DJI Mini 2 SE: beste drone voor beginners

Zoek je een voordelige, compacte en vederlichte drone die je ook nog kunt opvouwen. Dan is de DJI Mini 2 SE iets voor jou. Deze drone weegt slechts 249 gram, heeft veel handige functies en is toch eenvoudig te besturen. En gebruik je de DJI Academy via de DJI Fly app, dan schiet je razendsnel de mooiste foto's en video's vanuit de lucht. “Uitstekende drone voor beginners die je niet hoeft te registreren om aan je vliegreis te beginnen.” Alle belangrijke reviews!

DJI Mini 2 SESensor: 1/2.3 inch | Objectief: 35mm f/2.8 | Beeldhoek: 83 graden | Fotomodus: ja > 12 megapixel | Video: 2.7K > 30fps / Full HD > 60fps| GPS: ja | Gewicht: 249gr | Bereik controller (Europa CE): 10.000m | Vliegtijd op één accu: 31 minuten | Maximale vliegsnelheid: 13 m/s | Maximale vlieghoogte: 3.000 m | Release datum: 22 maart 2023 | Frankwandelt-rating 80/100 | Prijs: 349 euro | Prijs inclusief DJI Mini 2 SE + Fly More Combo: 488 euro op CameraNU.nl en op Coolblue.nl en op Kamera-express.nl

Klantreviews op CameraNU.nl >>

Klantreviews op Kamera-express.nl >>

Klantreviews op Kamera-express.nl >>

DJI Mini 2 SE op CameraNU.nl >>

DJI Mini 2 SE op Coolblue.nl >>

DJI Mini 2 SE op Kamera-express.nl >>

DJI Mini 2 SEHighlights van de DJI Mini 2 SE

 • Compact en lekker licht: weegt slechts 249 gram
 • Maximale vliegtijd: 31 minuten dankzij Intelligent Flight Battery
 • Maximale snelheid: bijna 60 kilometer per uur
 • Stabiele beelden: 2.7K gimbal aan boord
 • Supergave video’s: maximale videoresolutie van 2.7K/30fps

Beste instap-drone

Ready for take off? De DJI Mini 2 SE is misschien wel de beste drone voor beginners. Hij is eenvoudig te bedienen: een kind kan de was doen. Maar toch zit deze zeer compacte en lichte drone bomvol geavanceerde functies. Met de Mini 2 SE vlieg je bovendien liefst 31 minuten achter elkaar op één acculading, vlieg je tot 6 kilometer ver en bereik je een topsnelheid van 60 kilometer per uur.

Unieke luchtbeelden

Aan boord is een heldere 2.7K-camera en veel intuïtieve creatieve functies. Voor instappende drone-piloten biedt de DJI Mini 2 SE een fantastische mogelijkheid om unieke beelden vanuit de lucht te schieten. En heel handig: met de hulp van de DJI Academy in de DJI Fly app leer je alle kneepjes van het vak spelenderwijs.

DJI Mini 2 SE op CameraNU.nl >>

DJI Mini 2 SE op Coolblue.nl >>

DJI Mini 2 SE op Kamera-express.nl >>

DJI Mini 2 SEBetere vliegervaring

Met deze tweede versie van de DJI Mini SE krijg je een betere vliegervaring dan met het origineel. Zo zijn de video-transmissie en de afstandsbediening sterk verbeterd. Ook is er meer ondersteuning voor creatieve functies en diepgaande camerabedieningen.

Zeer draagbaar en licht

Daarbij is het ontwerp zeer draagbaar, lichtgewicht en compact. De DJI Mini 2 SE weegt 249 gram en dat betekent dat registratie in veel gebieden niet verplicht is. Als extra voordeel is de DJI Mini 2 SE compatibel met vrijwel alle bestaande accessoires voor de DJI Mini 2.

DJI Mini 2 SEHoge kwaliteit video

De videobeelden die je met de Mini SE 2 schiet zijn van hoge kwaliteit, dankzij de uitmuntende 2.7K camera met een 1/2.3 inch CMOS sensor. Dankzij de ingebouwde 3-assige gimbal ben je er zeker van dat je zeer vloeiende, stabiele beelden maakt. Ook voor fotografen is er veel te halen met de Mini SE 2. Hij maakt indrukwekkende 12 megapixel foto's, die uitstekend zullen scoren op je sociale media.

Krachtige drone: vlieg 10km ver

De SE 2 is ondanks z’n mini-formaat een krachtige drone. Hij vliegt tot wel 10 kilometer ver. Dat is mogelijk dankzij het DJI O2 (OcuSync 2.0) algoritme, dat de overdracht van HD-video tot op 10 kilometer afstand mogelijk maakt. Grote verbetering in vergelijking met de vorige generatie DJI Mini SE, die een maximale afstand van slechts 4 kilometer had.

DJI Mini 2 SECreatieve mogelijkheden

Met de DJI Mini 2 SE kun je je ook creatief uitleven. Zo is de QuickShots-functie aan boord: met slechts één aanraking maak je geweldige beelden die het zeer goed doen op je socials. Ook schiet je adembenemend gedetailleerde panoramafoto's met de modi Wide, Sphere en 180° panorama.

