Attentie

Google Geocoding API error: You are over your quota.

Review van Hotel Estel - Berga - Spanje | Rating: 75/100

Review van Hotel Estel - Berga - Spanje | Rating: 75/100
Review van Hotel Estel - Berga - Spanje | Rating: 75/100Carretera de Sant Fruitós, 39, 08600 Berga, Spanje

Mooi hotel, dichtbij het centrum van het Noord-Spaanse stadje Berga, maar toch uit de drukte. Aanrader!

Het hotel

Het middelgrote familiehotel Estel (37 kamers) ligt aan een mooie laan met palmen waar wel het nodige verkeer overheen komt. Veel last had ik daar niet van. De ontvangst in de prettige foyer is buitengewoon warm en vriendelijk.

 

Hotel Estel | Berga | Spanje

  adres 35px Carretera Sant Fruitós, 39, 08600 Berga
  website2 35px Hotelestel op Trivago.nl
  positief 35px Ruime kamer, badkamer, prima bedden, bovengemiddeld ontbijt
  negatief 35px Geluid van de weg
  rating 35px 75/100

De hotelkamer

Na een afmattende wandeling strompelde ik met met een leren tong m'n hotelkamer binnen en er overviel me direct een geluksgevoel. Zoveel luxe opeens. Wat een ruime, schone en koele kamer! En wat een heerlijk grote badkamer met ligbad! Ik plofte neer op een van de twee bedden: supermatrassen.

Goed, later, toen ik wat uitgeruster was en m'n dorst gelest, zag ik zeker wat schoonheidsfoutjes. Het bad en de douchekop waren wel een beetje aan vervanging toe. En overdag is de weg wat lawaaiig, maar over het algemeen: heerlijk hotel.

Het ontbijt

Ontbijten in Spanje: vaak stelt het bijzonder weinig voor. Wat verloren stukjes stokbrood, een glaasje namaak-sinaasappelsap, een paar sneue kuipjes jam en een plens niet al te lekkere koffie. Hotel Estel pakt het anders aan: het ontbijt is voor Spaanse begrippen luxe, met aardig wat keuze en lekkere koffie uit een echte espresso-machine. Het ontbijt zit niet bij de prijs inbegrepen, dat dan weer niet.

Prijs/kwaliteit-verhouding

Ik betaalde 41 euro voor de kamer en 7 euro voor het ontbijt. Meer dan waar voor m'n geld. En die supervriendelijke glimlachen van het personeel kreeg ik er zomaar gratis en voor niks bij.

Bekijk dit hotel >>

 


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

FOX Verre Reizen van ANWB

Maak een verre reis met FOX Verre Reizen van ANWBZin in een zalige verre reis, maar geen zin om die zelf organiseren? FOX Verre Reizen van ANWB is de betrouwbare specialist. Wereldwijd aanbod van droomreizen.

  • Reizen in een groep, samen, met vrienden of als single
  • Verre rondreizen, ruim 50 landen
  • Goede kwaliteit, scherpe prijs
  • Winnaar Vakantie Award 2016!