DJI Mini 4 Pro: supercompacte drone vliegt nóg veiliger

De DJI Mini 4 Pro is een kleine maar belangrijke update van de populaire DJI Mini 3 Pro. Je vliegt nog steeds superlang met deze drone. tot 47 minuten. Maar je schiet nu 4K tot 100fps, voor schitterende slomo’s. Ook is de Mini 4 Pro een meester in het ontwijken van obstakels, waardoor je ongelooflijk veilig vliegt. “Als je zakken diep genoeg zijn, voldoet het aan al zijn beloften en meer.” Alle belangrijke reviews!

DJI Mini 4 ProSensor: 1/1.3 inch | Objectief: 24mm f/1.7 | Field of view: 83 graden | Fotomodus: ja > 48 megapixel | Video: 4K > 100fps / Full HD > 120fps| GPS: ja | Gewicht: 249gr (met standaard accu) | Bereik controller (Europa CE): 100m | Vliegtijd op één accu: 34 minuten (standaard accu) / 47 minuten (grote accu) | Maximale vliegsnelheid: 60 km/u | Maximaal bereik: 6 km | Release datum: 25 september 2023 | Frankwandelt-rating 86/100 | (inclusief Smart Remote Controller): 999 euro op CameraNU.nl en op Coolblue.nl en op Kamera-express.nl

Klantreviews op CameraNU.nl >>

Klantreviews op Coolblue.nl >>

DJI Mini 4 Pro op CameraNU.nl >>

DJI Mini 4 Pro op Coolblue.nl >>

DJI Mini 4 Pro op Kamera-express.nl >>

Highlights van de DJI Mini 4 Pro

 • Compacte én krachtige drone
 • Voor beginners én gevorderde drone-piloten
 • Ideaal: geen vliegopleiding nodig
 • Schitterende video’s: 4K/100fps, 2.7K/60fps, HD/60fps, Slow Motion (1920x1080)/120fps
 • Verbluffende kleuren en helderheid: 10-bit D-Log M en HLG videokwaliteit
 • Veilig vliegen: obstakelherkenning, propellerbeschermers en APAS

DJI Mini 4 ProGeavanceerd én compact

De lichtgewicht DJI Mini 4 Pro is een drone die indruk maakt met geavanceerde functies in een zeer compact formaat. Met deze drone kunnen beginnende drone-liefhebbers en professionals genieten van hoogwaardige foto's en video's, zelfs bij uitdagend licht.

Indrukwekkende beeldkwaliteit

De Mini 4 Pro is uitgerust met een 1/1.3-inch CMOS-sensor en een lichtsterk diafragma van f/1.7. Dat stelt jou als piloot in staat om gedetailleerde foto's en video's te schieten, zelfs bij weinig licht. Dual Native ISO Fusion verbetert de beeldkwaliteit verder, waardoor je altijd verbluffende opnames krijgt, ongeacht de lichtomstandigheden. De drone kan ook adembenemende 4K/60fps HDR-video's opnemen met levendige kleuren en een groot dynamisch bereik.

DJI Mini 4 Pro op CameraNU.nl >>

DJI Mini 4 Pro op Coolblue.nl >>

DJI Mini 4 Pro op Kamera-express.nl >>

DJI Mini 4 ProSchitterende slow motion-video’s

Voor liefhebbers van slow motion-opnamen biedt de Mini 4 Pro de mogelijkheid om 4K/100fps opnames te maken (voorganger: 4K/60fps). Dat zorgt voor zeer vloeiende en gedetailleerde slow motion-beelden.

Compacte drone

Ondanks zijn geavanceerde functies is de Mini 4 Pro compact en weegt hij minder dan 249 gram. Daardoor neem je hem gemakkelijk overal mee naartoe.

DJI Mini 4 ProKrachtige kleuren

De Mini 4 Pro ondersteunt 10-bit D-Log M en HLG opnameopties. Dat geeft jou een breed kleurbereik voor flexibele bewerking van je beelden. Met het 10-bit D-log kleurprofiel kun je bijvoorbeeld je opnamen tot in de kleinste details aanpassen tijdens de nabewerking, En het 10-bit HLG kleurprofiel biedt je direct levendige beelden met een hoog dynamisch bereik.

