Review van Hotel Jan van Werth - Koblenz - Duitsland | Rating: 70/100

Eenvoudig hotel, maar goed. Zeer aardige ontvangst, prima ontbijt.

Het hotel

Het middelgrote hotel ligt op een uitstekende locatie in Koblenz: tussen Centraal Station en centrum van de stad. Beide zijn binnen 10 minuten wandelen te bereiken. Toplocatie dus, uit de drukte. De ontvangst in de prettige foyer is zeer hartelijk.

De hotelkamer

Ik had een eenvoudige kamer, met badkamer op de gang, maar ze hebben ook kamers met wat meer luxe. Voor mij was het prima. Alles is brandschoon, goed verzorgd.

Het ontbijt

Ontbijten in Duitsland: daar bezuinigen de Duitsers over het algemeen niet op. Zo ook in hotel Jan van Werth. Prima en lekker uitgebreid ontbijt. Eitje erbij, brood zoveel je opkan. Ontbijt is bij de lage prijs inbegrepen.

Prijs/kwaliteit-verhouding

Ik betaalde 45 euro voor de kamer inclusief het ontbijt. Zeker waar voor mijn geld, want we zitten hier wel in een grote (en zeer leuke) stad. Ontvangst en bediening, allemaal supervriendelijk. Zeer aan te bevelen, behalve als je een luxe-paardje bent, zoek dan verder...

Bekijk dit hotel >>

Beoordeling Hotel Jan van Werth | Koblenz | Duitsland

  • Adres: Von Werth straat 9, 56068 Koblenz, Duitsland
  • Positief: Prijs/kwaliteit, prima bed, rustig gelegen, stevig ontbijt
  • Negatief: Heel eenvoudig...
  • Frankwandelt-rating: 70/100
  • Meer info: Hotel Jan van Werth op Trivago.nl

 

Bekijk de mooiste huisjes middenin natuurgebiedenMooiste huisjes middenin de natuur

Op Natuurhuisje.nl vind je unieke vakantiehuisjes middenin de natuur. In een natuurhuisje kun je je heerlijk terugtrekken van het drukke, dagelijkse bestaan. Je komt helemaal tot rust.

Bij veel huisjes is ‘contactloos verblijf’ mogelijk. Dit houdt in dat je tijdens je verblijf met niemand in contact hoeft te komen. Wel zo veilig!

Bekijk de mooiste natuurhuisjes >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

 

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (6 beoordelingen)

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!