitsland | Rating: 80/100
Review van Hotel Landgasthof Zum Weissen Schwanen - Braubach - Duitsland | Rating: 80/100

Geweldig hotel in het mooie oude vakwerkstadje Braubach. Heerlijke kamer + luxe badkamer. Alleen de prijs....

Het hotel

Hotel Landgasthof Zum Weissen Schwanen is een schitterend hotel. Het is gevestigd in een oude molen en tekenen daarvan zie je overal terug in het hotel, dat hebben ze leuk gedaan. Je ziet nog echt hoe het hotel als molen gefungeerd heeft, met lolensteen en oude houten vaten waar in vroeger eeuwen (waarschijnlijk) het graan in opgeslagen werd. Ook van buiten ziet het hotel er zeer schilderachtig uit.

Groot voordeel: het hotel ligt net buiten het drukke centrum van Brachbach. Toen ik er was, was er  net het leuke maar lawaaiige jaarlijkse wijnfeest gaande. In het hotel niets van gemerkt, het was zo rustig dat je een speld kon horen vallen.

De hotelkamer

Ik had een zeer riante kamer, lekker ruim, met een luxe badkamer inclusief bad. Zeer goed verzorgd allemaal. Echt een traktatie na een lange wandeling: ik was de Rheinsteig aan het wandelen, en dit hotel ligt pal langs de route. Diep geslapen na een uur weken in het bad...

Het ontbijt

 

Hotel Zum Weissen Schwanen| Braubach | Duitsland

  adres 35px Brunnenstrasse 4, 56338 Braubach, Duitsland
  website2 35px Hotel Zum Weissen Schwanen
  positief 35px Geweldig mooi hotel, heerlijke kamer met bad, stevig ontbijt
  negatief 35px Prijs
  rating 35px 80/100

Zoals bij alle hotels in Duitsland is ook hier het ontbijt overdadig. Lekkere roereieren met nog warme broodjes. Goeie koffie (daar ontbreekt het nog weleens aan bij hotels). Ik kon weer een stevige ochtendwandeling maken langs de Rheinsteig.

Prijs/kwaliteit-verhouding

Ik betaalde 85 euro voor de kamer inclusief het ontbijt. Ai, nee dat is niet goedkoop. Heb ik waar voor mijn geld gekregen? Ik ben een knieperd, maar ik had geen spijt van mijn keuze voor dit hotel. Zeker aan te bevelen. Soms moet je jezelf een keer tracteren op iets echt leuks toch? Het leven is al zo kort...

Bekijk dit hotel >>

 


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!