Creatieve mogelijkheden

Met de DJI Mini 4 Pro kun je je creativiteit de vrije loop laten. Geniet van functies als MasterShots, QuickShots, Hyperlapses en Panoramas. Bovendien kun je met True Vertical Shooting eenvoudig video's maken voor sociale media en deze snel delen via QuickTransfer. Als je graag je beelden in perfectie wilt aanpassen, biedt de LightCup-app uitgebreide bewerkingsmogelijkheden. Er zijn ook tal van accessoires beschikbaar om het meeste uit je DJI Mini 4 Pro drone te halen.

DJI Mini 4 ProZeer veilig vliegen

De DJI Mini Pro 4 beschikt over uitstekende obstakeldetectie en ontwijkingstechnologie, waardoor je veilig kunt vliegen zonder je zorgen te maken over botsingen. De drone is uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, waaronder Advanced Pilot Assistance System (APAS 5.0) en omnidirectionele obstakeldetectie. Functies die ervoor zorgen dat deze drone obstakels kan ontwijken, zelfs in complexe omgevingen en bij hogere snelheden.

ActiveTrack 360°

Met ActiveTrack 360° kun je onderwerpen autonoom volgen voor creatieve opnamen. De drone blijft je onderwerp nauwkeurig volgen, ongeacht de richting waarin het beweegt. Daardoor leg je eenvoudig dynamische en boeiende beelden vast.

DJI Mini 4 ProLange vliegtijd

De Mini 4 Pro heeft een indrukwekkende vliegtijd van 34 minuten en een topsnelheid van ruim 55.5 kilometer per uur. Dit betekent dat je lange en dynamische vluchten kunt maken. En dat vliegen gaat heel makkelijk met de Smart Remote Controller: een kind kan de was doen. De Mini 4 Pro is niet alleen draagbaar, maar ook buitengewoon krachtig, vergelijkbaar met de DJI Air 3.

Een drone die indruk maakt

Kortom, de DJI Mini 4 Pro is een drone die indruk maakt met zijn geavanceerde functies, uitstekende beeldkwaliteit en compacte formaat. Of je nu een enthousiaste beginner bent of een professionele drone-piloot, deze drone biedt alles wat je nodig hebt voor fantastische luchtopnames.

DJI Mini 4 Pro op CameraNU.nl >>

DJI Mini 4 Pro op Coolblue.nl >>

DJI Mini 4 Pro op Kamera-express.nl >>

DJI Mini 4 Pro(Professionele) reviewers over de DJI Mini 4 Pro

De DJI Mini 4 Pro: hoe scoort hij bij de reviewers? Alle belangrijke reviews vat ik hieronder voor je samen. Kom dus zeker nog eens langs binnenkort!

