De mooiste Kerstcadeaus bij Cameranu

DJI Mavic Pro Platinum: de populairste drone

DJI Mavic Pro Platinum: de populairste drone
DJI Mavic Pro Platinum: de populairste drone

De populaire DJI Mavic Pro krijgt met de Platinum een upgrade! Met een nog mooiere kleur. Plus: dankzij vernieuwde propellers is de Platinum 60 procent stiller en je kunt langer vliegen op één accu. Alle reviews & tests.

Razendpopulaire drone

Nieuwste telg uit de razend populaire DJI Mavic Pro-serie is de Platinum. Een compacte maar krachtige drone boordevol features. De Platinum is bijzonder wendbaar en legt beelden vast in hoge resolutie. Met z’n geavanceerde vluchtcontrolesysteem weet de Mavic Platinum exact waar hij vliegt en kan hij ook botsingen voorkomen. Naast de traditionele bediening met de joysticks kun je de Mavic Pro ook besturen met een eenvoudige tik. Het is zelfs mogelijk om de drone te besturen met armgebaren, als een ware jedi-meester!

DJI Mavic Pro Platinum Verschil met de DJI Mavic Pro

De DJI Mavic Pro Platinum is niet een compleet nieuwe drone. Het is een upgrade van z’n voorganger, de DJI Mavic Pro, die uitstekende reviews heeft gekregen. De belangrijkste verbeteringen: de vliegduur is verlengd naar 30 minuten en de drone kan langer stil hangen in de lucht: 27 minuten. Ook zijn de propellers van de drone geoptimaliseerd, waardoor hij 60 procent stiller is! Een klein maar aangenaam verschil met z’n voorganger is de stijlvolle platina kleur. Te weinig verbeteringen om ‘m te kopen als je al een Mavic Pro hebt, maar de upgrade is wel heel mooi als je op zoek bent naar een nieuwe drone.

Geïntegreerde 3-assige gimbal met 4K-camera

De Mavic Pro maakt schitterende 4K-video’s. In Full HD maakt hij opnames met liefst 96 beelden per seconde, zodat je grandioze slow motion video's kunt schieten. De minimale scherpstelafstand bedraagt maar 48 centimeter waardoor je alles haarscherp kunt vastleggen, van ultieme selfies tot prachtige landschapsfoto's. Je kunt de camera zelfs 90 graden draaien om foto's in portretstand te maken. De geavanceerde gimbal zorgt ervoor dat het beeld altijd perfect stabiel is.

ActiveTrack: mensen en dieren automatisch volgen

De Mavic Platinum heeft ActiveTrack aan boord. Daarmee kun je automatisch een onderwerp volgen. Hij herkent voorwerpen en volgt ze op jouw aangeven: mensen, fietsers, auto's en zelfs dieren. Je kunt rond je onderwerp vliegen en een enorme verscheidenheid aan opnames maken. Nog iets anders geweldigs van de Mavic Platinum: je kunt met deze drone selfies maken door middel van armgebaren.

DJI Mavic Pro Platinum Geavanceerd navigatiesysteem

De DJI Mavic Pro Platinum heeft een geavanceerd nagivatiesysteem. Tijdens het vliegen creëert de Platinum een 3D-kaart van z’n omgeving waardoor hij exact weet waar obstakels zich bevinden. Hierdoor kan de Mavic autonoom vliegen en alle obstakels ontwijken. Kortom: de Mavic Platinum is echt een technisch hoogstandje.

Sportmodus én topsnelheid van 65 km/u

Maar de DJI Mavic Pro Platinum is niet alleen een serieus stukje techniek. Deze drone is vooral ook bedoeld om veel plezier aan te beleven. Zo biedt de speciale sportmodus je extra wendbaarheid en reactievermogen plus een topsnelheid van 65 kilometer per uur. Kun jij lekker hoge ogen gooien bij het drone-racen.

DJI Mavic Pro Platinum Hoe oordelen reviewers over de DJI Mavic Pro Platinum?

De DJI Mavic Pro Platinum is net op de markt. Er zijn nog weinig serieuze reviews beschikbaar. Reviews voeg ik toe zodra ze binnen zijn. Kom dus zeker nog een keer terug binnenkort!