Betrouwbare drone

Heel plezierig aan de Mini 2 SE: het is een zeer betrouwbare drone. Ondanks z’n compacte formaat bereikt de Mini 2 SE snelheden van maximaal 46 km/u en blijft hij stabiliteit behouden bij wind tot 38 km/u, met niveau 5 windbestendigheid. En ben je klaar met vliegen? Je beëindigt je vlucht met slechts één tik met de Return to Home-functie.

DJI Mini 2 SEVlotte en simpele bediening

Ook de afstandsbediening is verbeterd. De ergonomische DJI RC-N1 afstandsbediening is uitgerust met precieze besturingssticks en ingebouwde zendantennes. Deze afstandsbediening is bovendien robuuster en gemakkelijker vast te houden voor lange vluchten. Dat vliegt een stuk lekkerder.

Fly more

Je kunt de Mini 2 SE het beste aanschaffen met de Fly more combo. Daarmee beschik je over een schoudertas voor je drone en accessoires, 2 extra accu's, een lader voor 2 accu's en een propellerhouder.

DJI Mini 2 SE op CameraNU.nl >>

DJI Mini 2 SE op Coolblue.nl >>

DJI Mini 2 SE op Kamera-express.nl >>

DJI Mini 2 SE(Professionele) reviewers over de DJI Mini 2 SE

De DJI Mini 2 SE: hoe scoort hij bij de reviewers? Alle belangrijke reviews vat ik hieronder voor je samen!

 • T3.com (Matt Kollat, full review): De DJI Mini 2 SE is volgens Matt een geweldige drone voor beginners. Hij biedt tal van gebruiksvriendelijke functies, zoals Quickshots-videomodi, Auto Takeoff en Landing, verschillende return-to-home-modi en meer. Mooi is dat je ook foto’s in raw kunt maken, waardoor je foto’s professioneler worden. En je kunt hem in verschillende modi laten vliegen: langzaam, normaal en snel.
  Een paar kleine compromissen maakt DJI wel met deze drone. Zo ontbreekt de 4K-videoresolutie en is er geen True Vertical Shooting-opties. Matt: “Voor deze prijs is het moeilijk om boos te zijn op de DJI Mini 2 SE. Je krijgt waar je voor betaalt en nog wat extra zaken. Beginnende dronepiloten en luchtfotografen met een beperkt budget - mis dit niet!”
  Kortom: de functieset en prestaties van deze ‘dinky drone’ zijn onberispelijk voor deze prijs. Al mis je wat features ten opzichte van de duurdere Mini 2, toch biedt de DJI Mini 2 SE meer dan genoeg functionaliteit voor beginners. Eindoordeel: 4 van de 5 sterren.
 • Travelwithdrone.com (Trifon Boyukliyski, full review): Als je hem vergelijkt met de duurdere opties biedt de Mini SE weliswaar minder, maar hij zet volgens Trifon wel een nieuwe standaard in de markt voor mini en betaalbare drones. “Met een geweldige cardanische camera, snelheid, een gewicht van minder dan 250 gr (dus geen FAA-registratie), verbazingwekkende 30 minuten vliegtijd, DJI Fly-app met quickshot-modus, dji-zorg en veelzijdigheid, is dit een van de beste drones voor beginnende piloten die een beperkt budget hebben.”
  De DJI Mini SE is volgens Trifon dan ook een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een drone voor beginners die je niet hoeft te registreren om aan je vliegreis te beginnen. “Hij is niet alleen betaalbaar, maar wordt ook geleverd met tal van functies die het gemakkelijk maken om direct uit de doos te vliegen.”
 • DJI Mini 2 SEDigitalcameraworld.com (Adam Jupiner, full review): De DJI Mini SE doet volgens Adam ook echt waarvoor hij op aarde is: een goede drone zijn tegen een goede prijs. “Vergelijk je hem met het bovenliggende model, de Mini 2, dan krijgen beginners de meeste functies en een groot deel van de vliegkracht (in exact dezelfde schaal) voor aanzienlijk minder geld.”
  Wel is het bereik wellicht wat minder en is de lijst met functies beperkt. “Maar de kernfunctionaliteit wordt aangedreven door dezelfde software als veel duurdere drones.” Daardoor biedt deze drone volgens Adam een verbazingwekkende prijs/kwaliteit-verhouding “voor iedereen behalve detail-obsessieven en ervaren gebruikers”. Eindoordeel: 4.5 van de 5 sterren.
 • Pcmag.com (Jim Fisher, full review): De DJI Mini 2 SE gebruikt volgens Jim zeker wat gerecyclede technologie uit de DJI Mini 2 en de Mavic Mini. Tegelijk biedt hij een veel betere videokwaliteit en wendbaarheid dan andere budgetmodellen.
  De SE is ook heel geschikt voor foto's, schrijft Jim, met ondersteuning voor maximaal 12 MP Raw-afbeeldingen. Daar komt nog bij dat de Mini 2 SE de meest betaalbare drone is in de line-up van DJI. Daardoor ondermijnt hij de Mini 3 en Mini 3 Pro flink.
  “De duurdere modellen zijn misschien de upgrade waard als je een nog betere videokwaliteit, langere vluchttijden en obstakeldetectie wilt. Maar als je gewoon een goedkope drone zoekt die geen dure presse-papier wordt, is de Mini 2 SE een geweldige optie en een Editors' Choice-winnaar.” Eindoordeel: Editor’s Choice met 4 van de 5 sterren.
 • Klantreview op CameraNU.nl: “Vliegt erg goed. Hangt mooi stabiel in de lucht en controller ligt prettig in de hand. Voor mij als beginner de ideale instap drone.” Bekijk alle reviews van kopers >>
 • Klantreview op Kamera-express.nl: “DJI is natuurlijk de koning tussen de drones en dat merk je echt. Deze drone is gemakkelijk te besturen en heeft perfecte beeldkwaliteit. Ik was aan het twijfelen tussen een iets goedkopere drone en deze, het beeldkwaliteit heeft me toch deze doen kiezen. Het is wat duurder maar het is betere kwaliteit & een perfecte camera voor leuke shots tijdens mijn wandelingen. Kortom super!” Bekijk alle reviews van kopers >>

DJI Mini 2 SE op CameraNU.nl >>

DJI Mini 2 SE op Coolblue.nl >>

DJI Mini 2 SE op Kamera-express.nl >>

 

DJI Mini 2 SEBelangrijkste kenmerken van de DJI Mini 2 SE

 • Compact en lekker licht: weegt slechts 249 gram
 • Maximale vliegtijd: 31 minuten dankzij Intelligent Flight Battery
 • Maximale snelheid: bijna 60 kilometer per uur
 • Stabiele beelden: 2.7K gimbal aan boord
 • Supergave video’s: maximale videoresolutie van 2.7K/30fps
 • Verre beelden: HD videotransmissie tot 10km
 • Lekker creatief: QuickShots en panoramafoto's
 • Precies vliegen: dankzij sensoren en gps
 • Betere besturing: DJI RC-N1 Controller
 • Afmeting ingevouwen: 13.8x8.1x5.8 cm
 • Handig: compatibel met vrijwel alle DJI Mini SE en DJI Mini 2 accessoires

DJI Mini 2 SE op CameraNU.nl >>

DJI Mini 2 SE op Coolblue.nl >>

DJI Mini 2 SE op Kamera-express.nl >>

 

Mooi YouTube-filmpje over de DJI Mini 2 SE

Bekijk een mooi en kort filmpje over de DJI Mini 2 SE (1:43 minuten). Als je even lekker wilt watertanden. Waarschuwing: daarna wil je hem hebben...

DJI Mini 2 SE op CameraNU.nl >>

DJI Mini 2 SE op Coolblue.nl >>

DJI Mini 2 SE op Kamera-express.nl >>

 

De allerbeste drones met camera

Ben je op zoek naar de perfecte drone voor jou? Ik heb de beste drones met camera van dit moment voor je op een rij gezet! Drones voor professionals, voor serieuze amateurs én voor beginners. Mijn lijstje is altijd helemaal up to date. Neem een kijkje!

Beste drones van dit moment >>

 

Uitstekende camera of lens kopen? Denk eens aan occasions!

Zoek je een geweldige camera of lens, maar wil je niet het volle pond betalen? Denk dan eens aan occasions. De allerbeste webshops voor occasions bieden kwaliteit en een vol jaar garantie. Ik heb ze op een rij gezet!

Beste occasions >>

 

Beste webshop voor camera’s

Een fantastische camera koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van camera’s. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Ik raad van harte CameraNU.nl aan: een winkel met de allerbeste service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De kracht van CameraNU.nl:

 • Klantscore op Kieskeurig.nl: 9.2
 • Beste fotowinkel volgens de Consumentenbond
 • Medewerkers hebben een ongekende passie voor fotografie
 • Voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis!
 • Beste Website van het Jaar 2022

Alle camera’s op CameraNU.nl >>

 

Mis de 30 allernieuwste camera’s niet!

Ben jij ook zo hongerig naar nieuwe camera’s? Dan heb ik iets nieuws voor je: vers van de pers staan de 30 allernieuwste camera’s voor je op een rij. Alle prachtige features en reviews van experts doe ik uit de doeken. Hoef jij alleen nog maar te kiezen!

Bekijk de 30 nieuwste camera’s >>

 

Alle camera’s op een rij: handig overzicht

Voor wie door de bomen het bos niet meer ziet: alle camera's op Frankwandelt heb ik voor je op een rij gezet in een handig, doorzoekbaar overzicht. Zodat jij lekker kunt grasduinen op je zoektocht naar een fantastische nieuwe camera!

Alle camera's op een rij >>

 

Geef je mij sterren?

5.0/5 Waardering (3 beoordelingen)

Copyright © 2024 Frankwandelt.nl | Cookies & privacy