 • Techradar.com (Bram Lodewijks, full review): De DJI Mini 4 Pro is volgens Bram een fantastische drone van minder dan 250 gram. Zijn functies maken hem ideaal voor zowel professioneel als privégebruik. “De videokwaliteit is verbeterd met onder andere het D-Log M kleurprofiel en 4K 100fps slow-motion, terwijl Omnidirectional Vision Sensing het veiliger maakt om met de drone in complexere omgevingen te vliegen.” Eindoordeel: 4.5 van de 5 sterren.
 • Digitalcameraworld.com (Adam Juniper, full review): Adam gaf voorganger Mini 3 Pro vijf sterren en een jaar later is deze drone volgens hem zelfs nóg beter. “Misschien niet zo veel beter dat je van die drone zou willen upgraden, maar nog steeds een geweldige prestatie. En eentje waardoor je je volgens hem serieus afvraagt of het de moeite waard is om een grotere en zwaardere drone aan te schaffen. “Als je zakken diep genoeg zijn, voldoet het aan al zijn beloften en meer.” Eindoordeel: 5 van de 5 sterren.
 • Dronedj.com (Seth Kurkowski, full review): ‘A sub-250 drone that can actually be used by the pros’ luidt de kop boven de review van Seth. En dat zegt genoeg: een lichte, compacte drone waar ook professionals mee uit de voeten kunnen.
  Seth: “Ik denk dat als je de Mini 3 Pro nu voor welk soort professioneel videowerk dan ook gebruikt, dit de upgrade zeker waard is. Als je graag reist en ActiveTrack gebruikt om je avonturen vast te leggen, dan moet je ook upgraden naar de Mini 4 Pro.”
  Maar voor de ‘gewone’ hobbyist die geen voordeel haalt uit de nieuwe videoformaten, ActiveTrack of het vermijden van obstakels, zal de Mini 3 Pro prima diensten blijven bewijzen.
 • DJI Mini 4 ProTweakers.net / Dronewatch.nl (William van Beek, full review): Het is DJI weer gelukt om met de vierde generatie Mini een betere minidrone op de markt te zetten, die ook nog eens goedkoper is dan zijn voorganger, schrijft William (ook wel SpeedingWilly). DJI is volgens hem alleenheerser op het gebied van minidrones. “Dat is misschien jammer, want concurrentie is altijd goed, maar het is ook knap dat DJI mijlenver voorloopt op de concurrentie.”
  Minidrones zijn populair vanwege de nieuwe droneregels, die lichte drones meer mogelijkheden geven. Daarom richt DJI veel van z’n energie op verbetering van z’n lichte en compacte Mini’s. En dat is gelukt, want volgens William is de Mini 4 Pro een nog completere drone. “Eigenlijk zijn bijna alle negatieve punten van de Mini 4 Pro inherent aan het gewicht. Dat is niet op te lossen. De consument zal moeten kiezen tussen de voor- en nadelen van een lichte of zwaardere drone.”
  De Mini 4 Pro bezit vrijwel alle functies die je op zwaardere drones vindt. Door verbetering van de DJI RC2 in combinatie met O4-videotransmissie is ook een groot nadeel van de Mini 3 Pro aangepakt. Klap op e vuurpijl is ActiveTrack 360°. Die werkt volgens William erg fijn en is een grote stap voorwaarts. “Dit maakt de Mini 4 Pro een erg fijne minidrone, waardoor er weinig te wensen over blijft.”
 • Tomsguide.com (John Velasco, full review): De DJI Mini 4 Pro krijgt volgens John nogal wat verbeteringen ten opzichte van de voorganger. Die zorgen ervoor dat deze kleine drone een robuust pakket biedt met functionaliteiten die geschikt zijn voor beginners én ervaren vliegers. “Maar de wat informelere piloten moeten zeker het goedkopere aanbod van DJI eens bekijken voor ze tot aankoop overgaan.”
 • Petapixel.com (Alex Coleman, full review): De DJI Mini 4 Pro past volgens Alex perfect in zowel de line-up van DJI als in de uitrusting van veel makers. “Hoewel de grotere drones wat meer functies bieden, is het erg leuk om te zien dat een klein model nog steeds zoveel mogelijkheden kan behouden.”
  Hoewel de Mini 4 Pro iets duurder is dan sommige van de instappers uit de line-up van DJI, zoals de Mini 3 Pro en Mini 3, zijn de extra functies volgens Alex zeker de moeite waard. “Bredere videomogelijkheden, sterk verbeterde obstakelvermijding en onderwerptracking, en nog betere transmissieprotocollen zorgen allemaal voor een betere vlieg- en schietervaring.”
  Ook voor wie zich wil verdiepen in dronefotografie is De Mini 4 Pro een gemakkelijke aanbeveling. Het is een drone waarmee je heel makkelijk vliegt en waarmee je competente fotografiemogelijkheden hebt, schrijft Alex. “Hoewel de bestanden geen technische records op het gebied van de beeldkwaliteit zullen vestigen, zullen de nieuwe composities die een drone mogelijk maakt revolutionair aanvoelen.” Daar komt bij dat je deze drone heel makkelijk meeneemt ‘voor het geval dat’. Past er prima bij in veel cameratassen.
  Voor alle soorten contentmakers heeft DJI volgens Alex een geweldige balans gevonden tussen functies en gebruiksgemak. “Native verticale opnamen zijn ongelooflijk handig voor zowel sociale media als unieke composities in vergelijking met alleen horizontale drones. Video's en JPEG's zijn direct klaar voor gebruik, terwijl RAW-bestanden, slow-motion video en vlakkere beelden van D-Log M de mogelijkheden openen voor meer doelbewuste bewerkingen.”
