Review van Hotel Estel - Berga - Spanje | Rating: 75/100

Review van Hotel Estel - Berga - Spanje | Rating: 75/100
Review van Hotel Estel - Berga - Spanje | Rating: 75/100Carretera de Sant Fruitós, 39, 08600 Berga, Spanje

Mooi hotel, dichtbij het centrum van het Noord-Spaanse stadje Berga, maar toch uit de drukte. Aanrader!

Het hotel

Het middelgrote familiehotel Estel (37 kamers) ligt aan een mooie laan met palmen waar wel het nodige verkeer overheen komt. Veel last had ik daar niet van. De ontvangst in de prettige foyer is buitengewoon warm en vriendelijk.

De hotelkamer

Na een afmattende wandeling strompelde ik met met een leren tong m'n hotelkamer binnen en er overviel me direct een geluksgevoel. Zoveel luxe opeens. Wat een ruime, schone en koele kamer! En wat een heerlijk grote badkamer met ligbad! Ik plofte neer op een van de twee bedden: supermatrassen.

Goed, later, toen ik wat uitgeruster was en m'n dorst gelest, zag ik zeker wat schoonheidsfoutjes. Het bad en de douchekop waren wel een beetje aan vervanging toe. En overdag is de weg wat lawaaiig, maar over het algemeen: heerlijk hotel.

De mooiste vakantiehuisjes op Natuurhuisje.nl

Het ontbijt

Ontbijten in Spanje: vaak stelt het bijzonder weinig voor. Wat verloren stukjes stokbrood, een glaasje namaak-sinaasappelsap, een paar sneue kuipjes jam en een plens niet al te lekkere koffie. Hotel Estel pakt het anders aan: het ontbijt is voor Spaanse begrippen luxe, met aardig wat keuze en lekkere koffie uit een echte espresso-machine. Het ontbijt zit niet bij de prijs inbegrepen, dat dan weer niet.

Prijs/kwaliteit-verhouding

Ik betaalde 41 euro voor de kamer en 7 euro voor het ontbijt. Meer dan waar voor m'n geld. En die supervriendelijke glimlachen van het personeel kreeg ik er zomaar gratis en voor niks bij.

Bekijk dit hotel >>

Beoordeling Hotel Estel | Berga | Spanje

  • Adres: Carretera Sant Fruitós, 39, 08600 Berga
  • Positief: Ruime kamer, badkamer, prima bedden, bovengemiddeld ontbijt
  • Negatief: Geluid van de weg
  • Frankwandelt-rating: 75/100
  • Meer info: Hotel Estel op Trivago.nl

 

Bekijk de wandelreizen van SNPPlan je wandelvakantie bij SNP voor 2021

Actieve wandelreizen: SNP Natuurreizen is erin gespecialiseerd. Ik heb veel gereisd met SNP en bewaar koffers prachtherinneringen. Bekijk de mogelijkheden voor als we weer mogen!

Vakantieplannen maken

Uiteraard houdt SNP zich aan het advies om tot medio maart 2021 niet naar het buitenland op vakantie te gaan. Maar plannen maken voor daarna mag natuurlijk wel. Dat kan zonder zorgen: je mag bij SNP tot 30 dagen voor vertrek je reis kosteloos omboeken of annuleren. En ze vragen géén aanbetaling. Zo kun jij met een goed gevoel nu al je vakantie voor 2021 boeken.

Alle privé-reizen >>

Alle groepsreizen >>

 

CameraNU: de beste camera's, objectieven en verrekijkersDe beste camera’s en verrekijkers!

Zoek je een geweldige camera of verrekijker voor onderweg? Ik heb de allerbeste camera's en kijkers voor je op een rij gezet. Gebaseerd op reviews en testen van de experts.

 

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (5 beoordelingen)

Beste camera’s & kijkers

Beste camera's, verrekijkers en objectieven van dit momentOp zoek naar een nieuwe camera, verrekijker of objectief? Het beste van het beste heb ik voor je op een rij gezet in mijn toplijsten. Neem een kijkje!