 • Droneguru.net: Deze nieuwe Mavic Pro Platinum presteert volgens de reviewer maar een klein beetje beter dan de Mavic Pro. De reviewer is er niet van overtuigd dat dit het extra geld waard is. “Yes, the noise reduction seems dramatic, but as I said above it’s not as if the regular Mavic is deafening and I don’t see it making much difference in practical day-to-day settings.” Maar vergis je niet: de Platinum Mavic is echt wel een betere drone dan de standaard Mavic Pro “but I get the feeling that these are the finishing touches that DJI wishes had been in the original Mavic, but had to abandon in order to get to market.” Dus samengevat: “Go buy the regular Mavic Pro. It’s great.”
 • Scmp.com: “DJI Mavic Pro is still the best value drone on the market in terms of size, weight, image quality. But DJI’s latest upgrade to the platinum is slightly better, in terms of battery life and noise pollution, but doesn’t warrant an upgrade if you already own one.” Kun je beter de Platinum kopen of de gewone Mavic Pro? “If you are looking to save some cash, try to find the Mavic Pro on discount during the Christmas and New Year holidays. If noise and flying time are a big factor (wedding videographers for example), get the Platinum.”
 • Dronerush.com.com: Over voorganger Mavic Pro: “A fast and stable drone, the Mavic Pro is fun to fly.” Wie graag met een camera de lucht in wil “will find few, if any, better drones on the market today.”

Plussen en minnen van de DJI Mavic Pro Platinum

 • Mavic Pro-serie: populairste drones van dit moment
 • Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding
 • Professionele features
 • Lekker compact en simpel te bedienen
 • Extra accu’s zijn prijzig

DJI Mavic Pro Platinum Belangrijkste eigenschappen van de DJI Mavic Pro Platinum

 • Gewicht: 743gr
 • Wifi: ja
 • GPS: ja
 • Video: 4K
 • Camerasensor: 1/2.3 inch
 • Cameraresolutie: 12 megapixel
 • Batterijcapaciteit: 3.830 mAh
 • Vliegbereik: 7.000 meter
 • Maximale vlieghoogte: 5.000 meter
 • Maximale snelheid: 65 km per uur
 • Maximale vliegtijd: 30 minuten
 • Prijs: 1.299 euro (Cameranu.nl)
 • Verwachte Frankwandelt-rating 86/100

Bekijk de DJI Mavic Pro Platinum >>

Voorganger DJI Mavic Pro nog verkrijgbaar

Ook de voorganger van deze Platinum is nog op de markt. Hij is bijna even goed, maar wel 200 euro voordeliger. Benieuwd naar deze DJI Mavic Pro?

Bekijk deze DJI Mavic Pro >>

 

De allerbeste drones met camera

Ben je op zoek naar de perfecte drone voor jou? Ik heb de beste drones met camera van dit moment voor je op een rij gezet! Drones voor professionals, voor serieuze amateurs én voor beginners. Mijn lijstje hou ik zo goed mogelijk up to date. Neem een kijkje!

Beste drones van dit moment >>

 

Cameranu.nl Beste webshop voor de DJI Mavic Pro Platinum

Zo’n mooie drone koop je niet zomaar ergens. Je koopt hem bij een winkel waar ze verstand hebben van drones. En een winkel waar je op kunt bouwen en vertrouwen, óók als er iets mis is met je nieuwe aanschaf.

Voor de DJI Mavic Pro Platinum beveel ik van harte Cameranu.nl aan. Een webshop met uitstekende service en een hoge score op kennis en klantvriendelijkheid. Niet alleen bij mij, maar bij duizenden klanten zoals jij en ik.

De zes voordelen van Cameranu:
 • Dé foto-, video- en dronespecialist
 • Score op Kieskeurig: 9.2 (34.637 reviews)
 • Score op Trustpilot: 9.6 (900 reviews)
 • Prachtige, grote fysieke winkel in Urk
 • Alle medewerkers hebben een ongekende passie voor alles wat met fotografie te maken heeft
 • Voor 23:59 uur besteld? Morgen gratis in huis!

Bekijk de DJI Mavic Pro Platinum op Cameranu >>

Andere uitstekende webshops zijn natuurlijk Kamera-express.nl en Cameraland.nl!

Bekijk de DJI Mavic Pro Platinum op Kamera-express >>

Bekijk de DJI Mavic Pro Platinum op Cameraland >>

 


Leuk als je mijn blog deelt!

Geef je mij sterren?

5.0/5 rating 1 vote