 • DJI Mini 4 ProTrustedreviews.com (Sam Kieldsen, full review): De DJI Mini 4 Pro is volgens Sam “de beste ultralichte drone”. Hij heeft een hele reeks verbeteringen gekregen ten opzichte van z’n voorganger. Daarmee verstevigt hij zijn plek “als overal vliegend model voor veeleisende hobbyisten en professionals”.
  Sterke punten: dankzij z’n lage gewicht omzeil je de meeste beperkingen voor drones, hij heeft omnidirectionele zichtsensoren en de beeldkwaliteit is uitstekend. Minpunten zijn er ook: hij heeft een stevig prijskaartje en de beeldkwaliteit bij weinig licht is gemiddeld.
  Dit is volgens Sam het topmodel voor piloten die op zoek zijn naar een ultralichte drone die je vrijwel overal kunt gebruiken zonder grote concessies te doen aan camera- of vliegprestaties. Eindoordeel: 5 van de 5 sterren.
 • Engadget.com (Steve Dent, full review): De DJI Mini 4 Pro zet volgens Steve opnieuw de standaard voor kleine drones, met tal van nieuwe functies zoals verbeterde obstakeldetectie, ActiveTrack 360, O4-transmissie en Waypoints. “Dit maakt de Mini 4 Pro tot een solide budgetkeuze voor actiesporten, evenementen, luchtfotografie, industriële toepassingen en meer.”
  De Mini 4 Pro is volgens Steve niet goedkoop voor een budgetdrone. “Maar als je op zoek bent naar een drone in deze prijsklasse, kan niets anders echt concurreren met wat de Mini 4 Pro te bieden heeft.”
 • Pcmag.com (Jim Fisher, full review): De DJI Mini 4 Pro is volgens Jim een uitstekende drone die onder het gewichtslimiet valt waarvoor je je niet bij de FAA hoeft te registreren. Hij biedt een veiligere vliegervaring dan zijn voorganger, de Mini 3 Pro, dankzij verbeterde obstakelvermijding. Ook zijn z’n videoprestaties volgens Jim professioneler dankzij de uitgebreidere reeks kleurprofielen.
  Extra veelzijdig is deze drone, door de dubbele beeldverhouding van de camera. Daardoor schiet je zowel breedbeeld- als verticale video's, afhankelijk van je behoeften en platformvoorkeur.
  Kortom: “Het rondom vermijden van obstakels, verticale video en een registratievrij startgewicht maken de DJI Mini 4 Pro de beste ultralichte drone die we hebben getest.” Eindoordeel: Editor’s Choice met 4.5 van de 5 sterren.
 • Cnn.com (Christopher Allbritton, full review): De Mini 4 Pro is volgens Christopher de beste consumentendrone in zijn prijsklasse. “Ja, de Air 3 en de Mavic 3 Pro hebben betere camera’s en een groter bereik (en ze zijn veel duurder). Toch heeft de Mini 4 Pro grotendeels dezelfde technologie om obstakels te vermijden, waardoor het een betaalbare en leuke vliegoptie is. Als je net begint met vliegen met een drone, dan is dit degene die je moet kopen.”
 • Stuff.tv (Sam Kieldsen, full review): DJI is volgens Sam niet al te verlegen om regelmatig bijgewerkte versies van zijn drones te lanceren. Een razendsnel releaseschema waardoor kopers misschien in verwarring raken, maar die DJI wel de mogelijkheid biedt om dingen snel te verbeteren als het gaat om prestaties en bruikbaarheid.
  En dat is ook het geval met de Mini 4 Pro: dat is volgens Sam zeker een betere drone dan zijn voorganger. Heb je de Mini 3 Pro al in bezit, dan is er minder reden om te upgraden. Maar als je een oudere versie vliegt of ben je een nieuwkomer, dan is de Mini 4 Pro een aantrekkelijke drone.
  Sterker nog: “Dit is absoluut de beste drone van minder dan 250 gram die we hebben beoordeeld,” schrijft Sam. “En de veiligheidsfuncties, automatische vluchtfuncties en beeldkwaliteit maken het een genot om te gebruiken. Het is een van de weinige ultralichte drones die niet vol compromissen voelt.”
 • DJI Mini 4 ProPocket-lint.com (Luke Baker, full review): Bij de DJI Mini 4 Pro draait alles volgens Luke om verfijning, in plaats van om het wiel opnieuw uitvinden. “DJI voegt omnidirectionele obstakelvermijding, betere slow-motionmogelijkheden, waypoint-vluchten en D Log M toe aan onze favoriete drone. De Mini 3 Pro was al geweldig, en z’n opvolger is nog beter.” Eindoordeel: 5 van de 5 sterren.
 • Klantreview op CameraNU.nl: “Dit is een hele leuke drone met zeer goede camera en vliegeigenschappen voor zo’n kleine drone! De drone is ook veilig te vliegen i.v.m. de vele sensoren die voorkomen dat je crasht. Zelfs in redelijke wind presteerde de drone goed.” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Klantreview op Coolblue.nl: “Ik had zelfs nog nooit met een drone gevlogen en met deze is het echt zeer makkelijk, niet in sport modus zetten want dan doen de sensoren het niet... Verder kan iedereen door middel van de master shots en de Quickshots, zeer professionele beelden maken. echt geen moment spijt van de aankoop. de fly-more-combo is wel een vereiste naar mijn idee, je wilt echt wel lang vliegen als je deze drone eenmaal hebt.” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Engadget (Steve Dent, video-review): De DJIs Mini 4 Pro zet volgens Steve een maatstaf voor kleine drones. “Deze drone heeft meerdere nieuwe handige functies, waaronder bijgewerkte obstakeldetectie, ActiveTrack 360, O4-transmissie en Waypoints. Dit alles maakt het een solide budgetkeuze voor actiesporten, evenementen, luchtfotografie, industriële toepassingen en meer.”
  Benieuwd naar deze video-review van Steve? Je vindt hem onderaan deze pagina.

DJI Mini 4 Pro op CameraNU.nl >>

DJI Mini 4 Pro op Coolblue.nl >>

DJI Mini 4 Pro op Kamera-express.nl >>

 

Belangrijkste kenmerken van de DJI Mini 4 Pro

 • Compacte én krachtige drone
 • Voor beginners én gevorderde drone-piloten
 • Ideaal: geen vliegopleiding nodig
 • Fraaie beeldkwaliteit: 1/1.3 inch CMOS-sensor
 • Schitterende video’s: 4K/100fps, 2.7K/60fps, HD/60fps, Slow Motion(1920x1080)/120fps
 • Verbluffende kleuren en helderheid: 10-bit D-Log M en HLG videokwaliteit
 • Stabiele beelden: 3-assige stabilisatie aan boord
 • Maximale snelheid: 55.5km per uur
 • Veilig vliegen: obstakelherkenning, propellerbeschermers en APAS
 • Creatieve functies: MasterShots, QuickShots, Hyperlapses en Panoramas
 • Mechanische range gimbal: Tilt: -135° tot 80° / Roll: -135° tot 45° / Pan: -30° tot 30°
 • Maximaal bereik: 20km (onder ideale omstandigheden) bij 1080p/60fps
 • Verticale video’s: True Vertical Shooting
 • Lange vliegduur: tot 45 minuten met Intelligent Flight Battery Plus
 • Zeer laag gewicht: 249 gram

DJI Mini 4 Pro op CameraNU.nl >>

DJI Mini 4 Pro op Coolblue.nl >>

DJI Mini 4 Pro op Kamera-express.nl >>

 

Mooi filmpje over de DJI Mini 4 Pro

Bekijk een mooi en kort filmpje over de DJI Mini 4 Pro (2:41 minuten). Als je even lekker wilt watertanden. Waarschuwing: daarna wil je hem hebben...

DJI Mini 4 Pro op CameraNU.nl >>

DJI Mini 4 Pro op Coolblue.nl >>

DJI Mini 4 Pro op Kamera-express.nl >>

 

Engadget: mooie YouTube-review van de DJI Mini 4 Pro

Bekijk een mooie YouTube-review van de DJI Mini 4 Pro door Steve Dent van Engadget (9:24 minuten). DJI's Mini 4 Pro zet volgens Steve een maatstaf voor kleine drones. “Deze drone heeft meerdere nieuwe handige functies, waaronder bijgewerkte obstakeldetectie, ActiveTrack 360, O4-transmissie en Waypoints. Dit alles maakt het een solide budgetkeuze voor actiesporten, evenementen, luchtfotografie, industriële toepassingen en meer.” Kijken!

DJI Mini 4 Pro op CameraNU.nl >>

DJI Mini 4 Pro op Coolblue.nl >>

DJI Mini 4 Pro op Kamera-express.nl >>

 

{snippet topdrones} {snippet occasionsobjectieven} {snippet cameranuobjectieven} {snippet cursuscameranu}

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (5 beoordelingen)

Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy